MARI DOWNLOAD VIDEO YANG DIBUAT ANWAR IBRAHIM UNTUK BUNUH KARIER POLITIK SETIAUSAHA AGUNG PAS!

Wahai pembaca budiman sekalian, nak tengok video yang diambil ANWAR IBRAHIM untuk kenakan MUSTAFA ALI. KLIK SINI - Celar gila!

Banyak yang hantar email mintak video tu, kat atas tu link yang boleh korang share dan download! TQ


30 Responses to "MARI DOWNLOAD VIDEO YANG DIBUAT ANWAR IBRAHIM UNTUK BUNUH KARIER POLITIK SETIAUSAHA AGUNG PAS!"

  1. Terus terang Nana cakap, sejak melihat badan sasa memakai spender xxl itu, tidur Nana tidak lena. Lengan berisi itu termimpi2 oleh Nana. Apabila sedar dari mimpi...Nana...Nana... ohhhh!!! ahhh!!!

    Salam Gelombang Biru

    Nana nurgaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah melancap sambil hidu spende tok stopa ka sampai sangap macam ni, tok stopa tengok apa dah jadi dengan macai ko ni, bodoh ada ka melancap pegang spenda, len kali nak melancap pegang bendera spenda putih kapas!

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    2. Anon 6:08pm
      Nana tak kisah kalau ko menyamar jadi Nana. Jiwa Nana tidak keruan sekarang. Dada ini sentiasa berdebar2 teringat tubuh sasa itu. Terbayang betapa beratnya dia sehingga sesak nafas ini. Ya Allah kuatkanlah iman hambamu yang lemah ini.

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    3. Jangan nak mempornokan isu ini... Yg pasti stapa kena jawab ye atau tidak.

      Delete
    4. mangkok April 12, 2013 at 6:08 PM tu sebelum ni menyamar jadi encik Mohamad, Nasioanlis Melayu. Bila dah terkedu dengan badan sasa stopa ali tu, dia nak menyamar jadi nana nurgaya pulak. Kesian betul la tahap pemikiran puak bangkai dalam fuckatan sekarang ni....

      Delete
    5. kimak lah lu bhai sape menyamar jadi Nana!!

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    6. anon 6:52, sendiri menyamar jadi orang lain... dia sendiri kutuk diri sendiri.. kesian la kat ko...

      Delete
    7. Aku tetap sokong Anwar sebab Anwar pancut lambat bila main dengan pompuan muda, bukan senang wooo....aku aci kerat bijik kelentit la, najib, mahadey, jamaluddin jarjis, muhyiddin yasin, hishammudin, nazri aziz sure tak tahan, habis lama boleh tahan pun 2 minit....

      Salam Gelombang Biru

      Nana Nurgaya

      Delete
    8. penyamar dah tunjukkan diri dia yang sebenar.... kesian, penipuan makin tak laku..

      Delete
    9. Nana respek saiz kote Anwar & Mustapha Ali. nak harapkan Najib, kote ade la 1/2 inci, telor haram xde langsung!

      Salam Gelombang Biru

      Nana Nurgaya

      Delete
    10. kepala bapak hang la nana. nana tambi sial

      Delete
    11. Watpe nk download simpan menyemak je video nie len lar cacai amno memang wajib bg diorang gak simpan koleksi buat modal..

      Delete
  2. Cara2 nak buat video palsu, susah jugak, tapi klu bayar mahal jadi jugak..

    http://jomkitabaca.wordpress.com/2013/04/12/umno-bn-buat-video-seks-dan-liwat-untuk-fitnah-pimpinan-pr-guna-teknologi-ini/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la tu...ko hidup la dlm dunia gelap ko smpai bila2...

      Delete
    2. o ye ke... camtu buat la video Najib dengan ZZ yang dikatakan KANTOI kat PD dulu tu. Setakat cakap gune kepala lutut watpe wahai bangkai fuckatan oiii...!!!!!!

      Delete
    3. setakat VT yang ade pelaku bermuka obama dan mccain pakai baju buat ape. Buang masa je aku tengok... kasi la obama dan mccain telanjang bulat macam stopa ali dan bini mutaah dia tu... baru la aku percaya dakwaan ko ANUS 6:03pm

      Delete
  3. Salam. Nantikan surat saman. Wasalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa ko merepek ni Awi... Stapa confirm tak berani saman ! Apapun dia akan kata itu hak peribadi, nak ajis dah ampunkan... Ni kerja umno.ko tanya lagi aku saman

      Delete
    2. Dah kantoi nk cover x boleh. .. ugut saman ler ape lgi... ptui

      Delete
    3. awi nak saman sape eh? Saman utusan je la bangkai dalam fuckatan tu berani....

      Delete
    4. KUALA LUMPUR - Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali berkata, beliau tidak akan menjawab sebarang pertanyaan mengenai video lucah terbaru yang diedarkan sejak malam Khamis dan menyerahkan perkara itu kepada peguamnya untuk tindakan lanjut.
      “Saya tidak akan menjawab sebarang petanyaan mengenai isu yang diperkatakan. Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan,” katanya dalam kenyataan satu perenggan yang disiarkan oleh Harakahdaily.com versi bahasa Melayu.
      Beliau merujuk kepada video lucah yang disebarkan melalui beberapa blog sejak malam Khamis yang didakwa menyerupai dirinya.
      Video lucah itu menunjukkan lelaki bersinglet dan berbadan gempal serta berjanggut sedang memakai seluar dalam warna putih yang sangat besar.
      Dalam video yang sama, ditunjukkan seorang wanita sedang duduk di penjuru katil memakai tuala putih panjang.
      Wanita itu dikatakan seorang warga negara Indonesia.

      Delete
    5. tetuan awi & co yang kalah saman tv3 untuk nijar berok tu ke? kah kah kah kah kah kah

      Delete
  4. Xpt jwb nk smn yea abg. Prthbkn tok pa tuh skuat2 nyer ek...cai pr bg ar stmnt penafian yag success cket..nk tka cter laen lak . Jwb ar dlu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnya sma hdi btol ke video. Nt jwb hdi vedeo itu besi..tny hadi lagi..video ade kaler. Nt jwb hdi vedeo xde mate...

      Delete
  5. hancusss Pakatan Rakyat kali ni.. BN dengan slogan rakyat didahulukan, PR pula sesuai dengan NAFSU DIDAHULUKAN..

    Borneo Bullet

    ReplyDelete
  6. ni ler akibatnyer jika slalu check-in hotel untuk day use and wat kerje ..... staff hotel nak report tak leh kang takut kene buang kerje.....so pasang spy cam lagi bagus...die org bleh wat duit....so laen kali sesape yg nak menginap hotel d KL make sure bli spy cam detector so tak ler kang jadi pelakun tambahan hahahah.

    ReplyDelete
  7. Dengak kata mok cik yg bertanding kt tganu nok pakai logo ni,dok mau lagi logo kunci

    ReplyDelete
  8. "KAKI MAKSIAT diangkat jadi pemimpin" dengan "PENGEMBALA KAMBING diangkat jadi pemimpin"
    ape beza aekkkk??
    Jahanam orang islam di malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dunia dah nak kiamat..
      TAUBATTTT YOKKK

      Delete
  9. Apa maksud awak dgn ""pengembala kambing"" d angkat jadi pemimpin?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!