PANAS! INILAH CALON YANG AKAN TANAM SUHAIMI RAJA PASIR DI SRI MUDA!

Tengok-tengok baik calon yang bernama Raouf Mokhtar ini. Nantikan pertempuran hebat di DUN SRI MUDA!

60 Responses to "PANAS! INILAH CALON YANG AKAN TANAM SUHAIMI RAJA PASIR DI SRI MUDA!"

  1. PAK RAOF SENYUM SAMA PAK MAT!!

    PAK MAT JOM NYANYI LAGU PUTIH PUTIH MELATI..
    PAK MAT JOM PEKENA ROTI TEBAR..
    PAK MAT PAK STOPA KIRIM GUNI TEPUNG,

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry bhai sekadar bertanya... video seks Raouf Mokhtar ni ade x? saje nak buat koleksi melancap.

      Delete
    2. AKU GUNA SPENDA PAK STOPA JA, LAGI ADA UMPHHH..READY DPAN LAPTOP OKEY..

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      PUTIH PUTIH MELATI

      ANAK CINA=PUTIH
      SUSU TEPUNG=PUTIH
      TEPUNG GANDUM=PUTIH
      KAPAS=PUTIH

      APA LAGI PUTIH NIE...

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      PUTIH PUTIH MELATI.

      Delete
  2. Selamat berjaya . Kuburkan perompak hasilbumi Selangor selama-lamanya. Tapi Raouf ni perlu adjust sikit la ...aku pernah semeja dgn dia dalam majlis mykmu. Tak mesra dengan khalayak. Tak menegur pun orang yang dok semeja. Cuma sembang dengan kenalan dia saja. Cakap benda besar besar saja. Tapi asalkan BN-UMNO aku sokong 100% la.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tengok senyuman manis dia pun
      aku dah tahu ko menipu
      vote bn

      Delete
    2. jangan harap la BN nak dapat balik selangordengan penyamun mcm khior toyol danmike tyson. Get lost BN

      Delete
    3. Bhai 03.30 ckp lu bkn mewakili rakyat selangor...kita tungguuuu

      Delete
  3. kepada penyokong dan anak muda PR..Pertahankan Selangor yang sebelum ini ditadbir dengan baik..sangupkah kita mengundi penyangak UMNo......yang asyik memikirkan projek dan projek yang hanya mengembungkan perut ank bini diaorang...kuatkan jentera......jauhkan provokasi.....PERTAHANKAN SELANGOR..MUAK TENGOK PROPAGANDA DI MEDIA SELEPAS PENGUMUMAN AKUJANJI BN....RASA NAK MUNTAH....

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUNTAH CEPAT NANTI PAK MAT TOLONG TEPUK BELAKANG!!!

      KAH KAH KAH KAH KAH

      Delete
    2. Bhai...lu lemah semangat ke...ckp cam adik2 jew

      Delete
    3. Ya pak mat tolong lap ngan spenda putih.

      Delete
    4. Klau rasa nak mual elok minum jus oren atau air asam jawa pekat. Buang air pon lawas dan elok untok mereka yg angin taik dah naik ke kepala. Selamat mencuba.

      Delete
  4. Aku undi bn.ada masalah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun undi BN, sapa tak puas hati sila hentam komen aku, vote 4 BN..

      Salam Gelombang Biru

      Delete
    2. Aku pun undi BN, sapa tak puas hati sila hentam komen aku, vote 4 BN..

      Salam Gelombang Biru

      Delete
    3. Aku pun Undi BN

      Delete
    4. Bhai...sudah semestinya aku....

      Delete
    5. Saya pon. Mana yg kurang betul dlm parti kita sepakat perbetulkan keadaan dan bermaafan. InsyaAllah d berkatiNya. Me too go bn go.

      Delete
    6. hoi korang ni memang dah gila agaknya, apalah semua nak undi BN, ko tak tau ke BN tu zalim....? Tapi aku pun undi BN. BN zalim pada pencetus 13mEI JE....

      Delete
    7. Saya tetap undi BN untuk selama lama lama lama lama lamanya.

      Delete
  5. PAK MAT O PAK MAT!

