CILAKA PUNYA BLOGGER CILIPADI! ABIS SPENDA PUTIH STOPA ALI TERKOYAK GARA-GARA KAU!

VIDEO TERBARU CILI PADI YANG AKAN BUATKAN HADI JADI BESI! KLIK SINI

Aku sedang duduk depan cermin dan melihat diri aku, aku bertanya pada diri aku, dengan muka apa aku nak pertahankan PEMIMPIN YANG ADA MASALAH MORAL???

146 Responses to "CILAKA PUNYA BLOGGER CILIPADI! ABIS SPENDA PUTIH STOPA ALI TERKOYAK GARA-GARA KAU! "

  1. Zul kulum bertanding di Shah Alam?..celaka punya Umno harbi..kami AJK Umno shah alam berusaha selama 4 tahun cuba mendekati penduduk shah alam..tp Najib celaka turunkan katak lompat Zul Kulum..kami AJK umno harbi kawasan S.Alam berikrar akan sabotaj calon UMNo harbi yg dipilih Najib..jangan harap Zul Kulum nak menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini lah salah satu punca UMNO hampir tewas di PRU13. Main tikam sesama kawan.

      Delete
    2. Tu orang pkr lah... nak burukkan orang umno . Ingat orang tak tau modus operandi orang pkr yg frust bila takut zul nordin nak bogelkan khalid gereja depa

      Delete
    3. Kenapa bila cuaca terlalu panas je
      aku tak mampu menghasilkan
      ayat yang power
      kalau pagi ok

      Delete
    4. Aku penyokong pr....tempat aku dijangka pas lwn pkr lwn bn.....
      Confuse nak undi pkr atau pas.....
      Undi bn jer la.......

      Delete
    5. AJK Umno takkan guna perkataan umno harbi... Ni sah-sah kata orang pakatan yang busuk mulut..

      Delete
    6. Khalid samad dah takut??

      Delete
    7. katak..katak..katak....btapa hina nya umno shah alam shingga najib import spesis katak jd calon?????????? tak malu ke wahai ahli umno shah alam????/

      Delete
    8. Eh. Bukan husam musa pun lompat g putrajaya ke? Khalid pun lompat tmpt lain jugak. Kit siang lg le dr utara lompat ke selatan. Kalau puak sana buat x hina ke?

      Delete
    9. Hoi anon 3:07 pm, takkan copy paste komen sama kat merata-rata blog?
      Dah ketandusan idea ke atau menggigil kepala lutut krn Zul bertanding kat Shah Alam?
      Berkuburlah riwayat politik Khalid Gereja ...

      Delete
    10. zul tu tak kulum..yg kulum tu mak hang..kulum kote khalid ibrahim..muahahahahaha

      Delete
    11. Katak pun kataklah....
      Jgn katak peliwat dah la...

      Delete
    12. Bhai aritu lu kata lu ajk umno bndr baru.. Pastu ajk kubang pasu...hahaha jiwa lu kacau ke...klu lu cai pun goyang apalagi khalid...bhai sblm zul kluar pas lu snjung separuh nyawa...skrg dia bebas..lu pnya kutuk...bhai apa beza zul ngan lajim ukim??

      Delete
    13. hahaha ni bukan org BN ni budak pembangang ni...lutut dah mula ketor bila Zul turun...habis la semua rahsia Anwar dan PKR terbarai lepas ni

      Delete
    14. BIARLAH ORG PASS SAJA YG MENIKAM UMNO TAPI JANGAN ORG UMNO SENDIRI. MALU DENGAN ORG CINAA INDIA YG TIDAK BANYAK CAKAP TETAPI UNDI PARTI KAUM DIA SENDIRI DAPP. KAU ORG PASS TAK TERASA KE. CUBA DUDUK FIKIR SEBAGAI ORG ISLAM YG WARAS.

