WOW RAMAINYA BLACKOUT KONTOL ANWAR! KAH KAH KAH



Aku percaya gang pakatan alan katayang hadir 10 juta orang punya! Kah kah kah

Banyak ni je? Muahahahahahahaha

Lagi satu chegubard kata begini:

Chegu Bard buat pengumuman sekiranya Pengerusi SPR tak letak jwatan by 12 midnite malam ni dia menyeru supaya semua yang hadir di Amcorp Mall bergerak ke Dataran Merdeka. 

Dia nak buat apa ni? Nak buat rusuhan ke? Aku harap pihak berkuasa akan ambil tindakan yang sewajarnya. Makin dibiar makin menjadi...

164 Responses to "WOW RAMAINYA BLACKOUT KONTOL ANWAR! KAH KAH KAH"

  1. RUSUHAN ADA GAJI SIBODOH ROMBAU
    KOK DEN JUMPO KAU KEK ROMBAU PENAMPA SINGGAH SETAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku x pegi perhimpunan ni bhai...takut kena tangkap mcm Adam Adli..

      Delete
    2. Rugilah tak pegi kalau kena tangkap boleh jadi 'hero' macam adam adli

      Delete
    3. Celaka punya penyokong PR, mengapa perhimpunan ini berlangsung begitu aman dan tersusun? Mengapa mereka tak mau buat rusuhan seperti yang selalu didoa dan diharap-harapkan oleh pemimpin kita? Mengapa samseng Perkasa tak lakukan provokasi bagi menimbulkan suasana tak aman, mana samseng-samseng belaan Umno itu menghilang diri, tak guna betul....

      Celaka punya penyokong PR, kamu lakukan ia secara aman, ia amat mengecewakan Zahid Hamidi yg sudah biasa hidup dalam budaya kasar (sampai pernah pukul bakal menantunya). Lain kali jangan lupa ikut nasihat Zahid supaya perhimpunan perlu dilakukan dlm keadaan huru-hara. Jangan berlagak jadi baik sangat, ikutlah telunjuk kasar seorang Zahid....

      Delete
    4. hahaha terbaiklah Anon 12.02AM

      Delete
    5. Betul, betul, betul. Dah apa lagi tunggu, angkut sekali tilam, bantal, almari g padang tu. Berhimpunlh korg secara aman kt situ lama-lama sikit.

      Delete
    6. macam kanak kanak je.... merengek tak dapat barang mainan.

      mak bapak tak layan lama lama diam le

      Delete
    7. Bhai juragay & 12.02..selagi lu org nk kmpul secara aman...buatlh setiap hari atau setiap mlm pun...no hal bhai! Klu dgn cara ini lu org mmpu mnjd wira negara utk lu tnjuk pada waris lu org...maka buatlh!!!

      jgn lupa tntng masih ada rakyat yg prlukn hak utk hidup aman...kita semua dh jlnkn tngungjwb sebagai rakyat dlm pru...lu org tak nk terima dan akan terus berdemo buatlh utk spnjng 5 tahun ini...

      satu ingatan aku pada luorg...berpada2 dlm mmpermainkn maruah melayu...klu lu org cina maka berfikir sblm kita semua musnah, dan jika lu melayu...ingtlh kami melayu umno akan ttp pertahankn ketuanan melayu yg lu org anggp sampah...klu skrg lu org berjaya...ingtlh sebelum brjaya kita tiada apa2....

      Delete
    8. Anon 12.02 a.m.

      Setakat berhimpun kat padang main pondok2 dengan bapak2 lu terjerit2 macam orang hilang anak, gua memang tak kisah. Buatlah selalu. Rakyat macam gua takde hal punya.

      Tapi sebenarnya gua mahu tengok juga lu punya jantan2 ada telor atau tidak, atau sudah jadi pondan. Gua masih tunggu lu punya Malaysian Spring, bila mahu buat? Atau lu orang takut dgn Zahid sebab dia keras dalam tindakan. Itu IGP pun lu jangan main, dia buat apa pun dia senyum je tapi kalau lu lebih2, boleh nahas lu. Lagi satu, jangan ingat ltu Army mahu duduk diam kalau lu orang merusuh sebab kalau Army sudah masuk, lu orang semua gua gerenti akan jadi AYAM SPRING punya.

      Haiyaaa . . . cakap pun tak guna. Itu pasal PERKASA / PEKIDA dll tak mahu terlibat. Dia orang duduk rumah ramai2 buat tahlil lagi bagus. Buang masa saja. Sudah kalah kalahlah.

      Gua cakap sama lu, orang Malaysia especially the Chinese belum ready mahu bikin riot. Dia tahu kalau dia bikin, dia akan rugi banyak. Dia orang live in comfort ma, pasal apa mahu seksa diri hidup dalam kesusahan. Lagi sekarang Tsunami ABC, BBC, BCL sudah mula melanda secara perlahan (slowly but surely), lu ingat majoriti kaum Cina tak fikir akibatnya.

      Lu orang jangan kira rakyat tak tengok apa lu bikin. Kalau dia mahu join, itu padang sudah penuh ma.



      Delete
    9. Sbb bakal menantu kurang hajar mcm si nuar . Elok d sunat skali lagi biar ""pendek"" terus.
      Kmdn blh htr ke tj rambutan boleh hiburkan penghuni dan pekerja d sana.

      Delete
    10. Berhimpunlah kat padang tu. Kita orang tak ambil kisah pun. Kalau boleh berhimpunlah sebulan ke 2 bulan ke pagi petang siang malam terutama kaum2 China. Eloklah tu, biar dia tutup kedai terus sebab nak berhimpun. Moga-moga lepas bankrap semuanya.

      Delete
    11. alahai ANON 12:02 AM ckp cm org bodoh..aku rs ko red bean army..aku akan try tidak menuduh bangsa aku dulu..ko cina mmg dasar telur kecut la..ko nak suh org melayu gadoh sesama sndri..ko bajet nak buat perang saudara la...papehal cina kasi mampus dulu..penghapusan etnik.lega cina khinzir xde

      Delete
  2. kenapa Anwar masih belum dipenjarakan? pelik!

    bukankan beliau peliwat, penzina, penipu, songlap duit, talibarut yahudi/kristian/komunis, dalang lahad datu, dalang rusuhan, dan semua perkara jahat di muka bumi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya dia nak minta ditangkap, nanti boleh sambung meroyan tentang our judiciary system, dan boleh kutuk polis habis-habisan supaya boleh dapat mata hitam sebelah lagi. Nak letak dua mata lebam di bendera PKR, agaknya. Lepas tu, budak -budak muda boleh sambung demonstrasi untuk free Anwar.