    LAGU PUTIH PUTIH MELATI DAH NAK MULA NI, LAH YANG PAK MAT BARING ATAS KATIL BUAT APA???

    OH PAK MAT SAKIT LUTUT!!

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai jgn di usik sngt pak mat tu...dia kncng pun dlm pampers..moga2 pak mat smpt mngundi pru kali ini....

      Delete
    2. Aku pun bn..

      Delete
  6. Pak Mus sakit lutut bila time sembahyang aje dok atas kerusi,
    Tang balun tak sakit ok je,
    macang musang berjanggut...

    ReplyDelete
  7. AKU PENGUNDI SRI MUDA, DARI DULU AKU UNDI BN, DAN TETAP BN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini macam lah.....
      confident

      Delete
    2. Yup all the way insyaAllah.

      Delete
  8. Calon UMNO semua lindah yang mentakedarah duit rakyat. Kasi hancur sama dia di PRU ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak baik buruk sangka
      allah marah

      Delete
    2. Selak kain sendiri lah tengok dari pada kata kat UMNO. Tapi kalau nampak spander putih mesti tak lupa punya la.

      Delete
  9. Moh Tukar Kereta Baru

    Alkisah menukar kereta…

    Pak Ali sekeluarga – seorang isteri dan lima anak yang bekerja semua mempunyai kereta BlueN.

    Disebabkan Pak Ali meminati BlueN sejak dulu, maka dipastikannya semua kereta anak dan isterinya juga berjenama BlueN.

    Kereta-kereta jenama BlueN pada pandangan Pak Ali adalah paling berbaloi – dari segi harga insurannya, harga kereta, paling jimat minyak dan harga servis yang memuaskan.

    Pak Ali yang berumur 56 tahun tidak pernah mencuba sebarang kenderaan lain – dalam dunia Pak Ali cuma hanya ada BlueN.

    Satu hari anak sulung Pak Ali, Jamali menyatakan hasratnya untuk menukar kereta.

    “Li, beli BlueN yang baru itu, ya,” pesan Pak Ali.

    Jamali sebenarnya sudah terpikat dengan sebuah kereta berjenama PackR. Designnya sungguh cantik, dan harganya pun lebih rendah berbanding kereta kelas yang sama yang dijual oleh BlueN.

    “Yah, PackR jenis ini lebih cantik dan berbaloi. Minyak pun lebih jimat kata orang,” kata Jamali.

    “Li jangan kena tipu salesman. Salesman ini janji macam-macam. Dalam hidup ayah, ayah tak pernah jumpa kereta yang lebih jimat minyak daripada BlueN. Salesman itu menipu sahaja,” tegas Pak Ali.

    “Tapi ayah, BlueN tak bagi free servis 40,000km yang pertama. PackR bagi. Dan kalau anakanda tempah awal dapat rebat RM3,000 dan free radio. BlueN tak ada,” kata Jamali lagi.

    “Li. Kau percaya salesman itu buat apa? BlueN tak bagi kerana kualitinya lebih baik. PackR tak baik jadi kena bagi free itu ini supaya orang macam Li masuk perangkap. Beli lepas itu menyesal. Kereta ini bukan murah. Tak boleh beli main-main. Lepas beli kalau tak suka, tak boleh menyesal. Beli BlueN sahaja,” tegas Pak Ali lagi.

    “Tapi ayah. Yah lihat insurans dia pun offer 15 percent rebate kalau anakanda tak claim untuk mana-mana tahun. BlueN tak bagi. Lagipun BlueN designnya tak taste anak muda. PackR ini taste anak muda – cantik designnya,” Jamali cuba berhujah lagi.

    “Design cantik itu untuk pikat anak-anak muda yang mudah ditipu macam Li lah. Kereta berkualiti bukan dinilai dari segi design. Ia dinilai daripada pengalaman. Pengalaman ayah kata BlueN lebih baik daripada PackR. Pandu PackR anakanda akan menyesal. Ramai kawan ayah yang berkata PackR kereta selalu bermasalah. Servis sparepart susah dicari,” kata Pak Ali lagi.

