HOUSE PK TABIK SAMA ZAHID HAMIDI - NO AMARAN JUST ACTION!

Aku cukup bangga dengan tidakan Zahid Hamidi dan polis! Iilah yang kita nanti-natikan selama ini. Alhamdulillah, setelah lama kita semua berdoa kepada Allah supaya negara ini diselamatkan akhirnya terjawab sudah.

Ayat Zahid paling best," Jangan sertai perhimpunan, majoriti rakyat Malaysia yang senyap tak setuju dengan mereka, kalau ak berhimpun jugak, maka mereka perlu mebayar harga dengan perbuatan mereka itu" Cayalah Menteri KDN! Aku tabik spring la sama Zahid!

Selamat menjalankan tugas Dato Seri Zahid Hamidi, Ta Sri Khalid Abu Bakar dan Dato Bakri Zinin!

Ramai dah kena dan ramai bakal menyusul! Seronoknya aku....takde kata-kata boleh nak aku tulis la, Alhamdulillah!

NO AMARAN JUST ACTION!

105 Responses to "HOUSE PK TABIK SAMA ZAHID HAMIDI - NO AMARAN JUST ACTION!"

  1. Aku tak mahu tabik beliau lagi, tapi cukup aku katakan -SYABAS.Mission not yet accomplished.You Got Guts,DS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepada Red Faggot Army yg berlagak bijak nak kaitkan mangkuk2 tingkat dalam lokap tu dgn Imam2 Ahlul Sunnah. Nampak sangat statement dr kafir baru bukak buku sejarah Islam semalam. Imam2 tu berjuang menegakkan aqidah Islam di kalangan umat, bukan menentang pemerintah.

      Jgn la tunjuk sangat kebodohan diri tu.. simpan2 la skit utk anak bini. Gi baca ape fatwa Imam2 tu berkaitan menentang pemerintah yg sah! Pak lebai PAS pun bleh bertaubat tak join parti politik laaa.. Kalau dah nama kafir, memang kerjanya memutar belit fakta Islam. Umat Islam ade pengalaman 1400 tahun berhadapan mangkuk2 hayun cam korang!

      Jangan jadi bodo dgn cuba memperbodoh2kan kami.

      Delete
    2. juragan amat kagum dgn keberanian anak muda Adam Adli...jarang kita ada anak muda seberani beliau..beliaulah bakal pemimpin negara masa hadapan

      Delete
    3. Dalam Islam, ape hukuman hudud utk kesalahan bughat atau memberontak kepada pemerintah Islam yg sah? Bunuh atau dipancung lehernya! Ade keberanian?

      Delete
    4. Sejarah imam2 itu membuktikan bahawa, walaupun mereka dipenjara oleh pemerintah & diseksa dgn cara yg tidak sepatutnya, tidak seorang pun dr imam2 itu bertindak menyeru orang ramai utk menentang pemerintah. Kenapa mereka tidak mengumpulkan pengikut dan menentang, walhal mereka punyai beribu2 pelajar & pengikut? Ini tidak lain & tidak bukan adalah kerana imam2 ini memahami sepenuhnya prinsip Ahlul Sunnah Wal Jamaah & Salafi yg menitik beratkan kesetiaan kepada pemerintah walaupun pemerintah berlaku zalim. Ini yg diajar oleh Rasulullah SAW melalui Al Quran & Al Sunnah.

      Mengaitkan sejarah imam2 ini dgn situasi sekarang menunjukkan kegagalan dlm memahami sejarah & prinsip2 asas dlm Islam. Saya yakin, ini adalah kerja jahat pihak kafir atau mereka yg sangat jahil tentang Islam.

      Delete
    5. Hoi Juragay! Lama tak nampak ko copy+paste statement baru. Tertinggal buku nota dlm jamban ke? Buat lap bontot lepas berak je la buku manifesto Maoist ko tu.. Dah bayar elaun kat budak2 Red Faggot Army ko? Tak jalan guna ayat Quran & hadis nabi yg salah quote, arini guna buku sejarah Islam pasal imam2 Sunnah plak. Hanya jauhari mengenal manikam, bro.. nmpk fake la propaganda ko. Masih gagal cucuk jarum lagi..

      Delete
    6. Hoi Juragay ... Adam mangkuk tu tahu dia dah tak ada future dalam hidup. Alang2 menyelok pekasam biar dia terjun sekali dengan labu2nya. Tapi jangan lupa kerana pulut santan binasa ...

      Nasihat gua satu je pada Adam ... berani buat beranilah tanggung. Jangan jadi macam Hishamuddin Rais. Memang dari mula lagi langkah dia salah, silap dan terpesong.

      Lu sukak la Gay ...

      Delete
    7. Dari komen2 juragay pencacai cina...dapat disimpulkan otak nya terletak di jubor...mcm bos dia aljuburi..

