VIDEO PANAS BIKIN ANWAR TAK SENANG DUDUK! PENDEDAHAN SIDEK BABA TENTANG ANWAR!

137 Responses to "VIDEO PANAS BIKIN ANWAR TAK SENANG DUDUK! PENDEDAHAN SIDEK BABA TENTANG ANWAR! "

  1. Makin banyak pendedahan dibuat, makin meracau la cai nuar nanti..kesian!

    Salam Gelombang Biru

    Nana nurgaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAMBAKAN FITNAH DARI LIDAH SETAN UBN.......

      Delete
    2. Lidah meleikat pr tak pandai buat fitnah....mrk pandai bunuh wira negara...lacur agama...tipu rakyat...tipu kwn...tipu anak bini...merasuah...melancap...berzina...dan meliwat jantan gay!!!¨

      Delete
    3. ulamak..............sekadar pandai sususn ayat buat jadi sedap telinga....entah betuul ,,entah2 dapat imbuhan banyak

      Delete
    4. I luv u nana

      Delete
    5. ada aku kesah melancap depan laptop

      Delete
    6. I luv nana.....

      Delete
    7. Jantan pr memang kuang hajar dgn bini org.

      Delete
    8. I luv kim nana la nana nurgaya nsk wat pa......tak rock

      Delete
    9. Umno dah cuak.

      Delete
    10. Udah2 lah mengenakan geng umno ni. Meleleh air hidung diorang nk jawab.

      Delete
    11. Udah2 lah dgn propaganda PR tu. Meleleh air hidung diorg nak pertahankan.

      Delete
    12. Macai pr ni over perasan betul lah..

      Dah lah blog pro bn pun cai rasa macam blog cai pr..

      Delete
    13. Cai umno tak berani berdebat. Dekat blog bau bangkai ni pun takut.

      Delete
    14. Apa yg ko nak debatkan?

      Delete
    15. Tak boleh ke kalau tak guna bahasa kesat dan lucah. Pelik aku. Blog umno semua mcmni. Tak takut dosa?

      Delete
    16. Umno dan seks tak boleh dipisahkan. Klu takut dosa takan rosmah berani bukak aurat.

      Delete
    17. Tak boleh ke kalau x memaki dlm ceramah? Mat Sabu dulu gelarkan Anwar Al-Jub**i dia x takut dosa ke?

      Delete
    18. Diri sendiri bahasa kesat mulut jahat tak
      sedar.Ada lebih baik korang berambus blog
      macai pr....

      Delete
    19. tolong le jgn halau Kami..
      sebenar nya blog pro PR tak de sape2 pun..
      sonyap sunyi..kat sini meriah sket..

      Delete
    20. Sudah terang lg brsuluh mana yg benar dn mana yg batil. Oleh itu marilah kita semua umat islam brsatu, brpadu, brpaut serta brlindung dibwh panji2 UMNO samada suka atau tidak suka demi kmenangan Islam dn juga demi klangsungan keagungan serta kedaulatan Islam, umat Islam dn negara Islam Malaysia drpd digangu gugat serta dijajah oleh musuh2 islam yg rakus samada dr dlm negara ataupun dr luar negara. Amiin..

      Delete
    21. DULU KATA PAS UMNO KAFIR KAFIR SBAB OMNO BCMPUR DNG CINA INDIA TP SKRANG MCM MANA SPA KFIR... PAS PAK SNGUP ANUAR MANUSIA LUPA DARATAN

      Delete
  2. ini semua tak penting!

    yang penting sekarang ialah video SEKS Anwar, bukan video ceramah beliau!

    macam mana kami penyokong2 UMNO peringkat bawahan nak lawan hujah2 macai PR tanpa video seks?!

    Encik Mohamed.
    Nasionalis Melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Mohd..nak video seks blh dpt kan di pusat2 PKR yg terdekat. Stok terhad..Oppss..jgn buat modal melancap atau meliwat org ye..emmm..kalo susah sgt, en mohd pun blh buat 1 video yg bersesuaian dgn PRU ini..kami blh tlg promote kan secara percuma utk pihak en mohd. Amacam ok tak cadangan saya??

      Delete
    2. Jgn jadi biol pikul bewak gay tu cai!!!!

      Delete
    3. Dalam piigayarrr mcm2 ada.....ada aiskrim, ada hutan belukar, ada yg wat kaunseling dgn bini org dlm bilik hotel pukol 3 pagi, ,macam astro...pelik ye...puak mrk yg kemarok seks, UMNO pula yg mrk tudoh jahat.....

      SOKONGLA PIIGAYARRR...ANDA BOLEH BERJUBOR DIMANA SAHAJA DAN BILA-BILA MASA SAHAJA.....

      Delete
    4. OTAK KUNING.. politik lucah & mencarut "Islam" UMNO

      Delete
    5. politik kotor UMNO ... jijik aku!

