INI BUKTI PAKATAN DALANG NAK BUAT KEKECOHAN

3 lelaki warganegara Malaysia ditahan pihak Polis bersama 2 orang warga Bangla tadi di Lembah Pantai dipercayai cuba mencetuskan kekecohan. Hasil siasatn pihak Polis keatas kenderaan yang digunakan satu unit camera dan satu unit video camera. Turut dirampas satu unit laptop. Suspek 3 lelaki yang ditahan bersama 2 orang bangla itu dipercayai cuba memanipulasi hari pengundian hari ini dengan mewujudkan cerita bangla mengundi bagi pihak BN.

Kesemua suspek dibawa ke balai Polis bagi siasatan lanjut. Maklumat awal diperolehi bangla yang terlibat dalam lakonan pengundian palsu dibayar rm250 setiap seorang.

PERGH!!! Patut lah kecoh sana sini, rupanya depa yang buat benda ni semua nak wujudkan kekecohan dalam internet. Bangsat betul lah puak Pembangkang ni!

Mentang mentang dah tahu depa akan kalah. Memang kurang ajar lah depa ni. Celako!!!

Pesanan kepada semua. Jika jumpa van ataupun kenderaan yang meragukan sila laporkan pada pihak Polis berhampiran.

8 Responses to "INI BUKTI PAKATAN DALANG NAK BUAT KEKECOHAN"

  1. Bro, lu jangan goda gua macam tu.

    Patut bagi kat blog PR. Puak2 ni lebih pandai appreciate benda2 macam ni.

    Mana pil aku?

    ReplyDelete
  2. Saya difahamkan oleh rakan FB ada "online petition" yang sedang disebarkan mengenai isu pengundi hantu ni. Petisyen itu akan dihantar kepada Presiden Obama meminta campur tangan Amerika Syarikat. Boleh saudara confirm betul atau tidak berita ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. If this petition is true, then I`ve got a very strong feeling that Pakatan got whacked this GE.

      I do hope its true ...

      Delete
  3. ala ni semua permainan pr lah tu dah tau nak kalah mcm2 lah drg buat cite...create mcm2 isu lah tu...ini mainan lama lah bro

    ReplyDelete
  4. jubok hang ......hang ambik masala kari cili sapu kat kepala bana....best tak ....bodoh punya muthal .....

    with love....cunni parpu

    ReplyDelete
  5. dai parpu ...mlm ni PKR menang ...hang punya parpu pun misss.. makan
    cunni karyaadu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 6:45pm, முறை தவறி பிறந்த குழந்தை

      Delete
  6. Korok hang. Bn menang lh. Kn bn dpt. Sgor bn dpt. Perak n ns bn dpt. Pp jea x dpt. Lain kali lah

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!