      Delete
    8. Juragan sial, kau nak suruh anak bangang tu nak tadbir negara aku? budak bangang tu baru semester 2 dah fail 3 core paper law tau tak, puak2 pr ni mmg suka budak2 bangang tadbir negara ke? oh lupa barua pr mmg bodh, mcm mana aku boleh lupa.

      Delete
  2. bro, apakata lancar kempen kami sokong tindakan zahid dan polis...tunjuk pada beruk2 pakatan tu, zahid dan polis tidak bersendirian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol la...kita kasi viral punya...dlm facebook...twitter...semua pakat ramai2 berkempen...sambil tu kita wat mcm stail 6 jahanam p ramlee tu...yg dah kena tangkap kita kasi pangkah muka dia....

      Delete
    2. amat bersetuju....

      Delete
    3. Setuju....silence malaysian do not want this

      Delete
    4. SOKONG SANGAT!! HIDUP MELAYU !!!

      Delete
    5. Sokong 100%

      Delete
    6. Bagi mereka yg masih tak sedar diri nak sertai perhimpunan itu sedarlah diri sendiri oooiiii...Sedarlah korang tu tinggal di mana...Korang tinggal di negara Malaysia tau, sebuah negara neo-komunis, aku ulang kita tinggal di negara neo-komunis...Di negara Malaysia, negara neo-komunis ini seperti juga di negara2 komunis era Soviet dan era Chairman Mao Ze Dong kelainan pendapat tak dibenarkan, kita cuma perlu menjadi lembu yang dicucuk hidung, ikut saja apa arahan tuan2 (Menteri2) kita. Sesiapa yg berani berkata benar siaplah, tangan akan digari dan badan akan ditendang ke jerejak besi seperti yang dilakukan oleh chairman Mao terhadap musuh-musuh komunisnya di China, seperti yg dilakukan oleh Stalin dan Lenin terhadap musuh-musuh komunisnya di Soviet Union...

      Oleh itu sebagai lembu yg dicucuk hidung, kita mesti duduk diam-diam seperti robot bahlol yang hanya mengikut perintah. Jangan terikut-ikut dengan sabda Nabi "Katakan yg benar biarpun pahit" kerana itu hanya sesuai utk org Islam sedang kita orang Melayu tak semestinya mengikut sabda Nabi yg beragama Islam.

      Korang juga tidak perlu berani berkata benar seperti Imam Hambali yg dipenjarakan pemerintah kerana berkata benar atau seperti Imam Shafie yg ditangkap dan dirantai pemerintah kerana berani berkata benar atau Imam Malik yg dipenjara pemerintah dan disebat 70 kali kerana berani berkata benar atau Imam Abu Hanifah yang dipenjara, disiksa dan kemudian diracun hingga meninggal dalam penjara kerana berani berkata benar kepada pemerintah.

      Jangan begitu kawan, jangan terikut dengan Imam2 ahli Sunnah yg empat itu, mereka itu orang Islam, orang Islam memang perlu berani berkata benar, sedang kita cuma orang Melayu yg bangga menjadi lembu dicucuk hidung...

      Kita juga tidak perlu mengikut Dato Onn Jaafar yg menggerakkan perhimpunan terbesar orang Melayu pada 1946 menentang sesuatu yg tak benar.Lupakan tentang sejarah orang Melayu yang berani berdemonstrasi pada 1946, lupakan sejarah Umno, kerana kita cuma ahli Umno baru bukan Umno asal seperti Dato Onn yang berani berkata benar,

      Sedar dirilah kawan2 jangan keluar pada Sabtu ini. Duduk rumah diam2 seperti lembu dicucuk hidung dalam kandang. Sambil mengunyah rumput dan kencing bila perlu, kita lembu2 yg dicucuk hidung boleh layan bini dan anak2 di dalam kandang atau jika sakit perut pergilah berak dan jika terberak atas paper yg ada gambar Zahid Hamidi, janganlah menangis kerana lembu seperti kita tak berhak menangis....

      Ingat itu, lembu dicucuk hidung seperti kita cuma layak hidup dalam kandang....

      HIDUP UMNO!!!

      Delete
    7. Pejuang mendenya Love Bontot? Penipu adala.... kahkahkahkah....

      Delete
    8. Mangkok hayun kau Love Umno.......entah apa-apa dicakapkan....Gila lubang lembu kot...,

      Delete
    9. Ape yg ko merapu ni lembu? Nak makan rumput, makan je la. Nak berak, kencing lepas kan je.......tapi merapu macam kat atas tu jangan sekali-kali ko buat. Sebabnya, ko ni lembu...tak sekolah, ape ko cakap semua tak masuk akal, semua 'mooooo' aje. So, dok diam-diam, makan je ape yg ade kat depan muncung ko tu. Sampe mase, ulurkan je leher ko tu...tok mudim, oops...pe lak tok mudim, tukang sembelih daa, akan dtg dgn parang tajam berkilat untuk mengorbankan ko....selayaknye.