      Delete
    15. Bahlol sorang ni bkn ahli umno...dia ni malu ngaku dia cai pr paling bangang...tp ngaku ahli umno..ayat lu ada kat merata blog oiii...kesian aku tgk ko ni...mental problem ke? Sbb nuar jubor x pilih ko jd calon? Hahaha..hentikanlah tebiat buruk ko ni weh..bkn org tambah suka dgn pr..ko bt camni lg nampak bodohh cai pr ada laaa..hahahaha

      Delete
    16. dlm PR tu lagi banyak katak dok melompat..raja katak 16 Sep pon ada..
      banyak katak tak tak tau dirinya katak..
      kah kah

      Delete
    17. Ada juga katak duduk hujung katil sambil tayang spender yg tak basuh

      Delete
  2. Hidup Barisan Natang(BN)

    Undilah Barisan Natang(BN)

    Hidup Barisan Natang(BN)

    Undilah Barisan Natang(BN)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak baik marah parti sendiri

      Delete
    2. Kat atas sekali anon3:07 tu komen dia.Kat sini pun 3:12 komen dia..Pencacai tak boleh terima ZulNordin lwn Khalid Gereja..KHALID PUN NGELABAH JUGAK>>

      Delete
    3. Aku dah linkkan blog ni dlm fb pdrm. Tunggu je. Akta ksalhan mnyimpn dan mngedar bhan lucah. Geng2 pr jom copy dn paste link ni bnyk2 di fb pdrm. Kita tngok parpukari tkincit lagu mna. Post aku td diorang respon dlm perhatian. Mohon copy link dan postkn bnyak2.

      Delete
    4. pdrm pon gang UMNO..wakakakakakakaka bingai.....

      Delete
    5. Tak kan pdrm nak geng dgn pgganas kiram pulak????

      Delete
    6. Hahaha...aku ingt dah 2013 ni takda lg akal bebudak...rupanya adalagi yg gertak cam bebudak...heee takutnya aku nk masuk blog PK ni...hahaha bhai 03.12 nmpk teruk dah jiwa lu bhai...sabar bhai rugi tungu 5 tahun pastu tak leh mngundi sbb...

      Delete
    7. KAU SENDIRI LAGI NATANG SIA

      Delete
    8. psy war telah bermula..Awas itu semua cai2 PR tu mcm lah tak kenal..

      Delete
    9. Nok pangkoh parti ajaran sesat ke ajaran syaitang? ke ajarang songsang...confused"!!
      Natang sunggoh bulatang hijau

      Delete
    10. Khalid greja akan tercirit habis spender kotor dia pinjam kat stoper ally...

      Delete
  3. Assalamualaikum

    Blog tuan telah saya pautkan dan harap tuan dapat paut blog saya iaitu

    http://www.bntube.tk

    Sama berkempen utk kejayaan besar Bn pada PRU13

    Sekian, terima kasih

    ReplyDelete
  4. Undila PAKATAN JUBOR ...yg di barisi oleh Parti Angkat SEPENDA., DAPig yg rasis Nauzubillah...dan pigayarrrr...

    Anda bole berjubor dimana-mana dan bilapbila shj...

    Bekalan KY Jelly dan SEPENDA PUTIH akan di beri percuma...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak baik kutuk parti sendiri

      biar tempang asal cerdik
      ingat!

      Delete
    2. terperasan la ko nie..
      aku bukan parti ko tu..
      tak sanggup aku nak bersekongkol dgn manusia dlm parti ko tu..geli geleman aku..
      jijik.

      Delete
  5. Gambar Mustapah Ali dan wanita dalam video lucah tu.. tak maching... berbeza/ too more diferent daripada sepatutnya... Gambar yang dok bantai tu... nampak ponggong saja.... entah2 gambar Aku... cilaka punya bloger.... WALAU APAPUN AKU LEPASAN DEGREE OF KOMPUTER SCIENCE... Gambar tu dibuat " super impose " orang putih Kata = UNDI PAS!!!!!!!!!!! Tumbangkan Penyebar Fitnah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba ko imposekan video nsjib aku nk tgok boleh ke tdk. Degree apa ko ada tuh?

