PANAS BERAPI! ANWAR AKAN KALAH DI PERMATANG PAUH SEBAB MENIPU YUSOF QARDHAWI

Aku tak tau nak kata apa lagi dah! Demi nak menang, Yusof Qardhawi punya surat pun depa palsukan! Oi Anwar! kau balik Permatang Pauh nun, Dr Mazlan dah confirm akan menang situ, aku dengar dia akan menang dengan majoriti antara 500 ke 1000. So hentikanlah fitnah murahan macam ni ok?

58 Responses to "PANAS BERAPI! ANWAR AKAN KALAH DI PERMATANG PAUH SEBAB MENIPU YUSOF QARDHAWI"

  1. Kami akan pastikan tiada undi dari pas untuk anwar 5 mei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kuar pegi pematang pauh ke tadi oi,takda sorang pon penyokong BN aku nampak

      Delete
    2. hari ini dlm sejarah berkubur nya umno dan bee end......yahooooooooo....

      Delete
    3. Takde seorang pun penyokong BN????

      Hehe, nak kelentong pun berpada2 le mamat

      Delete
    4. Aku laporkan dari Alor Setar...ramai yg keluar membanjiri jln2 di Alor Setar membawa bendera PKR, Pas dan DAP sbg sokongan thdp parti yg mereka sokong dlm pilihanraya beberapa jam lagi. Memang ada juga dari beribu2 org tu yg membawa bendera BN, tapi boleh dibilang dgn jari. Kalau nampak gambaran ini mcm bila pusat pengundian dibuka 5 jam lagi BN akan kalah teruk. Kawan2 dari Penang, Ipoh dan KL juga melaporkan hal yg sama.

      Sepertinya jika BN kalah tipis sesuatu yg menghairankan kerana ia seperti menggambarkan parti itu akan kalah teruk!

      Ubah...ini kalilah!!

      Delete
    5. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    6. Bhai...kesiannya pada lu org...nk sngt rasa nk menang ya...lain kali lah...cuba lg ya..

      Delete
    7. Alli Nujam Baru ...Merapu eeeeek parpu kari. ..kita tunggu dan lihat.

      Delete
    8. MATI UMNO MATIII! HARINI MATIII!

      Delete
  2. Lim Kit Siang kata DAP adalah parti yang memperjuangkan keadilan dan meritrokrasi, tiada lagi sistem parti berdasarkan bangsa seperti BN. Maka orang orang cina beramai-ramai tepuk tangan bersorak. Dan yang peliknya beramai ramai orang melayu juga bersorak. Kenapa pulak yang melayu ni nak sokong benda yang memang bawa kebaikan kepada orang melayu. Itu keistimewaan kepada bangsa melayu kenapa kita sokong orang nak hapus kan keistemewaan tersebut. Memang ada kelemahan terhadap sistem tersebut, tetapi perlukah kita menghapuskan keistemewaan tersebut atau kita cari jalan untuk perbaiki ? Cari jawapan sebelum anda mengundi...?

    ReplyDelete
  3. Jangan undi anuar,nanti akan berlaku kiamat....pasal semua orang umno nak hidup lama, kalau bolehh tak nak mati
    Inga jangan sesekali menyekat umur orang yang nak hidup lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik lu punya ayat ..ini megata ke megumpat

      Delete
    2. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    3. minipu la yuran pasti pun bayar, KUIN pun kena bayar.....nak menipu bertempat la, sokong PR bererti menghalalkan Yahudi masuk ke Malaysia, sokong la Penipu Rakyat

      Delete
    4. Muas 76.....bukan mengumpat atau mengata, cuma meluahkan rasa simpati.

      Delete
  4. kelmarin dah dapat surat tu. dah bako dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  5. Pukimak betul

    surat ni lah yang diedar oleh pas
    dirasmikan oleh tuan guru

    kencing kencing kencing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti kencing rakyat. Rakyat yang taksub dan otak tak bole pikiak.

      Delete
    2. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    3. Butoh hang lah...waktu hangpa perintah Selangor dan Kedah yuran PASTI pun tak bagi free...Auta...

      Delete
  6. Anwar bapa segala pembohong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  7. Tidak jatuh kafir undi UBN..

    Tidak Menderhaka Kepada Ulamak jika undi.UBN..

    Jadi Aku dan keluarga Aku akan Undi.PARTI YANG SUDAH BERPENGALAMAN DAN MEMPUNYAI BUKTI dalam memperthankan Maruah ISLAM..
    PARTI YANG CACAMARBA DAN KEHILANGAN MATLAMAT DAN JATI DIRI WAJIB DINYAHKAN DALAM PRU 13

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    2. ANON2.29 HANG NI TERDESAK KE TOLOL. BERAPA DUIT DAPAT SAMAPAI NAK GADAI MARUAH AGAMA DAN BANGSA. TUN DAH BANYAK BERJASA. TU KERETA YG HANG NAIK SIAPA PUNYA IDEA. PAK HANG KE. JAMNATAN PULAU PIMANG SIAPA PUNYA IDEA. TOK HANG KE.

