CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Sunday, April 14, 2013

MESEJ KHAS UNTUK PARTI ADA SPENDER (PAS)

Islam pada erti kata sebenar .......... AMAL MAARUF NAHI MUNGKAR

Islam lakonan yg dipegang oleh PAS dan Pakatan .......... AMALKAN MAKSIAT, READY WITH AUTA sebab itu kini mereka telah dilabrelkan sebagai PARTI ADA SPENDER!

Contohnya:

1. Dlm kes Mat Sabu, saksi dibayar utk tidak hadir ke mahkamah

2. Dlm kes ADUN Selising, Nik Ajis boleh kata Allah telah maafkan

3. Dlm kes Badrulamin, auta yg diberi ........ kaunseling pukul 3 pagi

4. Dlm kes Anwar dan China Doll, auta setakat perut buncit jer

5. Dan kes Cikgu Pa pula, auta hanyalah setakat tebar roti canai, burung punai pun boleh gelak besar ............ MUAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA

146 comments:

  1. Dalam Kes ADUN Selising, Ustaz Shaidi telah menyebut 4 saksi, dan Ustaz Shaidi juga pernah kata dia tidak pernah membuat tuduhan zina.

    Dia cuma kata ditangkap dalam keadaan syak dlm koc VIP KTM.

    Sehingga kini tiada sebarang penafian oleh Nik Aziz.

    Jika dakwaan Ustaz Shaidi benar, Nik Aziz sememangnya pendusta agama yg paling besar masa kini.

    Wallahua'lam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamposlah Umno kali ni, semakin banyaklah undi simpati kpd Pas drpd org2 siuman atas pagar. Kalau Umno bijak mereka sepatutnya pergi beritahu pencegah maksiat utk tangkap Anwar si-perut buncit dan Stopa yg dahinya ada tanda spt dlm video tu, kemudian buat tuduhan di mahkamah syariah kpd mereka mereka. Tak kisahlah nama sebenar Anwar si-perut buncit dan Stopa si-bertanda di dahi itu si-polan atau si-polan, yg penting ia satu pementasan drama yg menarik....

      Delete
    2. Dah masuk mahkamah, tapi PAS pi bayaq saksi suruh hilangkan diri.

      Tak caya tanya Mat Sabu.

      Delete
    3. Sbg penyokong Umno, aku ingat ada beberapa nama penting lagi dlm PR yg perlu kita buat video seks tentang mereka. Ini termasuk Nik Aziz dan Datin Seri Wan Azizah. Di kampung aku di Telok Kumbaq, Penang ada seorang pompuan mualaf yg wajahnya sebiji macam Wan Azizah. Apa kata kita cuba pi pujuk pompuan tu berlakon sbg Wan Azizah, haaa...mesti hasilnya nanti gempaq punya!! Kemudian lepas tu kita tayangkan video seks atas tajuk "Keluarga 69 PKR" yg memuatkan video seks Anwar, Wan Azizah dan Nurul Izzah...mesti terangkat punyalah...gerenti panas hingga ke petang 5 Mei!!!

      Yg jadi masalah nak cari org yg wajahnya lebih kurang sama dgn Nik Aziz, ada sesiapa ada idea boleh jumpa org yg mukanya lebih kurang sama dgn Nik Aziz di mana2??? Alah, setakat mekap sikit-sikit tu no problemlah...kalau Nazry tukang mekap artis tak boleh buat, di Thailand aku ada kawan yg memang terrer buat kerja-kerja mekap membentuk wajah orang macam ni. Yg penting hasilnya nanti lumayan!!

      Duit tak jadi masalah, Najib ada saluran utk dapatkan duit...yg penting kita mesti malukan pemimpin2 PR bagi memenuhi nafsu serakah org2 Islam yg sukakan seks...

      Delete
    4. smlm lepak kat markas BN. biaselah carik duit lebih psg bendera.

      ade pemimpin BN tempatan dtg. dia blh ckp keluar video seks sikit2 sudah lah. kalau byk rakyat dah start curiga

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    5. Bhai 04.55 apa beza lu dgn momed munafik melayu tu...hahaha ayat munafik dari sohcai

      Delete
    6. Bhai apa beza aku dgn rosmah mansur?

