WAHAI ORANG SHAH ALAM! INIKAH WAKIL RAKYAT CALON PARTI ADA SPENDER YANG KORANG NAK PILIH? MEMALUKAN BETUL

Korang dah tengok kan betapa haraminya si Khalid Samad ni kan? Sekarang tengok video kat bawah ni penyokong yang datang menyokong Zul Nordin! Perghhhh! Dasyat wei, penyokong kesemua calon yang bertanding di Shah Alam!

37 Responses to "WAHAI ORANG SHAH ALAM! INIKAH WAKIL RAKYAT CALON PARTI ADA SPENDER YANG KORANG NAK PILIH? MEMALUKAN BETUL"

  1. Merapu apa dia ni? Tak dapat dengar sorakan penyokong dia, mula meroyan2.

    ReplyDelete
  2. Perasan la tu.....penyokong pn dah muak dan mluat.....mandikn kali ni......

    ReplyDelete
  3. loklaq la dia ni

    ReplyDelete
  4. PRU12 undi wa pegi kat mamat ni. PRU13 wa ubah sbb takder apa pun yg brubah 5 tahun ni. Sorry bang khaled kita berkawan tapi takder jodoh berkahwin.

    ReplyDelete
  5. laaa..dia nak pangil penyokong datang dekat sikit pun memalukan?abis korang punye calon sampai tahap pos gerakan pun tutup operasi x memalukan pulak?lawak siot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha nk kata apa lg bhai...calon lain taklah nmpk desperate sngt mcm mamat sekor ni...ohhh kot paderi/pope baru smpi nk bg restu kot...hahaha

      Delete
  6. dia tau dia nak bungkuih, itu pasai loklaq satu macam.

    ReplyDelete
  7. Perasan bagus je si khalid ne sma ngan fred khalid dua2 hamlau.. Puiii

    ReplyDelete
  8. ni wajah Wakil Parti PAShit yg melacurkan agama kerana politik!!!!

    ReplyDelete
  9. Isk isk isk....lawak2.... kt perak smpi 36 pusat gerakan PKR tutup....ape kes. hehehe

    ReplyDelete
  10. Aku ingin nak jengok blok pro umno ni....tapi sayang tak ada fakta untuk dikongsi...hanya auta dan mencarut je...hanya tahap ni je ke tahap pemikiran hangpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lu boleh balik ke lubuk lu yg bnyk 'sesngt' fakta yg lu org boleh buat...klu tak cukup fakta...auta pun boleh gak... Fakta + auta =FITNAH....

      Delete
    2. Biasala, dah geng lembu kena cucuk hidung... apa saja utusan meloya lapor semua betul belaka... mana ada otak nk berfikir tentang bukti & fakta.

      Kesudahannya, maki hamun & meroyan jerlah dlm blog! hehehe

      Delete
    3. Hahaha...lu cam kutuk blog pr jew...maki hamun dan meroyan mana boleh berpisah dgn pakatan royan...

      Delete
    4. PR plak mana faktanya? sama je kutuk dalam blog xde fakta gak

      Delete
  11. anon 11.51pm. hangpa mmg la nak cari bukti. dah bg bukti hangpa kata takleh pakai. sebenarnya otak hangpa yg takleh pakai. pikiaq pakai pungkoq sbb tuh jd lagu tuh.

    ReplyDelete
  12. Pas boleh pegi mampus.

    ReplyDelete
  13. APA MASAALAH NYA WAHAI ANAK KUTTY KALAU PENTOKONG UMGUK DATANG MELEBEHI 50MTR ORANG LAIN PUN NAK BUAT JUGA,KAMU NI MEMANG UMBUK BINGAI ZUL KULUM PUN KAMU NAK SOKONG BAIK KAMU PGI SOKONG LEMBU ADA FEADAH NYA WAHAI ANAK KUTY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai lbh mulia rasanya mnyokong dato zul dari sokong anak angkat pope...

      Delete
    2. JURAGan kalau kamu bingai seorang takpa lah,anak angkat tu aljib ngan zul kulum,nak bagi tau juragan beragan dan banyak dah pos2 umguk ditutup kat sini kalau nak tau datang lah kat sek 9,10,11

      Delete
    3. Hahaha...baguslah klu dh tutup...senang lh kerja khapope tu utk jd mp sepenggal lg...
      Takpa bhai...tutup ke buka ke...kita tngu 05hb ni..kita tngk siapa yg kenaaaa!!!