      Delete
    6. Alahai Anon 7.06 PM .. Geng awak (En. Mohamed) yg kemaruk seks tak habis2, UMNO pulak yg disalahkan...dunia2...Memang dasar penyokong PR, sendiri OTAK KUNING, MENCARUT, lepas itu senang2 salahkan UMNO pulak....Otak ada ka?????

      Delete
    7. La kan ari tu kata ada video sex aku pun dok tunggu ni....muka sembab pasai pa najib...dah dok nampak rantai besi ke

      Delete
    8. ada aku kesah melancap depan laptop

      Delete
    9. La kan ari tu yg cakap ada video seks tu pemimpin PR korg. Aku pun tunggu jugak ni

      Delete
    10. Kah kah video sex dah kantoi bang....I luv u kim nana

      Delete
    11. Kah kah mana video seksnya? Kata ada?

      Delete
    12. Umno ngn seks dn lucah tidak boleh dipisahkn.

      Delete
    13. La. Dah pemimpin PR ko yg kata ada. UMNO jugak yg disalahkan.

      Delete
    14. zaman dah moden..
      yang buat sex tak salah..
      yang lapor perbuatan sex salah besar..
      hebat la keterbalikan Dan kecelaruan manusia zaman ini..

      Delete
  3. ni prof kangkung ke prof serai..ke lalang? buat lauk tak sedap ni kot.. sbb dah expired.. tetiba tumbuh time nak pilihan raya.. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bewak gay tu pun dah expired!!!dari zaman kena buang dari umno sampai jadi pencacai pun tak tobat2!!!lubang taik juga pilihan!!!

      Delete
    2. Manusia jenis inilah yg dikatakan Prof. sebagai 'direndam tak basah, direbus tak empuk'. Pengikut hard core yang telah buta mata hati. Harap2 kalau bodoh pun janganlah mendedahkan kebodohan diri hingga org dapat tahu bahawa diri kita bodoh.

      Delete
    3. macai macam nko ni memang pemalas nak cari maklumat..tak habih2 mencaci,menghina orang..cari le wikipedia dah ada maklumat dia..letak nama nko ada keluar??bangang..
      http://ms.wikipedia.org/wiki/Sidek_Baba

      Delete
    4. Bukan apa takut org check taraf phd beli ka atau dapat free kah kah

      Delete
    5. ada aku kesah melancap depan laptop.....

      Delete
    6. Kalau pendidikan diberi percuma, phD tu ko beli ke dpt free ke dah sama je nilainya

      Delete
    7. Sbb tu taraf prof kangkung kah kah kah....sentap ke bang... aku kalau nak pakcocing aku cuba baysngkan kak mah....lsmbay la sket klimaxnya kalau aku bayangkan ziana cepat la klimax keh keh....lepas ni aku nsk bayang nana nurgaya plak

      Delete
    8. ada aku kesah...u kenal ke prof sidek baba tu...kalau tak kenal..cari maklumat dulu sebelum komen....lepas dpt info baru komen okey

      Delete
    9. ada aku kesah...u kenal ke prof sidek baba tu...kalau tak kenal..cari maklumat dulu sebelum komen....lepas dpt info baru komen okey

      Delete
    10. Prof sejati dia x kan memburukan org kecuali yg taraf kangkung saja nudah di beli......

      Delete
    11. Ulamak sejati x kan mendoakan kehancuran org lain kecuali yg taraf.......

      Delete
    12. Prof tu tak memburokkan orang. Orang itu sendiri memburokkan diri nya didepan professor. Habis tu suroh prof tu dudok diam2 dan simpan beban yg bukan haq dia.

      Itu lak PKR parti dajjal mata satu sama seperti hadis nabi saw dan juga al Quran.

      Mata satu adalah lambang dajjal....boleh lbgt pluralisma dan allah dlm bible...

      Jangan undi PKR parti dajjal...


      Delete
    13. Errrrr... jap2 gua nak gelak guling2. Betul tun m kata. Umno ni orang bodoh je ada. Makcik tudung merah. Hahaha.

      Delete
    14. Bhai AAK..psl tu la pas tak terima ckp prof. Pas yg duk ckp lynas takda masalah...prof tu ahli parlimen pas tu...prof.ramasamy dlm pkr pun takda kelassss ke...hmmm klu protf tak leh burukkn org...ustazzz ngan ulamak boleh kutuk dan maki org....??? Bhai knkung tak knkung pun dia profesor...lu ada aku kesah lu sapa...

      Delete
  4. Bukti dah banyak dah...
    Saksi pon dah ramai dah....

    Tapi masih tidak ditangkap dan dibicarakan...

    Cuba imbas zaman tun M, tindakan segera diambil keatas individu ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menteri lembik!!!!!!

