PANAS BERAPI! AZMIN ALI HENTAM ANWAR TAK HENGAT PUNYA!

Walau aku banyak kutuk Azmin Ali selama ini, tapi dalam hal yang dia tweet ni aku bersetuju dengan dia. Anwar sudah jadi gila, lebih gila dari anjing yang terkena penyakit gila, Anwar sudah takut sebab dia bersam-sama Kit Siang sudah menipu rakyat!

Sekarang kaum yang perasan cerdik tapi kena tipu tu sedang menuntut janji sama seperti kaum India kat Penang yang dijual Anwar hidup-hidup isu Kg Buah Pala! Azmin kata jangan heret rakyat! Maju kehadapan dengan dasar peduli rakyat bukan membuli rakyat!

Khabarnya Azmin adalah calon paling sesuai untuk jadi MB Selangor tapi Anwar tak nak, sebab tumpuan Anwar kini pada Rafizi yang berkongsi kasih kunyit, tak percaya ke wahai melayu yahudi? KLIK SINI

Azmin dah bersuara, takkan Anwar nak diam diri je? Sementara tu semalam punya perhimpunan memang terbukti kaum kena tipu ni dah semakin gelabah, mereka nak kerajaan diubah at all cost sebab mereka kini takut dengan bayang-banyang sendiri! He he he...

67 Responses to "PANAS BERAPI! AZMIN ALI HENTAM ANWAR TAK HENGAT PUNYA!"

  1. abam azmin sudah rajuk hati sebab abam anwar sibuk buat kenduri dalam stadium sama abam limkit siang ..


    bagoooss abam azmin, kasi tibai lagi ini abam anwar


    seronok tgk love and war abam azmin & abam anwar

    popcorn satu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasi tambah aiskrimmm satu!!!

      Delete
    2. Apa tiga...kasi ampat bhai..

      ABC...ASAL BUKAN CINA

      Delete
    3. Jangan banyak2 sangat. Nanti dua2 termuntah ...

      Gua tak mahu terlibat.

      Delete
    4. Akhbar star today, dia kata khalid "Lame Duck", nasiblah aku rakyat Selangor dapat MB itik.

      Delete
    5. bukan popcorn la, eskerim..

      Delete
  2. Sampai Azmin pun kena tipu dgn Anwar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok Azmin keluar Parti Kencing Rakyat ... tunggu.

      Calon PAS akan dilantik jadi MB.

      Gua suka sangat.

      Delete
    2. kita orang melayu dah kenal sapa anuar ni.. orang cina kena dah ngan budak melayu ni.. sehebat cina.. hebat lagi budak melayu bernama anuar..satu malaysia cina di kencingnya.. sampai kitsiang panik sbb cina macam dah perasan..apsal cina menang tapi kena merusuh kat jalan.. jarang kat negara lain kalau menang kena merusuh lepas tuu.. Doa rakyat malaysia termakbul.. kita tak perlukan peliwat dan penzina utk memimpin umat islam malaysia.. sbb tu Allah bagi kemenangan buat Umno dan Bn.. AllahuAkhbar!

      Delete
    3. Aduh, khalid ga ga gap gak jadi MB..bebal la PAS..apa la, PAS x de leader ke...syg syg syg...

      Delete
    4. Bukan tak der leader, tapi tak der TELOQ

      Delete
  3. eskremmm satuuu...

    ReplyDelete
  4. si anuar ni...hari2 kerja nak menipu aje ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini 1 melayu sudah tipu beratus ribu cina, melayu dan india, haiyya kuat tipu dia

      Delete
    2. Haiyaaaa ... lia tipu Li AP, Li AP tipu Cina. Sikalang wa olang suma manyak susah wooo. Wa kawan melayu pun sulah manyak minci sama gua wooo...

      Tiu na seng ini olang. Asik tipu lakyat.

      Delete
    3. La, kau baru tau ke, mmg full time job dia nipu..dia time tido je jujur, celik mata terus nipu..sampai dia sendiri caya apa yh dia dok tipu tu...kalau dia x nipu, kak wan sure risau..takut tu antu raya anwar..hehe

      Delete
    4. his way of life

      Delete
  5. MAMAK AIS KRIM----SEDAP!!! MELAYU TULIN.......AZMIN AIS KRIM......LIWAT JUBUR ANAK MUDA--- SEDAP!!! MELAYU TULIN......ANUAR JOBOR.....hebat sangat melayu tulin yg lahir Di tanah air aku----Malaysia!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. GILA ADA MCM2 GILA ,BODOH ADA MCM2 BODOH
      TAPI ATAS NI CUMA DIA SORANG JE-
      APA LU MAU ? MAU LIWAT

      Delete
  6. Agak-agak korang ada tak pencacai PR yg akan kata ini pun salah satu "SANDIWARA UMNO"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan tu je, kalau tayar keta dia flat pun ckp umno yg buat, mak dia punya jiran hilang akal pun salah umno and spr jugak....

      Delete
  7. Jgn dok asyik salahkan orng lain,sedangkan pemimpin yg ko pilih adala anjing kurap....begitu ke pemimpin yg ko nak wakil Negara??? Melayu tulin,tapi perangai cam anjing kurap....asyik mengaitan lain orng salah,x betul,APA haram jadah kenyataan barua ni.....butuh.....tepuk dada Tanya ATI sendiri...melayu boleh???? Hidup Anwar jobor--- raja,bapa,kaki peliwat......hidup nik najis---- nano saitan dunia sementara.....

    ReplyDelete
  8. SAHH.. NAJIB dh beli AZMIN.. 25 juta.. hahaha (ayat pencacai PAS/PR)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..kira murah tu, sebab pkr tgh sales

      Delete
  9. Memang masanya Anwar diminta tunaikan janjinya....

