PANAS BERAPI! RED BEAN ARMY MENGUGUT KAUM CINA YANG MENYOKONG BN! SEDARLAH WAHAI RAKYAT MALAYSIA!

Sejak kebelakangan ini sangat popular ungkapan RED BEAN ARMY!Apa benda Read Bean Army ni? Ianya adalah satu kumpulan cybertrooper yang telah ditubuhkan oleh DAP dengan begitu lama sekali, kumpulan ini sangat besar. Mereka juga dikenali sebagai CYBER BULLY!

Mereka dibayar sebanyak RM3000 ke RM8000 sebulan, mereka berkerja 24 jam sehari, memantau semua blog dan FB rakyat Malaysia. Budak kat atas ni tau apa yang sedang berlaku dalam DAP sekarang ni. Modus operandi mereka mudah saja.

Sesiapa kaum Cina yang menyokong selain DAP, maka mereka akan mencari segala butiran terperinci orang Cina tersebut dan akan menyerang mereka seperti menelefon dan mengugut kaum Cina yang menyokong BN! Macam-macam mereka ugut, rogol dan membunuh dan bermacam lagi la!

Tapi hingga kini mereka iaitu parti komunis cuba menafikan, sudah ada banyak bukti pasal read bean army. Elok juga mereka ni digelar RED BEAN COMMUNIST! Ingat lagi Michelle Yeoh diserang? Inilah kerja Read Bean Communist.

BN nak duduk diam dan tengok je ke?

Aku salute budak Cina ni, truly Malaysian!

51 Responses to "PANAS BERAPI! RED BEAN ARMY MENGUGUT KAUM CINA YANG MENYOKONG BN! SEDARLAH WAHAI RAKYAT MALAYSIA!"

  1. UMNO pun wajib tubuhkan army dia jugak. Kena jugak bertempur cara maya. Strategi kena tukar. Budak2 melayu IT pun ramai yang power2. Sampai bila nak guna cara kuno zaman dinasour...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tubuhkan BN Cyber Trooper atau Pendakar Maya BN

      Delete
    2. Sudah ada tapi tak bermaya
      Siapa yang biasa dalam alam siber boleh kesan penglibatan mereka ini dalam komen blog dan fb tapi belum menyeluroh.. setakat defend saya kurang menyerang dan tidak menyengat.
      Mungkin dibiarkan jalan sendiri sendiri tanpa mastermind yang mengerak dan mengatur strategi

      Delete
    3. Syabas Mamak....cerita macam ini yang best dgn video klip. Baru cili kasi taruk.

      Delete
    4. mamak ade improvement,hahaha

      Delete
    5. Kalau macam baik back to manual ..la ..mungkin diorg susah skit naktrace kan??..

      Delete
  2. Aku bertaruh BN akan duduk diam sahaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duk tunggu untung2 jadi menteri

      Delete
    2. Betul BN akan bertindak dgn berdiam diri saja sambil melaung laungkan slogan perpaduan kaum 1Malaysia yg hanya akan bahan ketawa DAP.BN akan jadi penggali berkarat yg lurus bendul terlalu menjaga hati kaum lain kunun padahal diri Umno sendiri makan hati..

      Delete
    3. kata strategi ..takkan nak cakap ..ape la.biarla rahsia...

      Delete
  3. Kalau xda perubahan dari segi promosi dan strategi...tv3 mcm tu jugak..alamtnya pru14 bungkus la barisan bro

    ReplyDelete
  4. xda duit mana macai bn nk bgerak..hulur skit lubang punggkok pun depa jilat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga lidah tu bro. Jgn la kurang ajar sgt.

      Delete
  5. Hari ini adalah hari yang sesuai untuk tayang filem Tanda Putera .

    ReplyDelete
  6. Hari ni 13 May kan?...Sejarah takkan menipu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo,cina jual...aku sedia membeli....haha

      Delete
    2. nyawa ko jika ALLAH nk amik jap je parang terbang,toksah la ko nk tnjuk kemas sgt ok,

      Delete
    3. orang pas ada dua allah....jesus atau allah swt....cer cite...cer cite....kemas kurang henssem banyak...kau ada?

      Delete
    4. wa xtau la plak org pas ade 2 tuhan,wa org islam,tu terpulang kt lu la klu lu nk ade tuhan len,hahaha....ini bkn psl parti parang....lu nye sembang lg deras dri ayak terjun lu tau ka...hahaha

      Delete
    5. haha.....nik aziz sampai sekarang pun tak tarik pasal kalimah alllah....kompem la orang pas ada dua tuhan...haha....bodo ornag pas bergunung-gunung....ayak2....air la wei....tu la duduk kodiang lagi....haha

      Delete
    6. haha,ape la lu ni,lu tau ka wa pangkah ape,haha,bnyk lg lu nk kne bljr,klu stkt dlm blog bleh la lu tlis mcm2,br kne gegar sket lu org prtme lri,hahaha,tu blom tau lg klu lu da tau lu nk kne BUNGKUS selame nye,hahaha

      Delete
    7. terus cakap luar.....haha.....auw takutnya.....haha lari2....gila ni yang hebat macam ni mesti pekida ni....haha.....kodiang kodiang....!....lu malaikat maut ke?

      Delete
  7. BN kene revised die die structure dr skg,klu x hampeh la PRU14 nnt,KP umno kne bg jwatan,changed 4 better future

    ReplyDelete
  8. Saya setuju.Bn terutamanya umno perlu perhalusi cadangan ini.jika tidak jangan menyesal jika cacing naik ke mata, kaduk naik junjung dan belanda minta tanah.