      Delete
    2. Mgkin kote bengkoknya ada kuasa ajaib!!!!

      Delete
    3. Kah kah kah bukti apa yg ada video hitam putih statik ka....video tu x leh jln la....bila depa check balik pelakon tu di dapati seorg vip yg terlibat dgn artis d tangkap d sebuah hotel d pd ha ha ha kantoi

      Delete
    4. ada aku kesah melancap depan laptop

      Delete
    5. Kah kah kah. Kalau dh chek pegi la buat report polis mcm R. Ganesan buat.

      Delete
    6. Dah buat report dah tunggu lepas pru 13 polis kata...kalaucla ni susah sket.....keh keh....

      Delete
    7. Polis kata tunggu lepas PRU? Eh, korg dengar pulak kata polis? Mcm x percaya je aku.. X pyh dengar la ckp polis tu. Dulu nk buat demo bukan dengar pun ckp polis. Ko buat je la demo desak polis buat siasatan skrg juga.

      Delete
    8. Keh keh sentap bang...alaaaa bang jgn marah bang....he he he...biar pak jib saja yg sentap abg x payah lah sentap....sat gi izrail tarik nyawa payah plak

      Delete
    9. Keh keh aku bukan sentap. Cuma pelik je. Bila masa pulak korg dpt hidayah boleh nak dengar ckp polis ni.

      Delete
    10. Hahaha AAK dah sentapppp....bhai senang gak nk buat fitnah ya....cuma tulis jew anwar khalwat dgn miss S (bkn nama sbnr) dan rakyat wajib percaya,wlupun miss S tu isteri org kanan anwar...aku tak kata isteri azmin...dan aku tak tulis nama shamsidar...
      Bhai AAK boleh ke buat citer mcm ni...tak perlu bukti atau saksi...nalla baik pnya citer...(nalla ni loghat org pp,bkn nama org)

      Delete
  5. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya

    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wooo!!!!satu lagi blog pro bn!!!makin sentap pencacai pr nie!!!!

      Delete
  6. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya

    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Ombak Rindu dah tiba ................ pru13 for CHANGE!

    Rakyat tolak UMNO/BN... Rakyat tolak RASUAH, PENYELEWENGAN, PEMBOROSAN, PEMBAZIRAN, PENIPUAN, PENINDASAN 56 tahun kerajaan BN.

    rakyat BIJAK & BERANI lenyapkan kuasa elit kapitalis UBN!
    rakyat MAJU & MARA kehadapan melenyek keegoan & kedajalan UBN!

    PRU13.. undi PR. mutlak. tanpa ragu2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SORRY LAH ANON WALAU KAU SUKA ATAU TIDAK BM DAH BANYAK JASA TERHADAP ORG MELAYU. HANYA ORG YG HANYUT DIDODOI PR AKAN MEMPERCAYAINYA. INGAT NON JGN SAMPAI NASI JADI BUBUR DEK PERBUATAN KAU. JGN MENYESAL ANAK CUCU BERBAPA DATUKKAN KAU. JGN SAMPAI ORG MELAYU JADI MELUKUT DITEPI GANTANG. FIKIR BAIK2 SEBELUM TERLAMBAT.

      Delete
    2. Nadi jd bubur memang sedap bang trrutama bila makan dlm penjara nnt .....balajaq2 la makan bubuq kah kah

      Delete
    3. Dalang lanun akan digantung sampai mati!!!!
      ada aku kesah melancap depan laptop..

      Delete
    4. Cuba ko tnya Anwar tu sedap tak bubur yg dia makan masa dia ke penjara dulu.

      Delete
    5. Dia kata sedap hingga menjilat jari....sbb tu la ada org nak rasa makan bubug dlm penjara

      Delete
    6. Hahaha. Bagus bagus. Kalau dh ada pengalaman tu boleh la kongsi dgn penganut PR yg lain.

      Delete
    7. Bhai AAK...rupanya lu ada pengalaman jd banduan...ohhhh kesahnya...

      Delete
  8. KUALA LUMPUR: Setelah pembubaran parlimen diumumkan hari ini, Teras Pengupayaan Melayu (Teras) menggesa rakyat merealisasikan perubahan dalam PRU13.

    “Terlalu banyak isu yang telah didedahkan dalam cara negara diuruskan selama ini. Perubahan politik negara adalah satu-satunya pilihan,” ujar Presiden Teras, Mohd Azmi Abdul Hamid dalam satu kenyataan.



    Katanya, rakyat telah dapat menimbangkan bagaimana kepincangan ekonomi dan salah guna kuasa telah berlaku sehingga rakyat akan terbeban di masa depan.

    Beliau berkata, rakyat perlu faham betapa kuasa mereka untuk memberi mandat kepada kerajaan tidak boleh digadai hanya dengan menerima suapan yang sebenarnya hanya berjangka pendek.