      Lepas dah kenyang baru lah kitaorang bule kata:

      "HIDUP UMNO".....forever la!

      Delete
    10. kau jangan suka sedap2 guna nama Baginda Rasul Allah SAW, baca ayat yang berkenan saja.. yang tak bekenan tolak tepi!?

      Delete
    11. sangat2 setuju dan sangat2 dialu2kan...
      bro admin...buat voting sekarang.

      Delete
    12. Tanya sama nuar apa sbb goyang. Nanti jawab nuar zahid nx ganyang

      Delete
    13. Love umno,
      BABI dicucuk buntut macam kau jangan kata dalam kandang, dalam longkang pun tak layak hidup.

      Delete
    14. panjang lebar hujjah love umno.....fikir2kanlah untuk manusia2 yang ALLAH beri akal untuk berfikir

      Delete
    15. Love UMNO ni sebenarnya ahli Red Bean Army...kerana org bongok mcm ni je yg sanggup kata fitnah tu perkara benar...

      Apa yg benar dpt kata RBA ni satu pun belum dibuktikan...mainan persepsi semata2

      Satu lagi aku nak ckp, bangsa mana yg pelopor rasuah ni...jika disingkap, bermula dulu lagi, org melayu ni bagaikan kanak2 dihulurkan gula2 oleh org dewasa bangsa tu...bila dah besar dan ketagih Si Dewasa akan kata..tgk budak tu kuat makan rasuah...lihat betapa lama dan teliti perancangan jahat bangsa tu...

      Delete
    16. You want to know a secret ah ... I just love to screw the young Chinese college girls. Date one night and you can have them already. So easy and so cheap.

      Delete
    17. Nampak sgt LoveUMNO ni jantan gersang kurang kasih syg. Nerd duk dpn pc, mane ade pompuan nak. Berfantasi sambil layan anime hentai je la ko..

      Delete
    18. Love ni anjing berbayar dari red maggot army, pegi mampus la kau penzina

      Delete
  3. Ok akan aku usahakan. Tq Guys

    ReplyDelete
  4. Paling best semua sokabar tabloid mcm harakah, sinar, keadilan, dan sewaktu dgnnya ditarik balik sebab takde permit..walawey..ganas siot... Yes! Yes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong penarikan balik Harakah, Roket dan Keadilan. Kita mesti buktikan kepada dunia kita sedang berada di negara diktator yg cuma membenarkan diktator saja bersuara...

      Delete
    2. Anon 9:12pm..baru kau nak kata diktator? Selama ni korang menyalak sanasini dan tak ikut undang tu bukan dictatorial? Dah lama sgt kami bersabar dgn bangsat mcm kau nih..

      Delete
    3. aku lebih rela negara aku jadi diktaktor daripada orang islam kena sembelih masa perang bosnia dulu sebab orang bukan islam memerintah. sial la kau anon red dick army

      Delete
  5. Teramat-amatlah setuju.Ayuh kita lakukan segera.

    ReplyDelete
  6. Syabas! Hero Malaya ku.

    ReplyDelete
  7. Parpu, aku pun bangga jugak! Akhirnya negara kita akan terselamat daripada ancaman geng bontot! Lepas ni turn nuar kunyit pulak, ketua geng bontot yang paling dikehendaki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku juga bangga cara Penguasa melayan pembangkang di Malaysia sekarang, sama seperti Penguasa zaman komunis era-Soviet dan Penguasa komunis era Mao Ze Dong yg cuma membenarkan suara pemerintah saja didengari manakala suara pembangkang dilenyapkan atau dipenjara besikan....

      Delete
    2. Love umno SAMARAN ni memang TAK beljr kat sekolah sbb masa cikgu mengajar ashikk tiiido atas meja, kan da kantoi. Itu sebab satu ape hal dia tak tau. Yang die tahu cerita fasal lembu..tu zaman tadika ponye cerita laa. Nanti bila tengkok daah nak kena potong nanti baru mengemooooo melalak..tok dapek den nok nolon de ehh! Nasib baik die tak tau eja umno..salah wehh ejaan tuhhh. Go to gell laa, mengemoo kat tempat lain. Semak macam semak kat jalan ke himpunan haram.

      Delete
    3. 'Love umno'..u dont love umno..u are a racist chinese dapigs...

      Delete
    4. On 23, 2013 at 9:20 PM I wrote Penguasa but can anybody explain to me what is Penguasa? I don`t understand. I only know how to write but I don`t know the meaning. How stupid am I.

      This is all Dong Zong`s fault asking the Chinese to go to SRJK(C). Now I am a stupid Malaysian, don`t know how to speak Malay.

      Stupid, stupid, stupid Chinese.

      Delete
  8. Kami sokong sepenuhnya DS Zahid Hamidi dan polis!!!!

