BERSAMA TUN M DI KEDAH SAMBIL MENANTI KEPUTUSAN!

Tun M sambil tersenyum menanti keputusan PRU ke 13 ini. Aku nak share dengan korang gambar ini yang telah dihantar oleh seorang sahabat aku.

17 Responses to "BERSAMA TUN M DI KEDAH SAMBIL MENANTI KEPUTUSAN!"

  1. hebat Tun Mahathir, bekerja keras utk menjamin kemenangan BN. Tun Abdullah pulak macamana? dah hilang semangat ker?

    ReplyDelete
  2. Pasal Tun Dol bebal la kita kalah teruk 2008

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes bhai...kerana tun dol dan menantu haramjadah dia lh umno dibenci... Alhamdulillah dgn kekuatan yg masih ada, ds najib dan tun m mengembalikn kekuatan dan kegemilangan umno dgn izin Allah...

      Delete
  3. elok pun tun dol tak berkempen, kalau ada habis le tak ada orang nak undi BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jgn nk ckp lebih lah haram jadah..tun m mmg taerbaik lah....disbbkan dia lah malaysia maju arini tau

      Delete
  4. Kita biarkan lah situa dollah tu untuk diam diam jaga harta yang di bagi pada anak dan menantunya tu....Orang macam dia tu lebih baik duduk diam diam sebab apa yang keluar dari mulut nya sepatah haram tak boleh pakai. Sampai ari ni aku masih menyampah dan marah pada sibahlol bangang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tun habaq dah kat dia ... only one term tapi dia tak mau dengaq. Patutlah pembangkang semua suka kat dia, senang nak di telan.

      Honestly ... it was also a blessing in disguise for UMNO.

      Hanya jauhari mengenal manikam.

      UMNO and BN need to move on.

      Delete
  5. Malam boleh togok todi filipino mohzani..
    Jika mukhriz menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ITU DIA DGN ALLAH NONE OF YOUR BUSINES

      Delete
    2. Bagus2 Anon 2.22 PM. Selagi anda boleh berkata2 / menulis, fitnahlah puas2, supaya anda merasa puas hati,tak gitu dik....

      Kalau hati dah hitam pekat, diberi penjelasan pun masih tak boleh terima, masih juga nak fitnah. Takpa malam nie anda togoklah todi...

      Delete
  6. Tun.M. You are the best ! Moga Allah sentiasa memberi kesihatan dan kesejahteraan pada mu. Amin.

    ReplyDelete
  7. Ini sifat dan tabiat org melayu islam. tak habis habis berdendam, sakit hati, cemburu,memfitnah dan macam lagi tanpa mengikut adap dan ciri sebagai orng islam. biarpun org lain silap,mohon doa dari Allah utk dibuka hati org tu. jgn tengok buruk dan salah org je. diri cam na. sama kita muhasabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sifat dan tabiat orang melayu tak habis habis cemburu, berdendam, memfitnah dan sakit hati yang tak mengikut adat dan adab orang Islam itu memang krisis yang besar.

      Delete
  8. Tun Dr Mahathir sila berehat seketika masih lagi 4 jam begitu lama hendak menanti keputusan Pilihan Raya ke 13!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Jgn lah mrh bgitu skli dgn Tun Abdullah,sbgai mnusia btmadun kita kena maaf bmafan antara stu sma lain..maafkan kami Tun!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!