      Delete
    7. Cuba ko mekap kmudian buat video najib. Aku nk tgok juga video pemimpin bn kalau korg boleh buat. X pun ko cr sorg yg muka dan susuk tubuh mcm najib. X pyh buat video seks. Video jln-jln tepi jalan pun ok. Aku nk tgok org yg pandai ulas ttg teknologi impose n camera trick ni buat satu video najib. Video najib minum kopi pun x pe. Jadi ke tak. Sembang kencang pasal pelakon upahan la, mekap la, teknologi terkini la, dh mcm pakar sgt je. Buat le dulu, br boleh citer. Kah kah kah

      Delete
    8. Sejarah telah mbuktikn bhwa kjatuhan sseorg pmimpin adalah disebabkn oleh org yg paling rapat sekali dgn pmimpin trsebut krn hanya dia saja yg tau sgt luar dlm rutin harian pmimpin trsebut dn trpulanglah atas apa jua niatnya mdedahkn akan kburukan pmimpin itu. Sbg contoh anwar ibrahim dimana yg mdedahkn kburukannya adalah rakan karibnya sendiri yg mnjd perantara akan kerja2 maksiatnya.. Jd apa kena mgena dgn UMNO pulak. Yg penting disini kjadian itu benar2 tlah brlaku dn lg satu ini semua adalah bukti akan keadilan ALLAH YG MAHA ADIL dlm menurunkn kbenaran kpd umatnya yg ingin kbenaran itu ditegakn cuma hanya org2 yg mgamalkn ketaksuban yg mlampaui ala khawarij kpd parti dn pemimpin mreka telah dgn sendiri mbuta tulikn hati serta mata mreka saja yg menolak kbenaran yg tlah dibentangkn didpn mata mreka

      Delete
    9. Wang...tamak kuasa...betina dan jantan gay merupakan punca kejatuhan pemimpin dunia....
      Jangan ingat rakyat bodoh ttg sejarah.....

      Delete
    10. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    11. undi simpati???kah kah kah.spe nk bg undi simpati??simpati betul dgn kenyataan ko ni.kah kah kah.

      Delete
    12. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  2. Aku tunggu si Tulang Besi Otak Jelly mai komen kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbg penyokong Umno, aku ingat ada beberapa nama penting lagi dlm PR yg perlu kita buat video seks tentang mereka. Ini termasuk Nik Aziz dan Datin Seri Wan Azizah. Di kampung aku di Telok Kumbaq, Penang ada seorang pompuan mualaf yg wajahnya sebiji macam Wan Azizah. Apa kata kita cuba pi pujuk pompuan tu berlakon sbg Wan Azizah, haaa...mesti hasilnya nanti gempaq punya!! Kemudian lepas tu kita tayangkan video seks atas tajuk "Keluarga 69 PKR" yg memuatkan video seks Anwar, Wan Azizah dan Nurul Izzah...mesti terangkat punyalah...gerenti panas hingga ke petang 5 Mei!!!

      Yg jadi masalah nak cari org yg wajahnya lebih kurang sama dgn Nik Aziz, ada sesiapa ada idea boleh jumpa org yg mukanya lebih kurang sama dgn Nik Aziz di mana2??? Alah, setakat mekap sikit-sikit tu no problemlah...kalau Nazry tukang mekap artis tak boleh buat, di Thailand aku ada kawan yg memang terrer buat kerja-kerja mekap membentuk wajah orang macam ni. Yg penting hasilnya nanti lumayan!!

      Duit tak jadi masalah, Najib ada saluran utk dapatkan duit...yg penting kita mesti malukan pemimpin2 PR bagi memenuhi nafsu serakah org2 Islam yg sukakan seks...

      Delete
    2. Setakat cakap ngan tulis aku pun tau.