    “Ya ke. PackR sparepart mudah dicari lah yah, dan sparepart dia lebih murah. Anakanda pernah kaji harga mereka. Servis – caj labor PackR baru RM30, BlueN RM60 buat benda yang sama lagi. PackR ini – anak-anak muda yang pakai semua kata lebih baik daripada BlueN – lebih stabil, lebih jimat dan free banyak benda ketika servis. BlueN ini apapun tak ada,” hujah Jamali lagi.

    Pak Ali bertambah marah kata-katanya tidak didengar oleh anaknya sendiri.

    “Nak beli, belilah. Jangan menyesal datang mengadu dengan ayah sudah nanti,” tegas Pak Ali.

    Jamali pun membeli kereta PackR. Sebulan Pak Ali tidak mahu bercakap dengannya kerana menyampah melihat kereta PackR di rumah. Selama ini Pak Ali dah war-warkan pada seluruh kampung bahawa kereta dia peminat BlueN, tak akan cuba kereta yang lain – tapi kini tindakan Jamali seperti menamparnya.

    Satu hari, hanya Jamali dan Pak Ali berada di rumah. Jamali ketika di dapur terpotong tangan mengalami pendarahan yang agak banyak. Pak Ali bergegas hendak membawanya ke hospital. Pada masa itu, kereta BlueN Pak Ali tidak dapat dihidupkan.

    bersambung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...mat lu dah tak jadi pak mat ke.. Kerja bongkar mmbngkar dh jd penulis cerpen ke...biasanya otak penipu ni dia mmng kreatif dan mmpu jd apa saja....

      Delete
  10. Pak Ali terpaksa menggunakan kereta PackR anaknya – walaupun tak rela, tapi keadaan cemas menyebabkan Pak Ali tidak memikir panjang.

    Setibanya di hospital, Jamali dibawa ke unit rawatan. Sambil Pak Ali menunggu, Pak Ali sempat membelek akhbar. Terlihat iklan BlueN.

    “BlueN kini menawarkan free servis 42,000km (2,000km melebihi jenama TXXXXX), insuran offer 15 rebate, cash back RM4,000 pembelian dalam masa 2 minggu…”

    Iklan itu seolah-olah meniru apa yang PackR sedang lakukan beberapa bulan lepas ketika Pak Ali bertengkar dengan Jamali. Pak Ali teringat hujahnya yang berkata BlueN kualiti lebih baik, tak perlu buat benda-benda ini.

    Rupa-rupanya Pak Ali tersilap. Tadi ketika memandu ke hospital, Pak Ali terasa kereta PackR lebih stabil dan menyeronakkan untuk dipandu. Tadi semasa memandu, terlihat sebuah buku servis kereta yang tertera harga servis – 30% lebih murah daripada BlueN.

    Selepas anaknya keluar dari unit rawatan, melihat Jamali dalam kesakitan, Pak Ali membuat gurau untuk menghiburkan hatinya.

    “Kereta PackR ini bagus juga ya. Tak tahu pulak. Lepas cuba, macam best,” kata Pak Ali.

    “Tulah ayah. Anakanda kan dah bagitahu. Ayah ini kena tipu BlueN salesman hidup-hidup ingat kereta dialah paling best. Sekarang ayah tahu siapa yang kena tipu salesman? Ada kereta di luar yang lebih bagus dan lebih murah dijaga berbanding BlueN. Tak cuba manalah kita boleh banding. Sekarang dah cuba, ayah kan tahu siapa lebih baik,” kata Jamali dengan gurau-senda.

    Kedua-dua mereka bersenyum dan Pak Ali menepuk bahu Jamali tanda akur bahawa beliau tersilap.

    Dapat cerita ini?

    Jangan cepat menghukum seseorang sebelum memberi peluang, sekurang-kurangnya sekali kepada seseorang itu untuk membuktikan kata-katanya.

    Jangan pula cepat mempercayai seseorang yang telah berkali-kali didapati menipu dengan janji-janjinya.

    Senyum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. JOM KITA NYANYI LAGU PUTIH PUTIH MELATI..

      PAK MAT SAMA MAT NYANYI TANG KORUS!!