    Teras juga, ujarnya mengambil perhatian berat kedudukan korporat negara yang paling penting kepada ekonomi negara iaitu Petronas kini telah tersasar dari dasar asal apabila kerajaan mengenepikan kepentingan ribuan syarikat Bumiputera.



    “Kami juga menegaskan negara memerlukan sebuah kerajaan yang mempunyai agenda perubahan sosial yang kuat untuk menghindari masyarakat menghadapi keruntuhan akhlak dan jenayah yang semakin meningkat.



    “Kami menyeru agar pengundi muda menterjemahkan kemahuan mereka untuk sosioekonomi dan politik negara berubah kepada keadaan yang lebih baik dalam PRU13 ini,” ujarnya lagi.



    Tambahnya, terlalu banyak yang perlu diperhatikan oleh golongan muda supaya masa depan negara tidak terus berada di tangan mereka yang mengekalkan sistem yang membenarkan penyalahgunaan kuasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buktikanlah cai ooiiii!!!!yg dap labur di china sampai 3billion tapi guano eng boleh tak tahu!!!!!

      Delete
    2. Lepas pru kita buktikan....tp ag kena pencen kan la.....sat g ada plak yg mata lebam kah kah

      Delete
    3. KALAU DIPERHATIKAN DAH.TERDAPAT BANYAK BUKTI KESALAHAN YG DILAKUKAN PR TAPI TERLALU RAMAI YG BEBAL TAK MAU DGR. CONTOH BARU2 NI USTAZ2 PONDOK DI KELATE MEMBERITAU JGN SOKONG PASS TAPI MEREKA PULAK DITUDUH SUDAH DIBAYAR UMNO.. ADAKE PATUT USTAZ NI BETUL2 MEMELIHARA AGAMA AGAR JGN DICEMAR OLIH PASS TAPI DIA PULAK DITUDUH MCM TU. PENCACAI NI FIKIR KETUA DIA MAKSUM TAK PERNAH BUAT SALAH. MEREKA SILAP.

      TAKKAN NAK TGK NAMA ALLAH TERGANTUNG PD SALIB BARU. NAK SEDAR.

      TU YG SAMPAI KOMPLOT NAL BUNUH APA CERITA. BAGI AMANAT PUN AGAK2 LAH. TUN PUN MAKHLUK ALLAH. SENANG2 NAK BUNUH ORG. FIKIR BOLIH MASUK SYURGA KE.

      SUSAH KALAU DAH RUPA DAN PERANGAI BURUK.. NANTI JADI HAMBA ABDI KAFIR LAKNAT BARU NAK MENANGGIS. KALAU KAU YG TANGGUNG TAKPA JGN ORG LAIN. NANTI KENA SUMPAH SAMPAI 7 KETURUNAN.

      Delete
    4. Lepas PRU jawapnya nanti manifesto bukan perjanjian pulak...

      Delete
    5. Lucu rupa mamat gay dgn mata setompok lebam berdiri pakai baju puteh dgn muka kesian!!!!
      Kluar jer dari jel...meliwat lagi mamat nie!!!
      ada aku kesah melancap depan laptop

      Delete
    6. Syok ooo melancap dpn laptop .....kalau nak sedap cuba bayang kan laptop tu mcm kak jat...eh lembu tua...x best dah xpired....bayangkan kak mah hidung dia leh buat lubang kasi taruh fuh best best.....pipi lincin bak permata ha ha ha

      Delete
    7. Yahoo.. PAS for All. Semua pun boleh sokong PAS termasuk yg lancap depan laptop seklai.

      Delete
    8. ada aku kesah melancap depan laptop
      Sentap beb!!!!!

      Delete
    9. Bhai AAK...klu dah camni pnya perangai... Patutlh lu sokong sngt PR...alhamdulillah bnyk yg giler sex duk dlm PR....bhai hati2 tngk kiri kanan kut ada mmber yg bengang dgn lu post lu pnya aksi...umno gak yg salah

      Delete
    10. Skrg ni yg mndukung pakatan syaitan hanyalah mereka2 yg brtuhankn kebatilan dn yg mpunyai pnyakit hati yg kronik spt gila seks, gila harta, gila kuasa, gila mgadu domba, gila bayang, gila myamun, gila mroyan, gila babi dn mcm2 lg gila ada. Semuanya ni adalah hasil drpd sbyg hajat yg mereka lakukn selama ini agar ditunjukkn kebenaran.

      Delete
  9. Petikan UCAPAN NAJIB semasa pembubaran Parlimen:

    14. Amalan demokrasi sebagai teras pemerintahan merupakan mekanisme terbaik yang pernah dicipta manusia. Hakikatnya perbezaan pendapat, idea dan pandangan bukannya penyebab malapetaka atau punca perpecahan malah jika ditangani dan diurus secara baik sejarah telah menunjukkan ia mampu mendatangkan rahmat yang akan membahagiakan rakyat dan memajukan negara.