      Delete
    3. Tu jer ker?????baik ko pi melancap dpn laptop.....hihihihi

      Delete
    4. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    5. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  3. Kita akan menghadapi pilihanraya kali ke 13 pada 5 Mei 2013. Adakah rakyat benar - benar faham hak dan kewajiban sebagai pemilih berdaftar. Kenapa kita membuat pilihanraya. Ini kerana setiap 5 tahun kita akan memilih wakil untuk mentadbir negara atau pun negeri. Yang penting hak rakyat sebagai pemilih harus kita ketahui.

    http://relaxkedaikopi.blogspot.com/2013/04/perubahan-minda-di-pru-13.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  4. Kalau tanya isteri Mustapha Ali, dia mesti akan jawab "Itu bukan suami ana, suami ana tidak berdengus macam itu bila berjinak dgn ana."
    Ini awek muda beb, mestilah berdengus sedap sakan.
    Isterinya tu dah jadi ikan sepat kering, manalah nak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengarah Pusat Kajian Demokrasi Dan Pilihan Raya Universiti Malaya (UMCEDEL), Prof Datuk Dr Mohammad Redzuan Othman (kiri) berkata penyiaran video seks itu akan mengukuhkan tanggapan masyarakat yang ia merupakan "kerja Umno".

      "Video ini dan video-video lucah sebelum ini semuanya mula diterbitkan blog-blog yang pendirian mereka adalah pro-Umno.

      "Begitu juga dengan video terbaru ini yang turut mula ditayangkan oleh pengendali blog-blog politik pro-Umno," katanya.

      Menurutnya lagi, Umno perlu mengeluarkan kenyataan mengutuk penyiaran video sebegitu untuk menjauhkan diri mereka daripada mereka yang menyiarkannya dan meningkat undi simpati kepada pembangkang (Sumber: MK)

      Delete
    2. Bhai 04.33...aku yakin bhai,klu mustafa mngaku mmng dia dlm video tu pun...blh kh soh cai pr terima....umno juga disalahkn kerana pngakuan mustafa...

      Delete
    3. satu malaysia......satu soalan.
      siapa lelaki dalam video tu?
      najib ke?

      Delete
    4. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    5. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  5. BERITA GEMPAR

    Hollywood dalam perancangan utk menghasilkan filem tribute demi menghargai jasa Cikgu Pa kepada parti PAS.

    Filem itu bertajuk Puss in Boots, opsssss silap ........ sekali lagi ....... bertajuk

    Pussy
    And
    Shoot

    Harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbg penyokong Umno, aku ingat ada beberapa nama penting lagi dlm PR yg perlu kita buat video seks tentang mereka. Ini termasuk Nik Aziz dan Datin Seri Wan Azizah. Di kampung aku di Telok Kumbaq, Penang ada seorang pompuan mualaf yg wajahnya sebiji macam Wan Azizah. Apa kata kita cuba pi pujuk pompuan tu berlakon sbg Wan Azizah, haaa...mesti hasilnya nanti gempaq punya!! Kemudian lepas tu kita tayangkan video seks atas tajuk "Keluarga 69 PKR" yg memuatkan video seks Anwar, Wan Azizah dan Nurul Izzah...mesti terangkat punyalah...gerenti panas hingga ke petang 5 Mei!!!

      Yg jadi masalah nak cari org yg wajahnya lebih kurang sama dgn Nik Aziz, ada sesiapa ada idea boleh jumpa org yg mukanya lebih kurang sama dgn Nik Aziz di mana2??? Alah, setakat mekap sikit-sikit tu no problemlah...kalau Nazry tukang mekap artis tak boleh buat, di Thailand aku ada kawan yg memang terrer buat kerja-kerja mekap membentuk wajah orang macam ni. Yg penting hasilnya nanti lumayan!!

      Duit tak jadi masalah, Najib ada saluran utk dapatkan duit...yg penting kita mesti malukan pemimpin2 PR bagi memenuhi nafsu serakah org2 Islam yg sukakan seks...

      Delete
    2. Anon 4.58 hang tulis panjang lebak mcm ni wat apa.Hang buat dulu. Baru org pecaya. Setakat pong pang pung pang mcm ni ada apa. Ini le di melaun bodo.