    ReplyDelete
  9. Satu-satunya cara untuk mengembalikan keamanan di Malaysia. Kembalikan Si penghasut merangkap petualang negara ke tempat asal beliau di Resort Sungai Buloh. Pastikan beliau menginap di situ selama-lamanya. Cuma, diharapkan mana-mana PM pun jangan lagi gatal-gatal nak membebaskan beliau.

    Malaysia pasti aman dan tenteram tanpa Anwar Ibrahim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong..sokong...semoga pemerintahan ala-diktator akan terus menunjukkan taring Raja Bersiong nya....

      Delete
    2. Ape ni anon 9.13, ndak sangat ke pemerintahan diktator, nanti dapat baru ko tahu. DAP sedang menunggu tu.....plan A tak jadi, sdg pikior plan B pulak la tu.

      Delete
  10. Pastikan penyebar fitnah utama seperti Malaysiakini dan Harakahdaily disekat.

    ReplyDelete
  11. Tapi kenapa anwar n kitsiang x kna tngkap lg??dorg ni kepala.kaki fitnah plg berpengaruh.hishamrais pun ada kluaq knyataan mnghasut jgk.ajk buat rusuhan jalanan.Harap tngkap n dakwa cept2.takut 25mei ni keadaan jd tegang.anwar ad sebut dlm prhmpnan 505 kat kedah baru ni.ap mksud dia keadaan akn jd tegang??Apa2pun tahniah KDN n PDRM at least better then when undr previous minister.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong..sokong, sesiapa saja yang BERANI BERKATA BENAR harus dihumbam ke dlm penjara. Kita perlu berani lakukan seperti Pemerintah2 di zaman imam Shafie, imam Hambali, imam Malik dan Imam Abu Hanifah terhadap musuh2 mereka yg BERANI BERKATA BENAR:

      - Imam Shafie ditangkap dan dirantai di dalam penjara kerana berani berkata benar kepada Pemerintah
      - Imam Hambali ditangkap, dipenjara dimalukan kerana berani berkata benar kepada Pemerintah
      - Imam Malik dipenjara pemerintah dan disebat 70 kali kerana berani berkata benar kpd Pemerintah
      - Imam Abu Hanifah dipenjara, disiksa dan kemudian diracun hingga meninggal dalam penjara kerana berani berkata benar kepada Pemerintah.

      Tangkap sesiapa saja yang BERANI BERKATA BENAR, kerana negara ini cuma layak diduduki oleh pak turut-pak turut yang TAK BERANI BERKATA BENAR seperti kita saja....

      HIDUP PAK TURUT, HIDUP UMNO!!!

      Delete
    2. Kalau kt Singapore, China, Arab Saudi dah lama puak2 ni kena tangkap..

      Delete
    3. Bajet alim konon. Jual agama sbb politikkk, getikkk. Ini puak yang masa ustaz ngajo dulu duk belakang gg kelas buat bisinggg. Aku dulu pernah bantai bbudak jahat macam ni. Ustaz sdg ajar solat cara betul die buat bising kat belakang. Aku hempok die dgn pembaris panjang masa ustaz pergi pejabat sbb masa tu aku ketua, kuasa veto mcm TSZH. Sekang ni aku tengok die masuk hamPAS. Pigidahhh. Tringat zaman skolah sbb Hari Guru.

      Delete
    4. Love Umno May 23, 2013 at 9:36 PM....setuju dengan anda.

      Delete
    5. Anon 9.36pm adalah pak turut kpd lim kit siang dan anwar aljuburi. Disuruh dan dicucuk hidung ke tepi jalanan untuk jadi lembu dan gerak bersepah2.

      Ada hati konon nak bertempik pasal cakap benar. Kokok bunyi sumbang bontot penuh dengan taik dan lendir anwar aljuburi.

      Lim kit siang adalah bangsat cina yg halau org2 melayu dari kg baru kuala lumpur pada 13 mei 1969 tak akan di lupa oleh melayu buat selama2nya. Hanya melayu2 bangsat yg di rasuah dap saja yg buta sejarah.

      Anon 9.36pm ni pulak nak menghina imam2 tersohor islam. Pemerintahan yg diteraju oleh umno tidaklah zalim sepertinyg dia cuba fitnahkan. Malah kaum dan agama lain boleh hidup makmur. Yg rasa terhimpit dan susah adalah org2 seperti anon 936pm. Tak pandai bawa diri dan cari rezeki halal tapi salahkan org lain.

      Delete
    6. i say man, you brooo..ok, love umno samaran! you write long lomgggg one like that here nobody is going to read wey bro..oook..The longer you write the more you'll incite them coz every one here is not on your side. Good attemp, though wrong strategy. sori....unless you wish to get just the opposite effect..I am ONE!