    15. Marilah kita sama ada parti kerajaan mahupun parti pembangkang memberikan komitmen untuk memelihara keutuhan proses demokrasi dan menghormati keputusan yang akan dibuat oleh rakyat. Marilah kita sama-sama berdoa agar pilihan raya ini akan berjalan dengan lancar, aman dan selamat.

    ======================================================
    skit komen:

    NAJIB masih ego & bersifat bengap dengan ayat: "Marilah kita sama ada "parti kerajaan" mahupun "parti pembangkang" memberikan komitmen untuk memelihara keutuhan proses demokrasi dan menghormati keputusan yang akan dibuat oleh rakyat."

    BILA DAH BUBAR PARLIMEN, MANA ADA LAGI PERKATAAN "parti kerajaan" ATAU "parti pembangkang" .............. SEMUA PARTI ADALAH SAMA.... TIADA YANG KERAJAAN ATAU PEMBANGKANG!

    sepatutnya dia cakap: semua parti atau individu yang akan bertanding dalam PRU13 ........

    inilah contoh2 sifat takabbur puak2 bengap UMNO .. yg anggap UMNO/BN saja yang parti kerajaan Malaysia..... yang lain tu pembangkang... beliau masih tak terima hakikat yang parti2 UMNO/BN dikedah, p.pinang, kelantan, selangor tuu... dah jadi pembangkang 5 tahun lepas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni mcm yahudi jugak cai...mendalami quran tapi tak percaya...
      Itupun jadi isu besar!!!!!bengap!!!

      Delete
    2. La bukan ka umno tu yahudi dan yahudi itu umno konpius aku

      Delete
    3. Kalau kerajaan dh takde sapa nak tadbir negara ni? Parlimen bubar maksudnya ada kerajaan sementara. Kerajaan sementara tu sapa kalau bukan parti kerajaan lama. Ni la contoh sifat takabbur puak2 bengap PR.. yg anggap apa sj yg keluar dr mulut pemimpin kerajaan tu salah. Yg betul dia aje. Tak terima hakikat apa yg Najib cakap tu utk kebaikan bersama.

      Delete
    4. Umno tak main lgbt...pgayr beragamakan yahudi yg main lgbt...

      Delete
    5. Eh, bukan ke slogan PAS tu yg berbunyi PAS for All?

      Delete
    6. Hahaha...sikit punya hal pun org PR nk sentap...perghhh klu kalah nti tak tau le camana lu org punya meraban...

      Delete
  10. ambooooii3.... sedap kapiaq2 ameno dok kutuk... tak beik taaaaaawwww.

    KALU BULIH UBAH MAKSUD ATAU AYAT2 DI BAWAH SEPEEEEEEEEERTI PENDITA YAHUDI DAN NASARA. BULIH LA HANG TUNE OVER PALA OTAK AKU NI.

    jeng......jeng....jeeeeeeeeeeng...

    ALOOO DF TUNES......

    BILA HANG TAKLEH NAK JAWAB HUJAH ABANG.... HANG HABAQ ABANG LAGU TU.
    SAPA YANG MENGKAPIAQ SAPA NI.
    ABANG HANYA MENYAMPAIKAN AYAT2 DI BAH.... ABANG TAKKAN NAK MENGKAPIAQKAN ORANG. ALLAH YANG MENGKAPIAQ.... AKU TULUNG HABAQ.

    HANG UBAH LA MAKNA KURAN TU DULU. LEPAIH TU BULIH LA HANG SALAHKAN ABANG.

    Barangsiapa yang tidak memutuskan menurut apa yang diturunkan Allah, maka mereka itu adalah orang-orang yang kafir. - surah al-Maidah, 5

    ?? ???? ??????? ???????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ???? ??? ?????? ?????? ?? ??? ????

    Maksudnya;
    “Barangsiapa taat kepada ulama dan pemerintah pada mengharamkan perkara yang Allah telah halalkan dan menghalalkan perkara yang telah Allah haramkan, maka sesungguhnya dia telah mengambil mereka sebagai syirik selain Allah SWT”(Al-Qaul As-Sadid Syarh Kitab At-Tauhid : m.s 134)


    ?????? : ?? ????? ?? ??? ??? ????? ??? ???? ???? ???? ???? ?? ???? ? ?? ?? ??? ???? ???? ?? ???? ? ?????? ?????? ??? ???????? ??? ???? ? ??? ????