      Delete
    3. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    4. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  6. Mana en.mohd nasionalis melayu munafik yang no. wahid ni..tolong la backup sat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  7. Hello Brader!!!kalau nak Relax Lepak Kedai Kopi untuk Memfitnah,Membohong.Menghasut Rakyat,Iklan Ubat Kuat Tenaga Sex Untuk LELAKI DAN WANITA adakah itu dikatakan PERUBAHAN MINDA? Patutlah Perangai Ketua Kamu Macam Hanjing Kebulur Sex,Sex,Sex..Bini Kat Rumah Melopong Dahagakan Sex Hangpa Pi Balun Kat Luar..Dajai Sungguhlah Hangpa ni!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai tu mana tahu hutang kerajaan Penang 600 juta telah diambil alih oleh kerajaan pusat.

      Macai tu mana tahu laporan audit kata Ladang Rakyat di Kelantan gagal.

      Macai tu mana tahu Selangor dah jual asset kerajaan negeri.

      Macai tu hanya tulis berdasarkan auta yg diambil dari blog pro PR.

      Delete
    2. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    3. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  8. Lepas Ni penyokong Pas Pis Pussy tak payahlah nak gantung bendera Pas lagi, gantung ajelah Spender saiz XXXL, takde maknanya lagi lambang bulan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  9. CCTV tak boleh jadikan saksi/bukti utk dakwa penceroboh atau pencuri... Hmmmmm????

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, kecuali untuk STOPA dan Anuwar....

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  10. Kartunis terbaek lah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  11. I've written this comment at Syed's blog.

    House PK, you too have published an article on an issue about how munafiq PAS is. It is about a fitnah thrown by PAS at Gombak MP Dr Rahman Ismail prior to 12th GE.

    It is evidently clear, as you all can see it here, that not only PAS through its media Harakah published a baseless allegation, but PAS also further humiliated Dr Rahman in the following report that says Dr Rahman urged his supporters to buy all the Harakah paper distributed around Gombak area.

    I knew Dr Rahman personally, and his family. He never instructed such an order.

    That's how PAS plays the game, amnesia comes to the rescue when they are hit by the same ammunition.

    So MUNAFIQ is the ONLY word to describe them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  12. Potong Stim betul lar Amno nak tengok. Terkaman seterusnya dlm papagomo episod anwar and siswa alih alih bideo mustaupan plak yang keluar,tapi takpe janji ader barangan seks utk dijaja,biasak ler puak biru mata hitam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg penting kjadian tu benar brlaku so jgn nk pusing mlalut kt sini. Hanya ahli khawarij saja yg brmati2an mbela kburuka pmimpin mreka. Ketahuilah bhwa khawarij tu adalah bakal jd anjing2 neraka menurut hadis nabi..

      Delete
    2. kami pakai jubah tutup muka pengikut setia PAS, tapi suka juge tenguk video Atok Stopa. Takpe kan.... Atok Stopa boleh buat, tentu okey... kami nak ATOK... kami nak ATOK.... kami nak ATOK.

      Delete
    3. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  13. maruah pas di sebalik spender besar topa ali..kah kah kah

    ReplyDelete
  14. BERITA GEMBAR ...... LAGI BUKTI KEMUNAFIQAN PAS

    Dipetik drp bahan kempen PAS semasa PRU 2008.

    Lagi skandal seks bakal terbongkar
    Beberapa tokoh kenamaan (VVIP)
    BN termasuk Umno, didakwa terlibat
    dalam aksi DVD atau buku yang
    dipercayai mengandungi babak-babak
    skandal seks.

    Lebih mengaib, satu lagi DVD seks
    yang didakwa membabitkan seorang
    menteri dikatakan bakal disebarkan di
    Kepala Batas, Pulau Pinang dan
    dilaporkan memaparkan adegan
    homoseks seorang menteri.


    Harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu kami org bn....jgn takutlah.....tak akan spin utk mempertahankan kemungkaran.....lantak piii.....
      Klu boleh...kami akan humban dia mcm humban bewak gay!!!!!

      Delete
    2. UMNO lebih brmaruah dn telus dr pakatan syaitan krn setiap pmimpin brmslh diarahkn undur diri bg siasatan polis dijlnkn dn pmimpin yg brmslh juga tiada tempat dlm UMNO.
      Parti
      Ajaran
      Songsang
      Take beer..

