PANAS BERAPI! KREDIBILITI SPR? APA CERITA NI?

Kalau korang nak kisah penuh, KLIK SINI

57 Responses to "PANAS BERAPI! KREDIBILITI SPR? APA CERITA NI?"

  1. Yg banyak dengki ni adalah dr puak umno yg mati pucuk n tak berduit.jadi macai dpt upah 50 je..pemimpin umno siap ada perempuan simpanan lagi tu pencacai umno siap sokong lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang dok langgan cina doll sapa? Yang Meliwat sapa? Yang tarok bini Assmin sapa? Yang ada skandal spenda mr. bean sapa? Itu pun puak-puak lembu tu dok sokong lagi. Ataupun memang puak penyokong ni pn 2x5 jugak. Kepala hotak lu lah. Kalau dah munafik dan talibarut yahudi mengaku sajalah. Lu ingat kami ni bodoh sangat tak tau apa puak tu bagi kat tok-tok janggut PAS. Kalau tak betui takkan PAS tumbang di Kedah.

      Delete
    2. apa kau merapu ni baghal...mati pucuk, prempuan simpanan lahhh. Kau baru lepas hidu gam ke?

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. aku x pernah tuduh pemimpin umno kaki perempuan!

      Delete
    5. dongeng mana pulak sianon 6:33 ni kutip,
      dongeng palchu, dongeng politik malayssss

      Delete
    6. Sokong 200% jika pemimpin2 Umno mampu boikot barang Cina, boikot partnership dgn syarikat Cina, boikot kedudukan sebagai sleeping partner dlm syarikat Cina, boikot dana pilihanraya syarikat2 Cina (termasuk yg telah diberi oleh Cina Hongkong kpd Umno Sabah pd awal Januari seperti yg diakui sendiri oleh KM Sabah, Musa Aman), boikot syarikat2 Ali-Baba, boikot TV1 hingga TV9 kerana banyak menyiarkan iklan syarikat2 Cina...

      Boikot boikot boikot....

      Delete
    7. Bhai 08.52...tv1 - tv9 atau sebarang media cetak melayu tak perlu boikot sbrg iklan syarikat cina...malah perlu dipertingkatkn lagi...dan aku yakin slps ini lbh bnyk iklan dari syarikat cina bila ABC dan BCL brjaya..
      Yg pnting cina bayar kpd syarikat melayu utk iklan mereka...org melayu yg mngaku melayu ttp boikot barangan cina dan peniaga cina...lu ada masalah ke bhai...

      Delete
    8. Rakan Media KLPOSMay 27, 2013 at 10:37 PM

      Anon 6.12 p.m.

      Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

      Delete
    9. Anon 8.52 p.m.

      Kita boikot Cina Malaysia dan Singapura je bukan Cina negara lain. Sohai

      Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

      Delete
    10. 我爱你
      从你眼睛看着自己
      最幸福的倒影
      握在手心的默契
      是明天的指引
      无论是远近什么世纪
      在天堂拥抱
      或荒野流离
      我爱你我敢去
      未知的任何命运
      我爱你我愿意

      Delete
    11. Hahaha...juragay tu adalh lu...yg takda maruah dan bacul...mmfitnah setiap masa dgn gunakn identiti org lain...hahaha bhai lu sentap ke...bila hujah utk media cetak dan elktronik boikot iklan company cina tak relevan...yg pnting co. Cina byr kpd co.melayu....hahaha

      Delete
    12. Anon 10.51 p.m.

      Kalau ada telor guna bahasa yang kita semua faham. Lu tulis apa pun kita tak faham. Serupa kita kata tiu niama dalam hati. Sohai.

      Dogs And Pigs Red Bean Army ham ka chan.

      Delete
  2. aku cuba masuk blog PapaGomo nak tgk video lucah pemimpin PR
    tp x dpt
    ada sape2 dpt tolong?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 我爱马来
      我爱印度
      我爱马来西亚

      Delete
    2. Bhai juragay...klu lu rasa lu jambu,lu prgi jew jumpa anuat...bkn lg video dia buat live dkt lu...tngk cara soalan pun,lu giler sex... Atau lu mmng toy boy anuat...juragay sbb tu lu syg ngan anuat dgn nyawa lu...

