GEMPAR BERAPI! RAFIZI THE PUSSY NAK BUAT PC TENTANG SAMAN ANWAR DAN WAN AZIZAH YANG TAK DIBAYAR SEJAK 98 DULU?

Sorry la ya, aku bukan berminat sangat nak main hal-hal begini. Tapi bila Rafizi, Malaysiakini dan Harakah Daily serang Datin Seri Rosmah kerana dua saman AES, maka terpaksalah aku bongkarkan hal ini. Sekarsang mari kita tengok 2 saman vs berpuluh-puluh saman.

Aku dah buat semakan di MyeG atas nama Anwar Ibrahim dan Wan Azizah.

Anwar ada keseluruhan 51 saman sejak tahun 1999 yang belum dibayar. ( 4 saman AES + 47 saman TRAFIK)

Daripada pegang jawatan TPM hingga ke jawatan ketua banduan hinggalah sekarang pegang jawatan ketua pembangkang dan bakal calon PM. Saman tak pernah bayar. Apa cerita ni Rapussy?

Lebih mengejutkan ada saman yang dikenakan ke atasnya kerana parking kereta tak betul. Bagaimana nak jadi PM kalau undang-undang parking kereta pun tahu? Oh ya, undang-undang semua dalam tangan dia kan? Dia boleh buat apa saja siapa pun tak boleh tegur kan?

Sama la macam dia kununnya memperjuangkan kebebasan media tapi dalam masa yang sama di adok lasyan media macam anjing dan dia pilih siapa dia nak kan? Part dia semua halal, part orang semua tak boleh? Tak nak buat PC ke Rapussy pasal hal saman Anwar ni?

Tak cukup dengan saman Anwar, bini dia yang dia panggil ikan sepat kering tuh pulak ada 10 saman trafik. Ya ada 10 saman trafik bawah nama Wan Azizah! Siapa nak jawab ni Rapussy?

Wahai Rapussy, kami rakyat Malaysia masi menanti tentang penjelasan kau dengan budak Gay bernama Bukhari ni! Apa cerita Rafizi? Kepada sesiapa yang tak tau aku cerita pasal apa, SILA KLIK SINI

93 Responses to "GEMPAR BERAPI! RAFIZI THE PUSSY NAK BUAT PC TENTANG SAMAN ANWAR DAN WAN AZIZAH YANG TAK DIBAYAR SEJAK 98 DULU?"

  1. Tu dia...korek lagi segala saman dan jenis kereta kaum kerabat puak alien ni.

    Kita bukan sesaja nak korek..alang-alang orang dah korek dulu kita korek lagi dalam biar cerah dan BERSHIT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguslah kalau DS Anwar & DS Wan Azizah x bayar semua saman tu sebab depa x sokong AES. Semah pulak sokong AES tapi x nak bayar saman.

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
    2. ramai betul macai2 UMNO yg sentap setiap kali Rafizi buat pendedahan. mau x nye, menteri pon dia blh tumbangkan. setakat cicak mengkarung lain ape lah sgt kan?

      Delete
    3. Aku dah kata...doa k.o. terkena pd mrk balik....
      Asyik cari salah org jer tapi salah sendiri lagi dasyhat.......
      Cakap tak serupa bikin... Menipu dan memfitnah dah jadi darah daging golongan gay ini....
      Ni yg buat n.ajis dan kapla seng jadi nyanyuk dan marah.....

      Delete
    4. Tiada sapa yg dlm pr tu aku nak hormat...semuanya muka lubang taik khasnya peliwat tua....

      Bekas macai pr

      Delete
    5. Dah ramai puak PR yang tergolek dog berkat doa dan solat hajat makan tuan.

      Terkini AHLI SYURA DAP KAPAL SINK tersembam menyembah bumi.

      Delete
    6. Bhai juragan...yg cicak mengkarung tu sapa bhai...lu kah cicak mngkarung atau cicak tokek...

      Delete
    7. Cicak gay yg kuat melancap depan pc....

      Delete
    8. Salam Cik Mat & Juragan 96! Jgn la comment camni. Jap jap jap anak wa yg tadika buat hal ketawa tak renti apahal la budak ni sampuk ke? Laaaaa dia ketawa terrrrrrbaca komen lu berdua. Anak wa Danial tanya lu 2 org ni sekarang belajar tadika mana? Katanya masa umur dia 4 tahun camni la tadika dia tapi 6 tahun takder dah. Nakal betul anak wa ni maafkan la dia org dah besar camtu la. Tapi betul ke awak2 masih tadika?