      -AjJ

      Delete
    2. Aku pun pelik juga mengapa sampai sekarang Anwar tak jadi-jadi nak pegang jawatanPM,16 Sept 2008 tak jadi,6 Mei 2013 pun tak jadi,katanya ahli parlimen dah bersama dia,agung dah bersetuju,rakyat pun dah sokong dia,tapi tak jadi juga.Mungkinkah kerarana swee di jadi peliwat,penzina,talibarut yahudi/komunis/kristian,songlap duit dalang lahad datu dalang rusuhan dan semua perkara jahat di muka bumi ?

      Delete
    3. Eh, mana ada sentap. Tgh berhimpun dgn aman ni. Nk berhimpun sampai pru20

      Delete
    4. aku pun pelik kenapa angan2 anugerah tuhan tidak simakbulkan oleh Allah SWT untuk menjadi PM dan kenapa muka anugerah tuhan dah macam jerangkong kering, pucat lesi mcm org nak mati, adakah dia ini betul2 anugerah tuhan seperti yg didakwanya atau anugerah setan tua terkutuk yg hampir nak padam?...hanya macai2 aljubs dan aljubs saja yg tau.

      Delete
    5. Bhai juragay...knp anwar blm ditngkp itu semua ketentuan dari Allah...lu org blh brgmbira dgn rasa taksub dan bongkak dgn adanya anwar...Allah jua yg menentukan anwar gagal mnjd pm wlupun 40thun dia brjuang...anwar di takdirkn cuma layak utk jd pemimpin jalanan...

      Delete
    6. terharu dengan semangat juang penyokong pr..... yes! yes! yesssssssser!!!!!

      Delete
    7. Pandai pun anwar x d tgkp ketentuan Allah....kalah pru 13 kenapa x terima ketentuan Allah????

      Delete
    8. Pandai pun anwar x d tgkp ketentuan Allah....kalah pru 13 kenapa x terima ketentuan Allah????

      Delete
    9. anwar tak perlu ditangkap sekarang cuma perlukan pengawasan supaya dia tidak lari keluar dari gelanggang permainan. Dengan adanya orang seperti anuar di negara ini, memudahkan lagi mengenalpasti mana mana individu, kaum atau golongan yang menjadi kawan sepermainan yang sewaktu dengan nya. Amat jelas selepas pru13, kita telah kenal siapa kawan dan siapa lawan, siapa musang berbulu ayam dan siapa musuh dalam selimut, malah ada yang dah terlanjang gembira sebab terlalu yakin inikalilah impian mereka akan terlaksana...

      Delete
    10. Nuar ni macam budak x dapat nenen.merengek jer.

      Delete
    11. YOU LOOSE...

      Delete
    12. Pakatan kata . . . INI KALILAH . . . UBAH
      BN kata . . . LAIN KALILAH
      Gua kata . . . Yang sudah sudahlah.

      Delete
    13. Gua kata ..kalau dah kalah tu KALAH LAH.

      Delete
    14. Salam bro itu tanda nya kdn/polis bertindak ikut undang2, dan guna akal bukan ikut nafsu mcm nuar a/l brahim. Cakap tak serupa bikin orang luar di indon pun dia tipu.

      Delete
    15. GUA PULAK KATA BOLIH JALANDAH.

      Delete
    16. PAS kata innalillah,,, aku mampus,,

      Allah Bersama UMNO... Alhamdulillah.

      Delete
  3. himpunan kebangkitan rakyat jadi himpunan shamsidar (sbb tkt dgn ayat 'kebangkitan rakyat')

    himpunan blackout 505 jadi ape ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi sos kot

      Delete
    2. Kau ni kerap sangat main 69.. dgn AlJuburi ker??

      Delete
    3. Himpunan blackout 505 jadi hipuna Anwaout,tak sempat nak jadi PM daaahhh.

      Delete
    4. aku harap polis dpt tngkp anwar mlm ni...biar beliau dimalukn di hdpn pnyokong sendiri

      Delete
    5. Biarlah anwar tu. Biar dia buat himpunan 5 tahun ni terus sampai pru14. Tok sah ditangkap. Lepas pru14 nti biarkn lagi dia buat himpunan sampai pru15. Lepas tu sampai pru16 kalau idup lg la.

      Delete
    6. Bhai...rakyat mana yg bangkit...melayu, cina,india atau melayu yg lbh cina dari cina...klu yg berdemo 100k adakh itu suara rakyat keseluruhannya...bagaimana dgn yg tak suka dgn demo ini...bukan rakyat ke...

      Delete
    7. sokongan rakyat kepada pakatan rakyat masih mantap, yang tak suka jangan tersentap

      Delete
    8. Sape tersentap bro, klu masih mantap kita tunggulah pru14 nanti..tak psyahlah nk buang masa demo sana demo sini mcm bisnes MLM je..sbbnye takut sokongan semakin luntur tu yg kena sentiasa demo je..

      Delete
    9. Sokongan rakyat kpd Ayah Pin pun masih mantap walaupun dah lama hilang. Apa nak heran & sentap?

      Delete
    10. Biarkan mereka hidup dlm kegelapan

      Delete
    11. Satu dunia dia ckap dia menang pru 13 walaupaun bekym bertanding lagi.pas tu bila dh bertanding kalah kah plak.mana nak letak muka.oasal tu meroyan amerikadan englanddah tanya israel dh ttanyanak hawab aperre haaa.nak sorok muka kr cina doll dh x bleh kar mana lagi haaaa..nak sorok muka aku ni cer tolong jawab ckitt

      Delete
  4. Kesian...perhimpunan yg tak menepati sasaran, cuma 80,000 org saja yg hadir. Yg paling menyedihkan ada yg datang dari jauh guna wang sendiri utk bayar petrol/tambang transport, penginapan sendiri dan makan minum sendiri...

    Bodoh betul mereka, mengapa tak mau masuk Umno/BN? Jika masuk Umno/BN bila kita buat perhimpunan walaupun tak seramai yg mereka buat, tapi kita dapat pengangkutan, penginapan dan makan percuma. Kemudian dapat t-shirt lagi, itulah untungnya kita semuanya berupah....

    Yang geng2 Pakatan ini aku pun tak tau mengapa mereka bodoh sangat sanggup korban jiwa raga utk sebuah perjuangan yg tak ada unsur material langsung. BODOH BETUL.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn ckp mcm tu bang...tshirt free ada x? Hahahhhahahah....

      Delete
    2. kenapa blogger umno suka letak gmbr di awal2 perhimpunan..akhirnya terkantoi diri sendiri

      Delete
    3. 80 ribu taik jubo

      Delete
    4. ni kalau bagi rais kira plg byk dpt la 30 org

      Delete
    5. Dalam gambar atas tu jauh sangat kalau nak cecah angka 80,000,rasanya 30,000 pun sakit nak dapat.Pasal BODOH tu memang betul-betul BODOH pun,asal Anwar tipu je mereka percaya,tipu je percaya.Bayangkan dah jelas dia konkek dgn cinadoll pun dia kata bukan dia puak-puak tu terus percaya itu bukan dia,mungkin termasuk hang kot.Mereka lebih percaya bohongan Anwar dari mata kepala mereka sendiri,itulah BODOH tak BODOHnya mereka tu.