      Delete
    3. Setuju. Bila Shahrizat terpalit dgn skandal, dia undur diri dr kerajaan. Dia biarkan pihak berkuasa jlnkan siasatan. Ada dia sibuk salahkn pembangkang? Penyokong BN pun x payah bersusah pyh nk pertahankan dia. Hasil siasatan pihak berkuasa, otomatik jd fakta dan hujah yg kuat.

      Tp bila pemimpin sblh sana terpalit dgn skandal terus yg salahny UMNO. Penyokongny pulak penat bersilat smpai tercabut spender sbb nk pertahankan pemimpin diorg.

      Delete
    4. Sebab tu lah nuar naik tocang dan senang2 menujah dahi org2 pas dlm isu moral...pelindung setianya adalah nabi n.ajis.....meluat dah aku dgn gelagat mrk nie....
      Buat dosa...tak ngaku...saman...diberi syafaat pula oleh nabi pas.....
      Mcm mana karpal nak hormat hudud pas...memalukan bangsa dan agama!!!!!

      Bekas ahli pas kampung

      Delete
    5. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  15. siap buat film ni tak kesah. sekurang-kurangnya telah mendedahkan kerja yg orang pakatan sangat suka buat. kalau kafir tu tak apalah. tapi menggaku islam dan jadi pemimpin parti yg kononnya mendukong islam. aku percaya bukan sekali dia buat kerja ni, kalau tidak orang tak tape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  16. spender putih tanda penyerahan kalah...wakakaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putih tanda bersih lagi suci.... mana nak cari dalam dunia ni, berzina boleh dapat pembelaan dari Presiden Parti Islam Malaysia!!!! MasyaAllah Hadi, bawak mengucap. Yang dikafirkan dulu sejak 1981 pun masih hidup, ni buat DOSA BESAR lagik!!!!

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  17. dedahkn perilaku tk senonoh pemimpin tk kira parti mne...rakyat yg akan menilai & buat keputusan.....tkyah nk guna petkataan fitnah...org yg tiada kepentingan pasti dpt menilai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ukuq batang peliaq STOPA..... batang peliaq ANUWAR tak boleh ukoq pasai terlebih dari pembaris...

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  18. Kenapa orang politik Khafir berani buat berani mengaku kenapa orang politik Muslim tak berani ? Bermakna mereka pun tak percaya agama cuma memperalat agama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETUUUULL!!!!

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  19. salam2all,

    masalah tangga rumah?

    Tegang lebih lama, promosi kapsul herba pacak langit rm100 utk 3 botol, klik di bawah untuk keterangan lanjut.

    kapsul herba pacak langit tegang lebih lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  20. Apel yg hebat sgt stopa ali tu, sapa umno nok buat video sex dia...? Baik buat video sex aji adi awang lg bagus! Aku ni org kampung kat terengganu. X kisah siapa yg buat video tu! Yg aku kisah ialah angapan rakyat ,pelakon tu memang stopa ali, selagi stopa ali tak bersumpah dgn nama ALLAH untuk menafikannye! Parah Akibat Spender ni stopa ali!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  21. Apel yg hebat sgt stopa ali tu, sapa umno nok buat video sex dia...? Baik buat video sex aji adi awang lg bagus! Aku ni org kampung kat terengganu. X kisah siapa yg buat video tu! Yg aku kisah ialah angapan rakyat ,pelakon tu memang stopa ali, selagi stopa ali tak bersumpah dgn nama ALLAH untuk menafikannye! Parah Akibat Spender ni stopa ali!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  22. Cuba ko mekap kmudian buat video najib. Aku nk tgok juga video pemimpin bn kalau korg boleh buat. X pun ko cr sorg yg muka dan susuk tubuh mcm najib. X pyh buat video seks. Video jln-jln tepi jalan pun ok. Aku nk tgok org yg pandai ulas ttg teknologi impose n camera trick ni buat satu video najib. Video najib minum kopi pun x pe. Jadi ke tak. Sembang kencang pasal pelakon upahan la, mekap la, teknologi terkini la, dh mcm pakar sgt je. Buat le dulu, br boleh citer.

    Kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS mana reti bagi bukti. Sejak dari dulu lagi pakai main tuduh pakai air liur saja. Serban jadi azimat meraih kepercayaan umat, orang pakai serban, ustaz mana menipu, ya tak?

