VIDEO SEBAGAI BUKTI TENTANG APA SEBENARNYA BERLAKU ANTARA DAP DAN ROS! KALAU SAYANGKAN NEGARA MESTI KENA TONTON

16 Responses to "VIDEO SEBAGAI BUKTI TENTANG APA SEBENARNYA BERLAKU ANTARA DAP DAN ROS! KALAU SAYANGKAN NEGARA MESTI KENA TONTON"

  1. Bro tolong lah buat sesuatu... Aku rasa bebrp blog pro bn termasuk papagomo dan utusan online kena hacks... Susah nk masuk... X dpt maklumat terkini!!! Kdg2 rasa sakit hati mcm korang semua x buat keja sbb xde imfo terbaru... Plz do something!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu hasil kerja Pentagon. Branch office singapore Army....

      Delete
  2. 1. ROS hanya bertindak atau memulakan siasatan hanya apabila menerima aduan dari AHLI pertubuhan yang di adukan. Aduan dari mana mana pihak luar tidak di layan.

    2. DAP ada satu jalan saja iaitu dengan membuktikan pengadu pengadu bukan ahli DAP

    Sekiranya tidak maka DAP perlu mengikut sebarang nasihat ROS berlandaskan akta pertubuhan atau apa apa akta pun yang di bidang kuasa ROS.

    Jangan nak main bangsawan China atau pinjam filem Hindustan Anuwar. Sikap ini jika menjadi teladan akan merosakkan sistem negara kita. Tak mungkin negara maju berasaskan orang berotak purba macam LGE, LKS anak beranak.

    ReplyDelete
  3. DAP ni satu jer nak jadikan Melayu di Malaysia ni sama macam apa yang dia buat pada Melayu Singapura. Hidup tapi tiada kuasa tiada suara lepas tu tiada hak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CUBA BUAT ORG PAS FAHAM BOLIH.

      Delete
    2. orang pas faham cuma buat-buat tak faham je nak buat macam mana kalau dah jadi balaci....

      Delete
  4. Menangkan DAP,mdnangkan PR tukar Malaysia kepada negara sistem Presiden,

    ReplyDelete
  5. melayu akan terus dibodohkan oleh umno.
    apa ada pada lambang bulan berbanding lambang polis yg tertera nama allah dan rasul..... yang dipakai oleh kafir masuk keluar tandas....dibaling, dilangkah, dipijak dan sebagainya ??? inilah kebodohan umno yg kita nak ajar....

    sebab tu kita perlu ubah kepada kerajaan yg lebih memahami islam daripada mamak kerala yg pandai berlakon faham islam sampai al-quran disuruh tafsir semula.
    najib yg najis muqallazah pun tak tahu tapi nak bercakap bab islam.....bini sendiri pun dah terang2 langgar perintah allah tanpa segan dan malu.

    buta kah kamu wahai umno ???

    ulama kamu keji ... jangan kamu terlalu berani menghina ulama .... balasan amat perit sekali.

    bila sokongan orang2 cina kepada umno kuat, masa tu semua cina bagus ... mca bukan cina kafir... sampai chua soi lek hina agama pun kamu diam seribu bahasa...laknatullah ...jangan berlakon jadi pembela agama kalau nak duduk mengaji pun kamu tak ada masa kerana mengejar harta dan kedudukan dunia.

    ajal umno makin hampir ... hari ini musa hassan menyokong pakatan ... ini petanda amat jelas bahawa hasil risikan yg dicanang memihak kepada pakatan nampak jelas kebenarannya.

    waktu umno menang besar 2004, tak ingin langsung mengajak pas bersatu.....yg lebih penting bukannya perpaduan melayu islam tetapi bagaimana nak rompak dana rakyat dan diagihkan kepada anak beranak, sanak saudara dan kroni.

    kini umno terlalu lemah dan hampir lumpuh.....dlm kelemasan, tangan yg penuh taik dihulur dgn penuh harapan pas sambut tangan jijik ini..... dgn rasa sedih pas tiada pilihan terpaksa menolak ajakan penyamun2 berlesen ini.

    murshidul am umno mamak kutty terus dipuja tanpa menggunakan akal yg waras serta iman yg waja..... masakan seorang yg mengaku islam boleh merelakan anaknya melabur dalam syarikat arak terbesar di asia tenggara san miguel.....tahu kah saudara bahawa hanya dengan menjadi pemerah buah anggur, pembawa dan pelayan saja sudah boleh menghuret saudara ke lembah neraka ??? saudara2 semua lah yg membuatkan beliau menjadi bertambah kuat....inilah yg berlaku kepada firaun sehingga sampai kepada suatu tahap mahu dirinya diiktiraf sebagai tuhan.