      ISTERI PAK STOPA MENDEDAHKAN KEPADA WARTAWAN MELALUI PANGGILAN TELIFON BAHAWA PAK STOPA TAK PERNAH PAKAI SPENDA!!

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      MEMANG ITU BUKAN SPENDA,ITU ADALAH GUNI TEPUNG CAP PUTIH PUTIH MELATI!!

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      Delete
    2. Kan dah bagi pluang di selangor...hancussss

      Delete
    3. Juga bg peluang di kedah...huru hara dlm pas dlm kedah...lain kali bila dh dpt peluang carilh calon yg muda dan lbh cerdik...

      Delete
    4. Lu sendiri penipu. Duit nak bg kpd ibu tunggal pon tak bagi2. Asyik berjanji sj. Bg pada geng2 packR sj. Once a liar forever a liar.


      Masam..sengehhh

      Delete
    5. Mat...lupa nk tanya...lu salesman kereta PackR...bkn ke jenama tu dari kilang PgayR anak beranak sdn bhd...apa kelasss bhai barangan PgayR anak beranak sdn bhd...

      Delete
  11. Nak keta BlueN satu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai...aku pun nak satu...selesa tul keta ni...

      Delete
    2. MCM BEST, TELAH TERBUKTI MANTAP DI JALAN RAYA. nAK SATU KELUARGA BOLEH...?

      Delete
  12. kak kamilia kata wanita umno sudah tiada nilai dalam umno ha ha ha ha ha baghu sedaq ka

    memang wanita umno hanya alat bantuan sex saja kepada umno kah kah kah kah....

    tengok umi hapelda......hanya sex saja dia tau
    kak jat....lembuuuuuu je dia tau
    kak ros keh keh keh peghabih harta negara je dia tau
    ada yg laki tangkap khalwat sampai bersumpah sumpah bukan dia ha ha ha ha ha......tu nlaki sendiri tangkap tu.....bukan bideo statik......
    tu tak kira lagi yg dok tepok pungkok.....
    yg jadi mangsa gagau VVIP lagi kah kah kah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cermin2 le srikandi srikanda muslimat
      muslimut parti ko dulu, ekk....
      Kang bagai tepuk air kat dulang je..

      Delete
    2. Mat..kak kamilia tu..ingt nk lwn dgn kak jijah dlm parlimen...tp kak kamilia kena fhm yg kak jijah sbgi PRESIDEN pn tak dapat jd calon...inikn pula sekadar timb.ketua wanita umno jew...lain lh klu jd artis...baru 6 bln jadi ahli terus jd calon... Hahaha desperate nya pas...smpi takda calon yg lbh hebat dari aisyah...janji manismu

      Delete
  13. seorang mak cik melahirkn kebimbgnye jike bn kalah.beliau kate klu bn kalah macmane beliau nk tgk knser kpop secare percume????krn beliau amt meminati psy.. ..

    tapi anak daranye lagi syok.....siap kata kalau BN kalah macam mana le dia nak tengok bideo blue percuma

    undilah bn

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAT PAK STOPA KATA JANGN BIMBANG, NANTI DIA BAGI KO SAMA MAKCIK TU GUNI TEPUNG..

      PUTIH PUTIH MELATI..
      MAT SAMBUNG JAP..

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      MAMAK KASI ROTI CANAI PUTIH PUTIH MELATI SATU..

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      Delete
    2. Hahaha...mat ini jew statemnt yg lu mmpu buat sbgi agen pmbongkar...alahai mmbongak aje lah kerja lu mat...

      Delete
  14. Projek terbesar bagi seluruh umat manusia yang tinggal di Malaysia ialah menumbangkan kerajaan zalim Be End ( baca BN) pada 5 Mei 2013. Tidak memerlukan wang dan nyawa, sekadar mengundi PR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KENA BAWAK GUNI TEPUNG KA MAT, KOT KALAH BOLEH SERKUP MUKA!!!

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      UNDI PR DAPAT SPENDA PUTIH MUTIARA KA PUTIH PUTIH MELATI MAT???

