INI BUKTI PAKATAN MEMANG HARAMJADAH!

Korang tengok la macamana depa dok menipu! Ini adalah gambar Utusan yang asal vs gambar yang telah diedit. Hmmm bila puak pakatan buat takde siapa pun kata apa...

35 Responses to "INI BUKTI PAKATAN MEMANG HARAMJADAH!"

  1. Dah dekat pilihanraya ni, apa lagi citer yang pencacai2 kunyit bole bawak....dok ulang fitnah yang sama je...di sebabkan banyak sangat memfitnah, diorang pun dah tak bole bezakan antara benda real dengan tak real...tu yang sampai melancap depan facebook, stim dengan komputer sendiri....

    ReplyDelete
  2. Puak pakatan haram sudah sampai tahap ketagih untuk memfitnah dan menipu.!

    ReplyDelete
  3. Bubar je parlimen maka berkeliaran lah tentera dajal membuat fitnah dan kerosakan iman

    ReplyDelete
  4. Oleh kerana KEAKRABAN pakatan haram ini dengan fitnah maka wajarlah peribahasa "seperti isi dengan kuku" ditukar kepada "seperti pr dengan fitnah".

    ReplyDelete
  5. Mangsa terbaharu Nuar brahi adalah chua jeng Meng..disebabkan terlalu percaya kepada Nuar brahi serta sikap putus asa dengan MCA..dia joint PKR tetapi setelah puas dia dipergunakan ...kini dia dibuang bagaikan sampah tak berguna...so ingatlah wahai warga baru PKR..lihat sahaja lah dan renung kembali:-
    1. kenapa bekas rakan dan pejuang bersama nuar dizaman reformasi yang sanggup menghuni penjara kerana mempertahankannya insaf dan lari menggunakan nuar.
    2. kenapa para peguam yang membela nuar bagi kes liwat kali pertama dulu dah lari daripada menjadi peguambelanya sewaktu kes liwat kedua.
    3. kenapa nuar brahi tidak berani menyaman semua rakan lama nya yang mendedahkan semua perlakuan jahat nuar...sedangkan dia merupakan pakar didalam saman menyaman.
    4. Sekiranya benar dakwaan anuar video sex dan liwatnya itu satu konspirasi yang dilakukan oleh UMNO...kenapa dia rela dan embiarkan diri dipergunakan serta kenapa tiada video sex lain melibatkan penentang UNMO saperti nike ajis, guan eng, kit sia ataupun OKU singh..bukan ke kalau lebih mudah UMNO mencipta video sebagaimana terdapatnya video nuar brahi..jawpannya kalau tak benar, perkara ini tidak akan berlaku.

    ReplyDelete
  6. Kemenangan 3/3 kepada BN ...takbir

    ReplyDelete
  7. Sejak bile bn pandai takbir?
    Lepas satu persatu tiru pr..
    Hahaha...klau haram,kenapa tiru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat2 nak ngudi ni ramai cai2 umno yg berkopiah pulak... kah kahkahkahkah

      Delete
    2. Bhai 12.32 kopiah pun jd isu ke...hahaha cari le isu yg lbh hebat...seperti makin kerap le guan eng BERJEMAAH di masjid2 sbb nk bg tazkirah....

      Delete
  8. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Takbir hak PAS ke? Bila kafir harbi baca petikan hadis dan suruh takbir kemain laju lagi takbir. Saudara sesama Islam bertakbir katanya meniru PAShit!Mmg bangang bin Bahalol!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akuilah hangpa dah takdak modal..
      Baru sekarang sibuk nak takbir..kahkahkahkahkah
      Sebelom ni sibuk take beer je kot..hahahahaha
      Gambar parpu meja penuh stout takkan tak ingt kot?
      Dahla,drama swasta hangpa skrip terlalu murah..

      Delete
    2. Bhai 12.10 lu tak malu kh dgn statement lu... Perjuang islam terdahulu pun tiru pas ke...umur pas dah berapa ribu tahun... Mngucap 2 kalimah syahdah tu kerana Allah atau tiru pas...kemon bhai jgn jd budak kecik...APA!!! Lu nk ckp ngan bapak lu...