      Delete
    7. Bro, semua imam2 rahimullah anhum tu menyatakan ttg kebenaran berkenaan dgn perkara2 dasar dlm Islam dgn niat yg tulus ikhlas tanpa disaluti dgn kuasa dan keserakahan nafsu yg inginkan suasana yg huru-hara dan tanpa niat utk menumbangkan kerajaan Islam yg memegang tampuk pemerintahan pd waktu itu. Dan mereka bukannya menganjurkan demonstrasi himpunan atas perkara2 yg telah jelas kebenarannya dan tidak melakukan demonstrasi dgn cara bercampurgaul dgn wanita2 bukan muhrim yg terdedah auratnya dgn bebas dan dgn membuat perkara2 yg boleh merosakkan aqidah seperi menyalakan lilin sebagaimana amalan kaum nasrani.di mana prinsip 'amar mskruf dan nahi munkar' kamu sbg pihak yg kononnya betul2 memperjuangkan Islam!..Bro..amat hina sekali kamu ingin menyamakan perjuangan ulama2 yg suci itu dgn perjuangan kamu yang keji itu..fikir2kanlah..

      Delete
    8. Setuju dgn Anon 10:07....yg berani anjurkan demonstrasi hanyalah pengasas umno seperti Dato Onn....Hanya Umno yg mempelopori budaya demonstrasi....

      Delete
    9. 10:17, Apasal la ko ni merepek tetiba ni penjilat dubur cian DAP oii?

      Delete
    10. Helllo 10.17..Ade baca tak apa yang 10.07 tu tulis, ke tak faham sebab kefahamaan telah diselaputi najis vavi. Kalo malasss baca, jangan main taram mengomen. Tu la aadaa fakta, nak nak fahamkan. Suka sangat dengar auta, tu la tertutup pintu hati..

      Delete
    11. Mereka ni buat demontrasi untuk jatuhkan kerajaan yang di pilih melalui pilihanraya yang adil, ini bukan lah suatu amalan demokrasi, ini dinamakan anarchy, kita tidak boleh samakan dgn mesir yang mana hosni berkuasa lama tanpa melalui pilihanraya.

      Delete
    12. Love UMNO,
      Berani berkata benar kepala ***** kau!
      Anwar Ibrahim dan puaknya pernah ke bercakap benar? Hidup dalam spin memanjang.

      Delete
    13. ala love umno knp ko x huraikan kenapa imam2 tu kena penjara? meh sini aku citer sbb mangkuk mcm ko ni belajar x abis dan ambik hukum sekerat-kerat:

      1) imam syafie kena penjara sbb x mau terima jawatan hakim oleh khalifah abbasiyah

      FAKTA SEMASA : pas x dipenjara sbb tak mau kerjasama dengan umno untuk menyatukan umat islam

      2) imam hanafi dipenjara, dirotan juga sbb tolak jawatan 3 kali iaitu jurutulis surat rasul dan hakim (2 kali)

      FAKTA SEMASA : rujuk imam syafie kat atas

      3) imam malik dirotan dengan cemeti sampai patah tulang belakang sbb tak mau sekongkong dengan khalifah supaya isteri yang dicerai dengan paksa x jatuh talak.

      FAKTA SEMASA : kerajaan sedia ada x pernah bertindak mcm tu pd ulama. bahkan facilitate dgn wujudkan Majlis Fatwa dan sekiranya dipersetujui diwartakan seterusnya dikuatkuasa melalui undang2.

      4) imam hambali dipenjara sbb dipaksa kata alquran adalah makhluk hidup oleh pemerintah.

      FAKTA SEMASA : kerajaan sedia ada memelihara kesucian al quran bahkan ada bahagian kawalan penerbitan al quran dkt KDN. jauh panggang dr api pemerintah zaman imam hambali sbb dah terang2 wujudkan ajaran sesat sdgkan pemerintah kerajaan malaysia skrg sibuk banteras ajaran sesat bahkan ajaran sesat dikategorikan sebagai musuh dan ancaman negara.

      kesimpulannya ko pi sambung belajar sirah balik LOVE UMNO sbb nampak sgt dangkal perumpamaan yg ko cuba beri tu.

      jentayu

      Delete
  12. nak pangkah muka dia? yes...yes...aku setuju.
    lepas pangkah,bagi tau dia"kami dah undi awak"

    ReplyDelete
  13. Zahid Hamidi LELAKI Melayu Terakhir....I mean it.

    ReplyDelete
  14. Tangkap Tangkap Tangkap SESIAPA saja penyangak Negara...jangan bertolak ansur...Tolonglah Kami dah tak tahan lagi...

    ReplyDelete
  15. Pemilihan menteri KDN yg tepat. Nyata BN tak ketandusan pemimpin yg boleh memimpin KDN. Tahniah kerajaan Malaysia.
    Tindak drastik perlu diambil bagi membendung keganasan politik. Hal ini perlu ditamatkan segera utk mengelak perpecahan masyarakat. Apapun saya rasa kerajaan sangat faham situasi terkini. Terima kasih..