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      KA CUMA DAPAT PUTIH MATA HITAM KU???

      MAT O MAT..
      PAK MAT O PAK MAT..

      NAK REPEAT LAGU PUTIH PUTIH MELATI TAK NIE??

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      Delete
    2. Kerajaan zalim? Hidup kau susah sgt ke kau yg pemalas nak pertingkatkan diri utk maju. Jgn salahkan motor kau tidak mahu berjalan sbb kau sendiri tidak isi minyak. Ni kes tak sedar dap sial ni sudah jalankan jarum melayu brgadoh sesama melayu. Jadi tak nampak la kesialan kelakuan babi ni. Tidak seperti 13mei 1969 terang2 si sial ni punya angkara. You better wake up Mat bongkar jgn dah terlambat siapa lagi yg kau nak salahkan. IBU MENGANDONG?

      Penduduk kg baru.

      Delete
    3. Mat...mat...nama lu mat bongkar ke mat skema!!! Aku simpati ngan lu mat...

      Delete
  15. 5 taun bukn satu tempoh masa yg singkat...
    Isshhh tak bole,tak bole.....aku tak nak jadi spt
    org selangor yg menyesal mengundi pr pd 2008.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Menyesal tiada gunanya. Slalu manusia buat sesuatu tanpa berfikir dgn teliti tidak take note then it will be too late. Lepas tu mula salahkan orang. Easy pick.

      Delete

  16. pas sesat???kenape???berikut adelah 7 dalil knape pas telh sesat..
    1.Memberikan lesen pembinaan kilang arak di malaysia. pembukaanye dirasmikan oleh presiden pas pada 15 april 1972.

    2.pas meluluskan permohonan untuk membuke kasino di genting hingland.

    3.pas yang meluluskan kalimah Allah boleh digunakan oleh org kafir di sabh n sarawak.

    4.pas mengnjurkan konsert maksiat.tidak cukup yg ade dalam negara pas import dari korea hngge sanggup mmbyr 2 juta hanya untuk persembahan yg xsampai 10 minit.

    5.pas mengnjurkan himpunan jutaan belia yg ade knsert kpop. di samping itu presiden pas dan isteri berada di pentas bersame2 dengan artis korea yg pakaianye boleh mnmpkkn seluar dalm mereka.

    6.pas mngedarkan video lucah yg dikatekn pemimpin bn dan menuduh mreka berzina sdgkn Allah kate nk tduh org zina kne ade 4 saksi.kalu gagal kne qazaf dan xboleh diterime pesaksianye untk slme2nye.

    7.Pas yg mngarahkan pembunuhan ulama dalm peristiwa memali tahun 1985.

    oleh itu jelas dan nyata pas lg sesat dan mnyesatkn.pk lah sebelum mngundi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAT ORANG PAS MARAH KO CKAP DIORANG SESAT!!

      SELAMA NI DIORANG INGAT PAS PARTI YANG BERSIH, BERSERI, PUTIH BERSINAR BAGAIKAN PUTIH PUTIH MELATI..

      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

      Delete
    2. Bhai 04.09 mmng betul ckp lu...org pas dah marah sbb mat gunakan nama pas utk reverse phsycho rakyat...knp mat tak guna nama dap,sdgkn mat ni ahli dap bt kawan.. Betul ke mat lu dap bt kawan...lu mesti dpt tanah bela babi kt situ...untung lu mat!!!

      Delete
  17. PackR selalu fikir pasal sex. Angin udah naik kat anuu lepas tu naik kat kepala jadi idea tak boleh pakai. Buang idea dlm tong sampah.

    ReplyDelete
  18. LAGU TEMA VIDEO BESI TERBARU ADALAH...
    A)PUTIH PUTIH MELATI
    B)BIAR PUTIH SPENDA JANGAN PUTIH MATA
    C)PUTIH MATA HITAMKU

    MAT MANA SATU JAWAPAN DIA NIE???
    AKU KONPIUS LA??
    APA?? YANG ADA PERKATAAN PUTIH JAWAPAN NYA!!!

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

    MAT JOM PEKENA ROTI CANAI PUTIH PUTIH MELATI!!!

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!