PANAS BERAPI! UGUTAN READ BEAN ARMY SEMAKIN MELAMPAU!

Korang tengok la nyonya cina dap ni. Apa pandangan korang?

176 Responses to "PANAS BERAPI! UGUTAN READ BEAN ARMY SEMAKIN MELAMPAU!"

  1. Yes.....I 1000% support that....make sure include that fucking Anwar ibrahim too....fucking dog.....sodomized here n ther....mother fucker....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Celaka punya olang, ingat ini negeli lu ka???
      Jom kita boikot Cina2 red pig army ni
      Banyak lagi yg berkaitan Cina kita boleh boikot:

      i) Boikot duit Cina yg selama ini menjadi dana kempen Umno/BN, termasuk sumbangan taukeh CIna Hongkong (Michael Chia) kpd Umno Sabah akhir tahun lepas yg berjumlah RM40 juta seperti yg diakui sendiri oleh Musa Aman..

      ii) Boikot duit taukeh judi Cina World Resort Genting untuk dana kempen pilihanraya Umno/BN yg diberikan oleh Cina sial itu kpd Umno berjumlah berbilion2 ringgit setiap kali pilihanraya sejak zaman Tun Razak hingga PRU-13

      iii) Boikot TV1 hingga TV9, Astro & Media Prima sebab banyak menggunakan dana org Cina utk iklan mereka.

      iv) Boikot semua akhbar arus perdana termasuk Utusan, BH dan Star sebab banyak menggunakan iklan dari syarikat2 org Cina

      v) Boikot semua syarikat kereta yg dipunyai oleh orang Cina, walaupun mungkin ia akan menyebabkan PM, TPM dan menteri2 kita berdukacita kerana mereka menggunakan kereta kepunyaaan syarikat yg dimiliki org Cina.

      vi) Boikot Google dan blogger2 yg menggunakan alamat blogspot kerana ada saham Cina yg besar di dalamnya.

      vii) Boikot wang cukai pendapatan, cukai jalan, cukai pintu, cukai tanah, cukai jualan, cukai hiburan dll cukai yang dibayar oleh orang2 Cina kerana negara ini tak perlukan wang orang Cina utk membangunkan Malaysia. Orang Melayu sudah kaya raya, kami tak perlukan duit cukai pendapatan, cukai jalan, cukai pintu, cukai tanah, cukai jualan, cukai hiburan dan lain2 cukai yang dibayar oleh orang2 Cina.

      viii) Boikot Menteri2, Exco2 Umno, Ketua2 Bahagian Umno dan Ketua2 Cawangan Umno yang ada syarikat joint venture dengan Cina (kebanyakan mereka memang macam tu)....atau paling tepat kita boikot semua pemimpin2 Umno kerana mereka bersekongkol dengan taukeh2 Cina MCA..

      Asalkan Bukan Cina dan yang berpakat dengan taukeh2 Cina.....

      Delete
    2. Nak tau bom tu Power ke tak,apa kata kita test kat anak cina nie dulu,baru la boleh test kat orang lain.

      Delete
    3. Hoi Anon 11:45! Ko tak letih ke copy+paste benda yg sama kat sana sini. Pemalas mcm ni pun tauke ko bayar ke? Tak jalan daaa..

      Delete
    4. Ni dah dekat nak posa & raya ni.. cepat keluarkan list produk2 Muslim vs Kafir yg byk kita guna time musim perayaan ni! Ketupat segera, santan, tepung, mentega/margerin dll..

      Jangan mengaharap internet je.. kita perlukan poster & flyers!

      Delete
    5. Ya tak ya juga, bulan Ramadan ni adalah masa terbaik utk buat kempen UTAMAKAN PRODUK MUSLIM! Kalau semua peniaga bazaar Ramadan join dgn hanya guna bahan mentah hasil Muslim.. memang ternganga la jawabnya diorang.

      Giatkan kempen kepada peniaga kedai makan Muslim utk UTAMAKAN PRODUK MUSLIM! Kalau pengguna utk rumah yg boikot pun diorang dah goyang, kalau pembeli utk biz join, lagi la besar impaknya! Baru boleh berjaya!

      InsyaAllah..

      Delete
    6. Anon 11.54 p.m.

      Lu ni kapir ke apa? Makahai ...

      Jangan buat lawak bangang.

      Delete
    7. Venus ni pak syeikh tengok stim jugak...kata ketua umum anwar ibrahim

      Delete
    8. dulu itu bom dah di uji ketas antantuya.... hancur badan kawan tu...

      Delete
    9. Venus Cheng ini bodoh............but it only takes a bigger bodoh to recognise a smaller bodoh...well done mamak bodoh.....kah...kah...kah..satu kerja bodoh yang bagus.

      Delete
    10. Setakat statement camni, ko pun tak nampak bijaknya Anon 12:35.

      Delete
    11. 12.35 sudah la. Dont start on that again. It wss never been proven.
      Rosmah buat kerja amal mlm tuh. Pikir sendiri kamu rasa mak datin tu nak pergi kah mlm buta tempat yg penoh dgn nyamok kala ular etc...mudah sj untok brfikir perkara begini.
      Jgn jd munafiq seperti bos kamu yg konon solat tidak tggl tapi rajin melakukan fitnah.
      Lidah nanti klr biji....

