ISU PANAS DI TAIPING! BN BOLEH MENANG KE?

4 Responses to "ISU PANAS DI TAIPING! BN BOLEH MENANG KE?"

  1. BN akan bersaing hebat dgn PR iaitu PAS di Perak Calon calon bebas yg menang adalah faktor penentu kpd siapa mereka memihak..dan PR pula akan tetap berpuas hati hatta dpt membentuk kabinet Dun bawah pokok.Undilah PAS sokong PAS..

    ReplyDelete
  2. Mestilah DAP PKR PAS tak puas hati apabila DAP belum jadi kerajaan negara dah dapat Red Bean Army aka DAP Cybertrooper Cyberhackers Cyberbullies.

    ReplyDelete
  3. Pilih lah pas atau umno......pkr tolak tepi, dap jangan sekali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua mahu PAS bersama UMNO atas dasar kesinambungan bangsa.

      Tapi harapan ini mungkin tidak berlaku selagi ada pemimpin diktator dalam PAS yang di remote control oleh seorang imam dari luar.

      Dulu UMNO ada menghulurkan tangan untuk Melayu bersatu di bawah kerajaan perpaduan tetapi ada wahyu luar yang memberi arahan kepada PAS supaya jangan menyambut. Mungkin arahan imam dan seorang lagi yang dipanggil khalifah.

      Selagi PAS tiada pendirian sendiri selagi itulah hala tuju PAS akan entah ke mana. Nama je parti Islam yang sepatutnya takut pada ALLAH SWT tetapi takut pada imam dan khalifah.

      Sayang sekali. Kalau tak dah ada pun pemimpin PAS yang bergelar menteri dalam kabinet.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!