    hukum karma tetap dan pasti datang......masa itu sudah terlambat....kamu akan saksikan bagaimana pujaan kamu ini diheret ke muka pengadilan kerana membunuh ulama memali tanpa bicara, mengalahkan hukuman kepada perogol bersiri, pembunuh dan perompak yg kejam....ulama ditembak dengan kejam hanya kerana survival politik beliau.

    projek ic beliau yg telah terbukti menjadi punca ketidaktentuan keselamatan di malaysia.....nyawa pasukan keselamatan digadaikan.....namun beliau tetap berjaya menipu kamu sehingga kamu tidak langsung berupaya meletakkan kesalahan di bahunya.......malang sungguh kamu orang2 umno....beliau sendiri mengaku sudah tiada yg cerdik dalam umno....mungkin kamu salah seorang daripada mereka yg mamak ini maksudkan kerana begitu mudah tertipu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai...pnjgnya lu pnya komen...jawapan aku...hahaha lu smpan lu pnya harapan utk kuatkn dap....

      Delete
    2. Astaghfirullahalazim. Sabar n banyakkan muhasabah diri. Berdiam itu lebih baik dr berkata2 yg menyemarakkan kemarahan.Allah maha mengetahui yg benar!Berdoa2 lah bersama supaya kita orang Islam akan sentiasa dirahmati n diberkati AllahSWT.bersama2 lah kita berdoa supaya Allah SWT akan sentiasa melindungi kita dari segalaa bala n bencana. Dlm kemarahan kit selalu dikuasai syaitan yg direjam. Disebabkan kita terlalu ikut emosi, kita tidak dpt lihat kebenaran. Jgn lihat dgn cermin mata biru atau hijau.lihatlah dgn mata hati yg sentiasa berzikir dgn nama yg maha mengetahui n maha penyayang,AllahSWT

      Delete
    3. Karma tu bukan konsep buddha ke? islam percaya kat dosa dan pahala je. takde sebut karma dalam quran. Kurma ade. typo ek? Projek IC? Anwar pun bagi greenlight dan kalau betul dia semulia yang kamu cakap, takkan dia sokong nak pula Mahathir buat camtu.

      PR islamik so kita kena Undi PR? Oh, Islam dan PR tu sinonim la? buku Jingga ada ke Hudud, Implementasi negara islam? Tak,setahu aku. Let me quote apa yang Kapal Sink cakap "over my dead body". Kapal sink tu presiden umno eh?

      Manifesto PR pun ckap akan janjikan hak kesamarataan antara agama. Agaknya macam pandangan seseorang yang cakap budak yang umur 18 boleh pilih agama sendiri, tak semestinya mak bapak dia islam dia pun kena nak islam juga? atau kalimah Allah boleh diguna orang kristian? atau statement Anwar tentang Lina Joy murtad, "itu hak dia"? Ataupun statement dua alam pemimpin Islamik Anwar yang cakap sokong palestin tapi jaga israel dalam wall street journal?

      Ulama Memali? Cuba cerita tabung Memali PAS jadi apa?

      Ok, jadi apa yang bez sangat pasal PR dan kenapa PR ini islamik sangat berbanding umno? cuba terangkan sikit ngan aku ni. Aku ni daif sikit. maaf la. nak blaja sket dari orang yang arif tentang PR. Buat pencerahan sket kat sini. kalau kuat hujah dan fakta kau, aku sokong kau.

      Delete
    4. Hoi mamat! Daripada ko dok meroyan meraban ni lbh baik ko pegi ambek wuduk zikir atau baca Quran. RAKYAT TETAP BERSAMA BN! SILENT MAJORITI HANYA MENUNGGU MASA UNTUK KUBURKAN PR BUAT SELAMA LAMANYA. Setakat cakap KOSONG MCM TU ANAK IKAN PUN BLH CAKAP BEB! KALAU VIDEO YG TERANG BENDERANG PUN X BLH NAK PECAYA TENTANG MASALAH MORAL PR....INIKAN PULA CAKAP TIN KOSONG.... LU PK LA SENDIRI!

      Delete
  6. Belum perintah negara dah deny hak mengundi ahli sendiri....ni la bayangan kalau memerintah negara ada la nanti penafian orang Malaysia yang tidak layak mengundi. Dalam parti pon tak adil ..... bukan kerja UMNO. Orang DAP sendiri yang complaint pemilihan tidak adil.....Hanya buta dan tuli menidakkan perkara ini.

    ReplyDelete
  7. Buang padam post isu nie tak de sambutan komeno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduh bodonye ko. Yg ko masuk blog ni uatpe...komen lagi. Blog ni utk org yg x nak jual kalimah Allah. Ygxmau biseksual sbgai pemimpin. Ada faham.

      Delete
    2. Wakakaka sesuka hati tok guru peliwat dia suh orang padam...padan muke.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!