      Delete
    3. Bro 7.19 a.m.

      Biarlah si anon 2.29 a.m. tu meroyan. Dia nak buat apa lagi kalau dah dibayar, tentunya kena meroyan. Nanti majikan dia tak bagi fulus. Kasihan, sampai 2 pagi meroyan.

      Komen dia takde fakta.

      Biarkan si Luncai ni terjun dengan labu2nya ...

      Delete
  8. Hari ini adalah hari trakhir buat kerajaan omno lembu.hari ni juga hari trakhir macai2 nak menyalak puas2..lusa maka omno akan tngal sejarah busuk bangkai..menyalak lah cai sepuasnya....kah kah kah kah kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  9. Andai kata pakatan menang, andaikata pakatan memerintah, andaikata Islam tergadai, andaikata hak keistimewaan Melayu terhapus, tidak aku maafkan mereka yang menyokong pakatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I agree..kdg2 bila tgk betapa taksubnya penyokong2 pakatan ni aku terdetik, biarlah pakatan menang supaya andai kata apa yg dijanjikan xditunaikan, diorg akan sedar.tp bila fikir mungkin kerosakan yg berlaku xdpt diperbaiki lg n nasib org islam n melayu dah xdpt dibela, aku sgt2 berharap perubahan xkan berlaku pd pru13 ni..

      Delete
    2. pertahankanlah apa yg telah dimiliki,usah dikejar yg belum pasti!USAH DIGADAI APA YG ADA TAKUT TIDAK TERTEBUS BERPUTIH MATA.

      Delete
    3. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  10. untuk meyelamatkan negara pilihan terbaik undi lah BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  11. Hebat sangatkeqordawi ni. Kalsu hebat sangat mengapa tak selesaikan masalah palestin, mesir, iraq dan syria. Ppppoooooddddddaaaahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  12. Jok kita pakat pakat naik bas yang pemandunya berpengalaman, berhemah, pandai, cerdik dan tahu jalan yang betul untuk pergi ke Putrajaya. UBAH buang pemandu yg perasan dia pandai (pandai cakap saja).

    ReplyDelete
  13. jika hari ini merupakan hari terakhir BN memerintah ia merupakan takdir allah,jika BN terus memerintah juga takdir allah.

    ReplyDelete
  14. Aku tetap undi BN....lantak ko la PR.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq betoi aku nak tengok anak-anak mahadey mamak yang pemalas nak mampuih seperti mirzan dan mokhzani dok usung borang tender kelas f nak buat longkang kat pekan kodiang bersama-sama kontraktor2 yang mak bapak depa rakyat marhaen tapi depa rajin tahap gaban..... hahaha meleleh ayaq mata mahadey mamak masa tu bila tengok anak-anak mamak dia duit tak cukup...tapi jangan risau, masa tu anak2 mamak ka anak2 melayu ka anak2 cina ka anak2 india iban kadazan ka semua rasa toll free, minyak murah dan ptptn free.....yahuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    2. MATI FREEEEEEEEEEEEEE

      Delete
  15. aku dgn kaum kerabat aku pn tetap undi bn.. muktamad.. pgi mampus dgn PR

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALI NI TETAP UNDI BN,.......




      PENGUNDI UJUNG BENUA

      Delete
  16. Sejak dua tiga malam lepas,orang BN dah boleh tidur lena pasai garenti PR kalah di Permatang Pauh.Orang PR tidur tak lena,mundar-mandir di Permatang Pauh hingga ke pagi sebab amat susah hati mengenangkan PR akan tumbang.

    ReplyDelete
  17. yang pasti PAS akan keluar dari Pakatan Haramjadah PR selepas PRU 13...

    Dah tak ada makna PR tu...PKR lak boleh cari lubang kubur kat mana2 di Malaysia atau di luar Negara untuk dikambus...

    DAP kata pada ahli2 jangan undi PAS, manakala pihak PAS lak kata jangan undi DAP dan PKR menurut surat yg dikeluakan oleh SUA PAS Stopa Ali..

    Huru hara jadinya kalau macam ni..

    Lebih baik semua cai2 PR memikir semula dan dengan secara rasionalnya elok kembali mengundi BN. InsyaAllah Malaysia kembali aman dimana kepentingan Melayu, Islam dan Raja2 Melayu terpelihara..

    Buang yang keruh, ambil yang jernih...

    Mari lah ramai2 undi BN !!!!

    Terima kasih kepada sekalian...