      Delete
  12. Sebenarnye ini adelah blog paling terencat akal aku jumpe..hahahaha
    Aku tau parpukeling dah remove comment aku tdi...
    Tak gentleman langsung penulis blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ada hati nk joint gak bhai sekor ni...mulut ckp lain,tp hati lain..bhai blm apa2 lu dh ada sifat negatif kpd PK...dlm satu komen blh ckp komen kena removed hahaha...

      Delete
  13. Anwar gerun dgn orang Perak!!!!

    ReplyDelete
  14. Dei.. Aljuburi block org dlm twitter ko xpikir chai??

    ReplyDelete
  15. Cincin ajaib tu boleh ilang dan muncul semula-jadi tapi ia bukan macam biskut coklat chipsmore sebab tak larut dlm air susu,nilai harganya pula memang terlampau melampaui kemahalan yang menasabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cincin oh cincin..cincin oh cincin...hahaha sian diaaaaa...siannnnnn dia

      Delete
  16. nampak sesuai lah cincin tu dengan kak mah. nampak elegent dan nampak serasi dgn FLOM

    ReplyDelete
  17. Sedangkan mee maggi pun ada pelbagai perisa inikan pulak kertas persuratan perkhabaran,biasaklar lain padang lain belalang lain orang lain barangnya...entahnya...

    ReplyDelete
  18. ada yang berkawan dgn kastam tak payah nak declare barang.... maklumlah kawan dan ada pulak green lane. inikan pulak 1st lady, logik ke 1st lady nak declare apa-apa bila lalu green lane atau vip lane. akai ada ka? Kalau begitu punya harga sebentuk cincin, dah lama disapu org kaya yang berlambak di seluruh dunia. lagi satu, tak ada kah org peranchis boleh berbahasa Inggeris, kena pakai penterjemag monggolia pulak. Malaysia France Institut apa gunanya kalau tiada seorg pun Malaysia boleh berbahasa Peranchis. Klau tak ada sangat, boleh minta tolong dgn Mahadir Lokman. Perantara dan penterjemah kepada satu urusan jual beli senjata antara Kerajaan Malaysia dan Kerajaan Peranchis merupakan seorang model dari Monggolia. kalau nak tipu pun agak-agak la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai..aku setuju ngan ckp lu...ds rosmah boleh pakai je kat jari...kastam mana nk tanya kt ds rosmah cincin tu ori ke...nmpk sngt cincin mmng utk pameran sbb tu cincin tu declare pada kastam...kastam tu anak sapa ya yg buat kecoh satu negara..

      Delete
  19. itulah dia kerja si pakatan haram tu semua!! tak hbs2 dgn fitnah depa!! smpaikan berita yg asal depa blh tukar dgn yg palsu!!! sungguh melampau!

    ReplyDelete

  20. KISAH AMINAH ALTANTUYA SARIBU:

    http://reformisanakmuda.blogspot.com/2011/12/rosmah-deepak-buat-kejutan-lagi_24.html

    ReplyDelete
  21. nanya betul perempuan yg sarat mengandung dibom C4 secara kejam........... atas arahan kuasa2 tertinggi msia.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...lbh naya rakyat malaysia yg kena bom di otak...bengap memnjang der...

      Delete
  22. propaganda pakatan tentang isu cincin ni memang nampak mereka memang berjaya meracuni pemikiran rakyat, gambar ni jelas menunjukkan mereka memfitnah datin rosmah kerana terlampau mengelabah mahukan kuasa, wehh korang ingat dengan cara mcm ni rakyat suka ke?? rakyat semakin benci wehh. satu satu isu ko buat kantoi, malu wei !! 1 malaysia tolak fitnah pakatan rakyat !! Hidup BN !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Propaganda amende... borang ikrar kastam 1 tu ada register nombor... masa di ikrar sistem maklumat kastam (SMK) kena shut down... tanya la semua forwarding agent di KLIA.... semua tahu hal ni...

      Delete
    2. Saya tak tahu pon sbb ni angkara fitnah dgn rosmah.. kau dengki apasal

      Delete
  23. haramjadah....najib yg suka sebut...

    ReplyDelete
  24. kalau mat rempit yg jahil agama tu tak takut dosa boleh gak aku terima sebab dia jahil tapi aku pelik kalau ostad2 pas ni tak takut dosa fitnah sebab dorang lebih tau azab dosa tu..pelik..pelik

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!