      Delete
    9. baguslah kalau DS Anwar & DS Wan Azizah x bayar semua saman tu sebab depa x sokong AES. Semah pulak sokong AES tapi x nak bayar saman.

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      En Mohamed awat hang bangang sangat, patut la anuar boleh tutuh depan belakang sebab dia tak sokong hudud...puki mak lu statment macam bangang

      Delete
  2. ala, pork syeikh jadi pm nanti, suma saman boleh kasi mansuh serta-merta la. Ape korang nak kecoh² sangat ni? Kalau xdpt jadi pm pun, pork syeikh akan lari ke luar negara, dah mampus nanti dia bayar la sama malaikat dalam kubur. Pork nick dah kasi tiket sorga sama penganut fuckatan...hutang pun dah kira langsai la. Kalau rosmah, kene bayar segera, kalau tidak malaikat xleh kasi green light dalam kubur tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira berhutang lah tu....tak bayar saman wlpun kaya raya tapi sengaja tak nak bayar......

      Delete
  3. hahaha kan pdn mke main lgi isu psl rosmah kne saman nk wat hal negara....nie ha amik kaw! rapussy dah kne skrng apa lu mau ckp? sblom ko ckp kat org ukur baju sndri dlu la brader rapussy oi....x ke bodoh bahlul namenye...owh n lgi 1 ble org bn dan umno pki kete besa mcm camry sket dah mle org pas kecoh nie ha si org pas perlis pki porsche hampe xpertikaikan lak? klu bisness nrml ar bro so jgn nk tunding jari sgt la puak pakatan yg bodh

    ReplyDelete
  4. Aku ni boleh kata pengguna PLUS yg setia. Patut la keta2 spt no yg tertera di atas kena saman. Speeding je keja dia, sampai keselamatan rakyat lain tidak dijaga. Letih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu berkuasa nanti...lagi hebat kurang ajarnya.....

      Delete
  5. Sebab nak kejar cereamah tu yg kene pakai PORSCHE..naik unta lambat sampai.

    Ehem...ALPHARD Tok Gurus ada saman tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok guru naik keta lembu ja, zuhud..

      Delete
    2. Keta kambing ada ker. ? Senang husam nak p,jaya dari kelantan gereti tak kena saman...embeekkkkk mbekkk..

      Delete
  6. Bagus pk, bongkar selagi boleh, asalkan berlandas fakta dak bukti yang sahih, orang kata sarang tebuan jangn dijolok, tapi degil nak tnjuk pandai, padan muka..2 saman dah nak kecoh, yang berpuluh berkurun x bayar buat diam..kan dah pecah tembelang..

    Salam Gelombang Biru

    ReplyDelete
  7. bro, lu highlight jenis kesalahan apa tu yg dsai buat? tulisan kecik sangat le! "f*cking on the wrong side" ek?...LOL denda 30hengget je ke?? hahahah

    ReplyDelete
  8. Kena dok ada pembetulan skit bro. Tahun dia dok Sg. Buloh tu nak kena hati2. Nanti cai-cai dia mai spin gila-gila. Yang lain tu ok. Kalo nak spin mungkin klon dia yang bawak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..nanti raja spin kata sume super impose, edit dan segala bagai...

      atau masa tu tengkok dia tengah berbalut..pinggang dok berbengkung atau pungkok tengah dok ada bisul macam mana nak drive...mesti hantu raya dia yang merayau.

      Delete
    2. Kelajuan mengejar lubang taik....

      Delete
  9. Itu lah jangan nak fitnah orang lain...tengok sekarang dah kena balik rapussy nii...padan muka...

    ReplyDelete
  10. Raja Pussy ni pandai spin je.....Sekarang saman deme bile nak bayar????
    PornKR betul.....Azmin plok berapa sama tertunggak?? Abg Stopa ada saman x???
    Cube cek tarikh saman tu.....Dia bawak laju2 nak wat ape???????Jeng...Jeng...Jeng...Nak cepat sampai Chow Kit....

    ReplyDelete
  11. Rapussy punya muka macam pussy lembu....asyik nak gaduh ngan pompuan jer....dulu gaduh ngan sarizat, sekarang ngan rosmah....betul la ko ni jenis pondan .....se tahu aku, pondan @ Mak nyah dan makhluk yg gemar jantan ni memang suka gaduh ngan pompuan....