      Delete

    12. Bukan senang mau kekalkan keamanan ... hargailah!

      http://pacak4u.com/mati-pucuk-dan-rawatannya/

      Delete
    13. The police should be looking into this matter. I am sure they are.

      Delete
    14. BOIKOT BARANGAN GENG DAP

      SENARAI BARANGAN SEKUTU DAP


      MINYAK MASAK
      1) Minyak Sri Murni
      2) Minyak Knife
      3) Minyak Buruh
      4) Minyak Naturel
      5) Minyak Daisy

      MINUMAN
      1) PowerRoot Ali Café
      2) PowerRoot Oligo Cereal
      3) PowerRoot 9Spot Isotonik
      4) Malta
      5) Teh Cap Masjid
      6) NutriMalt
      7) Teh Guru Cap Masjid
      8) Drinho All Drinks
      9) Isomax Isotonic
      10) HomeSoy
      11) 100 Plus
      12) Sprite
      13) Coca-Cola

      BARANGAN PENGGUNA & MAKANAN SEGERA
      1) Pau Ahmad
      2) Sri Murni Nugget
      3) Marina Tuna
      4) Marina Nugget
      5) Roti Massimo
      6) Farm Crows Butter
      7) Tepung Gandum Cap Sauh
      8) Semua Prodik London Biscuits (London Rolls DLL)
      9) Semua Produk Khee San Bhd (Gula-Gula Fruit Plus, Fizzy Orange, Mint, Wafer & Lain-Lain Makanan Tepu)
      10) Semua Produk Malaysia Dairy Industries Ple Ltd (Vitagen, Marigold, Peel Fresh, HL Milk DLL)
      11) Semua Produk NONA
      12) Colgate

      RESTORAN
      1) Old Town White Coffee
      2) Baskin Robbins Ice Cream
      3) Dunkin Donuts
      4) Sakae Sushi
      5) Mc Donalds
      6) Restoran Papa Rich
      7) FourLeaves
      8) Secret Recipe
      9) Chicken Rice Shop
      10) Starbucks


      PASARAYA
      1) Pasaraya EconSave
      2) Pasaraya 99 SpeedMart
      3) Pasaraya KK mart
      4) Pasaraya NSK
      5) Giant

      BARANGAN & PERKHIDMATAN PENGGUNA (BUKAN MAKANAN)
      1) Goh Ban Huat (GBH) –Pengeluar kelengkapan tandas & pembentungan
      2) Focus Point (Optometrist)
      3) Bas Konsortium Ekspres
      4) Bas KKKL Ekspres
      5) Bas Five Star
      6) Bas TranStar
      7) Bas Genting Ekspres
      8) S & S Ekspres
      9) Eagle Ekspres
      10) Bas SE Super
      11) Antar Holiday
      12) Boon Best
      13) Air Asia
      14) Revlon
      15) Timberland
      16) Johnson-Johnson
      17) Kimberly-Clark
      18) Seng Heng
      19) Popukar Book Store

      MEDIA
      1) The Sun
      2) The Star
      3) Semua Akhbar Berbahasa Cina
      4) Rocket
      5) Suara Keadilan
      6) Malaysiakini


      Update sehingga 26 Mei 2013, Kalau saper-saper ada maklumat barangan @ perkhidmatan penyokong DAP @ PKR yang perlu diboikot sila maklum….ABC…BCL…

      Delete
  2. Go back to venus. We have enough human here in malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK stop it, stop your knee-jerk reactions good folks, and think about it. This girl is acting out worse than an islamist terrorist and she's probably psychotic. An absolute disgrace to her father and mother, she should never have gone to school in Malaysia, or burdened any of her good teachers! If you have no shame then you will do whatever your cravings compel you to do. Such indelible hatred! God Almighty protect our children from scums and scalawags!

      Delete
    2. Ni Venus ke Anus?

      Delete
    3. Adakah kita akan mudah terpengaruh dgn permainan Cina Kafir yg berusaha bersunggu2h nak melaga2kan Melayu Muslim dgn India Muslim?

      Naaa.. we are better than that la, Maoist!

      Delete
    4. Pompuan cer kalau mulut celupar macam ni memang taraf pelacur. Sumbat sebutir grenade dalam nonok dia dan letupkan.

      Mampus sekor babi betina.

      Bila babi ni balik Malaysia atau dia tak mahu balik dah?

      Delete
    5. This girl is a bastard!

      Delete
  3. Cheng...im confused...this is Tanah Melayu...your country is China...bomb your ass so that your najis will make you smell good in hell..

    ReplyDelete
  4. i too agree with that, put also a bombs on every fucking chinese houses, i'll so glad after that and have really nice nap at night

    ReplyDelete
    Replies
    1. And add 2 bombs wherever LKS and LGE stay/go/live/eat and shit

      Delete
  5. DAP = Dogs And Pigs
    Jadi tak salah mereka ini berperangai yang lebih teruk dari BABI.
    Mak bapak mereka didik mereka cara begini.

    ReplyDelete
  6. Cina sekor ni duk sidney...takyah nak balik malaysia lah..duk sampai mampos kat sana..dah cukup banyak dah cina camni katsini.

    ReplyDelete
  7. Last words of a dying army. We have your names and IC numbers. Your days are numbered. Your faces will be in police database as traitors. Nobody wants to give you jobs.