      Delete
    2. Ahli2 khawarij macai pakatan syaitan memang bodoh lg dibodohkn oleh pmimpin2 mreka yg beranika sifat gila mreka spt gila liwat, gila seks, gila kafirkn ssama islam, gila bini org gila sapu projek, gila tipu rakyat dn brmcm2 lg gila..

      Delete
    3. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

      Delete
    4. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  23. Aku x phm mcm mana benda ni boleh jd tarikan utk undi simpati. Kalau dia nk simpati aku, mula- mula dia kena buat report polis dakwa dia difitnah. Polis akan siasat kandungan video utk sahkan dia bukan pelaku dlm video tu. Bila dh disahkan bukan dia, itu menunjukkan dia difitnah. Seterusny terpulang dia utk lanjutkan dgn saman fitnah. Maka masa ni mmg dia akan dpt simpati. Benda ni sama je dgn apa yg dibuat R. Ganesan bila ada org kata ada video seks dia.

    Kalau setakat kata difitnah, tp x de usaha nk bersihkan nama dia, dan penyokongnya terus bg simpati, maaf ckp itu simpati secara semberono shj.

    Simpati aku pd org yg tidak bersalah bukan pd org yg melakukan kesalahan. Jika dia tidak bersalah, maka buktikan dan percayalah yg lebih ramai org akan benar-benar bersimpati dgnnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bab liwat anwar zaman kena terajang dari umno...dulu org sgt simpati termasuk aku...
      Bila ada video dan gambar lucah anwar...aku jadi terkedu....
      Bila dia tak mengaku....aku pasrah...
      Bila dia takut bersumpah dan mangsa dia berani bersumpah.....mmg laknat babi si anwar tu!!!!!!
      TAK ADA SIMPATI LAGI DAH......

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  24. Dalam sejarah dunia ini telah terbukti manusia akan jatuh disebabkan dua perkara iaitu d..t dan b...t. Kita tidak belajar dari sejarah. Bukan perkara mustahil semua ini terjadi. Mohon kepada Allah dijauhi semua fitnah hidup, fitnah mati dan dan angkara dajal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan kami pompuan berjubah senyum aje tenguk video tue..., katanya ATOK STOPA sugar daddy dia... lerrr!! ye ke ATOK?????

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  25. Buatlah sumpah laknat junjung al quran dlm masjid kalau rasa diri tu benar2 tak brsalah abis cerita. Tk yah nk panjang2kn cerita buang karan jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETUUUULL!!!
      ADA BERANI????

      Delete
    2. eleh.., sumpah apa sumpah. Hadi serban dan janggut panjang dah protect dia. Patut rejam dan sula je... Dasar IBLIS!!!!

      Delete
    3. Mmg umno bodoh dn jahil agama. Dlm islam mana ada sula. Dengan Allah pun umno nk tipu. Allah tak suruh sula. Dia kata Allah suruh sula. Gila babi umno ni. Suke2 tipu Allah.

      Delete
    4. Sapa yg pnjng2 cite sial????. Pr buat tk ksah je dgn politik bodoh umni ni. Amnooooo yg duk melalak hari2. So sapa yg pnjng2kn cite?. Apa... jerat tk mngena ke??

      Delete
    5. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
    6. Dah dia x ambik tindakan utk bersihkan nama dia, mmg la jadi panjang. Org akan berkata. Org akan tertanya-tanya. Org akan berbisik-bisik. Org buat salah nak diamkan je ke? Kalau betul x salah, buktikanlah. Bila dh terbukti x bersalah, org otomatik akan diam. Kalau org ramai bisik-bisik citer ni belakang dia, UMNO jugak ke yg salah?

      Delete
  26. Islam mamak pundek masam boleh teguk todi ka?. Merapu!!!!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. STOPA dah pakai jubah la ni, tanpa seluar dalam. Lepas ni takdak isu spendar lagikk!!!