    ReplyDelete
  12. Skandal scorpene sah fitnah....kerajaan perancis mengesahkan fitnah pr tersebut......tak heran aku....!!!!!!.
    Patutlah ds najib dan bn cool jer bila difitnah sebegitu.....

    ReplyDelete
  13. "Kami rakyat Malaysia"... ?

    Sejak bila aku lantik hang jadi wakil aku?

    Mabuk ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak lu masuk blog ni lah...

      Delete
    2. Klu ko marah sgt cai....jgn sampai mengamuk sakan....
      Bertenanglah.....anggaplah kekalahan sebagai lumrah kehidupan....
      Ubah dan tolaklah muka2 pemimpin gay dan zina serta korup dlm pr supaya dpt menebus rasa terkilan ko selama ini....

      Undilah BN

      Delete
  14. Fakta menarik, saman Rosmah Mansur adalah keatas kereta Proton WAJA! Siapa yg pernah kutuk PM dan isteri kononnya guna kuasa utk kepentingan diri utk bermewah harap2 dpt bertaubat. PM sendiripun guna Proron Perdana utk kereta rasmi, kereta sendiri yg biasa dipandu hanya Mercedes yg dipasang dikampung beliau di Pekan. Kalau nak dibanding harga bas mewah Anwar dgn Waja mcm langit dgn bumi der. Jgn lupa gaji exco di Selangor yg ada skrg bersamaan 1 juta setahun. Itu pencacai Nuar tak anggap pulak membazir.... Pelik pelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anon 5:37! Fakta lu memang menarik bhai. Tabik springggggg !!!!!

      Delete
    2. PARTINYA SAJA ISLAM ORGNYA ENTAHLAH. TAK NAMPAK CIRI2 AHLI SYURGA PULAK. MENGUTUK MEMFITNAH ORG NOMBOR SATU.

      MCM ORG BANYAK MAKAN BENDA HARAM PERANGAI JAHAT SEMACAM.

      Delete
  15. Gelagat2 dan pe,il spesis2 Gay Jamban nacan Raspussy memang mulut lazer. Asik nak bergaduh n cari pasal. Ada saja oeang yg salah sedangkan jubor sendiri blendir dan kurap tak nampak ibarat kata pepatah lalat sebelah lautan bole nampak, tahi gajah depan mata tak nampak. Mulut Raspussy ni memang bau najis sebab comolot dgn Nuar Jubor. Jangan2 tangan Nuar Jubor pun compon raba2 dan gentel2 kote dia. Itu yg buat Raspussy stim kodok dan sayang giler dgn Boss Dia. Eeee geli macam bak muntah dgn Gay2 Jamban dan spesis2 yg suka buat2 benda2 dalam jamban ni.

    ReplyDelete
  16. Gelagat2 dan pe,il spesis2 Gay Jamban nacan Raspussy memang mulut lazer. Asik nak bergaduh n cari pasal. Ada saja oeang yg salah sedangkan jubor sendiri blendir dan kurap tak nampak ibarat kata pepatah lalat sebelah lautan bole nampak, tahi gajah depan mata tak nampak. Mulut Raspussy ni memang bau najis sebab comolot dgn Nuar Jubor. Jangan2 tangan Nuar Jubor pun compon raba2 dan gentel2 kote dia. Itu yg buat Raspussy stim kodok dan sayang giler dgn Boss Dia. Eeee geli macam bak muntah dgn Gay2 Jamban dan spesis2 yg suka buat2 benda2 dalam jamban ni.

    ReplyDelete
  17. terbaik PK..!!kau dah buat raPUSSY jadi berPUSSY2 dah..di serang Rosmah dengan 2 saman ke atas kereta Proton WAJA,kita bagi dia 47 saman dengan kereta Mewah..confirm sekarang ni rapussy kena sula kat anwar ibrahim sebab berlagak pandai...aku ingtkan bijak sangat dia ni,tapi bodoh jugak..kalau dia xbuka cita saman ni kan,kita tak tahu plak yang si Anwar Ibrahim Pandikutty ada saman smpai berpuluh2...bagus gak kau ni raPUSSY..awek gay kau apa cita??nama BUKHARI erk??nama mnja dia apa,ARI ke??hahahaha...