    ReplyDelete
  16. si nuar tu tak payah sumbat dlm jel kasi gantung jer

    ReplyDelete
  17. terima kasih kepada rakyat Bagan Datoh yang telah membuat keputusan yang bijak dengan mengundi BN di pru13 sekaligus telah mengangkat Dato Zahid Hamidi sebagai MP Bagan Datoh, di tambah lagi kebijaksanaan PM Najib membuat percaturan Dato Zahid Hamidi menjadi Menteri Dalam Negeri membuatkan undang-undang dapat dilaksanakan sepenuhnya, lepas ni harap pihak polis dapat tangkap dan hapuskan terus judi2 haram yang berleluasa ni, kedai runcit jual nombor ekor, yang tukang beli orang melayu sedangkan balai polis terletak selang beberapa buah kedai sahaja.

    ReplyDelete
  18. aku pun sokong zahid..

    ReplyDelete
  19. Ni Yang Buat aku sayang kat Zahid ni..Syabas..tadi kat TV3 pun tengok dia..Dia x sombong tapi tegas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 puji lepas tu keji, bila yang dibuat tak kena dengan hati

      Delete
  20. Nuwat Juburi menggigil ketakutan!!! Amek-kaw! Kaw ingat mentang-mentanglah Zahid Hamidi pernah sokong kaw dulu, sekarang dah lain. Semua orang dah tau sapa sebenarnya kaw wahai Nuwat Juburi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada gak dengar cerita ni, yg si zahid ni baik dgn nuar dulu,
      lepas tu senyap je.
      mungkin sinuar ni lebih berani dari sizahid ni...lalu tun det campakkan sinuar ni dalam penjara.

      Delete
  21. Gini baru bagus,barulah aku teringin nak buat lapuran polis kalau ada apa-apa hasutan,fitnah dan penipuan yg di lakukan oleh puak haramjadah,tak kira lah oleh pemimpin ,pengikut,atau akhbar mereka.Pembohong macam Anwar dan Wan Jijah tentu tak akan terlepas nanti.

    ReplyDelete
  22. Sokong. Tangkap pulak Al Juburi sama Hisamudiin Rais. Tapi jangan bubuk dua eko gay tua lahanat ni sama lokap ngan Adam Adli. Kang mengandung pulak budak tu.

    ReplyDelete
  23. Gejala protes jalanan tidak akan berlaku sekiranya Najib melantik Zahid Menteri KDN dari 2008.

    "AMARAN" dari Menteri KDN tidak akan timbul tapi hanya tindakan ikutan dari gejala pemusnah negara masa kini.

    Amanah yang diberi kpd Menteri KDN dipertanggongjawabkan olih beliau.

    ReplyDelete
  24. Tiindakan demo ini hanya provokasi nak kasi gaduh, orang awam tolong sabar, biar POLIS buat kerja

    ReplyDelete
  25. Parpu pun kena berhati hati kalau tak kena tangkap nanti . Papagomo dah kena dah .

    ReplyDelete
  26. Aku sokong DS Zahid Hamidi..... you the man with guts datuk and we are with you all the way. We the silent majority....Syabas DS Zahid Hamidi.

    ReplyDelete
  27. Dato Seri Zahid Hamidi berkerja disertakan dgn tindakan, berganding dgn KPN yg sama2 menjalankan tugas,semoga kertas lapuran tidak ditong sampahkan oleh Gani Patail.Ini kalilah kita tukar dri huru hara,dari sunami kepada ketegasan.Harap tidak ada lagi ayat "akan diambil tindakan"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ghani patail cuba play safe aje takut bila bawak mahkamah akan kalah. Tapi ghani patail lupa dan tak nampak sebenarnya tindakan dia begitu sudah buat dia kalah sebelum apa2 yg berlaku.

      Sepatutnya ghani biarkan saja dibicara kat mahkamah biar hakim2 yg lebih arif untuk menentukanya. Takanlah polis bodoh sangat buat paper untuk dibawa bicara tapi tidak diteruskan. Cuba kita lihat macamana pembangkang buat, alasan sebesar taik gigi pun dia bawak ke mahkamah. Contoh si bangsat lim guan eng.

      Cara nak ajar bangsat2 pembangkang ialah dengan mengheret mrk ke mahkamah setiap masa mereka buat kacau. Tak kisah klau kalah bicara. Satu hari nanti yg salah akan tetap dihukum.

      Delete
    2. Tamatkan saja kontraknya serta merta, tak perlu tunggu tempoh nya tamat.

      KDN,KPN akan tersangkut ditengah jalan kalau AG masih lagi Ghani Patail.

      Delete
    3. Pejabat Peguam Negara x pernah menjadi terbaik di bawah Ghani Patail.. Sebab di risau ke gambar dia tgh ketuk gelas tersebar..?? Dah tersebar dah pun..atau ada lagi?? Insan musykil..