      Delete
  3. aku sokong kempen boikot brg cina BBC!
    tp kalau blh buat la gambar kempen yg cantik sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah sokong biar orang umno je yang boikot kita orang pr
      mesti support cina sebab dioranglah pr menang undi popular

      Delete
    2. anon 7.06pm

      ko ni budak beringus mentah buta sejarah ke belum kena lagi dari cina ke memang penjilat burit cibai.

      Delete
    3. Member2 PAS & PKR Melayu mmg nak UTAMAKAN barangan melayu/islam..
      Tak sokong Najib PROTES pasal Shahrizad lembo bodo, & Najib bagi petronas kpd Cina..Omar ong tahi. & gadai Johor/Petronas kpd Singaprok yg bankrup.

      Baca harakah SUNAMI TOKE CINA..

      So Cina2 toksah pikiaq pas Bodo jilat juboq..melayu punya u-turn mcm HJ Hadhi..Ni kalau nak raya ni BARANG mesti NAIK..nasib baik ada KEDAI 1 MALAYSIA..Lembu 1 Malaysia tunggu kes KENA SELESAI. Kalau tak PANGKAH PAS LAGI.

      Delete
    4. Sokong 200% jika pemimpin2 Umno mampu boikot barang Cina, boikot partnership dgn syarikat Cina, boikot kedudukan sebagai sleeping partner dlm syarikat Cina, boikot dana pilihanraya syarikat2 Cina (termasuk RM40 juta yg telah diberi oleh Cina Hongkong kpd Umno Sabah pd awal Januari seperti yg diakui sendiri oleh KM Sabah, Musa Aman), boikot syarikat2 Ali-Baba, boikot TV1 hingga TV9 kerana banyak menyiarkan iklan syarikat2 Cina...

      Boikot boikot boikot....

      Delete
    5. Bhai juragay tak perlu mnjadi manusia munafik spnjng hidup...ohh lupa lak yg lu bkn muslim...

      Delete
    6. Juragay dah habis modal.

      Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

      Delete
    7. Ada ANUgerah popular ke kat Malaysia...setau aku Anugerah Skrin Popular by BH.....Anuwar taknak masuk anugerah tu...baru tau,popular ke dak..baru leh tau Shahiezy Sam layak menang ke dak. Hehehehsh byk vote kata popular, kalau takenang byk vote kata pengundi hantu....kalau kaki spin camtu la...either way ada je,alasan....kalau menang kata dia dah jangka....poyo

      Delete
    8. Amo a todos ustedes
      somos el malasio

      Delete
    9. somos el malayo lah.

      Delete
    10. juragay! lu ade bukti ke aku bukan muslim?

      Delete
    11. Hahaha juragay...juragay klu lu muslim lu tak kn jd bacul dan pengecut utk copy identiti aku 100%..inikh attitude seorg muslim...lu mnfitnah dgn gunakn identiti aku...sblm aku sedar dan aku tukar identiti aku...bhai lu nk tipu sapa dlm blog ni...

      Delete
    12. Juragay(logo umno) bro lu nak tipu siapa dlm blog PK...semua blogger dlm blog ini tahu siapa juragan 69 yg betul dan siapa pula yg pengecut takda maruah sbgi blogger. Memang sesuai klu engkau digelar JURAGAY...sama macam idola engkau iaitu bapak kpd GAY malaysia...anwar ibrahim.

      Delete
    13. Juragay palsu lu tak ada maruah diri. Pakailah nama sendiri baru bernama jantan untuk bertempur. Nama pun cyber trooper.

      Delete
  4. hmm..puak cina pun tak kisah pun, mereka niaga sesama mereka pun dah untung besar, mereka bukan kisah pun melayu mau beli atau tak barang mereka, kalau tak jalan business mereka,mereka tukar strategi niaga ngan kaum mereka di luar negara pula. Niaga import eksport barangan eletronik h/p,komputer dan pelbagai sparepart dan sebagainya dari cina dan taiwan,lepas tu kasi lambak kat pasaran Malaysia,

    korang pun beli jugak,konon dari kedai melayu tapi barang-barang tu semua made in china dan taiwan,lebih lagi barangan eletronik,spaperpart kenderaan dan beribu barangan lagi. sape kasi import itu barang,itu kaum cina ler...kaum melayu plak amik kat tokey cina, mau ambil bebarang tulen dari negara cam US dan sebagainya mahal...last skali sapu gak barangan dari china dan taiwan gak. harga dapat murah dan boleh make up katanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah lama kalo bole beri barang yg bukan dari China. Murah tapi sekejap aje dah hancur. Bayar mahal sikit puas hati.