    ReplyDelete
  8. Cheng u better give yr backside to PR Leader then u know how the bombs explode.. Li ma chi ...pong

    ReplyDelete
  9. Inilah cina muslibat haramjadah dapat mau sula puki dia... Lupa sebelum sula mau balas pukicina tu lepas tu gantung di pokok. Melayu diam bukan takut... Melayu diam menyimpan ilmu.

    ReplyDelete
  10. Tongkang & Dog And Pig community should be tossed to the bottomless pit never ever to return to cause trouble to the MALAY Land.

    ReplyDelete
  11. OOiii venus cheng, dont come back, this is not ur home...

    ReplyDelete
  12. KONGKET SAMA ITU CIBAI CINA BUSUK. LUDAH DIA PUNYA PUKI.

    ReplyDelete
  13. Apalah cerita kelentong. Buat akaun facebook bagi nama Venus Cheng, lepas tu panggil di Red Bean Army.

    Nak kelentong berapa lama style macam ni?

    Sikap Parpu sejak mula blog semua orang dah tau dah.

    Selalu nak api-apikan dan buat cerita sensasi saje.

    Yang paling bodoh dan bangang ialah mereka yang selain baca terus beremosi dan komen macam-macam igat macam real pulak.

    Kan bodoh dan bangang ari-ari.

    Tak de lain kerja ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kau dah tahu bohong buat apa baca. Dah lah tu comment pulak samdol ni.

      Delete
    2. Warning! Red bean ary spotted. Cina pakai anon posting bm. Oii blah la. Pi main tempat lain.

      Delete
    3. Mungkin anon 10.21 ni yg reka nama venus chong ni sbb dia kenal sangat nampak nya. Ahakss red bean nak menyamar melayu yahudi.....

      Delete
    4. Woi anon 10.21 ni memang pencacai jilat jubur dan najis DAP klahanat tu. Apasal kau tak jilat puki sekali. memang barua cina la kau anon 10.21

      Delete
    5. Red bean army detected...

      Delete
  14. Venus Cheng...niama cau hai!

    achai gombak

    ReplyDelete
  15. Tu la manyak olang tunggang chinadoll...lama lama sewel..satu dunia tunggang chinadoll

    Org putih tunggangggg
    Org itam tunggangggg
    Org coklat tungganggg

    HANTU RAYA JE BELUM..kakakakaka

    Ini memberi hasutan...dah boleh ditangkap..
    Jgn bagi dia balik...diakan biasa merayap ke negara olang..dulu nenek moyang atuk pendatang kat Tanah Melayu...ni la dia pulak jadik nenek utk cucunya pendatang negara lain

    Cari sampai ke lubang duburrrr...aik silap lubang kubur

    ReplyDelete
  16. We are waiting for 13 May. The Parang Panjang is waiting to chop chinese heads. Those fucking chinese don't learn their lesson that more than 15,000 chinese were slaughtered during 13 May 1969 (as per Newsweek report in their issue in 1977).

    ReplyDelete
  17. eh..eh...bukan CIBAI perasan sepet lepeh macam ni ke mamat melayu giler2kan??? Ambik engkau...Bukan burit dia aje BUSUK dan LEBAM, mulut lagi LONGKANG!!

    ReplyDelete
  18. ni cina babi....kau poie balik cino la....lancau you....

    ReplyDelete
  19. Hei Cheng don't ever step your ass here anymore. If you have the guts surrender your Malaysian citizenship and announce it on record in your fb.

    How many are like you in Sydney or anywhere else.....denounce your Malaysian citizenship and just stay in the country of your choice.

    KDN...immigration....please take note and take stern action of these dual citizenship mongrels.

    ReplyDelete
  20. Ade yg masuk jel ni karang... Hahahaha..

    ReplyDelete
  21. Tunggu Dan lihat jer cina bangsat,aku dah lama tahan sabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan tunggu dan lihat saja,kena buat sesuatu sekurang-kurangnya kurangkan beli dari kedai Cina.

      Delete
  22. Jemput mai lah kat rumah kita oghang kat: http://omakkau.blogspot.com/

    Berombak gila.

    ReplyDelete
  23. Kalau itu cina babi mau bunuh itu sama madey and najib.... Gua pun mau bunuh itu guan eng sama kit siang... Biar anak beranak jumpa dalam satu kubur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aq hrp amoi cheng takes note warning di ats...Melayu belum bamgkit lai....jgn melampau sgt!

      Delete
  24. Sila buat report polis..biar betina cina burit busuk rasis nih masuk lokap!

    biar kena jolok sampai rabak dalam lokap tuh!

    betina sila puki anjing rasis berambuslah!

    balik china!

    ReplyDelete
  25. Nak ajar puak2 Cina chauvinist ni senang je. Aku cadangkan menteri yg berkenaan umumkan satu peluang di mana sesape yg tak boleh terima dan iktiraf perlembagaan negara Malaysia boleh tukar kerakyatan dgn Singapork. Sebelum tu, PM Najib dah gi jumpe PM Singapork usulkan supaya mana2 Melayu yg takmo dok kat Singapork bole tukar kerakyatan ngan Cina2 chauvinist ni.