      Delete
  28. Jangan cepat memuji menteri ini.......sebenarnya dia cuma bertindak dengan tidak menyekat PDRM daripada menegakkan undang-undang seperti mana sepatutnya.PDRM bukan parti politik.......mereka mengikut undang-undang yang termaktub di dalam Perlembagaan.Menteri yang dulu, atas persetujuan abang sepupu dia yang bijaksana membenarkan polis boleh di sepak terajang.....kononnya permainan psikologi dan nak tunjuk kepada dunia yang kita juga bukan sekadar amalkan kebebasan bersuara malah kebebasan untuk menyerang polis........ingat lagi si komunis tian chua menghitung 1,2,3 serang polis.Pengkhianat sepatutnya ditembak macam pengganas kiram.

    ReplyDelete
  29. Tangkap anak2 ikan dulu, pastu baru jerung. Nak tau nape? Bila dah anak ikan ngan jerung duk dalam resort, mana ada bilis2 lain nak join perhimpunan haram dah. Takda org lain yg cerdik nak lead bilis2 ni. Memang budaya dia org ni, bila tersepit, selalu cabut lari. Mati kutu tapi yg bestnya, Malaysia aman damai.

    p/s: Tak tau la pulak kalau Karpal boleh lead dia org gi merusuh. Kasi sembur ayer lada ye kat dia.

    Syabas KDN & PDRM.

    ReplyDelete
  30. tahniah dato zahid...tp jgn lupa jaga keselamatan dato sekali...rimau kalau dah luka...bahaya jg...apapun si nuar dan pengikut bodohnya harus ditentang...mudin rais..adam adly wajib dihantar ke penjara alcatraz...kami tetap berdiri menyokong kepimpinanan dato dlm menangani sipuak2 yg tidak bertemadun....pek lebai ketayap yg berselindung disebalek agama jg wajib dinyahkan dri memberi ceramah dimesjid2 yg didirikan olih kerajaan BN...

    ReplyDelete
  31. OH YEAH! BREAK THE LAW, FACE THE CONSEQUENCES. Inilah yang majoriti rakyat yang dah pilih kerajaan nak! Keamanan dan penguatkuasaan. Syabas KDN, POLIS!

    ReplyDelete
  32. Hishamuudin Rais Kimakkkkk, Where are youuuuuuuuuuu? Suda lari ka? Blog, Twitter tak update? Nyorok dalam jamban kee?

    ReplyDelete
  33. Hisyamudin ni ckp je lebih, kena gertak lari..masa bersih lu beranilah geng2 keliling, kalu lu activis real, x payah anjur demo, lu sendiri mengadap zahid atau ketua polis, gentleman la skit, bukan mcm anwar...provo tan sri rahim, kena penumbok terus jadi modal kesian..butuh lulah PR!

    ReplyDelete
  34. Mari kita doakan keselamatan malaysia, menteri kdn, warga polis dan tentera dan rakyat yang cintakan keamanan..doa saya dah termakbul dgn tindakan DSZH ni. Anda2 bagaimana? Mari kita baca yasin, solat hajat, doakan.. mulai hari ini, saar ini, forever.
    The majority has been silent for too long... Doa kita yang dizalimi pemberontak yang memekak, insyaAllah dimakbulkan.

    ReplyDelete
  35. Zahid got balls...!!!

    ReplyDelete

  36. Tangkap bicarakan kemudian penjarakan semua ketua Hanjing PR yg asyik menghasut para pengikut mereka menyalak dan melolong di jalanan.Pengacau Rakyat tak habis habis dgn agenda politik yg gagal dlm PRU 13.

    ReplyDelete
  37. Jom kita mintak supaya hakim bagi kes sosilawati dilantik untuk mengadili perbicaraan kes petualang negara bernama Anwar Ibrahim. Hakim yang dulu menolak bukti dna yang masih fresh dari lokap tertuduh sedangkan hakim kes sosilawati menerima bukti dna meskipun dna tersebut diambil dari cebisan tulang semata-mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PDRM dan KDN dah mula bertindak. Apa yang masih memusykilkan saya adalah di pihak Peguam Negara, pihak Pendakwa Raya dan Badan Kehakiman kita. Saya khuatir ada musang berbulu ayam di kalangan mereka. Walaubagaimana pun, tahniah kepada Zahid Hamidi dan KPN baru yang telah mengembalikan keyakinan rakyat bahawa negara kita ada undang-undang dan selamat untuk rakyat jelata. The first step you guys have taken is the beginning towards peace, stability & success for our nation.

      Tangkap dan humban si pengkhianat-pengkhianat dan penjahanam negara ke penjara tanpa kompromi. Usah takut dgn Bar Council dan jika mereka menghalangi, mereka juga patut disenyapkan.

      Delete
  38. SYABAS DATO, BALUN JE AJING KURAP NIE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. datuk ni baik dgn nuar dulu....tak tahu lah apa akan jadi lepas ni

      Delete
    2. Dulu tun siap ankat nuar jd tpm lg,apa masalahnya ngan ayah zahid?cubalah berfikiran positif sama..