    ReplyDelete
  18. UBN luluskan AES-- rakyat dicekik-- kontraktor kroni pasang alat AES, kaut untung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...suruh belajar malas,suruh bisnes lingkup...klu tak bhai,lu boleh jd kontraktor psng aes...bhai lu citer pasal aes ni...boleh lu citer keburukkn aes ni.. Aku nk tahu gak apa keburukkan aes ni..

      Delete
    2. Dulu bukan main lagi bersidang dlm parlimen utk kurangkan kemalangan jln raya dgn cadangkan aes...
      Bila ada aes....bangkang pulak....bodoh!!!!!

      Delete
    3. Ada takde AES sama jer...tak pernah pun aku kene saman..sebab aku tak merempit dan tak taksub nak kejar timing ceramah.

      Delete
    4. Salam Anon 6:09! Wa minta maaf awal2 ni LU MEMANG BODOH. Lu tak mau tercekik then jgn la bawa kete laju2. Anak wa yg tadika pun tau formula simple nih. Lu berhentikan apa saja aktiviti lu skrg, pergi depan cermin, pejam mata, ingat formula tu baik2, skrg buta mata tengok cermin, cuba lu tengok kat depan nampak tak ada sorang budak bodoh tengah tengok lu sambil tersengih2.

      Delete
  19. CABARAN!

    KUASA RAKYAT adalah lebih berdaulat dari segelintir elit KUASA DIKTATOR rejim pemerintah zalim!!!!

    rakyat jangan pondan dengan penjenayah!


    pru13... tolak rejim penindas asobiah UMNO berkuasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai...mmng betul lu ckp KUASA RAKYAT adalah lbh berdaulat...dan dgn KUASA RAKYAT juga lh kerajaan dipilih utk menjadi kerajaan yg sah dan berdaulat...
      Rakyat berpuashati dgn cara kerajaan mntadbir negara...bhai lu blh detail kn cnth diktator dgn regim pemerintahan yg zalim di negara aku...lu rakyat negara mana bhai...

      Delete
    2. Sokong pr.....sama mcm sokong lanun kiram.....

      Delete
    3. Kecewa dgn bewak gay yg gadai agama dan jual pil kuda....
      Umno/bn pula yg dicemburukan krn kredibilitinya di mata majoriti rakyat malaysia....
      Apa2 pun cai....klu ko islam...bawak mengucap...
      Jgn gadai nyawa menerima kekalahan teruk pr khasnya pgayr....

      Bekas macai pr

      Delete
    4. Salam Anon 6:12! Lu rakyat mana? PRU12 pegi undi tak? Parti lu majoriti rakyat pilih tak? Lu jawab satu persatu soalan wa ni? Kalu lu tak terjawab pack brg lu siap2 pi sewa tongkang balik INDON atau lu boleh ke Sulu je bertuankan Kiram.

      Delete
    5. WEI NGOK DAP LU TAK TOLAK PULAK. ITU KAFIR LAKNAT LU TAU KE DIA TAK MAU ISLAM. APA LU PUN KAPIAK MCM KAPALSINK KA. LU MMG TOLOL. SORRY LA TAPI PAS MMG SUKA ORG TONGGONG MCM LU....

      Delete
  20. FITNAH!
    Pada akhir zaman akan muncul pembohong-pembohong besar yang datang kepadamu dengan membawa berita-berita yang belum pernah kamu dengar dan belum pernah didengar oleh bapa-bapa kamu sebelumnya, kerana itu jauhkanlah dirimu dari mereka agar mereka tidak menyesatkanmu dan memfitnahmu" - Sahih Muslim

    Dari Ali dan Abu Hurairah r.a.: "Apabila harta rampasan perang (milik umum) dikuasai segelintir orang sahaja, barang amanah menjadi rampasan, harta zakat menjadi hutang, seorang lelaki mentaati isterinya dan menderhakai ibunya, berbuat baik kepada temannya dan berbuat kasar kepada bapanya, suara-suara tinggi di masjid-masjid, yang menjadi pemimpin suatu kaum (bangsa) adalah orang yang hina (berkelakuan/bersifat keji) di antara mereka dan orang yang menjadi ketua suatu suku (kabilah) adalah orang fasik di antara mereka, seorang lelaki dihormati kerana takut jahatnya, arak biasa diminum, sutera biasa dipakai (oleh lelaki), munculnya penyanyi perempuan dan alat-alat muzik, orang yang di kalangan umat terkemudian akan melaknat (mengutuk) umat terdahulu, maka ketika itu hendaklah mereka menunggu kedatangan angin merah atau pembalikan bumi atau keburukan bentuk-bentuk atau tanda-tanda yang beriringan seperti tali yang putus maka jatuhlah biji secara berterusan". - Riwayat Tarmizi

    Diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a., "Hari qiamat tidak akan terjadi sehingga melimpah ruah harta benda dan timbul fitnah (ujian kepada keimanan) dan banyak berlaku 'al-Harj'". Sahabat bertanya, "Apakah al-Hajr itu hai Rasulallah"? Nabi saw. menjawab, "Peperangan demi peperangan demi peperangan". - H.R. Ibn Majah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu anwar ibrahim terbaca nukilan u bhai...gerenti bertaubuat......hihihihiii

      Delete
    2. MENCARUT BUDAYA UMNO

      ko dah kira ok jugak, tk lah emosional macam kawan2 ko yg berbahasa kuning tu ... rosak budi bahasa melayu....

      cuba ko banding cara obama & rommey di USA tu berpolitik.... walaupun mereka tu kafir... tapi tak macam kita.... cara politik kotor yg menjijikkan....

      mereka bersaing, berdebat, bertanding kehebatan demi berkhidmat untuk negaranya... bukan berkelahi, bermusuhan, berdendam, bahkan berbunuhan sesama sendiri...... itulah demokrasi USA negara kafir itu...

      kita di Malaysia, khususnya politik melayu , pd akulah masih terkebelakang dan diera duania ketiga.......

      apa pun itu pandangan aku.... ya

      Delete
    3. MENCARUT BUDAYA UMNO
      - - - - - - - - - - - -
      Itu adalah syarat sah dia.......jika tidak dipatuhi maka terbatal keahlian nya.
      MENCARUT BUDAYA UMNO

      Delete
    4. Carut mencarut bukan budaya UMNO. Pemimpin PAS seperti Pock Nick suka mencarut. Macai-macai PR adalah jaguh dalam hal carut mencarut ini. Buktinya sila lawat Malaysiakini, FMT dan Malaysia Chronicle.

      Delete
    5. Budaya mencarut dilakukan oleh pihak yg tertekan akan kekalahan yg bakal menimpa.....
      Sukar menerima kelebihan pihak lawan sampai mencarut yg dicontohi dpd para pemimpin anugerah tuhan....

      Delete
    6. Bhai...sejujurnya adakh lu rasa yg pnyokong pr bersopan dan mnjaga tutur bicara...bhai tak guna brckp brbunyi dan guna nick name islamic klu tidak tahu utk ckp dn beri pndngang yg jujur...

      Delete
    7. Salam Azazil! Kalu blh tunjuk bukti bertulis mengatakan syarat sah menjadi ahli UMNO mesti mencarut wa akan masuk PAS skrg. Kalu tak ada bukti bertulis maka anda tergulung dlm mrk2 yg disebutkan dlm Hadith yg disahihkan Muslim.
      Wa ikuti cermah awal2 PAS tahun 80an terutamanya Mat Sxyz penuh dgn mencarut, habis sume org dicarut. Masa tu muda ikut aje, percaya aje! Wa masin ingat dia fitnah lu dengar baik2 dia fitnah bang non kata bang non peliwat dan gelar bang non AlJubburi. Siapa yg gelar Mahathir dgn nama MahaFiraun, MahaZalim, sesuai ke nama camtu terutamanya Firaun sume paham tak bleh pakai selain syaitan dan iblis? Sesuai ke akhlak mcm ni? Beri gelaran tak seninoh pada Mahathir dan bang non. tapi sampai skrg org pakai sebaba ada yg percaya fitnah mat sxyz? Wa masin lagi percaya cerita mat syxz pasal bang non tapi wa tolak kemungkaran dgn tahap yg paling lemah dlm Islam yakni menolak dgn hati.Bang Non dan Zuraida Ampang gelarkan DS Najib pandikutty! Ok ke? Wa tak pentnah dengar pemimpin2 kerajaan BN gelar apa2 oh ya satu lagi lu pergi research siapa gelar ulama terompah. Jgn la lu counter komen wa ni dgn " Mahathir kutuk Nabi SAW zaman dia tak gillete" ni bukan fitnah memang takder gillete zaman nabi tapi takder Nabi SAW tak brcukur ada cara lain.

      Delete
    8. Bhai...sejujurnya adakh lu rasa yg pnyokong pr bersopan dan mnjaga tutur bicara...bhai tak guna brckp brbunyi dan guna nick name islamic klu tidak tahu utk ckp dn beri pndngang yg jujur...