      Delete
    6. Seronok juga tengok gambar di atas yg diambil pada pukul 5.00 petang, nampak tak sampai 2,000 yg hadir. Yang tak seronoknya tengok gambar pukul 11.30 mlm, baju hitam memenuhi stadium hingga melimpah keluar.. Stadium cuma boleh muatkan 60,000 orang, yang korang penuhi stadium hingga melimpah keluar stadiumberibu2 org lagi tu buat apa, cuma nak untungkan peniaga Melayu yg ramai berniaga di luar?????

      Delete
    7. teringt PK letak gmbr HKR aritu...x sampai 10 org dtg..kih kih kih

      Delete
    8. Biarlah diorg dtg sana ramai-ramai. Suruh duk situ lama sikit. Sebulan ke 2 bulan ke. Kalau yg kerja tu suruh amik cuti lama-lama sikit. X pun berenti je. Duitny kan dh byk. Tak pyh byr upah pun bole dtg. Ha, apa lagi, angkut sekali tilam anak bini duk sana.

      Delete
    9. Anonymous 12.15am
      Pasaipa pukoi 5pm gelap sangat kat luaq tu dah pasang lampu jalan dn bangunan.kot jam hang tu ghosak kut(berdasar pd gambag diataih la)

      Delete
    10. Pukul 5 petang kat sabah memang dah gelap sikit....
      Chooi.....

      Delete
    11. Anon@May 26, 2013 at 12:15

      Takan pukul 5 gelap gelita dah...lampu jalan, stadium pun dah pasang
      Mestii BN punya konspirasi dengan tnb suruh buka lampu siang2

      Delete
    12. Bhai...biarlh pr nk ckp 100k org pun...yg pasti malaysia dibawah bn...biarlh mereka nk rasa bangga dgn ratusan ribu org pun... Tak da mknanya pada kekuasaan parti pemerintah...yg pnting ABC...

      Delete
    13. bn rela jadi pemerintah pada majoriti rakyat yang terang2 dah tolak mereka .....maluuuuu

      Delete
    14. Bro, lu ada kat negara mane ni..klu usa boleh la..

      Delete
    15. Aku rasa mmg ramai cuma kita x nampak dengan mata sbb yang datang tu banyak hantu bangla dan ada satu lagi hantu raya abg non

      Delete
    16. 80K ke 800K ke. BN tatap di Putrajaya. Malaysia spring hape? tilam spring tempat al juburi sparring sama cina doll ader..


      tapi nampak cam 8k je kah kah kah

      Delete
    17. Geng PR sanggup korban jiwa raga?

      Bila berlaku Spring, jiwa entah ke mana raga entah ke mana. Tak sabar nak tengok kejantanan pondan2 Pakatan Haram ni buat Spring tak kiralah spring apa pun.

      Delete
    18. Dlm 2000k je yg datang..

      Delete
    19. APALAH MACAI2 NI NAK BERTEGANG LEHER. TU KETUA2 ATASAN PAS DAH KATA JGN IKUT BERKUMPUL DGN KAFIRLAKNAT. APASAL TAK NAK DGR. APA KAU ORG DAH TUKAR SOKONG DAPP PULAK KE. ATAU PKRR. KALAU KAU ORG PASA TOLONGLAH IKUT KATA KETUA. JGN NAK GADUH DGN BANGSA SENDIRI. KHIANAT NAMANYA.

      Delete
    20. malaysian spirit

      Delete
  5. apa pun melayu tetap melayu, cina tetap cina kelas ketiga xboleh ubah ini fakta

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu kena blaja konsep 1Malaysia bhai...seriesss

      Delete
    2. Betul tu, seperti sabda Nabi: tiada beza Arab dan Ajam kecuali tahap ketaqwaannya.....
      Cina memang manusia kelas tiga, kita Melayu kelas satu, sebab tu ramai Melayu kerja dengan hamba abdi mereka org2 Cina....

      Delete
    3. Setahu aku ,hanya Melayu Pakatan je kelas satu,mereka tu semuanya bagus-bagus,cerdik mengalahkan Cina,rajin mengalahkan Cina,kaya pun mengalahkan.Itu sebabnya mereka rasa mereka dah layak bersaing dalam sisitem meritokrasi dan kuasa boleh di serah pada DAP.Aku dulu pernah jadi ahli PKR,aku ni SPM je, tapi ahli Melayu yg lain semunya profesional dan pemegang degree kelas 1,sayangnya selalu sangat mereka tu nak pinjam duit dgn aku sebab kerja tak ada keran degreenya terlalu tinggi.

      Delete
    4. Melayu yg kerja dgn Cina tu hanya Melayu Umno,Melayu PKR dan Pas semuanya jadi boss Cina.

      Delete
    5. Jgn nk beranganla melayu PKR dan PAS semuanya jadi boss Cina..Pru13 pun DAP tolong support..jadi kuli angkat bendera DAP ke hulu ke hilir...

      Delete
    6. Melayu pkr tukang cuci kencingnuar melayu pas tukang cuci jalan dan cuci spandar stopa

      Delete
    7. Jangan tipu la, aku pun banyak kawan Melayu PKR PAS. Kebanyakan nya malas, suka ponteng kerja, beli M.C. tipu, bercerita ngutuk kerajaan tak Islamik & corrupt, tapi depa pun hisap dadah, minum arak, berjudi. berlagak macam bagus, menghina org UMNO begitu teruk, padahal kat tempat kerja jadi KULI BATAK CINA jugak.

      Delete
    8. sifat2 manusia biasa tu, puak umno pun manusia

      Delete
    9. tak pelik pun kalau telan bulat2 semua info dari media2 pro malay

      Delete
    10. Abis.. Takkan nk telan bulat2 info media pro chinese yg rasis dan fitnah tu..sorylah red bean army..yg penting aku akan pertahankan agama islamku, bangsaku dan tanah melayuku dr dijahanamkan oleh cina kafir harbi beserta sekutu2nya hingga ke titisan darah terakhirku dan hingga ke keturunan terakhirku..Allahu Akbar!

      Delete
    11. cina pundek makan babi..prangai serupa babi juga..muka pun serupa babiii..aku bnci cinaaaa

      Delete
  6. bhai aku akn buat report polis atas komen ko yg blh mngundang perbalahan kaum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ko percaya pd polis ke?

      Delete
    2. percaya la bhai...lu klau benci polis blh blah dr Malaysia!

      Delete
    3. Eh, buat apa nk blah? Aku nk berhimpun sampai pru14 nti... Polis x marah kan?

      Delete
    4. bagus...terima kasih polis krn memastikn perhimpunan berjalan dgn aman..selamat bertugas

      Delete
    5. Yup, terima kasih juga kt anwar yg sudi berceramah sampai pru14 nti.

      Delete
    6. Bhai juragay...nk buat repot pun nk kena bgtau ke...alahai lu sndiri pn bacul...