      Delete
  39. hidup Anwar ibrahim---- liwat semua anak muda melayu--- anak bangsa bangsat....butuh pak hang....... raja peliwat,bapa peliwat,kaki peliwat.......anjing kurap.......huuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  40. Patail skang ko pulak jalankan tugas

    Tabik ds zahid

    ReplyDelete
  41. Alhamdulillah, semuanya inginkan keamanan, saya cuma mengingatkan kepada semua saudara islam kita akan firman Allah.

    "Sesungguhnya orang-orang mukmin adalah bersaudara karena itu damaikanlah antara kedua saudaramu dan bertakwalah kepada Allah supaya kamu mendapat rahmat." Alhujuraat ayat 10,

    "Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: "Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang benar)". Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu." AlBaqarah 120

    "Dan (di antara orang-orang munafik itu) ada orang-orang yang mendirikan mesjid untuk menimbulkan kemudaratan (pada orang-orang mukmin), untuk kekafiran dan untuk memecah belah antara orang-orang mukmin serta menunggu kedatangan orang-orang yang telah memerangi Allah dan Rasul-Nya sejak dahulu. Mereka sesungguhnya bersumpah: "Kami tidak menghendaki selain kebaikan." Dan Allah menjadi saksi bahwa sesungguhnya mereka itu adalah pendusta (dalam sumpahnya)."

    Hai orang-orang yang beriman, barang siapa di antara kamu yang murtad dari agamanya, maka kelak Allah akan mendatangkan suatu kaum yang Allah mencintai mereka dan mereka pun mencintai-Nya, yang bersikap lemah lembut terhadap orang yang mukmin, yang bersikap keras terhadap orang-orang kafir, yang berjihad di jalan Allah, dan yang tidak takut kepada celaan orang yang suka mencela. Itulah karunia Allah, diberikan-Nya kepada siapa yang dikehendaki-Nya, dan Allah Maha Luas (pemberian-Nya) lagi Maha Mengetahui." AlMaaidah ayat 54


    Sabda Nabi saw.

    "Salah seorang di antaramu tidak beriman sehingga saya lebih dicintai olehnya daripada orang tuanya, anaknya, dan semua manusia."

    Apa yang nak saya sampaikan buat diri dan pembaca semua, hubungan persaudaraan adalah keutamaan bagi orang islam dan sentiasa berwaspada dengan orang kafir walaupun luaran mereka nampak baik, tetapi hakikatnya Allah mengetahui sifat mereka yang sebenarnya, siapalah kita nak menafikan firman Allah yang maha benar itu.

    Begitu juga janganlah kita dibutakan dari mencintai Rasullallah s.a.w hanya semata2 kerana kita taksub pada seseorang pemimpin. Jika kita mengaku Rasullullah s.a.w sebagai pemimpin diakhirat nanti dan ingin bersama beliau s.a.w. maka hendaklah kita akui kebenaran walaupun datangnya dari orang yang banyak melakukan dosa dan menolak kemungkaran walaupun datangnya dari mereka yang digelar orang ramai sebagai Ulamak.

    "YANG BENAR TETAP KEBENARANNYA, YANG SALAH TETAP SALAHNYA" Marilah kita muhasabah diri kita, kita sedang berada dizaman(1400 thn meninggalkan Nabi s.a.w) yang penuh dengan kehinaan dan penipuan.

    Marilah kita mencintai saudara Islam kita yang lain sepenuh hati, mereka bukanlah musuh kita, musuh kita adalah musuh Allah dan Rasullullah s.a.w.

    Siapakah keutaman dinilai sebagai musuh kita.

    1) Orang kafir Harbi - Menentang islam secara terang2an
    2) Orang kafir Zimmi - Walaupun meneriman islam, mereka bila2 masa boleh bertukar menentang islam
    3) Orang Munafik - Mempunyai ciri sabdaan nabi s.a.w. "Alamat munafik ada tiga, Bila berkata ia berdusta, bila berjanji dimungkiri, bila diberi kepercayaan ia khianat.

    Ingatlah kita(ISLAM) bersaudara, marilah mencari jalan memperbaiki persaudaraan kita kerana Allah dan Rasul s.a.w.

    Wallahu alam


    ReplyDelete
  42. This new Home Minister is undoubtedly and by far BETTER than the previous one! That's for sure! Way to go Dato' Seri Dr Ahmad Zahid! I fully support you.

    ReplyDelete
  43. ramai2 pakat sokong dato sri zahid hamidi. dia dapat aura tun dr ismail. mcm nilah pemimpin melayu sejati yg sayang pada rakyat dan negara

    ReplyDelete
  44. Kami sokong Dato zahid, tangkap mereka semua, Kami dikampung rasa aman.jangan lupa boikot kedai cina.

    ReplyDelete
  45. Saya juga SOKONG ZAHID.

    ReplyDelete
  46. Saya sokong Zahid. Jangan kasi can lagi kepada orang yang mahu menghuru harakan negara.

    ReplyDelete
  47. macai anwar in action..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!