    ReplyDelete
  18. kalau ubah ke pemerintah yg lg elok boleh la kwn join..ini tak,tersangat teruk!..wal hal klau PAS x join PR n x lacurkan agama pon bole menang kerusi kat parlimen ape...tp diorg tamak..nk terus ke putrajaya..pastu bole pulak geng dgn DAP n Anuar..adeiii...sehingge hari ni BN je terbaik.......

    ape bole buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul bro ...

      Gua pada 2008 kalau PAS tak join PR, gua dah join PAS tapi nak buat macam mana. Oleh kerana kesilapan dan keceluparan yang dilakukan oleh pemimpin2 PAS, gua semakin menjauhi parti ini. Ini semua ketentuan Allah SWT.


      Dulu gua ingat UMNO rasis. Lagi2 dengan kehadiran Perkasa tetapi akhirnya gua dapati DAP adalah parti yang paling rasis. Terserlah niat dan tujuan mereka hanya berpaksikan PAP Singapura.

      PKR gua anggap sebagai parti kontraktor2 kelas F yang tak dapat kontrak semasa dengan BN. Mereka umpama kontraktor2 yang telah diberi peluang tetapi tidak deliver kepada rakyat.

      Kot mana pun semua part2i ini saling menggunakan antara satu dengan lain untuk mencapai matlamat mereka. Bak kata `a marriage of convenience`.

      Tapi sebenarnya ini semua adalah bagi memenuhi impian Anwar Ibrahim untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Ini semua adalah angkara Anwar.

      Delete
  19. Aku tak tau nak kata apa lagi dah! Demi nak menang, Yusof Qardhawi punya surat pun depa palsukan! Oi Anwar! kau balik Permatang Pauh nun, Dr Mazlan dah confirm akan menang situ, aku dengar dia akan menang dengan majoriti antara 500 ke 1000. So hentikanlah fitnah murahan macam ni ok?

    ReplyDelete
  20. Aku tersepit antara dua , pas dan bn (pkr dgn dap dah x boleh pakai dah) aku tahu bn teruk pas pun teruk , terus terang aku ckp aku akan undi pas jika pas x bergabung dgn pkr dan dap tapi harapan aku hancur. Tiada pilihan , hanya umno yg tggl untuk agama aku , bangsa aku , tanah air aku , ak bkn sikap racist , tp ini kenyataan . Semoga Allah selamatkan agama , bangsa dan negaraku . Aminnn.

    ReplyDelete
  21. Malaysia maju jika ubah = Malaysia merosot
    Malaysia stabil jika ubah = Malaysia chaos

    ReplyDelete
  22. Undilah PKR Bro.Semua boleh dapat free x nak ker?
    Nanti mati pon free kena pijak di DAP.kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, betul ...

      Undilah PR. Lepas tu buta2 free kena tipu dengan DAP. Anak didik PAP.

      Ramai2 dapat memantat free. LGBT.

      Tak buat amal ibadah pun boleh masuk syurga ... free. N.ajis gerenti.

      Free thinker boleh le fikir macam ni.

      Ini semua hasil nukilan Bro Anu bin Ibraham (BABI) dan DAP.

      Delete
  23. Hari ini hari mengundi ,mari kita Undi PR ya kita undi PR.majulah PR dan negara Malaysia,UntukMu Malaysia pangkahlah PR.

    ReplyDelete
  24. Tanya balik : Allah suka Peliwat dan penyokong menang ?

    Sorry. Dia tak kasi. Tengok result ptg ni....

    ReplyDelete
  25. Kata orang tua tua yang kebenarannya 100%...," BERGEGAR GURUH DILANGIT AYER DITEMPAYAN JANGAN DICURAHKAN" Takut takut nanti ada yang kena minum ayer longkang.......! HIDUP BN!!!!!!

    ReplyDelete
  26. Syukur aku. Allah bg keamanan pd msia di bawah bn. Alu x ragu2 pangkah bn. Pas pun ok. Tapi lain kalilah lepas kuar pakatan. Dap tu part sial.

    ReplyDelete
  27. Aku lebih suka baiki barang yang rosak daripada membeli yang baru.. barang yang baru belum tentu tulen dan baik serta kekal lama.. penuh dengan kepalsuan.. tahniah kepada BN.. hidup UMNO. PR tiada jasa di bumi malaysia semenjak merdeka.. Hanya membawa kehancuran kepada Bangsa. Menjanjikan pekara yang dia sendiri tidak pasti.. Yang pasti hanyalah tipu helah.. Janji ketua Umum PR untuk besara dari politik sekiranya kalah dan gagal menawan puterajaya hanyalah omong kosong seperti anjing menyalak bukit.. Dah berbukit pembohongan ditaburkan sejak dipecat daripada UMNO. Ia melambangkan seorang manusia yang bangsat di mata masyarakat yang dimomokkan dengan FREE seumur hidup.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!