PANAS BERAPI! PAS DAN PAKATAN GUNAKAN BUDAK BAWAH UMUR UNTUK CETUSKAN KEKECOHAN DI NEGERI PERAK!

Bermacam-macam cerita aku dapat sekarang ni, disebabkan Pakatan dah tahu mereka akan kalah besar esok maka mereka sudah mula membuat provokasi di seluruh negara, aku nak share dengan korang beberapa insiden ganas dan menyusahkan orang kat bawah ni:

Pertama sekali aku nak share pasal kekacauan yang dibuat oleh penyokong PAS di sekitar kawasan Taiping. Disebabkan mereka sudha tahu mereka akan kalah esok, maka mereka membuat desperate measure, iaitu mereka mengupah budak-budak bawah umur untuk memegang sepanduk di persimpangan jalan dan traffic light sekitar Taiping.

Ini menyebabkan kesesakan lalulintas, aku pelik parti yang kata mendokong perjuangan Islam boleh menjadi begitu desperate dan mempergunakan budak-budak bawah umur untuk promo parti mereka yang semakin ditolak rakyat Malaysia. Bahang kemenangan BN semakin terasa, PAS dan Pakatan sudah tidak keruan, berikut gambra-gmbar yang diambil di sekitar Taiping.

Trafik light kamunting dekat Caltex


Persimpangan Hotel Meridien
Trafik light Simpang berhmpiran KFC
Korang tengok la sendiri, punya la desperado PAS ni, sampaikan terpaksa upah budak bawah umur buat benda-benda macam ni! Kalau ya pun nak kalah dah, terima je la takdir. Tak payah la nak buat arab spring semua. Apa PAS sudah tidak yakin pada Allah lagikah?

Inikah ajaran Islam wahai pemimpin dan ahlul PAS serta yang beragama Islam dalam Pakatan?

18 Responses to "PANAS BERAPI! PAS DAN PAKATAN GUNAKAN BUDAK BAWAH UMUR UNTUK CETUSKAN KEKECOHAN DI NEGERI PERAK!"

  1. biasa lah tu drg dah tau nak kalah kan mcm2 lah drg cuba nak buat utk menarik perhatian org ramai

    ReplyDelete
  2. PR dh racun pemikiran mereka yang malas nk berusaha gara2 kemaruk nak pendidikan percuma & beli keta import murah..

    ReplyDelete
  3. kalau nak menyusahkan orang..pr adalah pakarnya..

    ReplyDelete
  4. ish budak2 ni semua nampak sgt sgp bt keja demi rm20 yg pr byr ytk bt kecoh klu lah aq jumpa budak2 ni aq jentik telur drg sampai drg mandul

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jentik je..potong je terus org yg suka menyusahkan hidup org lain n negara ni ptt potong je telur dia

      Delete
  5. bagi aku praya 5 thn sekali. Ok apa mcm ni. Meriah . Baru rasa bahang praya. Cuma jgn sampai jd agresifdan apa yg tulis kat sepanduk tu make sure tunai kalau menang. Bn pun patut buat mvm ni. Puteri2 patut tunjuk blh kena panas

    ReplyDelete
  6. Off topik jab.....sapa la pengacara tv3 kat rancangan mandat2013 sekarang ni???? Cam sampah je pengacara tu. Malu je kat tan Sri spr & pdrm.

    ReplyDelete
  7. ala budak ni mesti dia kutip dr lorong haji taib...mat2 dadah tu drg upah duit ckit utk bt kecoh...biasa lah pr kan pakar dlm hal2 ni semua

    ReplyDelete
  8. Aku on th way balik bt pht. Td kt trafic light pt jawa pun ada gak benda ni. Minta kenderaan bunyikn hon kalau sokong diorg. Tp aku x dgr bunyi hon, yg aku dgr bunyi vuvuvella yg diorg tiup tu ada la

    ReplyDelete
  9. bodoh punya budak2 drg tak sedar yg drg ni dipergunakan oleh cina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mira...nama pun budak...yg hilang kewarasan ialah org2 tua yg mngunakn anak bangsa sendiri...tp ialah mak bapak pun bawa anak2 ke bershit utk jd benteng manusia...manalh bebudak skrg tak kurang ajar dgn guru dan ustaz...

      Delete
  10. yang pasti PAS akan keluar dari Pakatan Haramjadah PR selepas PRU 13...

    Dah tak ada makna PR tu...PKR lak boleh cari lubang kubur kat mana2 di Malaysia atau di luar Negara untuk dikambus...

    DAP kata pada ahli2 jangan undi PAS, manakala pihak PAS lak kata jangan undi DAP dan PKR menurut surat yg dikeluakan oleh SUA PAS Stopa Ali..

    Huru hara jadinya kalau macam ni..

    Lebih baik semua cai2 PR memikir semula dan dengan secara rasionalnya elok kembali mengundi BN. InsyaAllah Malaysia kembali aman dimana kepentingan Melayu, Islam dan Raja2 Melayu terpelihara..

    Buang yang keruh, ambil yang jernih...

    Mari lah ramai2 undi BN !!!!

    Terima kasih kepada sekalian...

    ReplyDelete
  11. bodoh ni semua dari influence makbapak dorg ni ah yang acah2 alim kononnya nak jadi islam ulamak konon. tapi padahal pegi buat benda bodoh ni smua bodoh. YA ALLAH BUKA KAN LAH MATA DAN HATI ANAK2 MUDA NI YA ALLAH

    ReplyDelete
  12. PR dah main jahat

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508210075893189&set=a.208756269171906.46835.189792471068286&type=1&ref=nf

    ReplyDelete
  13. kt tempat aku diorang buat pertujukan pentas ... main kugiran.. macam tak percaya pulak... kelakarlah...

    ReplyDelete
  14. Kelebihan budak2 melayu...ikut ckap ustaz2 pas....melayu dh jd mcm org gila...bodoh. .bangang..harap kn kupiah je besar tp otak kecik..akibat mkan bnda yg haram...duit pencen...kerajaan bg...yg bkrja...mkan gaji buta je...marah tun mhathzir...tp masih guna kereta proton hasil ciptaan tun....muka xtau malu....cissss...

    ReplyDelete
  15. Korang smua dh slap.bsar skali korng ckap tu bribu dsa korng dpat.diorng buat ni tiada upah menupah pn.diorng buat smua ni untuk jihad ke jlan allah.bsar phala diorng buat mcm ni lau krang nk thu.klau korang brasa umno itu btul.tnjkkan bukti nye plak sdah2 la dunia dh akhir zman..lAin kli nk ckap slidik dlu....frOm: x_O

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!