      Delete
  7. pelik..dah hampir sebulan PR hentam SPR...tp SPR senyap je..

    tp tetibe SPR meletop dlm utusan arini?

    dtg bulan ke bhai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik dh dekat sebulan berdemo, petisyen dh hntar ke blum?

      Delete
    2. pelik..dah hampir sebulan PR hentam SPR..tp bukti kukuh blackout haram takde.

      Lama betul nak buat video bhai?

      Delete
    3. Anons dua orng gaduh mcm laki bini.

      Delete
  8. yusup kalla pon anwar dah kelentong@kencing....apa lagi balaci2 cina dap

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn lupa cina mca pn dah start sokong PR

      Delete
    2. Bagus la. Ajak diorg smua berhimpun sampai pru 14 nti. X pyh kerja, x pyh berniaga. Peniaga melayu jugak yg untung.

      Delete
    3. Dah 97 % Cina sokong PR pun PR masih tak menang juga,mengapa ye?.Orang Melayu dah tolak PR ke?.

      Delete
    4. Kepada semua cina sila masuk pr, bn dah tak mau kat korang

      Delete
    5. Bhai juragay...bgslh bhai klu cina sokong pr...bkn jd satu malapetaka pun kami yg masih kuat dgn pegangan melayu...semoga lu dpt apa yg lu hajatkn...melayu tk pnting bhai...yg pnting cina mesti dijdkn tuan besar...cuma satu soalan aku...apa yg lu rasa dan kenapa lu mesti copy identiti aku, hahaha pelik aku dgn org yg ckp tntng prjuangan tp sndiri tak jujur...

      Delete
    6. cina bukan satu malapetaka pada melayu, tapi kenapa nak jatuhkan bisnes cina? seolah2 keberadaan cina yang memenopoli ekonomi negara bagaikan ancaman pada kaum melayu....

      Delete
    7. ANON 7.49 RED ARMY KE. DIA ORG NI BUKAN ANCAMAN TAPI MCM LANON PEROMPAK YG TAMAK HALOBA. KALAU BOLIH DALAM KOCEK PUN DIA NAK DAN DALAM MULUT PUN DIA NAK KOREK FAHAM.

      KALAU NAK KATA MELAYU RASUAH MAKA BAPAKNY ORG2 NILAA. KALAU SOKONG JUGA ENTALAHHH..

      Delete
    8. Anon at 7:49 PM ...

      Dah tahu bertanya pula ... biol, biol ...

      Delete
    9. bukti yg sah mereka ni menindas kita tgk lepas PRU lepas, tiba2 ja harga brang2 naik..anuar siap tweet lg brang naik lepas BN menang.. mmg sah2 keji anuar ni... last2 LHDN kluarkn kenyataan xdak kenaikan harga brg yg diumum kerajaan,cina2 yg conquer market ni la saja2 naikkn harga untuk burukkan kerajaan.. dlu aku pernah gak uruskn kedai runcit,kadang aku pelik mcm mana kedai cina boleh letak harga yg hanya untung 20sen ja dari kos yg aku dpt sedangkn aku juga order di suplier(syarikat cina) yg sma..

      adk aku kerja kedai HP, dia pmpuan dn kerja lama dh.. dia pernh tgk bill barang smpai,dia ckp tablet mai kos 190 ja tp jual 300 lebih, tu stu item ja dia bgtau aku,yg hp2 dn brang2 komunikasi len ntah la brapa diaorang margin... ni aku crita kat perlis,kt tempat cam langkawi lg mahl,tabled pling cokia 400 500 keatas.. fuhh.. gila punya margin,bukn jauh sgt dri perlis langkawi tu..tp diorang cdak pilihan,duk kat pulau kalo nak kena bli gak la..kat perlis boleh dpt lg tablet pling murah 250.. tgk la mcm mana org2 kita ditindas...

      Delete
  9. Aku xnk tngok gambar yg di ambil pukul lima petang.baik yg pukul 11 malam...wow x sampai 300 org.kwang3

    ReplyDelete
  10. ha ha ... aku bangga tengok sorang melayu bernama Anuar kecing kat berjuta juta cina sampai basah kuyup . Tak kan korang tak bangga ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangaaaaaaàaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

      Delete
  11. mereka ni tak lebih macam anjing menyalak bukit..bukit tak runtuh punnn!!

    ReplyDelete
  12. Malam meraikan anugerah anjeng penyalak dap cina babi utk pendubor bagi musim kedua!!!!
    Sayang aku tak dpt ikut.....bodoh jer ikut...baik dok rumah dan tunggu pru14 utk undi sapa...

    Lepas nie apa pulak yg akan disalak oleh pendubor nie???

    ReplyDelete
  13. Penah aku tengok chegubaldi kene tngkap ngn abg polis menangis merayu2
    Mlm ni dia buat hal lagi tgoklah masuk hotel polis. 5 star jawapnya..

    ReplyDelete
  14. anwar ni tak payah nak tangkap2 pun, termasuk tangkap khalwat ... esok mampos dlm penjara lagi susah kerajaan nak jawab, padahal dia kojol sendiri.

    dia sendiri akan terhapus dgn sendirinya :

    1. penyakit AIDS yg tunggu masa merosakkan seluruh otaknya. skrg pun dah selalu blackout. HIMPUNAN BLACKOUT ni ambil sempena keadaan otaknya saja, kira2 dia PM kerajaan bayangan = PM GILA BAYANGAN.

    2. 'boss'2 dia di US tengah tunggu dia langsaikan janji. kalau rajin baca kat internet, ramai agen2 yg dah diberi tugas dan bantuan bermcm-mcm, bila gagal dlm operasi dan misi, hilang begitu saja tanpa berita ...

    tangkap saja talibarut2 PM GILA BAYANGAN ni sbg pengajaran pd org lain yg negara ada undang2 yg mesti dipatuhi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. non106
      dongeng dari mana lah ko kutip ni???

      Delete
    2. MESTI dari ketua pkr lah tu ...

      kan dia 'PENGHIBUR DONGENG UTK RAKYAT YG BODOH2'

      Delete
  15. Negara lain sibuk cari idea untuk teknologi baru. Orang malaysia masih lagi sibuk pasal blackout la, undi x telus la undi 2 kali la. Benda yang xde kemajuan kepada negara. Kalau macam ni metaliti orang kita yang sibuk berpolitik sepanjang masa Malaysia akan terus ketinggalan. Sudah2 la. Pilihanraya dah habis. Kita tumpukan usaha majukan negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes ... saya setuju 100 peratus .