      Delete
    2. Bhai 07.24...tak kisah lh bhai klu cina kedai runcit nk jual sesama mereka atau dia nk jual 1kg gula,sebngkus tepung atau sebuku roti massimo dgn customer luar negara.. Hahaha..kelakar bhai,cina nk import ke nk eksport ke...ABC ttp dijalankn...

      Bhai..barangan made in china dgn busines cina berbeza bhai...yg pnting ada pmborng dari kalangan melayu...cnth pasaraya mydin...apa yg pnting urusniaga rm di brlaku dikalngan perniaga melayu dan customer melayu...kuasa mmbeli barangan sederhana ttp dimonopoli oleh kaum melayu...lu ada masalah ke...

      Delete
    3. Makan la roti Massimo sampai rosak badan lu.

      ABC, BBC, ABCD, BCL . . .

      Delete
  5. anon 7.06,tentulah kau support cina, kau tu kan orang cina red bean army..tu sebab kau bodoh dan cakap pasal undi popular ,pasal kau tak tahu yang system Malaysia is 'first pass the post'.mak aku cina pun aku tak support dap.kalau kau melayu, maknanya kau melayu yang percayakan yang tuhan tu tiga dan jenis tak pernah solat.... a malay trying to be more Chinese than the Chinese or a Chinese masquerading as a malay and lying through your nose.either way, kiddo, please go wipe yr nose because you most certainly do not have the ability to use whatever miniscule brain that you have

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah... bapak aku cina... aku tak sokong dap... bapak aku pun x sokong dap... dia marah kalau aku sokong dap... kenapa orang melayu sokong pulak ye...

      Delete
  6. Gua bukan taknak boikot kedai/barang cina tapi orang melayu menega servis macam taik

    nak lagi bila peniaga melayu dapat tahu ramai orang boikot barang cina
    makin peniaga melayu jadi besar kepala

    melayu sembelih melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai..jgn risau takda sapa akan atau blh marah lu klu lu nk beli kedai cina...lu nk mngaku adik beradik dunia akhirat dgn cina pun,takda sapa blh larang atau halang...klu lu nk letak cina sbgi tuhan lu pun takda sapa kisah bhau...

      Delete
    2. Anon 8.01 p.m.

      Lu spin tak kena bro. Meleset.

      Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

      Delete
  7. Made in CHINA, I love very much.
    Tarak China dunia tak ke mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina bukit je aku tak bercinta. Tarak depa, aman Mesia ni lagi.

      Delete
    2. Anon 8.21 p.m.

      Lu sendiri buat statement, lu sendiri sokong. Sohai ...

      Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

      Delete
  8. WAH Macam best lah jdi Pembangkang yang bangang,tak perlu berfikir dgn waras,kepala hotak kena berfikir cara songsang dan putar belit,pekakkan telinga dan tutup mata pd kenyataan dan kebenaran.Ikut kata pemimpin secara melulu.Wan jijah sendiri akui Suaminya seorang Gay..

    ReplyDelete
  9. Hey ... aku nak tanya sikit . Harjit Sinth yang baca berita kat RTM tu bila nak pencen haa ? Dari masa aku kecik sampai sekarang masih tak pencen pencen dari baca berita sampai aku naik fedup tengok muka dia ha ha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia nk ikut jejak karpal

      Delete
  10. Anon 9:30 p.m.

    Lu mabuk ke apa? Sohai ...

    Dogs And Pigs Red Bean Army ... ham ka chan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku punya suka laa apa aku nak tulis . Freedom of speech .

      Delete
  11. Hanya yang berakal waras sahaja tahu yg BN dah menang. Kawan2 gua sokong PR pon dah akui....cuma,depa harap spring menjadi....pakai spring cap cina mmg lauya la....kaki spin...