    Kalau dengan org nombor 2 dia sendiri pin dia boleh tipu, inikan kita rakyat? Azmin ada hak untuk tuntut apa yg telah dijanjikan kepadanya setelah dia berkerja keras utk membawa kejayaan kepada PR Selangor. S, i support you, azmin!

    ReplyDelete
  10. ya.. Azmin lebih sesuai jd MB selangor sbb dia tak gagap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila....rakyat perlu rumah...mampus azmin bina jamban bertingkat....

      Delete
  11. Opsss tiba2 aku kat sini knapa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai...lu ada masalah jiwa ke...hahaha ramai gak org jiwa kacau dlm pr...

      Delete
    2. Gi masuk raja lawak category cacat jiwa bhai...

      Delete
    3. Gi masuk raja lawak category cacat jiwa bhai...

      Delete
  12. ntahlah..kadang2 maki marah lah konon tapi blakang tgah jilat burit si cibai pulak. Cibai2 ni memang bergelora teruja basah bila tengok mamat melayu bergaduh- duel gitu -pasal cibai koyak bontot lepeh dia..

    ReplyDelete
  13. last last cakap TWITER kena GODAM jangan pecaye sangat puak puak ni......


    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, betul. Jangan percaya semua ni. ini sume politik pkr-dap je...jgn terpedaya dgn statement azmin.

      Delete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Mak oi... tweet tu ttg BN lah! Camne ko tafsir salah ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah, tweet tu tentang partai golka kat indon lah, ko yg salah tafsir.

      Delete
    2. ha ha ha terbaek.....padan muka.

      Delete
    3. Aku ingat dia sedut gam kasut la tadi tu yg bangang 20 min tu...

      Delete
    4. Aku ingat dia sedut gam kasut la tadi tu yg bangang 20 min tu...

      Delete
  16. langsung x trkejut.. dh ramai rakan sahabat yg kenal luar dlm si anuar ni meninggalkn dia...
    kpd org2 yg xde kena mengena ngn hidup anuar ni apelah sgt amat mudah si anuar mengencing merata.. yg best dn dasyat tu ramai plk generasi kini PAS, PkR & trabru join lps zaman refomasi DAP blh prcaya pada dia tanpa mengkaji & menilai latar belakang si anuar al juburi...
    hahaha..

    ReplyDelete
  17. Respect Azmin Ali, nampaknya dia lebih matang dengan politik. Bukan macam Anwar keparat, terhegeh-hegeh nak jawatan PM, sampai lupa rakyat pun dan menyampah dengan perangainya yang suka menghasut rakyat semata-mata. Tidak nampak apa sumbangannya pada negara. Rakyat dah beri mandat, buatlah sesuatu yang boleh memajukan negara. Ikut undang-undang bukan buat perangai macam samseng. Kalau dia jadi PM, negara ini mungkin jadi negara cowboy yang tidak berpegang kepada undang-undang. Harap Azmin Ali jadi MB Selangor mengantikan Khalid Ibrahim yang gagal menyelesaikan masalah sampah, jalan berlobang dan tekanan air rendah.

    ReplyDelete
  18. anwar, hari kau akan sampai!!! kau akan self-destruct diri kau sendiri, kita lihat nanti!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua setuju bro ... on the way tu ...

      Delete
  19. Replies
    1. Anwar mensewelkan dirinya sendiri, hakikatnya dia sedang berperang dengan dirinya sendiri. His own real true enemy is Himself.

      Delete
  20. Eloklah kalau mcm tu.ahli pkr ni jenis suka keluar parti bila tak puas hati.pru 12 pun mcm tu jugak.dari kulim padang serai bagan serai bayan baru wamgsa maju.pkr ni parti apa ha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sesangat.

      Delete
    2. Aku dengar tokey pil kuda pon menang, nanti ada sales.....

      Delete
  21. tenguk la nanti..pr ckp umno punya pasal. kahkahkah

    ReplyDelete
  22. haiyaa..nuar nuar..bagus taruk cili dlm bontot. baru tau pedas tak pedas.hehehe

    ReplyDelete
  23. x yah cete byk....smuerr dh start.....bile lg korang....."Buy from Cine last"....sebarkan

    ReplyDelete
  24. Nuar jubo dah lama tak makan ubat.....tu yang meroyan tu...cube tngok muka die dh macam jahudi mabok je aku tengok..

    ReplyDelete
  25. ► Nampaknya doa K.O BN....!!!!!!! BN K.O...!!!!! tak menjadi.Warghhhh..Kahh...Kah...Tengok Jambu Raja Lawak gelakkan Puak Macai Pas.Wakakakaka.....!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=y07C1zw9mJk

    ReplyDelete
  26. Ah nwat gor dah jadi orang tua nyanyok... Meroyan x dapat jadi pm hahahahaha

    ReplyDelete
  27. Eh kenapa sekarang Azmin Ali berunding balik dengan DAP PKR PAS. Ini memang pelik.

    ReplyDelete
  28. Bn terbaeeekkkkkkk ! DAP , PAS , PKR nnti senang la gi bulan naek rocket . hahaha

    ReplyDelete
  29. Ya allah..selamatkan lah bumi malaysia.kuatkan lah jua ikatan orang melayu..tidak secantik pembentukan nilai hidup cara hidup tanpa agama mu ya allah..

    ReplyDelete
  30. Masa keje kat company lama dulu dia memang suka guna duit sesuka hati sampaikan renovate rumahpun guna duit company pastu tangkai jering....... kedekut

    ReplyDelete
  31. Sorry, yang saya maksudkan tangkai jering dan guna duit company tu Tan Sri Khalid.......

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!