      Delete
  16. hah???dah malam pun camni je????

    wakakakakakakakakakaka...apa ke bebal bebeno la diorang ni...

    kah kah kah kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
  17. Tangkap lepas apa nak takut, peguam dalam PR ramai, Polis x berani..Najib kau kata politik Malaysiamdan Matang , Nak padan mukakau laki bini
    Baca apa najib kata
    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/ISAmansuh/Article/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak takut...tp menangis..gigit polis la bagai..

      ye..peguam dlm PR mmg ramai..tp takde sekor pun yg boleh buktikan blackout 505. Kalau dah pandai, dah ramai sgt peguam belah PR, apasal tak pegi je mahkamah? Mahkamah yg sama yg lepaskn adam adli (skrg dah ilangkan diri lak) dan three stooges tian chua n the gang.

      Yg ada cuma propa je yg lebih. Ni sama la mcm kes.."berkotak-kotak bukti " yg si jubor tu kencingkan golongan pakatan harami..

      dan seperti biasa mcm sial, cina harbi hina bangsa melayu Islam, dan macam sial jugak lah anwar ibrahim kencing kat mulut ternganga golongan pakatan harami.

      Delete
  18. korang nak berpantun ke, berhimpun ke baca puisi ke lantak korang la janji tak kacau tempat melayu berniaga..other than that nak mampus pon lagi bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kuasa aku buat kerja bodoh tak berfaedah berhimpun dgn puak gay & penganut pluralisme. Lebih elok di rumah dgn anak-anak, lepas tu bercengkerama dgn isteri yang sah.

      Delete
    2. Ngeri aku nak ke sana, silap hari kena main bontot. Selisih malaikat 44.

      Delete
  19. Kasihan penjilat PR! BN krkal berkuasa Alhamdulillah, skrg dh pertengahan Rejab, xlama lagi Syaban dan Ramdhan, bg yg berakal dn beriman, skrg masa turn out dr dosa, gndakan amala, mn tau kot2 kali ini Ramadhan terakhir, ataupun xsempat jmpe Ramdhan, syok sgt berhimpun dgn betina Cina, smbl berlilin.. Kasihan.. Mereka ditipu oleh bisikn syaitan.. Rakan mreka jg

    ReplyDelete
  20. TakdebisingtrussapsapMay 26, 2013 at 6:32 AM

    Dari zaman purba tak habis habis dgn demonstrasi,gempaklah ratusan ribu orang hadirlah,terbaik sokongan PR lah,kongres rakyat PR lah,hari hari mengheboh bila PRU kalah manjang,lepas two three four tak renti nak protes.Tengkorak kepsla lutut dia PkR dan PAS kerusi Parlimn tak sampai namploh pun,kena mengemis menghamba abdi pulak dgn DAP,nak gulingkan kerajaan kunun..Langkah mayat kami The silent Majority dulu..

    ReplyDelete
  21. Apa bodoh Cikgu Bart ni. Pengerusi SPR di lantik oleh Yang Di Pertuan Agung. Sebagaimana perlucutan jawatan Hakim begitulah Pengurusi SPR. Ianya mesti melalui mahkamah. Dah ni hari cuti kemudian mana mahkamah buka pukul 12 malam.

    Pengerusi SPR letak jawatan tanpa berbincang dengan Agung ertinya dia memperlecehkan Yg di Pertuan Agung.

    Adakah Cik Bard menyatakan tidak secara langsung yang dia menghina kuasa dan kedudukan Raja Raja Melayu?

    Kalau berani, kalau SPR buat salah sila buat bantahan di depan Istana Negara kerana dari situ lah punca masaalah Cikgu Bard. Agung salah pilih! Ada berani?

    ReplyDelete


  22. no dogs and chinese allowed

    tiada cina...tiada babi

    ReplyDelete
  23. Nyesal aku sokong PAS sejak dulu. Syukur aku tersedar gara2 Bersih yg difunding oleh Israel. Bermula dr situ aku mmg PR Penipu!!!

    ReplyDelete
  24. Dah memang begitulah kejadiannya PR l,Parti rempit Suara Jalanan Malaysia

    ReplyDelete
  25. perhimpunan golongan otak reput

    ReplyDelete
  26. Dr mlm td aku dh komen. Biarkn je diorg nk berhimpun dkt pdang tu. Suruh polis bwkn khemah, bantal, tilam. Biar jd acara mingguan. Biar diorg duk situ sampai pru 14 nti. Syaratny kt dlm stadium negeri yg diorg menang. Kalau keluar nk berarak je sebat bontot diorg suruh masuk balik. Dah itu je yg diorg tau. Dah itu je kepakaran pemimpin diorg.

    Diorg nk berhimpun sampai pru14 pun, malaysia tetap maju. Diorg nk berceramah tiap hr pun, budak2 felda tetap sampai puncak everest.

    ReplyDelete
  27. dulu masa zaman remaja,aku penyokong reformasi Anuar hujung 90an,kalau setakat dikejar dan disimbah air tu, depan mahkamah tinggi depan dataran merdeka itu perkara biasa.Tapi sekarang x lagi support Anuar,banyak geng2 Anuar spti Dr Candra Muzaffar,Ezam dan banyak lagi yg cabut kerna banyak dakwaan Anuar kalau dikaji balik sejarahnya adalah fitnah belaka.RETETAN FITNAH ANUAR,dia mendakwa disuntik racun arsenik dlm penjara sg buloh,mengamuk sakanlah kitaorang,tapi sampai sekarang dia ok aje.Anuar dakwa ada tape melibatkan pembunuhan Altantunya oleh DS Najib dan Rosmah pd pilihanraya kecil Ijok 2007 tapi sampai skrng x keluar pun,sebaliknya video cinadoll adalah.PRU13,Anuar dakwa 40,000 bangla jadi pengundi hantu tapi orang keturunan india dan mamak jadi mangsa .Malam kiraan undi keluar pulak blackout tapi telah terdedah hanya lakonan yg dirancang untuk tujuan fitnah utk memburukkan SPR.Aku rasa Anuar patut bertaubat dan menjalani pemeriksaan mental dari pakar.

    ReplyDelete
  28. bang non brahem nak taubat??? yg dia tahu buat ada lah...ketua golongan otak reput,,,ketua parti mata satu dajjal

    ReplyDelete
  29. BN Sebagai Parti Tunggal Jauh Lebih Baik, Syabas Muhyiddin!

    Timbalan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin dilaporkan menyambut baik syor mahu menjadikan BN sebagai parti tunggal pelbagai kaum, tidak lagi seperti sekarang di mana BN hanyalah merupakan gabungan parti-parti yang kebanyakannya berasaskan kaum seperti UMNO dengan Melayunya, MCA dengan Cinanya, MIC dengan Indianya manakala lain-lain parti pula dengan kepentingan perjuangan masing-masing.

    Menurut Muhyiddin, syor itu walaupun baik tetapi perlu kajian mendalam dan sikap berlapang dada semua parti-parti dalam komponen BN. Maknanya, walaupun ia disedari baiknya tetapi tidak mudah diterima oleh semua orang.