      Salam Azazil! Kalu blh tunjuk bukti bertulis mengatakan syarat sah menjadi ahli UMNO mesti mencarut wa akan masuk PAS skrg. Kalu tak ada bukti bertulis maka anda tergulung dlm mrk2 yg disebutkan dlm Hadith yg disahihkan Muslim. Wa ikuti cermah awal2 PAS tahun 80an terutamanya Mat Sxyz penuh dgn mencarut, habis sume org dicarut. Masa tu muda ikut aje, percaya aje! Wa masin ingat dia fitnah lu dengar baik2 dia fitnah bang non kata bang non peliwat dan gelar bang non AlJubburi. Siapa yg gelar Mahathir dgn nama MahaFiraun, MahaZalim, sesuai ke nama camtu terutamanya Firaun sume paham tak bleh pakai selain syaitan dan iblis? Sesuai ke akhlak mcm ni? Beri gelaran tak seninoh pada Mahathir dan bang non. tapi sampai skrg org pakai sebaba ada yg percaya fitnah mat sxyz? Wa masin lagi percaya cerita mat syxz pasal bang non tapi wa tolak kemungkaran dgn tahap yg paling lemah dlm Islam yakni menolak dgn hati.Bang Non dan Zuraida Ampang gelarkan DS Najib pandikutty! Ok ke? Wa tak pentnah dengar pemimpin2 kerajaan BN gelar apa2 oh ya satu lagi lu pergi research siapa gelar ulama terompah. Jgn la lu counter komen wa ni dgn " Mahathir kutuk Nabi SAW zaman dia tak gillete" ni bukan fitnah memang takder gillete zaman nabi tapi takder Nabi SAW tak brcukur ada cara lain.
      ---------------------------------------
      Sokong lah sapa saja yang kau nak sokong, tapi jangan sokong kemungkaran & maksiat yang mereka lakukan...

      Delete
    9. Salam! Adik pun sama ya Sokong lah sapa saja yang kau nak sokong, tapi jangan sokong kemungkaran & maksiat yang mereka lakukan...

      Delete
  21. Balik balik saman mcmlah pemimpin PR saja yg ada saman,taulah puak pemimpin Amno tak direkod saman trafik pun bila bawak kereta sendiri sebab semua dah kau tim sai @settle baik punya.Dah takde isu seks terbaru mulalah gelabah kering idea takde ilham,hal remeh temeh cuba nak sensasikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anon 7:10. Kan ke Ds Rosmah kena saman apalak takder pemimpin UMNO yg tak kena saman sebab kow tim. Yg menteri tu atas urusan rasmi memanglah di escort dan dikecualikan sebab tu bang non disaman selepas 1999 ....... Bukan lagi TPM tapi rakyat biasa jek cam kita so bawa la kete perlahan2 ikut undang2. Wa sangja baik agaknya bang non dia terlupa yg dah kena pecat TPM.

      Delete
    2. Kau kalau UMNO saja mcm2 kau kata. KAU TAK PERASAN MAK BAPAK KAU BESARKAN KAU MESTI DIDALAMNYA ADA JASA UMNO. JGN CUBA NAFIKAN SEJAK LAHIR SEKOLAH DAN SAMPAI SEKARANG APA YG MAKAN GUNA PAKAI ADALAH SAMADA DUIT UMNO ATAU ATAS HASIL USAHA UMNO.

      CUMA KAU TERLALU ANGKUH DAN DLM MASA SAMA GOBLOK. KAU TGKLAH SEKELILING KAU KEMEWAHAN YG KAU NIKMATI ATAS USAHA UMNO MELAINKAN KAU DUDUK KAT DLM HUTAN NUN JAUH DI KELANTAN MUNGKIN KAU TIDAK MERASANYA SEBAB KERAJAAN KELANTAN DAH TIDUR SELAMA LEBIH 20 TAHUN SEBAB TU TIADA KEMAJUAN.

      JADI SEDARLAH DIRI TU SIKIT. BELAJAR BERTERIMA KASIH PADA UMNO. KAU PATUT BENCI DAP YG ANTI ISLAM DAN RACIST. JGN NANTI BILA DAH SUSAH BARU NAK TERCARI2 UMNO. KAMI SEMUA AKAN MENYUMPAH KAU SAMPAI MATI TERMASUK KETURUNAN KAU. FAHAM.