    Melayu Singapore adela dlm 600,000++ org. Let's say separuh(300,000) drp dorang nak masuk sini, ganti ngan 300,000 org Cina chauvinist Malaysia. Pergh, aku rase DAPigs kecut telur terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus jug cadn hang no....hehehe. Apa kata DS Najib?

      Delete
  26. Dan satu lagi site baguih:

    http://www.financetwitter.com/2013/04/with-friends-like-ibrahim-ali-michelle-yeoh-who-needs-enemies.html

    , TAPI, kena paham Bahasa Omputih ler, kalau tidak..rasa-rasanya banyak yang tak paham..hampeh...tengok amoi cantik cantik...

    ReplyDelete
  27. Cina bangsat.... Lu blk cina la...nama malaysia dulu tanah melayu tau... Bukan tanah cina... Puki mak punya cina...

    ReplyDelete
  28. Venus Cheng...a true slitty-eyed chink..good riddance

    ReplyDelete
  29. Aku dah tak kawan dgn org ce ye non alif,begitu juga balaci tegar mereka dari PKR dan Pas yg mana aku kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ewah ewah... kata nak perpaduan islam konon.. masuk blog pr meyalak PERPADUAN PERPADUAN PERADUAN islam.. masuk blog sendiri menyalak tak nak kawan..kah kah kah...bak pepatah shabrery chik korang "HUDUD ITU LUCU" ...tak lupa najib kirim salam 1malaysia kat korang "HARAM JADAH" ...kah kah kah

      Delete
  30. Tolong wahai saudara seagama dan sebangsaku, takde sesiapa ke yg boleh buat polis report? Tulisan cina tu betul2 berbaur ancaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aq pon rasa mcm tu jug!

      Delete
  31. CHENG LU JANGAN NAK MAIN API MAU BUNUH PM, YOU BILA BALIK MALAYSIA CALL ME..

    ReplyDelete
  32. Minta izin tumpang comment kat sini

    Bagi yang berinternet ok lah dapat mesej BBC ni.
    Untuk rakyat yang tak guna internet macam pakcik makcik perlu ada usaha untuk menyampaikan mesej BBC ni.

    Bagi sesedara yang bergiat dalam NGO harap ada usaha keluarkan fliers/banner/ dll agar mesej sampai kesemua lapisan.

    Just my thought dan semoga diberkati ALLAH usaha fardhu kifayah ini.
    AMIN

    ReplyDelete
  33. aku rasa venus cheng ni fake account fb..tapi tak kisah lah aku mmg bengang dgn cina pun..cinabai betul lah gampang ni..

    ReplyDelete
  34. cina dapsters laknat dah melangkah luar matasan. the law must take action....

    ReplyDelete
  35. angat-angat taik ayam. lepas seminggu bila bapanya mintak maaf, abis cerita.

    ReplyDelete
  36. Puk ni mak cao hai....lu mak ci hai.....kiao dor,...ki ho kao kan....ki ho ran kan......lu ee mak pu ki........haaaaahhhhaaa

    ReplyDelete
  37. Lan ciao,ki ho ran kan,kiao too....lu ee mak pu ki....mak ci bai,kong lan ciao la....mak ci bai....lu tiok me cai wa kong ha mik....lu ki ho lang kan la.......

    ReplyDelete
  38. Venus MY ANUS Cheng - aiya why like that lah. pig-faced stinky cheapo cibai . I wish you many SWEI ah. Live long and lots of SWEI life ok. No need to come back ah. Stay wherever you are and suck horny old white dick ok. That way u more happy and at PISS lor.

    ReplyDelete
  39. you're in big trouble venus..........

    ReplyDelete
  40. TANGKAP ROGOL SAJA....TAPI AMOI PUNYA APOM SANGAT BUSUK. BAGI FREE PUN TAK MAHU. TAPI SI ANWAR SANGAT SUKA AMOI PUNYA APOM. DIA KATA PUTIH DAN GEBU. YE LAH KENCING PUN TAK BASUH....HANCING BENAR BAU APOMNYA TAPI ANWAR KATA WANGI. YE LE BAU LUBANG TAHI PUN ANWAR KATA WANGI! hehehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwwww tak rela la I. Apom amoi sangat busyukkkkkk. nak muntah lo. aiyaaa jangan kasi rogol la. Liwat saja manyak sinang

      Delete
    2. kalau nuar dia balun je apomnya tanpa mempedulikkan hancing ke tidak

      Delete
  41. Kau kata bau apom dia busuk tapi kau suruh rogol, hehehhe kalau dia kangkang bubuh jelah pakai penutup jerebu maaaa.........kah kah kah

    ReplyDelete
  42. bro aku tak caya lah venus kata mcm tu, amoi ni cantik sedap mata memandang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tu ko kata dia cantik...Addoooooiiii....memangteruk punya citarasa. Desperado punya case ni.

      Delete
    2. nuar kalau pandang meleleh air liur

      Delete
  43. KENA CARI SAMPAI DAPAT CINA NI.AMOIII AAA.LU TUNGGU AAA.

    ReplyDelete
  44. LU TENGOK SAPER KENA BOM DULU EHHH. GUA CARI SAMA LU.MAU TUNJUK ITU BOM.

    ReplyDelete
  45. Venus, i personally think your wish will be answered by your fellow comrades here in Malaysia...try us Venus, we will burnt every chinese's houses in the whole Peninsular...i dare you to try us...This is Malayland. If any of our Minister ever accept this girl apology, i will not vote BN for the rest of my life. PERIOD.

