PAKATAN ADALAH TONGGAK UTAMA PERGERAKAN MURTAD DI MALAYSIA! EPISODE 9

5 Responses to "PAKATAN ADALAH TONGGAK UTAMA PERGERAKAN MURTAD DI MALAYSIA! EPISODE 9"

  1. Izzah ni kalau dia diam dan lakonkan watak wanita timur
    lebih menarik di mata aku

    dari bercakap ikut suka hati dia

    ReplyDelete
  2. Parti anak beranak bahaya bila bapak dan party leader songsang semua songsang itu masalahnya parti macam ni sama macam DAP bila orang menentang ank maka dihukumkan mereka. Jadi kalau ahli parti main pecat ape lagi setakat rakyat biasa

    ReplyDelete
  3. Salam..
    Untuk menganut Islam PAS memang tiada Paksaan..sebab ianya memang sudah sesat lagi menyesatkan..

    exPAS 2012

    ReplyDelete
  4. Untuk penganut PAS, murtad xde masalah bagi mereka...

    ReplyDelete
  5. Saya nak video full mustafa ali.. ada link tak? please..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!