HAKIKAT YANG SEDANG BERLAKU DI SELANGOR SEKARANG! #TolakPR #GE13 #PRU13


5 Responses to "HAKIKAT YANG SEDANG BERLAKU DI SELANGOR SEKARANG! #TolakPR #GE13 #PRU13"

 1. Hakikat yg sedang berlaku setakat ini Selangor masih lagi menjadi kubu tembok orang orang kuat PkR dan PAS.Jumlah setinggan di negeri ini telah berkurang sekurang kurangnya berbanding zaman rasuah khir toyo BN.

  ReplyDelete
 2. Kkesian khir toyo...yg menjadi hakim kepada kes rasuah beliau adalah adik ipar anuar ibrahim....adil kah itu...sepatutnya hakim menarik diri kerana mempunyai hubunban kekeluargaan dengan anwar

  ReplyDelete
 3. Pembersihan setinggan berlaku semasa pentadbiran BN. PR hanya cuci tgn dan kaki shj. Harap maklum.

  ReplyDelete
 4. Ntah aku tengok selangor di bawah pemerintahan PR..berlonggok longgok rumah berhantu....sapa hantu dia...hantu dia golongan cina dan india kapitalis la...sapa bomoh dia...bomoh dia Khalid gagap....pi bagi hantu hantu kapitalis ni buat untung...sapa mangsa dia...mangsa dia golongan Melayu, Cina dan India yg berpendatan sederhana dan rendah....bomoh dia suka dok ganggu...syarikat syarikat berkaitan kerajaan...hantu hantu pemaju dengan hantu hantu kapitalis...bagi perut lagi besaq..bangsat punya PR....

  En. Anti-Kapitalis
  Nasionalis Bomoh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jadah punya Nasionalis Bomoh, Khir Toyo la yg menyebabkan hantu kapitalis bermaharaja lela di Selangor.

   Tapi sebagai Pro Bomoh, aku pun tertanya tanya kalau PR dah memerintah Selangor sekarang...aku tengok x berubah apa apa pun...apa beza PR dengan BN masa pemerintahan Khir Toyo??

   Pro Bomoh   Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!