    ReplyDelete
  46. Oi Ah Moi, you don't have to return. Yeah we've got enough ingrates like you already. So wherever you are , may you find peace within, I hope!

    ReplyDelete
  47. kalau ada saper2 kat Sydney,kasi mampus jer cina pukimak ni...
    kpd Imigresen,jangan benarkan cina pukimak ni jejak kaki kat bumi Melayu.

    ReplyDelete
  48. Typical malaysian chinese .. ckp ikut sedap mulut babi je.

    ReplyDelete
  49. KEPADA BODO BODO MELAYU UMNO SEKELIAN.. MAMAK INCLUDED OK...

    BACA SINI BODO:- http://kadirjasin.blogspot.com/

    cadangan memulaukan perniagaan orang Cina kerana mereka tidak menyokong Barisan Nasional adalah pemikiran cetek yang disensasikan.

    Bagi segelintir penyokong Barisan Nasional yang dikatakan terdiri daripada NGO dan blogger pro-BN yang membuat cadangan itu, mereka perlulah memikirkan sama ada ia praktikal atau tidak.


    Jawapan Dr Mahathir mudah saja. Beliau bertanya mampukan orang bangsa-bangsa lain, khasnya Melayu, mengambil alih rangkaian perniagaan runcit orang Cina?

    Adakah mereka mempunyai kepakaran berniaga, modal, dan rangkaian bekalan untuk mengisi ruang yang ditinggalkan oleh orang Cina?

    Lagipun, kita kenalah ikhlas mengakui bahawa yang memajukan perniagaan orang Cina dan mematikan perniagaan orang Melayu adalah orang Melayu sendiri, termasuk Melayu yang berkuasa. Sampai hari ini pun masih banyak orang Melayu yang cemburu dan khianat terhadap orang Melayu yang berjaya dalam perniagaan

    KEHKEHKEHKEH!!!.. HANYA MELAYU UMNO BODO DAN MAMAK KELINTONG GUINESS STOUT JER YG DUK TERSONGEH SONGEH BUAT BENDA BODO ..

    KHAKKK TUIIIH!!

    CILI KASI TARUK SKET..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 你这混蛋

      Delete
    2. haiya apek lu manyak bodoh ah.tak kesah lah. AKU TETAP BOIKOT....wooohooo Kau gi betulkan Bahasa MALAYsia kau dulu ye..

      Delete
    3. Itulah kau 3:51am jenis BANGSAT BODOH! Banyak sangat kena makan suap dgn Cina DAP sampai dah takde keyakina Melayu blh bersatu buat apa yang cina boleh buat! Ko selesa sangat makan celah bontot orang Cina DAP babi ni! Skrg ko rasa kalau dorang takde mcmana aku nk hidupkan?

      Jenis Pukimak Bangsat mcm ko nilah Melayu tak maju!

      Boleh pegi mampuslah!

      KHAKKK TUIIIH!!

      CILI KASI TARUK KAT JUBO HANG!!!

      Delete
    4. HU.HU...KASI TARUK CILI APA AKU KISAH...ORANG BODOH MACAM AKUPEDULIAPA NI BOLEH LAH HULUR KEPALA PADA LIM KIT SIANG CINA KEPARAT NI...MEREKA SUKA...KETURUNAN KAU TU PUN DIA SUKA...BOLEH SURUH CUCI BONTOT DEPA SEBAB DEPA TAK BASUH BERAK...BODOH SUNGGUH OTAK KAU..HU..HU...KESIAN KAU...BAPAK AKU BUKA KEDAI RUNCIT TAK YAH BELI KAT CINA PUN PRODUK ORANG MELAYU BELAMBAK..TAK MATI PUN TAK MAKAN BARANG CINA..

      Delete
    5. komen Tun det, fikir2kan lah????
      apa2 pun utamakan produk islam.

      Delete
    6. Ini mesti cina kafir atau kalau dia melayu mesti jadi khadam jilat najis cina ni atau melayu kafir ni yang tak suka boikot barang cina. Dia dahh takutttttttt dah kempen ni. Ayuh teruskan kempen BBC biar mampos kafir harbi dan pencacai kafir ni

      Delete
    7. aku benci sama mata sepetMay 22, 2013 at 9:51 AM

      akupeduliapa ni mesti cina kapir dap ni. menyamar jadi org melayu nak gagalkan kempen boikot barang cina ni. Woiiii ko yang nama akupeduliapa dengar sini. Pergi kerat lancau ko dulu . Setan betul lah kau cina dap kapir ni

      Delete
    8. akupeduliapa ....yeke? hohoho... kau akan peduli ..tungu aje lah. Its ooming.

      Delete
    9. yang kafir tu dah sememangnya kafir, kito yg mengaku islam ni , kenapa tak gunakan ayat2 perkataan yang bercirikan umat nabi muhammad saw.

      Delete
    10. Aku dah reply dalam komen blog kadirjasin kasi spin, pakai nickname Dagang kelana. Aku nak tgk apa si kadirjasin uturn ni nak jawab.

      Delete
    11. Bhai akupeduliapa...aku peduli apa dgn komen lu...