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  27. buat la fitnah macam2.. supaya Allah tunjukkan kebenaran... hiduplah umno dgn fitnah.. org bodoh je pecaya.. tektikk mcm ni,, asal nak ngundi je kuar video porno.. mcam tak bermoral....................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun umno bro. Umporno.. biar kn aje diorang ni. Besok biar jawab dpan Allah. Kita nashat bukn dngar. Geng2 ni bukn pandai hargai kecerdikan orng lsin. Ulmak pun tak pandai nk hormat. Sibuk hiburan je.

      Delete
    2. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
    3. Buktikan yg dia tu difitnah. Buktikan yg pelaku tu bukan dia. Itu je caranya utk menjawab fitnah ni.

      Delete
  28. Wei pncacai pr srh ar bos ko tu sumph lknt...wt lporn plis....ni x main serh kt lwyer jer..korg x cye kuasa allh ke...jd ar cerdik skit desak bos ko tu wat penafian..jgn jd yg trbodh dklngn yg bdh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  29. Hoi mangkok anon 8.30pm, tu kau bodoh, yang keluar dan edar org PKR la bodoh, yg x bermoral si stopa kau...bukan org umno, kalu ada pemimpin umno buat mcm tu, kami pun x mahu simpan, buang terus menyemak dlm umno. Kalu kau x pandai berhujah, jgn mengatakan Allah tunjuk kebenaran, dah tunjuklah tu pemimpin kamu semua kaki perempuan....dah menyundal katA bini pulak,,,,baguslah bini pakai seluar ketat, rambut blonde, siap bagi duit upah lepas zina...apa cite ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umno porni. Ahaks. amboi sebut pasal agama. mai sini aku nk dengar fatihah hang betui ke tak. Jngan2 idgham mutamasilain pun tk pernah dengat. Umno bodoh. Jahil agama. Tahu melucah aje.

      Delete
    2. Org biol je prcya politik lucah. Umno pelucah tegar!.

      Delete
    3. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
    4. Aik, fatihah ko tu dh betul ke sebutannya? Kata org assobiyah, dia lebih assobiyahnya. Sbb yg buat tu pemimpin sendiri sampai tercabut spender nak pertahankan. Kalau pemimpin lawan sampai tercabut spender nk dihebahkan. Buktikan pemimpin ko tu difitnah dulu sblum tuduh org fitnah dia.

      Sembang bab agama dh mcm jayid jiddan. Betulkan pemahaman korg tentang assobiyah dulu baru cerita pasal agama. Baru kita jd org yg neutral dlm menilai.

      Delete
  30. Kenapa kehidupan lelakii tak dapat lari kuasa, duit dengan perempuan. Ada kuasa tak ada duit dan perempuan apa guna kuasa ? Ada duit tak ada perempuan apa guna duit ? Ada perempuan tapi itu batang tak boleh naik apa guna perempuan. Hidup susah tak mati pun susah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  31. GEMPAR ......... PERLU PEMIKIRAN KRITIS UTK MEMAHAMI

    1. Solat merupakan ibadat yang boleh menghalang pelakunya daripada melakukan perbuatan mungkar iaitu perbuatan salah dan terlarang seperti membunuh, berzina, memakan harta anak yatim dan juga dosa-dosa kecil yang dilakukan terus menerus.

    2. Allah s.w.t menegaskan bahawa solat yang dilakukan oleh seseorang itu boleh mencegah pelakunya daripada melakukan dosa-dosa dan kemungkaran.

    3. Baru2 ini Nik Aziz membuat fatwa bahawa solat org UMNO adalah sia2.

    4. Allah maha besar, keangkuhan Nik Aziz dipamirkan kpd rakyat jelata dgn tersebarnya video Cikgu Pa.

    5. Memang benar solat merupakan ibadat yang boleh menghalang pelakunya daripada melakukan perbuatan mungkar, namun kini terbukti dgn nyata solat golongan mana yg sia2.

    Harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
    2. Pigilah....orang Taliban lepas solat lagi pergi bunuh orang. Kalau solat berkesan negara timur tengah sudah aman. Pigilah.......