    Sekali imbas, sikap Muhyiddin ini menggambarkan kesedaran beliau bahawa parti politik berasaskan kaum semakin tidak diterima rakyat dan mungkin pupus akhirnya. Sikap masyarakat yang semakin terbuka dan berpendidikan menyebabkan semakin ramai yang merasakan perjuangan berasaskan kaum adalah perjuangan yang sempit dan tidak membantu keharmonian negara yang berbilang kaum seperti Malaysia ini.

    Selain itu, dengan masing-masing parti berjuang hanya untuk kaum masing-masing lebih mudah menyebabkan timbulnya ketegangan kaum.

    Untuk masa depan Malaysia yang lebih baik, kewujudan BN sebagai parti tunggal berbilang kaum seharusnya diterima baik. Ia lebih membantu ke arah pembinaan negara yang stabil dan harmoni. Tetapi sebagai negara yang majoritinya Melayu dan Bumiputera, keutamaan dan hak dan keistimewaan orang-orang Melayu seharusnyalah dikekalkan, sejajar dengan peruntukan yang terdapat dalam Perlembagaan Negara sendiri.

    Barangkali inilah yang dimaksudkan oleh Muhyiddin apabila beliau meminta semua parti berlapang dada menerima syor ini. Janganlah nanti, masing-masing menuntut hak sama rata pula tetapi yang pentingnya dengan menjadikan BN sebagai parti tunggal ini akan menjadikan segala perbincangan dan tuntutan mengenai kaum dapat dilakukan secara terbuka dan telus, tidak lagi seperti sekarang di mana dalam mesyuarat UMNO, banyak serangan seperti nak berperang ditujukan terhadap kaum Cina, India dan sebagainya dan begitulah juga sebaliknya.

    Dalam isu parti pelbagai kaum ini, saya telah menulis dalam buku Najib Perdana Menteri Terakhir, kira-kira dua tahun lalu bahawa parti berasaskan kaum akan ditolak lama-kelamaannya oleh rakyat. Sikap rakyat yang lebih terbuka sekarang menyebabkan mereka lebih menerima Pas yang berjuang atas nama Islam, PKR atas keadilan rakyat, DAP berasaskan amalan demokratik dan sebagainya.

    Lagi pula rakyat semakin luas percampurannya. Mereka bukan saja mencari rezeki bersama, duduk semeja sewaktu makan dan berhibur, malah sudah semakin ramai Melayu, Cina dan India yang tinggal serumah. Yang jatuh cinta dan kahwin campur pun semakin meningkat jumlahnya. Ini bermakna batasan kaum semakin dipinggirkan.

    PAS, walaupun berasaskan Islam tetapi ia juga menerima kaum-kaum lain menyertainya. Begitu juga PKR, walaupun lebih condong ke Melayu, ia juga terbuka kepada pelbagai kaum. Begitu juga DAP, walaupun diketuai Cina tetapi realitinya ia adalah pelbagai kaum dan boleh disertai oleh sesiapa saja.

    ......bersambung

    ReplyDelete
  30. ...sambungan

    Tuntutan menghapuskan parti berasaskan kaum dan bangsa ini juga sesuai dengan tuntutan zaman. Hampir tidak ada negara du dunia ini lagi yang masih mengamalkan perjuangan berasaskan kaum sepertimana di Malaysia. Ia tidak ada di Amerika, tidak ada di China dan India, tidak ada di Indonesia dan tidak ada juga di pelbagai tempat lainnya.

    Muhyiddin nampaknya sedang mengorak langkah mambawa BN jauh ke hadapan. Berdasarkan keputusan PRU 13, tidak diragukan lagi jika perjuangan berasaskan kaum ini diteruskan, kalau pun tidak dalam PRU 14, lama-kelamaan ia pasti menemui titik nokhtahnya juga. Rakyat telah menunjukkan penolakan kepada perjuangan berasaskan kaum ini.

    Lagi pula, sementara kita senantiasa diajak bersatu padu dan menjalin hubungan dengan kaum-kaum lagi, dalam masa yang sama kita juga melakukan kontradiksi dengan mengagung serta mengutamakan kaum masing-masing apabila berpolitik. Memang tiada salahnya mengutamakan kaum sendiri tetapi dengan kewujudan UMNO, MCA dan MIC, perjuangan dan tuntutan mengenai kaum itu lebih mudah menjadi sesuatu yang melampau dan menyinggung hati kaum lain.

    Akhirnya ketegangan kaum juga lebih mudah meletus.

    Cadangan Muhyiddin ini walaupun mungkin bakal menghadapi tentangan daripada kelompok tertentu yang oppurtunis dan ekstrem tetapi ia mesti diteruskan jika BN ingin terus kekal berkuasa. Ia adalah hakikat yang perlu diterima oleh semua pihak.

    Syabas Muhyiddin...nampaknya macam dah dekat nak jadi Pengerusi BN dan Perdana Menteri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti tak jadi punya, bila di lihat betapa racistnya puak umno ni, kaum lain pun dah naik menyampah ngan melayu umno ni, lebih lagi kaum cina, lihat je camne PRU, mereka bakat boikot BN, terkedu umno, sampai ramai orang besar umno tergolek dek kerana hilang undi cina ni. Padan ler muka umno, sape suruh racist tak sudah.

      Delete
    2. Bhai 09.11 & juragay...disebbkn sifat rasis melayu umno lah maka,umno mnjd parti yg jelas dominan dlm pru13...lu org ada masalah ke sbgi bkn melayu...hahaha lu org nk atur tntng survival umno lak...hahaha tlg lh bhai tak prlu buat lawak...

      Lu org jaga bangsa lu org agar tidak mnjadi terlalu biadap...lu org pun tahu yg melayu umno itu rasis...hahaha bhai lu fahamkn dulu makna rasis melayu umno dan rasis nya cina dap khasnya dan cina malaysia amnya...rasis umno tidak merebut hak kaum lain...rasis kaum lu,smpi yg dlm mulut melayu pun lu org nk rampas...

      Bhai...utk skrg jika umno brtnding tnpa gunakn bn sebagai lmbng...no hal bro...lu org dah buat prbndingan antara semua parti secara individu...berapa yg umno/bn menang dan berapa pas,pkr,dap pula menang...pru13 jelas tunjukkn yg umno prlu prtahankn sifat RASIS...mca/gerakan blh brgerak dibwh dap...dan aku pasti lbh ramai org melayu dlm pr akan sokong umno bila lihat attitude anwar yg semakin kuat gilanya...

      Delete
    3. MANA BOLIH. SELAGI TARAF HIDUP ORANG MELAYU TIDAK SETANDING DGN BANGSA LAIN UMNO MESTI TERUS WUJUD. HANYA MELALUI UMNO ATAS DASAR2 YG TELAH TERMAKTUB DLM PERLEMBAGAAN IRANG MEALYU SUDAH MAJU SEDIKIT DARI DULU.

      KITA TIDAK MAHU ORANG MELAYU TERUS KETINGGALAN TANPA BIMBINGAN UMNO. BELUM BOLIH ADA KESAMARATAAN. BELUM BOLIH ANAK MELAYU DI BIARKAN BERLAWAN DGN BANGSA ASING UTK KEUNIVERSITY. BELUM MASANYA.