      Delete
    12. peduli apa dengan kebenaran! selagi ianya tak kena dengan hati aku, abaikan.....
      Allah tak suka pendirian manusia begini...

      Delete
    13. AKUPEDULIAPA. ..

      TIU NIA MA, MAKAHAI, PASOHAI, HAM KA CHAN.

      Delete
    14. Ada bisnes yang Melayu tak boleh buat..aku mengaku. Contohnya rumah urut, cina doll, tempat tunggang arak, bah ku teh/cinese food, 4 ekor & mesin kuda, itik salai, syaboo & pil kuda serta along...Sini melambak Melayu dok hurung. BOIKOT yang ni dulu.

      Setakat jual kangkong, bayam, cili api tak kan Melayu pun tak leh buat. Setakat pelihara ayam itik dan lembu takkan Melayu tak leh buat, tok nenek aku dulu pelihara ayam itik juga, berpuluh laksa jumlah, tu tak termasuk lembu kambing.

      Kalu nak jual kapalterbang memang sah Melayu tak pandai. Tapi Cina kat Malaysia pun 20 kali lagi tak pandai, sebab omputih yang terer.

      Tapi aku amat yakin Melayu paling terer sabotaj bisnes sesama Melayu, siap berpakat dengan cina pun ada. Gunakan ketereran ini pada barangan cina. Boikot mana yang patut.

      Delete
    15. AKUPEDULIAPA: atau budk kacg merah kot....jaga sikit tulisan ko tu...jgn pandg rendah kpd org Melayu khususnya....hang boleh menilai org lain ikut suka kacamata hang tp jari hang tu jgn terbabas menulis ayat2 yg menjurus kpd kemarahan org Melayu! Aq memg dah terbakaq ngn tulisan hang malah ramai x sabaq2 nak ko kn hang...so hang x suka M'sia.....jgn pijak bumi Melayu dan kami x pernah sudi tunjuk muka kat tnh air kami...ada faham?

      Delete
  50. Replies
    1. Kepala hotak ko! Ko la yg anak haram! Bodo!

      Delete
    2. orang beri salam pun ko maki

      Delete
    3. Dia tulis "ko anak haram" la mangkuk!

      Delete
    4. Kalau dia bagi salam, memang di bagi salam kat ko la tu Anon 8:08! Memang ko la tu..

      Delete
    5. 中国混蛋死吧

      Delete
    6. 毛派混蛋!死吧,在地狱中燃烧!

      Delete
    7. 你这混蛋 - Engkau banjingan

      中国混蛋死吧 -Banjingan Cuna pergi mati

      毛派混蛋!死吧,在地狱中燃烧!- Anak haram,pergi mati,dibakar di neraka.

      Delete
    8. Salah.

      毛派混蛋!死吧,在地狱中燃烧!- Maoists bastard! Go die, burn in hell!

      Delete
    9. anon 11:21 ni, melayu kita rupanya....

      Delete
    10. dalam dok sebok2 kempen abc ,bbc la, ko belajar bahasa cina la pulak.....bagus tu,
      tapi belajarlah bahasa yang baik2....

      Delete
    11. Nik Aziz suruh belajar bahasa Cina.

      Delete
  51. WOOOOHOOOOO.....APEK DAH MENGELABAH DAH!!

    ReplyDelete
  52. Boikot produk Cina kafir...utamakan Bumipetera dan Muslim..

    ReplyDelete
  53. Babi CINA DAP NI, Sebelum kau tembak MAHATHIR, baik kita pastiakn dia di tembak kalau balik MALAYSiA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita shut upkan diaaaaaa. Berani dia nak tembak Tun! Silp haribulan ko kami hentam dolo...melampau nie!

      Delete
  54. Chinese terrorist in the making ......

    ReplyDelete
  55. Mereka kata kerajaan UMNO zalim. Tetapi tidak pernah kita dengar kerajaan ini suka-suka membunuh orang.
    Mereka belum lagi memerintah dah nak bunuh orang, nak tangkap orang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zalim bagi yang dizalimi je!

      Delete
  56. kasi serang sama diaa!!.....

    ReplyDelete
  57. Dulu kecik2 dulu orang kata olang cina tak basuh berak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg Anwar suka tuuu...

      Delete
  58. Jahatnya cina ni...anwar mesti suka dia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anwar dah tua, sakit belakang bagai
      banyak lagi hal yg berfaedah

      Delete
    2. Macam buat demo meroyan?

      Delete
    3. demo memperjuangkan hak rakyat yang dah celik

      Delete
  59. Ini patut difikirkan oleh semua orang Melayu yang bodoh tahap babi yang terus menyokong DAP. Belum lagi memerintah, penyokong Cina DAP dah suruh bunuh orang, bayangkan kalau DAP memerintah!!! Dibawah pemerintahan UMNO, tak ada orang DAP atau PKR yang diancam bunuh. Selama ini mereka bebas buat fitnah macam2 terhadap kerajaan tapi semua masih hidup. Cakap pasal demokrasi tapi rakyat tak boleh bersuara, bersuara aje diancam. Kalau mereka jadi kerajaan orang Melayu tak akan selamat dibumi sendiri melainkan orang Melayu yang sanggup jilat kasut mereka.

