PANAS BERAPI! HADI SUDAH MULA SABOTAJ ANWAR!

Ini ada berita panas aku terima dari sorang member aku dalam PAS! Hadi telah arahkan secara terang-terang meminta pengundi agar menyokong calon Bebas Koh Boon Heng di DUN Damak Pahang.

Ini sudah membuatkan PKR marah! Dah la hari tu Hadi kata calon PKR edar Pil Kuda, penyokong Komunis. Sekarang mereka betul-betul marah kerana mereka mengharapkan calon PKR disitu, Dr Jamaluddin menang besar.

Tapi disebabkan arahan Hadi ni maka semuanya sudah kena kacau. Bukan itu aje tau, Hadi juga pesan kepada ahlul PAS semua pastikan Anwar kalah semua kawasan Permatang Pauh. Benda ini sudah tersebar merata. Hadi kata kalau nak dari kalngan PAS jadi PM maka Anwar mesti dikalahkan di Permatang Pauh.

Makin bergolak nampaknya Pakatan Laknatullah ni. Ini baru sikit, nanti aku akan bongkar banyak lagi! 

40 Responses to "PANAS BERAPI! HADI SUDAH MULA SABOTAJ ANWAR! "

  1. Kasihan sungguh UMNO. Benar-benar dah nazak. Bila gagal untuk berhujjah dengan PAS, maka terpaksa gunakan kaedah jijik, tayang video lucah palsu kepada masyarakat termasuk kepada wnaita dan kanak-kanak untuk dapatkan sokongan.

    Sudah hilangan pertimbangan dosa pahala dengan penyebarannya. Sedangkan mufti mereka sendiri, telah mengeluarkan kenyataan bahawa apa yang ada di dalam video berkenaan tidak boleh pakai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. pandainya akal lo ni menilai.. dh x nampak dh pertunjuk jln yg lurus? sbnarnya dh betul hujah tu... tapi amat sesuai sgt digunapkai utk pujuk kt diri sendiri..
      cuma betulkn UMNO tu tukar PAS dn sebaliknya

      Delete
    2. Wei mabuk. Ape kena mengena komen ko ngan artikel ni?

      Delete
    3. Bkn pkr ke yg tayang video lucah kt madrasah aritu

      Delete
    4. Kasihan sungguh PAS. Benar-benar dah nazak. Bila gagal untuk berhujjah dengan UMNO, maka terpaksa gunakan kaedah jijik, beraksi dlm video lucah tak ingat dosa pahala dan malu kepada masyarakat termasuk anak isteri dan kepada wnaita dan kanak-kanak untuk dapatkan kenikmatan sementara.

      macam tu?

      Delete
    5. Bukan apa. Juak2 pas yg nak buat hudud sangat kan???? So video tu sbg testimoni untuk pas wat hudud. Hududkan stopa ali dulu rakyat nak tengok....!

      Delete
    6. Kalau yg dalam video tu Najib, gegak gumpitalah depa menyerang, mcm2 hadis dan ayat akan keluar. Hipokrit/ munafik. Korang tau apa balasan Allah untuk org munafik..,? Google lah sendiri, terlalu ngeri, tak sanggup aku katakan di sini.

      Delete
    7. Hudud pas ialah ,bila berzina pancung butoh untok rakyat, kalau pemimpin, itu pekara kecil, hilang kejap ,timbol balik.
      Hudud islam ialah rejam dengan batu. Di malaysia kes ke mahkamah.

      Delete
    8. UMNO PARTI ISLAM MALAYSIA. PAS TAK LAYAK, PKR LAGI HANCUR BERDERAI, DAP ASYIK CINA CINA SAJA, INDIA DAN MELAYU TAK KAN DIA LAYAN. PERCAYA PADA BN / UMNO, MCA,MIC DAN SEALIRAN YANG MEMBAWA PEMBANGUNAN BANGSA MALAYSIA. BN PEGANG SEBAHAGIAN WANITA DAH BERTUDUNG, ARTIS PUN SIBUK PAKAI TUDUNG. DAKWAH UMNO LAGI BAIK DARI PAS. BOLEH JALAN DAH SAMA PR..(PEMUSNAH RAKYAT) ENGKAU ORANG LA BALACI BARAT. NKAU BUKAN AHLUL PAS TAPI BAHALUL PAS - PR. ITU PUN TAK BOLEH FIKIR.

      Delete
  2. Siapa yang terdesak sebenarnya?
    Ada calon pon tukang jual pil kuda , penyokong komunis dan yg sewaktu dgnnya .
    Camne nak jadi "harapan rakyat" ?