      Delete
  22. SAMAN AES TU YANG TERBARU SAMAN YANG DAH LAPUK SEBELUM AES HARAM TAK BAYOR APA CERITA?

    KALU DAH KAKI AUTA DAN PEMBOHONG TU SEGALA APA SEMUA NAK PUTAR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mana nak hormat muka penipu mcm tu....
      Memalukan nama diri sendiri....

      Delete
    2. Salam Anon 7:11! Wa nampak ni bukan isu siapa ada saman tapi isu melanggar undang2. Lama ke baru ke itu cuma system je tapi bawak laju lebih had memang salah dan dah dipersetujui pihak pembangkan di parlimen. Bang non ada dlm parlimen tu keluar parlimen vroooommmmmm!!!!

      Delete
  23. Tengok dan contohi DNA belum pernah kena saman.
    Sebab dia didukung sana sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contoh terbaik. Pemimpin yang dipimpin bukan yang memimpin.

      Buang masa saja pergi mengundi.

      Delete
  24. Sekiranya ada saman, maka jelaskan lah dengan segera, bukan mahal sangat ponnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu kot nak bayar....rasa jatuh pulak maruah....
      Bayar china doll dan jantan gay boleh...byr SAMAN bacuuul.....
      Saman org pandai....byr saman ciput pun bacuul...

      Delete
    2. Bhai lu kutuk anwar dgn pj pas perlis ke..tp mmng betul kata lu,dah bertahun tak bayar apahal...baru jd ahli parlimen,klu jd pm tk tahulh camana..

      Delete
    3. Salam Azazil! Betul tu bayar je la jadi teladan pada sume. Ikhlas wa sokong seruan lu! Pada sume yg baca "JAGA KESELAMATAN DI JALANRAYA INGAT ORG TERSAYANG" tapi bila kena saman "JANGAN INGAT KERAJAAN ZALIM IN ADALAH DENDA ANDA KERANA TIDAK MEMATUHU UNDANG2 JALANRAYA" Sekian dr Sarib Dol Calon Bebas Kg Dusun lawan Pendekar Musytar Calan DAPP.

      Delete
  25. Aku nak undi pr tapi bergantung dgn bakal pm pr......
    Anwar atau hadi awang.....mana satu sebenarnya.....???
    Dap kata anwar....dap kata hadi....mana satu nie?????
    Ada sapa2 yg boleh bagi jwpan tepat.....

    Atas pagar pru13

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....bhai paling senang lu pngkh bn sbb dah pasti siapa pm nya...camana pr nk pilih pm,sbb parti pr ni pelik... Dap yg berkuasa s/u agung ttp pas dan pkr tkt dgn pengerusi....pkr ada presiden tp tak guna sbb ketua umum lbh brkuasa.... pas tak tahu siapa yg power presiden ke mursidol am ke...bhai tak pyh nk pening kepala....

      Delete
    2. Salam Anon 8:22! Kalu soalan lu tanya kat penyokong BN dah tentu sume kata 22 pun bukan tapi lu pun dah tau. Kalu lu tanya penyokong PR Mahfoz pun calon PM. Wa pun rasa Mahfoz ok sebab dia ni lurus bendol sikit tak tau pusing2 kena pusing jek bleh.

      Delete
    3. Anon 8 22pm
      seperti kata dr mazlan, sembahyang istikharah dan berdoa.... tentu ada jawapan...

      Delete
  26. apa punyer mangkuk la si rapussy nie ye nk kata kat orng tp diri sendiri x betul rapussy2 mmg patut la orng panggil ko rapussy lembu.....sebelum cek saman orng cek la saman ketua umum ko,presiden ko dan ko skali kan dah kena atas batang hidung sendiri...bodoh punyer papussy......muahahaha....

    ReplyDelete
  27. viva sokong jurragan 69 well said

    ReplyDelete
  28. Si Rafizi Pussy(kemaluan wanita) gelaran mesra kurniaan blogger Umno memang salah seorang Melayu yg geliga otakknya cemerlang akademik kemudian dipecat dr Petronas kerana menyeleweng.Bila dia masuk PKR dia jdi bengap,dungu,pak turut,pak gayy,anak ikan udang dan bermacam lagi.Demikian kata kata menurut BN dan penyokong mereka.