      KAUM ASING DAH LAMA MAJU DAH LAMA KAYA.ORANG MELAYU MASIH MEMERLUKAN TONGKAT UTK MENYEBRANGI JAMBATAAN KEMAJUAN. MEREKA MASIH PERLU DIBANTU. MUNGKIN MEREKA YG MENYOKONG PEMBANGKANG SUDAH KAYA DAN TIDAK PERLUKAN BANTUAN KERAJAAN. TAPI SAYA PERCAYA RAMAI YG MASIH PERLUKANNYA.

      Delete
    4. lemahnya melayu

      Delete
    5. Anon 6.20..betul bro..buat masa ni..dan kaum cina mmg tak mahu itu terjadi.. yg ditakuti akan memecahkan monopoli mrk yg tamak tu..mrk akan memberikan berbagai2 tuduhan eg. ' melayu lemah' dll..bangunla wahai bangsa ku...berjihadlah utk menaikkan ekonomi umat Islam di Malaysia agar kita tidak diperkotak-katikkan oleh bangsa cina kafir harbi laknatullah yg amalkan riba, tipu, rasuah asalkan untung! Allahu Akbar!

      Delete
  31. Kalau pr buat mcm ni berterusan, rakyat menyampah, nak muntah wekwekwek. Ada org sangkut dlm trafic jam 4 jam lebih semua kerana puak lahanat ni berhimpun dan blok jalan. jgn harap pru14 nak menang ooooi, lagi pelingkup ada lah.......

    ReplyDelete
  32. aku cukup teruja tengok barisan kabinet skrg, tak nampak muka cina komunis. semuanya melayu, india dan bumiputra sabah sarawak. syabas rakyat malaysia yg memberi ajar terbaik kepada mata sepet yg kiasu ni. biar dia org tak ada wakil dlm kerajaan. go to hell puak kiasu ni. bantuan jgn sekali beri pada sekolah cina. biar dia org cari duit sendiri. org yg tak mengenang budi mcm tu kita ajar

    ReplyDelete
  33. Sepatut nya hassan ali, ibrahim ali dan zulkifli noordin perlu bertindak segera keatas anuar atas maslahat rakyat.

    Kalau pekida berani halang anuar ibrahim bersyarah dimasjid kenapa perkasa dan jati tak mahu bertindak keatas anuar yang cukuo membahayakan negara yang aman ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku hrp pekida jgn kacau nuar. Biar dia berceramah smpai pru 20.

      Delete
    2. 11:54:-)am...cuma nak bagitahu, pekida, jati dan perkasa...cuma berani kacau orang melayu saja, dengan bangsa lain kecut bacul dan takut.....

      Delete
  34. teman harap semua melayu keluar dari pr. biarkan cina totok aje dlam pr. biar dia org reput kat situ...

    ReplyDelete
  35. Anwar meroyan sakan sb kekasihnya nikah mlm tadi .....

    ReplyDelete
  36. Hukuman dunia boleh lepas la bhai. Kita serahkan pd Allah SWT sahaja utk menunjukkan kebenaran.

    ReplyDelete
  37. Dgr cite ada 40ribu org cina kerakyatan malaysia yg duk kat luar negara dtg balik malaysia waktu mengundi aritu start 3-6 bulan sebelum pru13. Balik just renew permit jek dan ari ngundi jek. Sebab tu undi cina kat seputeh besar sbb dorg panggil balik org2 cina cani balik malaysia. Kalau x mana la dorg nk balik malaysia nih.

    ReplyDelete
  38. Ni ke pergerakan nak gulingkan kerajaan? Guling-guling atas padang menyesal tak leh pegang malaysia ada la melayu-melayu yahudi haprak suckers ni..kah kah kah

    ReplyDelete
  39. Allah akan ubah keputusan dgn amal Nabi s.a.w. Kalau berkumpul ramai2, lepas tu mengumpat dan memfitnah tanpa ada bukti yg diterima oleh Allah maka peserta majlis itu semuanya mendapat kemurkaan Allah.

    Baik kumpul org utk taubat dan buat amal soleh baru dpt perhatian Allah. Perhimpunan sia2 dan diakhirat semua peserta tu akan menyesal.

    ReplyDelete
  40. Belen duit zionis funding bersih dulu tu. Lepas ni tak ada dah Al Juburi kena buat laporan pada zionis kenapa gagal menjadi PM Malaysia pada hal billion dah diorang invest.

    ReplyDelete
  41. Lepas ni kita tengok pulak drama dalam PKR/PR losers semua cakaw sama sendiri nak jawatan sama gaji lumayan. Manthoooob

    ReplyDelete
  42. Petik suis blackout, dari utara sampai selatan terus blackout. Fenomena blackout malaysia.. tangan siapa petik suis? Dah tak sabar ke nak tukar generator made in china? Macam satu arahan pulak.. hahaha.. dewan perniagaan...kita tahuu....hahaha.

    ReplyDelete
  43. Yang menariknya walaupun 97% iaitu hampir ke 100% cina skong PR namum BN & umno tetap dpt menangi 133 kerusi parlimen dan membentuk kerajaan, jadi dìharapkan kerajaan selepas ini berikan tumpuan yang lebih kepada kaum2 bumiputra di Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekas pelajar sains kemasyarakatanMay 26, 2013 at 12:27 PM

      Betul saudara. Kaum minoriti yg kandas dalam permainan mereka itu mengharapkan majoriti telah tertipu dan kemudiannya akan terus diperdayakan oleh mereka secara halus dari dalam sehingga mereka menguasai negara dan perlahan-lahan menyingkirkan hak-hak peribumi.

      Pada masa yang sama mereka tidak mengorbankan langsung walau seincipun kepentingan mereka, dan terus memperkasakan status quo mereka sebagai satu ras yang sama-sekali mahu berada dalam kepompong mereka sebagai kelas yang terasing dan lebih tinggi daripada majoriti tadi. Satu taktik beracuan Yahudi.

      Delete
    2. ya betul..tp itu juga satu kemenangan yg di sebut divine intervention..Allah masih syg n kasihkan kita islam di bumi Malaysia ni..anuar dan melayu islam penyokong PR lupa kuasa Allah agaknya..buat lah apa skalipun selagi Allah tidak izinkan maka ia tidak akan berlaku..aku risau sekiranya melayu terus berpecah pru14 tidak lagi berpihak pada kita org melayu..