    Atau Presiden PAS dah mula sokong UMNO ? Sebab yang cakap pasal jual pil kuda tu bukan orang UMNO , tapi pemimpin PAS sendiri yang disanjung tinggi .

    Cer citer sikit apa masalah sebenar pakatan harapan rakyat ni . Salahkan umno sahaja 24 jam pon tak selesai masalah . Macam orang kena penyakit kencing manis , dok salahkan gula 24 jam pon tak selesai masalah kalau tak ubah gaya hidup . Jadi daripada asyik salahkan orang lain dan nak ubahkan orang lain , ubahlah diri sendiri dulu . Betulkan diri dan kumpulan sendiri dulu .

    ReplyDelete
  3. orang banggang je cakap video lucah tu palsu... dah terang2 pelakun seX tu orang PAS.... he3 pemimpin PAS berzina.. berzina... Pakatan suke juburi, suka melancap.. siap pemimpin PAS jatuh hukum.. video tu perkara kecik, zina tu perkara kecik. wahhhhhhhhhhhhhhh boddoh punye ulama... zina tu kan dosa besaq, mengapa harus dikatakan perkara kecik???????? PAS boddoh! dah tersesah, jauh tersasar dari matlamat asal. yang ada dalam tu hanya ulama2 politik! yang gile kuasa, yang gile nak jadi PM.. yang mengilo2 nak duduk kat putra jaya.

    ReplyDelete
  4. rosmah mansor
    adalah beban yang amat berat
    untuk dipikul oleh united malays national organisation

    kerana itu rosmah mansor
    telah diketepikan
    dalam kempen pilihan raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh, penah dngar ka rosmah jadi calon mana mana dun atau parlimen, nak berkempen bt apa, bkn dia bertanding, ckup skadar memberi sokongan, rosmah bukan mcm jijah sepat kering gila kuasa, berangan nak jd bini pm, kah kah kah.

      Delete
    2. Amende yg nak bising pasal Rosmah. Rosmah calon kah??? ekekekeke ... dah gila org PR ni

      Delete
    3. woi...dah tak ada tempat lagi ke nak tembak..
      dah melalut ke laut la..
      Cai2 PR dah sasau..dah takde sasaran dah nak tembak..tembak je diri sendiri kan senang..

      Delete
  5. Sudahla org pad.taksub sgt.pemimpin zina pun tak pecaya.nak dia konket bini ngan adik hangpa.baru nak cay.nak anwar konket punggung hangpa baru nak caya.kata pakatan tapi ada tempat.lawan sesama sendiri.tak ker bodoh namanya.itu pun buta akal lagi?

    ReplyDelete
  6. Sudahla org pad.taksub sgt.pemimpin zina pun tak pecaya.nak dia konket bini ngan adik hangpa.baru nak cay.nak anwar konket punggung hangpa baru nak caya.kata pakatan tapi ada tempat.lawan sesama sendiri.tak ker bodoh namanya.itu pun buta akal lagi?

    ReplyDelete
  7. Sudahla org pad.taksub sgt.pemimpin zina pun tak pecaya.nak dia konket bini ngan adik hangpa.baru nak cay.nak anwar konket punggung hangpa baru nak caya.kata pakatan tapi ada tempat.lawan sesama sendiri.tak ker bodoh namanya.itu pun buta akal lagi?

    ReplyDelete
  8. Sudahla org pad.taksub sgt.pemimpin zina pun tak pecaya.nak dia konket bini ngan adik hangpa.baru nak cay.nak anwar konket punggung hangpa baru nak caya.kata pakatan tapi ada tempat.lawan sesama sendiri.tak ker bodoh namanya.itu pun buta akal lagi?

    ReplyDelete
  9. Kepada Anon 8:26 AM. Kalau kata tayang video lucah tue jijik, rasa2 pelakon dalam video tue maksum ke? awak tahu mana palsu, sila kemuka bukti. dan mana bukti kata tayang video 2 pada masyarakat tmasuk wanita n kanak2?. kalaulah dikatakan hilang pertimbangan dosa pahala dengan penyebaran video itu, apa pula pertimbangan bagi yang melakonkan aksi dalam video tersebut.

    kasihan sungguh orang yang nak salahkan UMNO 100%... da macam maharajalawak dah... entah2 anon 8:26 AM kena buasir pun disalahkan UMNO jugak apa? hahaha3...