    Maksudnya;
    “yang keempat : barangsiapa beri’tiqad bahawa petunjuk yang lain dari Nabi SAW lebih sempurna daripada petunjuknya, atau bahawa sesungguhnya hukum yang lainnya (dari Nabi SAW) lebih baik daripada hukumnya, seperti mereka melebihkan hukum taghut atas hukumnya, maka dia adalah kafir” (Nawaqid Al-Islam : m.s 2)


    ?????? : ?? ?????? ???? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ?? ????? ?? ????? ??? ? ??????? ???? ????? : { ???? ??????????? ?????????? ??????????? ???????? ??????????????? }{ ??? ???????????? ???? ?????????? ?????? ???????????? }

    Maksudnya;
    “yang keenam : barangsiapa yang mempermain-mainkan (mempersenda-sendakan) sedikit dari agama Rasulullah SAW, atau dari pahalanya atau dari azabnya, maka telah kafirlah ia. Dan dalilnya adalah firman Allah : Katakanlah: “Apakah dengan Allah, ayat-ayat-Nya dan Rasul-Nya kamu selalu berolok-olok?” Tidak usah kamu minta maaf, karena kamu kafir sesudah beriman” (Surah At-Taubah : 65-66)” (Nawaqid Al-Islam : m.s 3)


    ?????? : ?? ????? ?? ??? ????? ???? ?????? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ???? ??? ???? ? ????? ????? : { ?????? ???????? ?????? ???????????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ??? ?????????? ???? ????????????? }

    Maksudnya;
    “Yang Kesembilan : barangsiapa beri’tiqad bahawa sesungguhnya setengah manusia mempunyai ruang untuk keluar dari Syariah Muhammad SAW, maka dia adalah kafir. Ini berdasarkan firman Allah : “barangsiapa yang mencari lain dari islam sebagai agama, maka tidak diterima daripadanya dan dia di akhirat daripada kalangan orang-orang yang rugi” (Surah Al-Imran : 85)” (Nawaqid Al-Islam : m.s 3)

    1.Dan sesiapa yang tidak menghukum dengan apa yang telah diturunkan oleh Allah (kerana mengingkarinya), maka mereka itulah orang-orang yang kafir.- al-Maidah 5:44.
    2.Dan sesiapa yang tidak menghukum dengan apa yang telah diturunkan oleh Allah, maka mereka itulah orang-orang yang zalim.- al_Maidah 5:45.

    ARAP LEPAIH NI HANGPA TAK MAI SALAK ABANG LAGI.

    he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang Islam mesti bijaksana. Ulama sekarang tidak layak menjadi pewaris nabi. Ulama fardu ain je ramai

      Delete
    2. Faham2....faham sungguh aku lord...maksudnya kita boleh angkat peliwat tua jadi pemimpin kita!!!!

      Delete
    3. Ulama fardu ain mcm ufb la panda citer bab nak tambah bini je atau abdullah saamah dapat 2 juta kuat kokoknya....

      Delete
    4. Mcm hadi ada 3 bini...nuar 1 bini 1bini kwn dan bini2 tidak daftar....

      Delete
    5. Cuba ko chek dlm buku jingga ko tu ada tak dirog cita pasal hukum Allah dlm tu? La ko pun nak jd kapir jugak ke?

      Delete
    6. Bini tak daftar tu termasuk jantan gay....hahahaaaaaaa

      Delete
  11. ALOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU......

    SABIK TU AKU DAH HABAQ BEWAK GOMO NI MUNAFIQ.....TULISAN TADAK KUALITI, LAGU MANA BULIH NAK TARIK RAKYAT TUKAQ SARUNG JADI BEWAK.

    NI LA AKIBAT KUTIP BUDAK2 BODO PIANG BAWA MASUK IPT...

    SPM TAK SCORE, TAKAT 1A, 2A, 3 KREDIT DAH MULIH BUAT DEGREE, DIPLOMA, SIJIL... ASG COPY PASTE, EXAM TIRU, CAKAP ENGLISH YES NGAN NO...

    KLUAQ XLAKU.. BALIK KE AMENO DIA WUJUD LA JAWATAN MEMBAZIAQ JQAF LA, KPLI LA, JTKFT17 LA.. DOK PERABIH DUIT ORANG BAYAQ CUKAI..

    he he he
    gurau ngan puak2 bewaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mahfuz tu lord...bhs inggeris dia lbh kurang n.ajis....lunch jadi launch!!!!!tak sampai hati aku nak gelak yb ko tu lord!!!!!

      Delete
    2. Have launch with my friend....kah..kah..kah
      ada aku kesah melancap depan laptop

      Delete
    3. Aku dengar Nik Aziz tu dulu bekas cikgu KEMAS, betul ke? berapa A dia dpt masa SPM dulu eh?

      Delete
    4. SPM tak score takat 1A, 2A 3 kredit pun nak diberi pendidikan percuma ke? Dok perabih duit org bayaq cukai...

      Delete
  12. Video cili api kasi taruk itu dlm parpukari punya mulut..lunyai..