    ReplyDelete
  29. Hahaha.. Kan dah Kantoi. Bodohnya Rafizi ni, dia nak tu muka hero asyik kena telanjang je, mcm ni ke pemimpin Pakatan? Ketandusan isu pasti duk hentam orang tak kena gaya. Apalahmmanusia mcm ni, sampai bila puak pakatan akan dibodohkan oleh Rafizi dia pemimpin pemimpin Pakatan yang lain? Insaflah Rafizi oi

    ReplyDelete
  30. Gile apa....rosmah cincin 24 juta pakai waja?...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anon 10:51! Tu lah tanda2 bukan fitnah yg DS Rosmah takder duit. Nampak sgt2 24juta tak betul! Lu click click click kat atas tengok2 kome Azazil ....... banyak ilmu dan panduan dlm komen dia.

      Delete
  31. bangang n bodoh betullah raspussy nie... kononnya nak bongkarkan saman org tapi saman ahli sendiri berlambak nak mamnpus... mcm sial haram jadah betullah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang n bodoh betullah raspussy nie... kononnya nak bongkarkan saman org tapi saman ahli sendiri berlambak nak mamnpus... mcm sial haram jadah betullah......
      ----------------------------------------------
      Ini baru menepati rukun dan syarat sah!

      Delete
    2. Adapun yg demikian itu adalah lebih baik tazkirah tentang adab sopan ini diberi kpd kumpulan sendiri dahulu. Ibarat mahu bersedekah, lebih afdal didahulukan kaum keluarga sendiri sblum kpd kpd org lain yg jauh dr kita. Maka begitu jugalah halnya dlm memberi nasihat. Utamakan sahabat dan org yg rapat ddgn diri sndri dahulu. Agar tdk diibaratkan org mulut berkokok sedang ekor bergelumang tahi. Hamba cadangkan Azazil berikan tazkirah tentang adab sopan ini dlm blog amenoworld, anak sungai derhaka, milosuam fan yg sewaktu dgnnya. Sekian terima kasih

      Delete
    3. Salam Azazil! Rukun dah syarat sah apa dik? Be specific!

      Delete
  32. banyak betul saman puak2 haram jadah nie... klu la x de org yg bahalol mcm raspussy tue mmg org x kan amik tau. tapi disebabkan kebodohannya itu maka terpikirlah semua org pasal nie..........

    ReplyDelete
  33. bodoh bangang punya anak ikan... i suruh u bogelkan orang, alih alih u yang kena bogel... - Anwar

    ReplyDelete
  34. Rasulullah SAW bersabda: "Bahawasanya akan wujud (akan datang) para pemerintah yang berbohong dan berlaku zalim. Barangsiapa yang membenarkan pembohongan mereka dan membantu atas kezaliman mereka, maka (mereka) bukan daripada (golongan) kami dan aku bukan daripada (golongan) mereka, dan dia tidak akan menemuiku di haudh (telaga kauthar di akhirat kelak). (Sebaliknya) sesiapa yang tidak membenarkan pembohongan mereka dan tidak membantu atas kezaliman mereka, maka dia daripada (golongan) ku dan aku daripada (golongan) nya dan dia akan menemuiku di haudh.” (HR Ahmad)

    ReplyDelete
  35. Tak adillllllll.aku ada 3 saman dah kena blok x blh renew rdtax.ni sampai berpuluh saman ok plk.jpj woi!black list ls klu dah byk mcm tu.blok dia time renew rdtax atau lesen tu,mau tak mau dia kena byr la.itu pun kena ajar ke cara nak dpt duit

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum..budaya carut maki samseng songsang bkn kew teraju utama yg memulakan org pakatan bkan kew bkn erk kan kan kan..bila org pro bn ikot mula kta pro bn jahat..sapew mulakan tradisi pijak gambo tonggeng n segala mcm..jeneh napak org jew salah..sian sian sian..peaceeee malaysiaaaa..

    ReplyDelete
  37. patut laaa sibuk nak hapuskan AES....ropanya berlambak dia punya saman...kah kah kahhhhh

    ReplyDelete
  38. kalo xbayar saman dari tahun 1998 mcm mane dia blh renew roadtax?

    ReplyDelete
  39. Good day! I just wish to give an enormous thumbs
    up for the nice information you’ve here on this post.
    I will be coming again to your blog for extra soon.


    my blog post ... seoul korea weather forecast 10 days

    ReplyDelete
  40. Good day! I simply want to give a huge thumbs up
    for the great data you have got right here on
    this post. I might be coming back to your weblog for more soon.


    Feel free to surf to my blog :: watch queen seon deok online princess

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!