    Anon 8:26, andai kata anda mengalami kemalangan sehingga anda dan keluarga mengalami cedera parah, terang2 yang melanggar awak itu salah, kebetulan pula di situ ada kemera litar tertutup. adakah video berkenaan tidak boleh pakai?. Atau, kalau ada ahli keluarga kamu dirogol dan dirakam oleh perogol tersebut adakah video berkenaan tidak boleh dipakai utk dijadikan bukti sedangkan visual jelas menunjukkan muka perogol tersebut. adakah kemungkinan disebabkan rambut perogol tersebut sedikit pendek dari masa penangkapan maka video berkenaan tidak boleh dipakai?...

    Sudah2 la Anon 8:26 AM.. Jangan la ada kesilapan dalam parti anda, anda masih katakan ianya tidak benar? seolah2 anda maksum. anda kalis dosa. dilabel UMNO sebagai Syaitooonnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la..cai2 PR semua dah tak waras lagi kena penyakit 'sindrom penafian kronik' tunggu beberapa hari je lagi koma le lepas tu..

      Delete
  10. Pencacai PR kat blog pk nie tak payah nak berdalih pusing p pusing mai pun tak kan merubah pelaku dalam video tersebut, stakat ni tak da pula keluar nas atau hadis yang membabitkan zina, yang ada fitnah saja, kerana nak menutup aib pemimpim sendiri, sebenarnya rata rata ahli pas mahupun pkr percaya kesahihan, ketulinan dan pelaku video sememangnya pemimpin mereka, tapi terpaksa menafikan kerana terlalu taksub dngan parti..

    Salam Gelombang Biru

    ReplyDelete
  11. Pakatan macam mana nak tubuh kerajaan kalau tak sepakat mapus rakyat dianyaya. Orang nak WAWASAN 2020 dorang nak negara kebajikan yang tak masuk akal.Nak ikut negara eropah yang dah bankrupt.

    Tengokje lah Greece sampai parti Nazi pun dah tumbuh dan mereka nak menghalau pendatang asing disana akibat ekonomi hancur, maka percayalah bila negara kita hancur oleh PR kita tengoklah semua bangsa nak protect ekonomi masing masing ingat bangsa lain nak tolong kita ke.

    kita growth more than 5% kita nak tukar, gila la Malaysia ni, orang nak ikut kita, kita nak tukar. Sibuk cita pasal rasuah lah kronilah sedangkan rasuah ni di tahap mana, adakah pegawai kerajaan yang corupt ke atau menteri ke atau syarikat yang dapat tak deliver ke jadi janganlah main menuduh.kalau serious manakan pulak orang nak invest dengan kita janganlah keterlaluan mefitnah.

    Adakah kita nak membangun cara PR yang sampai sekarang gaduh pasal hudud. BN senang je mengatakan perlu meneliti secara terbaik pasal kita nak laksanakan dengan adil, ya lah takkan nak buat Hudud Taliban dimana bila tak suka orang tu dia tuduh orang tu macam macam lepas tu dah kena pancung. So kena step by step supaya takde orang salah guna kuasa. Nabi SAW pun mengambi 20 tahun nak tubuhkan masyarakat baru apa lagi kita manusia biasa.Dah lah kita ni mendawah slow kalau population Muslim di Malaysia ni sudah 90% senanglah, ni negara majmuk kita kena buat kajian yang tepat.

    Nak bagi free education lah lagi gila kalau tax tinggi mampus aku tak nak bayar untuk education orang lain lagipun mana ada negara yang maju buat pendidikan percuma kecuali negara tu population kecil oleh itu takdelah bankrupt negara tengok je lah Greece free education last last Golden Dawn(parti Nazi) keluar. Ni memang takde wawasan langsung asyik nak emotional je.

    Lagipun cuba kita bayangkan siapa nak jage kewangan negara bukanya rakyat tapi 3-4 ekor ni lah.

    Anwar - ternyata gagal nak IMF

    Guang Eng- mampuslah melayu silap silap semua bank dia letak orang cina (kan nak semua ikut merit) lepas tu kita Melau tak boleh dapat loan mampus, dia kata pasal semua sama rata kena ikut pemohonan yang cukup syarat dah ape nak jadi dapat projek pun tak boleh buat nak beli kereta pun loan tak boleh lulus.

    Pemimpin PAS tak payah le nak masuk, Kelantan negeri termiskin mampus kita.



    ReplyDelete
  12. Mengarut lah. mana ada Hadi soh buat camtu. Utk ape? PAS xdak untung pun kalu buat mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish ish ketinggalan nya ko nie, atau lambat boleh?? Tak pa pelan pelan cari maklumat, cuba search blik ucapan haji hadi kat intrnet, mesti jmpa apa yang hadi kata, antara hadi dan anwar sama sama punya keinginan nak jadi PM, sebab tu mereka join pakatan, pakatan untk menjatuhkan sesama sendiri, kalau anwar jatuh, peluang hadi jadi PM cerah..tapi hakikat sebenarnya, najib tetap kekal PM selepas 5 mei ni..