    ReplyDelete
  60. Aku cadangkan polis siasat. Itu dah ugutan bunuh. Yang nak dibunuh tu pula pemimpin idola orang melayu. Pompuan sundal cina DAP tu memang kurang ajar. Kalau jumpa buat " kenduri besar " jer ... muka dia boleh tahan juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zina juga jadi pilihan
      neraka juga jadi penetapan

      Delete
  61. Baru habis baca satu survey yang dibuat oleh WORLD VIEW SURVEY tentang bangsa yang paling rasis didunia. Mengikut tinjauan lebih 80 negara, orang Cina yang paing rasis terutama diHongkong. Teringat satu laporan akhbar berapa tahun yang lalu tentang seorang wanita India yang dimasukkan kehospital diHongkong kerana appendiks. Tidak ada doktor yang mahu merawatnya. Suaminya seorang bangsa Eropah mendapati file isterinya terletak dipaling bawah walaupun sudah beberapa hari masukkan kedalam wad. Akhirnya isterinya meninggal dunia. Apa yang berlaku selepas itu saya tak pasti tapi Ini adalah cerita benar yang pernah dilaporkan didalam akhbar !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat hospital kerjaan sekarang ramai doktor Cina. Mana pergi doktor Melayu?? Kenapa BN kurang hantar anak-anak Melayu buat medic sekarang? Bukan tak ramai anak Melayu yang 4 flatter, ribu ribu.

      Delete
    2. anon 1:52
      masa tengah sakitlah, baru melayu2 kita ni tunjuk baik dengan kaum cina,
      maklumlah pesakit dengan doktor....

      Delete
    3. Tu pun belum tentu doc Cina tu layan pesakit Melayu sebaik dia layan pesakit Cina..

      Delete
  62. sila buat laporan polis!
    ini kes nak BUNUH PERDANA MENTERI. HELLO?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangkap, jangan tak tangkap! Ni kategori ancaman bunuh dari Chinese Maoist Terorist!

      Delete
  63. BUKAN SUSAH SANGAT NAK CARI...CARI SAMPAI DAPAT SIAPA PEMILIK AKAUN NI. TANGKAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!

    ReplyDelete
  64. TAK PAYAH PANGGIL RED BEAN ARMY LA..GELI AKU DENGAR..MCM BAGUS SGT..SURUH MASUK TENTERA,MASING2 TAKUT..SUNAT PUN TAKUT..PANGGIL RED PIG ARMY LA..TAK BAGUS MANA PUN CINA BANGSAT NI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'aah...masuk army tak brani...masuk kelab bogel je dorang berani

      Delete
  65. sial perempuan cina...ini sudah kes besar dan bukan main2. patut masuk jail..

    ReplyDelete
  66. Kalau takut mati dan ugutan,..jangan berjuang

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu anon 11:39,
      setakat berjuang dengan kata lucah, maki hamun,
      lansung tiada mempamerkan keindahan islam.
      islam ic.

      Delete
    2. Eleh ... kita belajar mencarut pun dari blog cina babi sial.

      Ni saja pulangkan balik apa yang diaorang kata kat kita.

      Bagus juga ayat diorang memaki hamun orang Melayu.

      Spesis babi ... nak buat macam mana.

      Delete
  67. salam bang Muhafiz. Ni bukan soal takut mati tapi penghinaan dan tindakan. So sy cadang jgn gembar gembur sgt berita ni. Kalau dilayan, amoi ni akan popular dan bakal kelihatan mcm hero cina yg disanjung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Najib ambil jadi Timbalan Menteri.

      Delete
  68. betina macam Si Venus ni sebenarnya berani kerana ada dajjal Melayu bernama Anuar Ibrahim dan Nik Ajis..Aku akan tunggu kau kat Airport atau mana2 kau balik nanti

    ReplyDelete
  69. just another one chinese immigrant which selling her smelly cibai cheap at petaling street..who cares?

    ReplyDelete
  70. Ya Allah, peliharalah Malaysia, Peliharalah tanah tempat tumpah darahku. Kau jauhkanlah orang-orang kafir daripada merosakkan akidah, agama dan ukhwah sesama saudara seagamaku. Berilah keamanan kepada negaraku ini. Amin

    Promosi Kaspersky Murah sempena Hari Guru 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameenn
      Kucing tu comelll mcm kcg kat rmh saya..:-D

      Delete
  71. cina gampang red pig's brean army ni belakang keyboard aja berani..jumpa kat jalan ko gertak tak terkencing lam seluar mencicit lari mcm anak babi hilang ibu

    ReplyDelete
  72. Bumiputra adalah majority. Cina adalah minority. Ingat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi melayu yang tolong mereka banyak,sedarlah kita dipermainkan.

      Delete
  73. "CAN FINALLY RETURN HOME IN PEACE"???? Hoem as in CHINA?? Go ahead stupid pig!

    ReplyDelete
  74. Gerakan mohon masuk UMNO hari ini. MIC dan Kimma ba pulak? Talian hayat Gerakan dan MCA paling akhir.

    ReplyDelete
  75. Dan lepas tu bila pula UMNO pohon masuk Pakatan Rakyat? Harap harap jadi kenyataan dalam masa terdekat ni. Insya Allah!

    ReplyDelete
  76. Puki punya cina..fuck ur ass la..and then give it into ur mouth..cina babi

    ReplyDelete
  77. Is that the best you can do? Mencarut dengan kata kata kasar yang mempamerkan perwatakan seorang UMNO? Kesian seribu kesian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woiiiii anon 3:22 p.m.,

      Gua belajar mencarut dari blog cina babi sial.