    ReplyDelete
  9. Melayu 13 may 1969, tak sama dengan melayu 13 may 2013....semua tak ada batu

    ReplyDelete
  10. baru masuk fb dia dan klik 'like' untuk dia... jom sokong budak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada pautan ke link dia tak ?
      Nak LIKE jugak :)

      Delete
    2. aku nak orang BN tubuh kelsas Bahasa Mandarin biar org melayu ni tak kena tipu je oleh org cina ni..

      Delete
  11. Sehebat manapun perancangan manusia tidaklah mampu menandingi perancangan allah

    pru 13 menjadi bukti
    walau kurang undi popular
    BN tetap mendapat kemenangan

    syukur kehadrat ilahi

    ReplyDelete
  12. Umno buat cina ckp rasis...pastu ade plak bijakpandai melayu yg pon ckp rasis..haha...apa punya bangang melayu nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kompom mereka resis

      Delete
  13. Kurangkan kerajinan Melayu mengunjungi kedai kedai runcit Cina,kedai nombor ekor dan kedai jual amoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..setuju..setuju......

      Delete
    2. Melayu kalu takdak cina sure mampus pnyer...tak makan kamu.

      Delete
    3. Peniaga Cina, klu Melayu boikot, bankrap lah dia org!!!!!!! all the Cina Babi !!!!!

      Delete
  14. 13 Mei 1969 tarikh yg mesti dingati oleh seluruh bangsa melayu xkira tua muda kaya miskin ddesa maupun dbandar.13 Mei bangkit bangsa melayu berjuang utk melayu.Tidak melayu hilang dibumi.

    ReplyDelete
  15. CA YA NUN ALIF. A B C tanggal keramat 13may. Tanda Puyra mesti ditayangkan utk renungan anak melayu.

    ReplyDelete
  16. 13mei LKSial dapig dalang hura hara.Celako 3x sapa2 melayu tg sokong dapig fan nuar jubo.Mak bapak xmandi junob lepas main.Dapat anak yg mcm sial.ABC-asal bukan cina

    ReplyDelete
  17. Makcik red bean army ni adalah pwnyamaran dn manipulasi isu kerajaan juga memburukn nama sbgai ke tahap kononya penyokong kerajaan dgn bahasa biadap provkasi mereka di ruang sosial siber. jgn trpedaya

    ReplyDelete
  18. Ramai anak2 muda melayu sendiri pun menghina bangsa sendiri. Bagaimana kita yang sayangkan Negara dan rakyat kaum melayu dan bumiputra hendak mempertahankannya. Anak2 saya sendiri pun tak menghormati pandangan saya supaya membantu kaum melayu jangan esok menyesal apabila cina mengambil alih. Mereka siap mengatakan orang2 tua sekarang sudah silap kita tak patut sokong bangsa kita harus sokong Islam dalam Islam tak ada bangsa. Sekarang saya faham kenapa ramai anak2 muda melayu tak sokong UMNO sebab mereka telah di brain wash dengan pandangan begini. Anak2 saya kata malu nama melayu n Islam sokong BN. Saya terkedu dan rasa sedih dengan mereka2 yang tak faham perjuangan UMNO selama ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. antara tugas redbeancommunist: membuat anak derhaka kepada ibu bapanya secara perlahan-lahan.

      Delete
  19. Ada sesiapa perhati dan terkena kesan daripada Red Bean Army aka DAP Cybertrooper? Sekarang di Stopthelies mereka dah kurang sekarang hanya ahli main account yang terlalu kotor mulutnya terus post sana.

    ReplyDelete
  20. Lebih baik panggil Bintang Merah Komunis Sosialis atau George Orwell 1984 Big Brother Bintang 3.

    ReplyDelete
  21. http://www.nolanchart.com/article4425-a-fabian-socialist-dream-come-true.html
    Baik research Britain Fabian Socialism negara China.

    ReplyDelete
  22. PARANG TERBANG dah hilang hikmat sbb BN sekarang dah jaga kilang arak dan kedai judi yg halal.kalau dulu ye.kalau nak BN menang baliklah pada ISLAM.Insyaallah.bukan 101% condfident.gile punya yb.AUTA sampai najib pun tertipu.mari kita ketawakan BN HAHAHA...HAHAHA>>HAHAHA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun ketawa.HAhaHA3x.Nak Pertahankan kalimah ALLAH tapi sebar video lucah.ketawalagiHAhaHA.

      Delete
  23. MAri kita ketawakan BN.HAhaHA.3x.nak jaga ISLAM pun x mampu.inikan pulak nak parang terbang,

    ReplyDelete
    Replies
    1. you read bean army....

      Delete
  24. tolong la melayu jangan berpecah.. yg komen kurang ajar buat2 sokong pakatan dalam setiap blog adalah cina pencacai dap.. mereka buat2 jd melayu dan kita akan berbalah sesama melayu.. tolong la melayu.. dah lama tok nenek mereka dipijak dulu, sekarang mereka naik tocang nak bela kembali tok nenek mereka.. wallahi, wabillahi watallahi aku bukan pencacai umno, tapi aku melayu sejati yg lahir ditanah melayu ni wahai melayu.. jgn tertipu dgn cina2 cyber trooper ni..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!