      Salam Gelombang Biru

      Delete
    2. beginila mentaliti dan sikap pembangkang begitu cepat menafikan tanpa buat usul periksa walau pun dah jelas ada bukti..lain kali siasat dulu sblm buat kenyataan..untuk Pakatan Rakyat..kalau macam nilah..'lain kali lah'..buat masa ni kita kena sokong BN..Undi BN!

      Delete
  13. Parti Islam SeMalaysia aka PAS .
    Kenapa PAS bukan PIS ????
    Kalau ikut acronym yang sebenar , Parti Islam SeMalaysia sepatutnya PIS. Kenapa PAS ?
    Siapa sebenarnya yang menggerakkan hati pemimpin pemimpin parti itu supaya gunakan PAS.

    PAS yang lari dari ajaran Islam , kesongsangan Aqidah dan tidak berpegang sepenuh ajaran Quran dan Hadith , tak layak gunakan PIS. Hati pemimpin2 mereka digerakkan menggunakan PAS. Sebab PAS adalah satu penghinaan.

    Selepas fatwa dan ajaran Songsang Hadi dan N.Ajis ,
    PAS = Parti Ajaran Sesat
    PAS = Parti Ajaran Setan
    PAS = Parti Aqidah Songsang

    Setelah Anwarinas seperti Khalid Samad dan Hishamudin Rais masuk PAS
    PAS = Pengikut Anwar Setan

    Bila PAS bersekongkol dengan penyokong Murtad Pariah Ambiga
    PAS = Parti Ambiga Sial

    Bila PAS bekerja sama dengan DAP dan seperti lembu dicucuk hidung
    PAS = Parti Anjing Suruhan
    PAS = Pasti Aku Setuju

    Bila N.Ajis upah pengikutnya buat Rusuhan pada bersih 3
    PAS = Parti Anak Samseng

    Bila pelajar2 PAS protest sana sini
    PAS = Pelajar Akal Sempit

    Bila Mustapha Ali pakai Spender
    PAS = Parti Ahli Sex
    PAS = Pakaikan Aku Spender


    Maka itu jangan undi Penipu Rakyat

    Vote for BN
    For Better Nation

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terencat akal terus pencacai parti spenda sama pencacai duta ky jelly baca, kah kah kah kah..

      Delete
    2. Hhhahahahahaah... paling funny yang "pakaikan aku spender".. terbayang pak mustape pakai spender..mahahahahaah

      Delete
  14. g la perbetulkan kpg sendiri dulu sbelum nak ke p'jaya.itupun kalau da d izinkan..niagala goreng pisang dulu..jgnla terui nak jd PM..jgnla dok sronok aje..ikut suka aje main pakai chop "SERAMBI MEKAH".depa dMEKAH habaq jgnla desperate sgt..dok buat keje nipu tak abis2.

    ReplyDelete
  15. salam....aku duk kat jerantut...semalam memang ada satu van dihiasi lambang pas dan lambang bunga raya(mewakili calon bebas koh) sibuk duk berkempen suruh undi pas dan calon bebas koh (bekas cikgu) kat depan pasaraya TF

    ReplyDelete
  16. hadi bawang ni cakap besar pulak, skali, dia dgn anuar dua2 kalah... LKS & co relek jer... LGE tau2 naik jadi PM, tak pun LKS... baru korang tau...

    Ex PR

    ReplyDelete
  17. Salah satu kekecewaan hadi ialah dia bersusah payah melindungi anwar dlm video besinya.....
    Disebabkan stopa mmpertahan dasar kalimah Allah dan menyokong hadi sbg pm....anwar bongkarkan video spendar stopa dan akibatnya pas begitu diaibkan....
    Dendam hadi dgn anwar sampai kemuncak dgn menolak anwar dlm kempen2nya....

    ReplyDelete
  18. Banyak sesalan di dalam Pakatan yang sudah tidak sepakat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro..segala galanya bagai retak menanti belah..tungguuuuuu..

      Delete
  19. malang sungguh penyokong2 umno kerana percaya kepada cerita2 dongeng begini.....tahukah kamu kenapa hari ini musa hassan tunjuk sokongan terang2 kepada pakatan ??

    ya... dakwaan hasil risikan menunjukkan pakatan mendahului bn sudah terlalu terang lagi nyata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak usah le nak berangan lebih lebih...
      nanti kucewa gantong diri plak..
      bye bye PR..

      Delete
  20. Ramainye red bean army. Berapa korg dpt ek?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!