      DAPigs Red Bean Army ... Tiu nia ma ka hai. Lei pa ke sohai, ham ka chan

      Delete
  78. Siapa makan cili dia rasa loya ler bahlol umno mamak pudukang. Waklavolli....pandi kutty....pundamaneh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 3:29 p.m.

      Same goes to you and your mother.

      Delete
    2. sokong 101%

      Delete
    3. Anon 3.29 FUCK U !!! UR MOTHER FUCKER!! This is MALAY LAND!! YOU CHINESE MOTHER FUCKER GO TO HELL !!! STUPID DOG!!!

      Delete
  79. Seorang UMNO mencarut? Aku bukan ahli UMNO pun la bro.
    Tapi yang tak ahli UMNO pun menyampah dgn cina pukimak ni!
    Wanna go home? Send her "home" to China!

    ReplyDelete
  80. Rakyat malaysia!!!!
    Klu korang cdg nak bom...bom batu api besar dahulu...
    Mrk inilah pencetus kebencian di kalangan rakyat malaysia...
    Yg macai2 babi tu hilang ingatan dgn sejarah krn dikencing oleh mrk....
    1 melayu pendubor
    2 maharaja babi cina dap

    ReplyDelete
  81. Ini la manusia@binatang yang dihasilkan oleh DAP (Dog + Pig = Chinese). Spesis ini memang patus dihapuskan dari bumi Malaysia. Klu jumpa sepsis@binatang ni baik jgan dekat sebab mempunyai virus yang sangat berbahaya dan boleh menyebabkan kematian...BUY CHINESE LAST @ ASALKAN BUKAN CINA...why????...SEBAB BINATANG NI BABI, HANJING, SIAL, CELAKA DAN SEANGKATAN DENGANNYA...

    ReplyDelete


  82. minah ni kan ada keluarga kat Malaysia ;)

    start kete...kejap jer sampai

    ReplyDelete
  83. elok la bg mkn taik babi je kat siut ni nk bomb konon kau ingat ni negara bapak kau ke ci la ka

    ReplyDelete
  84. eh cilaka lu tak payah balik lu mampos lg baik org cilaka mcm lu mampos dalam najis sesuai dgn hati lahanat lu sial punya betina

    ReplyDelete
  85. Aku rasa dia yang mati dulu..

    ReplyDelete
  86. Suruh dia kangkang depan kote bengkok ...

    ReplyDelete
  87. For now ... anything Chinese is worth fucking.

    ReplyDelete
  88. Laknat punya ah moi DAPig ni> Sial !! Ah moi ni patut kita sumbat telur dalam mulut dia, baru dia sedar diri dia siapa!! KPN tunggu apa lagi. Siasat lah , ini dah kes serius!!

    ReplyDelete
  89. bekas Menteri Kesihatan cina telah memasukkan ramai cina di hospital kerajaan........mendadak mereka menguasai farmasi kerajaan.Manakala bos Melayu atau pegawai SPA yang jelas condong ke arah Pas dan PKR tidak akan mengambil Melayu yang bernas didalam temuduga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datuk Seri Najib, tolong check kat Putrajaya tu, ramai Melayu pencacai DaPIG dan PELIWAT serta Ajaran Sesat yang berjawatan tinggi dan besar yang sentiasa mempengaruhi orang bawahan supaya bencikan BN and UMNO. Sebab tu lah Parlimen Putarajaya nyaris-nyaris terlepas. TUKARKAN MEREKA yang TIDAK MENGENANG JASA NI berambus dari Putrajaya. Harap Siasat dengan segera.

      Delete
    2. Sokong anon 9.50..ulama pondok kelantan yg sokong umno n keluar dari pas baru2 ni,pas kelantan siap sita pondok ulama tu. Maknanya, tempat yg bakal melahirkan alim ulama disita. Naudzubillah.

      Najib kena buat mcm ni jugak,cantas semua yg kufur nikmat xtau bersyukur tu.ramai lagi melayu yg nak kerja kerajaan,so mana2 melayu pekerja kerajaan yg juga merupakan pencacai angkat najis dap tu layak kena pecat je..

      Tubuh spy khas dlm jabatan2 kementerian2,mana2 anjing yg gigit tangan tuan tu bagi nama dia kat najib. Kasi cantas. Tempat kerja gua pun ramai pencacai dap, gua sanggup jadi spy najib asalkan dakyah pencacai dap ni tak tersebar luas.

      Melayu pencacai dap jenis suka bawak dakyah sesat, semua kerajaan buat salah,tp muka tak malu masih menagih simpati kerajaan demi sesuap nasi..wtf?pergi kerja kat kilang cina dap la wei baru tau langit tinggi rendah.

      Delete
  90. cina suka makan babi tu sebab perangai dia mcm babi juga.org melayu yg sokong pr mmg mcm babi juga.duduk kat malaysia tapi perangai macam babi.

    ReplyDelete
  91. Silap Najib terlalu percaya sangat kakitangan kerajaan, yang sah-sah menentang cukup banyak ,kerja tak berapa, politik yang lebih, tolong bersih dan jangan beri Quota 30% kepada India.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!