      Delete
  32. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

    Freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  33. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  34. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  35. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  36. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  37. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  38. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  39. Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munafik untuk politi tapi tak munafik di atas katil. Hehehe

      Delete
  40. Melingkup lh umno. Ini kalilah. Di fb sangat meriah dgn kempen pr. Ingat org heran sngat dgn ofer bodoh ank yatim ka?????. Bg org 10minit. Korang balun 24 jam. Apalah susah umno nk fikir adil ke tak. Bg rakyat 10 minit umno balun 24 jam. Bg rakyat rm500 umno balun rm250 juta. Bg rakyat duk rumah rakyat. Umno balun 24juta buat rumah.jd bodoh tak umno. Itu pun dia kata adil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa melingkup ? Yes..memang PAS DAP PKR akan melingkup.
      Sape and ape yg balun juta2? Korang ingat project tak de audit ke bodoh ?

      Lu kalau nak duit lu kena keje bukan asyik nak menyontot macam pemimpim lu orang. Mereka dah banyak duit sebab korang selalu derma atas nama fisabilillah. Sekarang korang layan la video stopa korang tu..layannn...

      Bodoh punya ahlul PAS. Tak sedar sedar...dah minum air spender le tu.

      Delete
    2. Hakikatnya yg melingkup dan bungkus ialah Pakatan Reput termasok anon 9:46. PR is dead and rot in hell completely!

      Delete
    3. Marah ye bang.... mmg realiti perang media baru.. bn bungkus. Ulang skli lg.. bungkus. Sbb blogger bn semua gila seks. Asyik post bnda lucah. Klu beranj lu bukak satu poll tngok sapa menng?????

      Delete
    4. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  41. Anon pemkirn kura2 9.46 skrg crta sal bos stopa ali ko tu ek...xyh tka cter laen..skrg bos korg tkot wt stment rsmi. Tkot smph.. Tkot wt reprt polis...apsl jd pnkot...tkot sglny trbgkr...klo x buat x prlu tkot la anon kura2 oit.

    ReplyDelete
  42. Penjilat-penkilat PR dah tahap merapu kena sawan. Komen macam dah lupa nak pakai spender color putih... Makin hari makin sewel komen diaorang macam terminum air spender color putih azimat dari tok guru supaya jadi bahlol sampai ke lubang kubor.

    'Sungguh ku tak mampuuu..menahan rindu..ah ah..'

    Tapi video tu ade something tak betul la..sebab ade spender terbang. KAH KAH KAH

    Slogan baru PAS:
    Pangkah PAS masuk pantat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pantat Adalah Syorga PAS

      Delete
  43. Kata org assobiyah, dia lebih assobiyahnya. Sbb yg buat tu pemimpin sendiri sampai tercabut spender nak pertahankan. Kalau pemimpin lawan sampai tercabut spender nk dihebahkan. Buktikan pemimpin ko tu difitnah dulu sblum tuduh org fitnah dia.

    Sembang bab agama dh mcm jayid jiddan. Betulkan pemahaman korg tentang assobiyah dulu baru cerita pasal agama. Baru kita jd org yg neutral dlm menilai.

    ReplyDelete
  44. Mamak restoran menebar roti canai
    Nelayan menebar jala
    Parti Ajaran Sesat menebar spender putih!
    KAH KAH KAH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
      Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

      Delete
  45. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  46. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  47. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  48. Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Mustapha Ali Berzina, HJ Hadi Halalkan, Penyokong setuju.
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".
    Parti Ada Spender "MUNAFIK". Parti Ada Spender "MUNAFIK".

    ReplyDelete
  49. Apa kata kite gantung spender putih sebelah bendera PAS...hahaha gelak beb....susah nak carik spender saiz stopa ni..XXXXXXL...tapi kote 4 inci je....kuang kuang kuang...kau dah toron minah tu kau kata fitnah..cibai puak PAS ni...

    ReplyDelete
  50. Betull..jom kempen gantung spender sebelah bendera PAS..hahaha

    ReplyDelete
  51. Inilah evolution parti PAS dari bulan jalan Spender. Lain kali dekat Hari Raya kita tak payah pandang wujud bulan cuma pandang Spender PAS sudah cukup.....Ha Ha Ha

    ReplyDelete
  52. DAH DAH LA KUTUK STOPA. DIA SENDIRI MENGAKU. ERMM X YAH NAK AIBKAN DIA.

    ReplyDelete
  53. klu dah slah 2 ngaku jela stopa oiii

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!