    ReplyDelete
  13. Kasi bikin video anwar taruk itu lubang sidiq sigaraga punya baru rakyat lebih sedar..kasi kou punya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cukuplah....jijik aku nonton jantan sama jantan nie!!!

      Delete

  14. KETUA2 LANUN UMNO

    laki bini asyik dok melanun n menyamun khazanah negara....


    PEMIMPIN JAHIL LAGI JAHAT

    Itu lah akibatnya bila beri kuasa kepada mereka yang jahil & khianat ...

    Kerajaan dimilikkeluargakan,
    harta rakyat diborosi & disia2kan,
    pegawai2 kerajaan diperhambakan untuk memenuhi nafsu peribadi,
    tuokey2 bisnes dicucuk hidungkan,
    rakyat di beban dengan cukai, tol, bil, GST....

    DRACONION LAWS

    undang2 digubal yg dapat lindungi penyelewengan n kezaliman elit berkuasa yg autokratik UBN ...... sekatan rakyat bila cabar penguasa n kaum kapitalis ubn saja tapi soal undang keselamatan rakyat dan perlindungan hak rakyat terlalu longgar n lemah ...... hinggakan pendatang2 haram n mat2 gagak Afrika berani buat jenayah berat rempuh undang2 yg pelaksanaan nya penuh korupsi....

    RAKYAT BOSAN & KUCIWA

    rakyat bertekad hapuskan ibu segala masalah negara... RASUAH...& … DADAH ....yg gagal ditangani oleh UMNO / BN ....

    kerana UMNO /BN yg suburkan rasuah ...... jadikan negara sebagai hub-hiburan & hub-dadah dunia ..

    rakyat tiada pilihan kedua selepas bermandat 55 tahun kpd UMNO /BN .... yang ada hanya TUKAR KERAJAAN pada PRU13 ........

    Tolak UMNO /BN , undi PR!

    Horrey MERDEKA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua rakyat malaysia, jom kita jauhi & tinggalkan umno dengan penyakit kronik nye itu.... bila tidak lagi dipilih dlm pru13 ni pastinye dia akan insaf dan sedar akan segala kesalahan2 nye.

      Delete
    2. Korang humban jauh2 bewak gay tu...baru aku ada hati undi korang!!!!!

      Delete
  15. http://www.erapasca.com/2013/04/parlimen-bubar-tahun-lepas-tapi-hari.html

    wakakakakakaka, saya ngakak guling guling saat pak najib ngomong kayak hantu ya , apaan ini partai setan umno punya presiden standard oraang minum bir saja, kakakakakakkakaaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahoo... PAS for All. Indon pun boleh sokong PAS...

      Delete
    2. sokongan padu kepada PR akan membawa era baru politik malaysia, marilah kita merubah masa depan kita ke tahap yang lebih baik.

      Delete
    3. Woi indon gila mengakak ngakak;
      Ini cerita takda kena mengena dengan
      kau,setannnnn

      Delete
    4. Wak....jgn bawak Bala wak!!!!!

      Delete
  16. Akhir kalam untuk mlm ni kpd yg tersentap tu cuba cuba la tgk cermin ha ha ha dah nampak tua sket.... kpd penyokong kuat umnot apco haprak teruskan sokongan tanpa anda bloq parpukari x meriah la...x syok la aku nak join ha ha ha....kpd kawan kawan seangkatan ingat memartabatkan islam itu wajib biar ls apa dia irg nak kat yg penting ABU...bg br1m ambik..bagi gula balas...bg kain pelikat sapu...pangkah tetap pr..esok jumpa lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahoo... PAS for All...

      Delete
    2. open blog, tahniah parpukari. diharapkan suatu masa nanti akan berubah menjadi blog pro PR. TQ

      INSYAALLAH. ALLAH jua lah yang maha berkuasa.

      Delete
    3. Sanjung le dap ko tu....jangan esok azan
      pun tak boleh bergema kat malaysia ni
      udah le..

      Delete
    4. Nabi Muhammad adalah Siddiq yakni benar. ÀlQuran adalah kalam Allah yang benar kedua2nya menyebut MATA SATU - DAJJAL yg menipu manusia..

      Bendera Mata Satu menyokong kesesatan, lbgt kalimah Allah dlm bibel.

      Bendera PKR bendera Dajjal....ya Allah peliharalah kami semua.....

      Delete
    5. ada aku kesah melancap depan laptop
      Sentap beb!!!!

      Delete
  17. PAS for all, LGBT pun boleh sokong PAS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bendera Pkr mata satu adalah bendera Dajjal....

      Berhati2lah Muslimin...

      Delete
  18. Apa apa pun, semoga ALLAH kekalkan bn untuk
    Malaysia.