      Delete
    3. cina akan terus memastikan belia2 cina dalam masa 5 thun yg mana ckup 21 daftar untuk mengundi tp belia melayu suma x de kesedaran..jgn kATA belia ni yg dah umor 30 kat opis aku ni pun masing2 bangga x pgi mengundi tu la dia bngsa melayu..aku annoy sungguh la..kecewa sngt la konon nak unjuk protes..sok cina ppgang malaysia bru la nak menangis nak pgang sepanduk...lim kit seang jd menteri ingt dia mcm najib lembik takot..dia trus tgkap masuk dlm je...xde da nak pjuang hak melayu..last2 jd melayu singapore la

      Delete
  44. kdn ok,polis pun ok,,,yg satu lagi ni nak rakyat demonterasi ke??? apa hampa pun takut dgn nuaq brehem ka...najib hg kalu nak dok lama,,,hang kena buang ja AG otak reput ni,,,rakyat dah muak dgn AG ni...rasa2nya petualang negara dia lepas ja,,,yg bersalah kdn n polis.................................................................................................................................................................................................................................................

    ReplyDelete
  45. nanti AG kata nuaq brehem n the gang hanya berlakun bukan betul2...oleh itu mereka di lepaskan tanpa syarat

    ReplyDelete
  46. pe la korang ni mmg ada blackout msa pru tu la , ni disahkan sndri psukan penyiasat pr utk pru13 ni dari ketua penyiasat cik Rafizi yg mna terdpt 5 tmpt berlaku blackout msa pru tu dn dari maklumat2 yg didapati diantara tmpt2 itu ialah 1)kedai mamak kt puchong biru 2)majlis kahwin anak pak leman kat kg tnjung tiga 3) kwsn kampung Pinang Sebatang slngor 4)kedai gunting rambut avelo jln limau manis dan 5)kwsn industri lemak manis Klang .jd kes2 yg kukuh ni akan di pnjang ke mahkahmah dlm msa terdekat ini.

    ReplyDelete
  47. jaga2 dgn virus nuaq brahim,,,otak anda jadi reput...terutama AG

    ReplyDelete
  48. rakyat malaysia jgn bimbang : kpd puak2 PAS(Unit Amal)& penyokong totok PKR..ini 1 berita yg telah diumum olih Pak aljub aka peliwat...Najib telah pun berbincang dgn pak peliwat ni tuk beri pinjam jawatan PM najib kpd nuar selama 3 bulan...tariknya ialah 16 sept 20....majlis angkat sumpah akan dilakukan dihotel vistana bilek yg telah ditempah olih setopa ali....peliwat ni jg akan mengumunkan harga minyak turun...tol..rumah tuk anak2 muda...PPTN...wifi percuma kpd pelajar2 IPTA/IPTS.harga kereta dan banyak lg....ini berdasarkan kpd undi popular yg diwar-warkan dlm perhimpunan 505 malam td....kahkahkah....asik kena tipu je la puak2 dan juak2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh minta turunkan sekali harga GRO/pelacur terutama warga asing. Sekarang ni mahal sangat lah.

      Delete
  49. disebabkan ramai pemimpin Pas dah tak berapa berkenan dengan anwar, maka puak2 anwarinas didalam Pas yg kalah dan tiada jawatan seperti mat sabu, husam, dr dzulkifli disokong oleh puak2 penyokong anwar dari BN seperti saifudin abdulah, akan menubuhkan sebuah parti baru iaitu Parti Untuk Nafsu Anwar Ibrahim atau singkatannya PUNAI. Tetapi anwar sendiri tidak mahu Parti ini dihijack oleh Soi Lek atau Mustapha telah mencadangkan agar singkatan nama itu diberi pengkhususan kepada dirinya iaitu PUNAI Anwar. Parti ini dijangka akan dapat menarik ramai puak2 liberal dari pelbagai parti sedia ada termasuk yg kaki sondol LGBT dan kaki arak, judi dan sebagainya mewakili manusia2 yg kuat nafsu dan memerlukan perlindungan hak asasi manusia yg melampau

    ReplyDelete
  50. barua ....hadoi sakit perut gelak ...PUNAI

    ReplyDelete
  51. SEMALAM AKU PEGI RAMAI LAA JUGAK...SPR BAIK LAA... DAWAT KEKAL KAT TANGAN AKU MASA UNDI ...ADA LAGI..DAH TRY BASUH TAK TANGGAL LAGII .....WOWW ..HEBAT NYAA SPR..i LOVE YOU SPR...

    ReplyDelete
  52. RAKYAT MALAYSIA YANG DAH MENGUNDI TAU KEBEKESANAN DAKWAT KEKAL YG DH DI CALIT KAT TANGAN MEREKA...YEAAHH..

    ReplyDelete
  53. Wei anjing,pu ki mak.....anjing kurap melayu---- Anwar ibrahim--- bapa peliwat,kaki peliwat,raja peliwat.....liwat semua bangsa bangsat melayu:.........

    ReplyDelete
  54. Biasa je org salahkan hakim bila kalah karaoke......salahkan pengadil bila kalah bola....salahkan abiter bila kalah catur.....salahkan umpire bila kalah badminton......biasa jerr..... sbb apa? Sbb nak cover malu la....kalahhhh..... so faham je lah bila mamat tu salahkan spr.....haha...tp aku bangga jugak la sekurang2nya taktik lapuk tu x la hilang di telan zaman..... haha...asal jgn buat demo sbb x dilanntik jd ajk pibg sudahhhh....

    ReplyDelete
  55. Minggu pertama lebih 50,000 datang diperhimpunan untuk mendengar kelentong Anwar. Minggu kedua lebih 5,000 orang datang untuk berhimpun. Minggu ketiga tinggal lebih 500 orang saja yang datang. Datang minggu keempat pula hanya 50 orang yang datang. Mai pula minggu kelima dianggarkan cuma hanya 5 orang saja yang datang. Pada minggu keenam Anwar akan BERCAKAP SEORANG DIRI diperhimpunan anjurannya!!!. Minggu ketujuh si kote bengkok ini akan berhadapan dengan Saiful dalam kes rayuan liwatnya di Mahkamah Rayuan. Minggu2 seterusnya terbayang oleh si bekas banduan ini akan Resort Sungai Buloh yang akan bakal dihuni olehnya buat kali kedua. Maka tua dan keringlah dia dalam kurungan. Berakhirlah sebuah impian ke Putrajaya.

    ReplyDelete
  56. Lahad Datu tunggulu Anwar....Saiful tunggulu Anwar....Umi Hafilda tunggulu Anwar....reput ko kali ni Nuar oooii....!!!!R E P U T....!!!!

    ReplyDelete
  57. Aku dok kira adalah lebih kurang 300 juta peserta nii... fullamak....

    ReplyDelete
  58. Apa kata..PR buat perhimpunan secara serentak diseluruh Malaysia...paling kurang pun 1 perhimpunan untuk setiap negeri....baru boleh claim...banyaknya rakyat malaysia yang sokong perjuangan mereka itu.....

    Bukan APA... entah-entah setiap perhimpunan yang dibuat selama ini adalah orang-orang yang sama yang hadir....

    Cara ini sama seperti penggunaan Dakwat kekal masa pilihan raya lepas PRU13...

    Seorang penyokong dah tentu hanya boleh pi satu tempat je... TAK GITU...?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!