    ReplyDelete
  12. mamat melayu kat perhumpunan giler nak gesel2 peha gebu (tapi bontot lepeh) si Cibai. PAS kasi permisi, dia pon syok sama...tu yg best. UMNO kena buat yg lagi hebat lagi- bogel terus. Tapi aku tak minat cibai lepeh mata sepet lah. Dia punya putih pon semacam.

    ReplyDelete
  13. Antara Najib dan Anwar ... rasa nya yang terbaik tetap aku .

    ReplyDelete
  14. Hidup anuar Ibrahim--- puki mak bangsa bangsat--- anjing kurap...keturunan babi hutan......bangsa melayu yg bangsat je agung2 Si bangsat ni......melayu--- bangsa bangsat,anjing,babi hutan......buang anak,bapa rogol anak,anuar Ibrahim liwat jubur anak muda melayu.....btul2 bangsat binatang..........

    ReplyDelete
  15. PAS ni mabok kepayang dgn DAP, semuanya nampak indah dan dituruti demi cinta. Aduhai PAS putuskanlah percintaanmu dengan DAP kerana Ibu pertiwi tidak merestuimu lagipun amoi tu tak nak memeluk Islam engkau tak boleh memperisterikannya...kembalilah ke pangkuan keluarga kerana saudaramu sedang menantimu.....

    ReplyDelete
  16. Penduduk Malaysia mesti bersatu terutama sekali bangsa teras iaitu ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTRA. Ayuhlah kita kuatkan semula ekonomi ISLAM, MELAYU dan BUMIPUTRA. Kita dah tahu siapa gunting dalam lipatan kita sekarang ini. Sedar lah bangsa ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTRA semua. AYOH KITA BERSATU UNTUK MALAYSIA TERCINTA!!!!!!

    Produk Bumiputra, Melayu & Melayu seperti berikut:

    1.Roti Gardenia (Syed Mokhtar Bukhary)
    2.Bihun Jati Bernas (Syed Mokhtar Bukhary)
    3.Minyak Masak Tiara (FELDA)
    4.Minyak Masak Saji (FELDA)
    5.Susu Manis Pekat Saji (FELDA)
    6.Susu Manis Cair Saji (FELDA)
    7.Magge Sajimee Saji (FELDA)
    8Mayonis SajiMayo Saji (FELDA)
    9.Marjerin Pelangi (FELDA)
    10.Sos Cili Pelangi (FELDA)
    11.Sos Tomato Pelangi (FELDA)
    12.Jem Peanut SunBear (FELDA)
    13.Sardin Agromas
    14.Sardin Pertima
    15.Kopi Hang Tuah
    16.Bihun Sufi
    17.Mi Kuning Sufi
    18.Kuey Teow Sufi
    19.Garam Sufi
    20.Sos Lada Hitam Sufi
    21.Sos Cili/Tomato Sufi
    22.Kicap Masin/Manis Sufi
    23.Tepung Goreng Sufi
    24.Minyak Masak Sufi
    25.Telur Cap Sufi
    26.Ubat gigi Najwa
    27.Ubat gigi Halagel
    28.Garam Halagel
    29.Tepung gandum Cap Bidara
    30.Tepung gandum Faiza
    31.Jus minuman Safina
    32.Syampoo D'herbs
    33.Mydin
    34.MyMart (kedai keluaran Mydin)
    35.Bihun Kampung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus kalau dapat beri senarai barangan bumiputra .

      Delete
  17. ...Bunuh perniagaan cina...

    Bila perniagaan cina mati,,

    cina akan terjun bangunan bunuh diri..

    ReplyDelete
  18. For example, if your business is essential in order to profit from affiliate student loans.
    The audience can be categorized into five phases. A Call to Action
    is Essential in student loansA Action. Let's zero in on your conversation. When you send unsolicited or unwanted e-mail messages, donor lists and data about volunteers, among other tasks as well. Inform making customer aware of the consumer. In that time frame you could be forgiven for looking for a valuable service in itself because the primary activity of effective student loans techniques.

    Here is my web page Private Student Loans for People

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!