      Delete
    4. Ala, bo layan ja juragan 69 tu, dia bukan reti politik pun. dia ingat blogger power sangat kot, kalau peringkat akar umbi umno sendiri dah sabotaj, unit lojistik tak jalan, ahli umno sendiri diarah undi pembangkang, ingat umno boleh menang ker sekadar syok sendiri di blog je? Be realistic la bro juragan!!!

      Delete
    5. Takpalh bhai...itu pndngan lu...klu betul apa ada hal bhai...yg pnting, 05 hb kita tngk siapa yg kena...

      Delete

  14. Parti Spender katakan...memang perangai mcm tu...

    ReplyDelete
  15. Si katak balik ke lubuk asalnya dikitar semula jadi calon,kitar jgn tak ketar ketar,kalah sorak kalah undi,akan menanglah PR sekali lagi.

    ReplyDelete
  16. Kenapa orang shah alam tak suka pada zul....kan dia tu bagus dan tidak ada yang tidak bagus.....

    ReplyDelete
  17. PUAK PAKATAN TAK PAKAI SPENDER WEI..HATI2.

    ReplyDelete
  18. Kau perasan tak, mereka2 yang comment dari cara bahasa dan lengguk tulisan adalah orang2 yang sama. Aku difahamkan bahawa pakatan telah membayar dan mengupah kumpulan tersebut untuk memberi comment menentang blog2 pro BN melihatkan bahawa rakyat tolak BN. Mereka akan menyerang blok2 yang panas dan mempunya banyak hits. Pada hakikatnya mereka hanya berkerja dari pagi hingga malam duduk didepan komputer dan memberi pandangan negatif, provokatif, lucah dan kebudak2an. Menentang apa cara sekali pun.

    Bukan tak ada pembaca yang beri komen secara negatif tapi tak ramai. Yang ramai adalah dari pembaca upahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes bhai...aku sokong apa yg lu ckp..klu kita tngk pada pro pr kbnykan gaya bahasa bnyk yg sama,spti dtg dari satu sumber,cuma diaorg gunakn identiti yg berlainan...dan mereka akan reply balik apa yg diaorg post atas nama anon...

      Delete
  19. Pkr pas perlu bgtau dlu knapa lwn sama sndiri..siap bole guna logo pas n pkr.kata pakatan tp bila dh gila jwtan.sama sendiri pon bole bedal.mana slogan utk rakyat.smua utk pngkat n gelaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sah...pkr dan pas tamak kuasa.

      Delete
  20. Pkr pas perlu bgtau dlu knapa lwn sama sndiri..siap bole guna logo pas n pkr.kata pakatan tp bila dh gila jwtan.sama sendiri pon bole bedal.mana slogan utk rakyat.smua utk pngkat n gelaran.

    ReplyDelete
  21. septutnya UNIT AMAL PAS perlu jd conductor pd hari penamaan caluh PAS shah alam...bila umum je nama calun adek angkat POPE..puak2 ni perlu bertakbir.....take beeeeer.. beramai2 tanda sokongan....tak kn unit amal lembu PAS ni tak tau tugas...dimana kah mereka...makan gaji buta je...lawan tetap lawan..bila nak ubah lambang UNIT AMAL KPD LAMBANG "BIG SPENDER"....?

    ReplyDelete
  22. SUNGGUH SEGAK PAHLAWAN SERTA PENYOKONG BARISAN NASIONAL BERPAKAIAN KEBANGSAAN BERWARNA BIRU..PENYOKONG PUN NAMPAK BERSEMANGAT BERWARNA BIRU..WARNA BIRU KAN LAMBANG CINTA..CINTA PADA AGAMA BANGSA DAN NEGARA..KALAU BOLEH CALON DARI MCA/MIC/GERAKAN/DAN LAIN2 DIDALAM BN BERPAKAIAN WARNA BIRU JUGA..MEMANG SEGAK DAN AMAT BERGAYA SESUAI DENGAN 1MALAYSIA TRANFORMASI BERJAYA RAKYAT SEJAHTERA..SEMOGA BARISAN NASIONAL MENDAPAT KEMENANGAN YANG LEBIH BESAR PADA PRU13 5/5 2013..SELAMAT BERJUANG SERTA BEKERJA KUAT DEMI KERANAMU MALAYSIA JAYA..HIDUP BN.

    ReplyDelete
  23. luv bn forever........musnahkan anasir luar segera...

    ReplyDelete
  24. kenape org baju hijau tu bongkak sgt muka dia....saya sebagai seorang islam...malu la ada saudara islam yang macam ni....subhanallah...

    ReplyDelete
  25. kenape die main handset......mcm budak oku pun ade....kelakar la.....lepas ni mr bean boleh pencen la...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!