    ReplyDelete
  19. konek gatal nak meliwat, salahkan umnongok...
    konek stim melancap depan webcam, salahkan umnongok...
    konek tergedik2 tutuh amoi, salahkan umnongok...
    kepala butoh korang la wahai pencacai taksub pkr/pas...mmg bodoh nak mampusss, si anwar kelentong korang fitnah sana sini, korang percaya bulat2..siap hadis sana sini. Lagi sekali..kepala butoh korang, bodoh tak makan di ajar..haha. So pangkah la pkr/pas. Nanti bila menang kalau abg korang si anwar tu menipu, korang jgn bising tau..jgn jadi munafiq yg bodoh..haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada aku kesah melancap depan laptop..
      Sentap beb!!!!

      Delete
    2. Baru kenal perkataan sentap ke..
      Tak habis menyentap...parti ko kalah pru
      nanti kau sentap le berapa banyak nak sentap.

      Delete
  20. Pencacai pgayr hina n.ajis dan hadi uturn tak layak jadi pm!!!
    Bhs inggeris mrk rendah sikit dari mamfuz.....!!!!!
    Hanya biseksual yg lebih layak jadi pm mrk!!!!kejam......

    ReplyDelete
  21. Pengikut anwar dah meroyan berkoyan koyan...

    Kerana terlalu sedih ramai ahli pkr dah keluar parti....

    Kerana terlalu sedih ramai ahli pas seumur hidup dah keluar parti dan memohon maaf pd Tun M....

    Kerana terlalu sedih ulama pondok dinegeri kelantan menfatwakan undi pas haram....

    Kerana terlalu sedih ramai kawan2 anuar yg dah berpuluh tahun bersahabat akhirnya tinggalkan anuar...

    Tinggallah macai (mempercayai apasaja cakap anuar ibrahim) yg masih belum diberi petunjuk...

    Beristikharahlah pohon petunjuk Allah....

    Kerana, mereka yg meninggalkan anuar juga beristikharah sebelum tinggalkan anuar....

    Bahkan, seorang hamba Allah, mungkin salah seorang ulama pondok kelantan mendakwa, selepas istikharahnya, beliau bermimpi ciri2 dajjal ada pada anuar...

    Naudzubillah semoga dijauhkan...taubatlah anuar...

    Ciri2 dajjal;
    1) membenarkan yg palsu dan memalsukan yg benar - Allah yg Maha Benar diperakui palsu bg dajjal bahkan dia merasa dialah tuhan (palsu)

    2) menghasut manusia supaya mempercayai kata2 nya yg palsu - hasut manusia spy percayai dialah tuhan

    3) menjanjikan syurga bg mereka yg berpaling dari Allah - kafir, murtad

    4) menjanjikan neraka, menyeksa dan biarkan manusia yg tidak menjadi pengikutnya dlm kelaparan - Muslim yg beriman pd Allah

    Renungkan2 pula sifat anuar, wallahualam

    1)memalsukan yg benar dan membenarkan yg palsu - sumpah laknat saiful yg sah disisi syarak dikatakan sumpah munafik, bahkan fitnah altantuya najib seboleh2nya ingin dibenarkan walaupun tiada bukti utk mebenarkan

    2) menghasut manusia utk percayai kata2 palsu - anuar berjaya yakinkan pengikutnya fitnah najib altantuya benar, walaupun tiada bukti, tiada video, tiada DNA, tiada saksi, cuma air liur saja sudah mampu buatkan pengikuthya mempercayainya

    3)menjanjikan bulan dan bintang pd pengikutnya, namun bila diberikan amanah, terlalu sikit janji yg dikotakan...

    Wallahualam...semoga Allah jauhkan bala ini menimpa anwar ibrahim dan rakyat Malaysia...InsyaAllah, Allah masih sayangkan Malaysia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sentap klu peliwat tu baca tu bhai....

      Delete
    2. semua rakyat malaysia, jom kita jauhi & tinggalkan umno dengan penyakit kronik nye itu.... bila tidak lagi dipilih dlm pru13 ni pastinye dia akan insaf dan sedar akan segala kesalahan2 nye.

      Malaysia Baru yang lebih gemilang.

      Delete
    3. Yahoo.. PAS for all...

      Delete
    4. Org bjubo pon utk PAS,org bklwt pon utk PAS,org berkaunsling pon utk PAS,org jual tanah pon utk PAS,org mlncap pon utk PAS N org jual eskrim pon utk PAS...PAS FOR ALLLLLL.

      Delete
  22. DULU RESPECT JUGAK DATUK NIK AZIZ, TAPI SEKARANG OH TIDAK...
    DULU JUGA RESPECT JUGAK DSAI, TAPI SEKARANG JAUH LANGIT DENGAN BUMI...NAUZUBILLAH
    TETAPI YANG SAYA TAK RESPECT2 IALAH DURJANA ACTION PARTY A.K. DAP

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!