      Delete
    2. Degree cap ayam.

      Delete
    3. tulis english pun berterabur. podah cit. degree jubo mana ko ambik. haha. kepala butoh dah gatal nak berzina, nak salah kan org lain jugak.

      Delete
    4. Klu adegan seks nak dibuat guna cgi mgkin dpt tapi tak real mcm video sebenar stopa ali.....
      Anyway aku amat simpati dgn beliau.....
      Lain kali jgn ganggu anwar punya rancangan.....buruk padahnya...

      Delete
    5. Aku dah linkkan blog ni dlm fb pdrm. Tunggu je. Akta ksalhan mnyimpn dan mngedar bhan lucah. Geng2 pr jom copy dn paste link ni bnyk2 di fb pdrm. Kita tngok parpukari tkincit lagu mna. Post aku td diorang respon dlm perhatian. Mohon copy link dan postkn bnyak2.

      Delete
    6. Suruh la sitopa bogel pastu tengok sama tak

      Delete
    7. degree kimak ko..muahahahah

      Delete
    8. Ini bukan degree Computer Science tapi degree Kontol Science.

      Delete
    9. dapat degree pun pinjam duit PTPTN...lepas tu meroyn suruh hapuskan hutang...

      Delete
    10. Anon 4.4pm...ko soh stopa spender g bt report polis dulu br sibuk nk soh polis siasat blog org...org lain yg sedap ko lak susah payah bt report ape hal? Bodo tahap macai btol ko ni..ke ko teringin gak nk beraksi mcm tu?

      Delete
    11. Aku rasa ko dapat degree tu pun dgn duit ptptn.... Sah kena bayar sbb pointer rendah...... tu yang meroyan sangat ni.. Buta mata dan buta hati... Punya maksud berbeda...

      Delete
    12. biasa la PR ni.. yg benar dikatakan super impose..
      yg fitnah berkoyan- koyan cai2 kata itu lah yg benar..
      dasar otak udang..

      Delete
    13. so what kalau degree sains computer? xde kena mengena pun... kalau degree masscom ke graphic ke ok gak

      Delete
    14. Degree computer science mana ada kena mengena dgn visual effect diluar bidang mereka buat menatang ni...nak debat meh sini..aku 20tahun dlm industri, specialist dlm cgi dan visual effect utk mostly tvc...

      Delete
  6. Kenapa parti dlm pr bertembung sesama sendiri????
    Adakah masing2 nak jadi dominan atau dah tak percaya dgn mat liwat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU AKU JADI MCM TUK STOPA DAN KALAU AKU TIDAK BERZINA SEPERTI YG DISEBARKAN MAKA AKU AKAN PANGGIL SEMUA WAKIL MEDIA TV DAN RADIO DAN AKU AKAN BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH BAHAWA AKU TIDAK BUAT PERKARA TERKUTUK DAN AKU BERJANJI AKAN MENCARI DALANG YG JUGA PELAKU YG MIRIP AKU SAMPAI KELUBANG CACING. DAN AKU AKAN BUAT LAPORAN POLIS. INI SEBAB AKU TIDAK BUAT DAN AKU TIDAK MAU ANAK ISTERI SERTA CUCU CICIT AKU MALU.
      KAU ORANG SANGGUP KE BUAT MCM AKU NI.

      Delete
  7. Anon 3:53 kalau ko kata gambar Mustapa Ali dan wanita tersebut tak matching mungkin aku setuju kalau di impose kan scene Mustapa ali dengan wanita tersebut, tapi ni menunjukkan nkO mengaku yang mustapa ali tu masok bilik pastu bukak seluar pastu telanjang itu adalah perkara yg benar2 berlaku tak gitu? kalau ko sebagai seorang LEPASAN DEGREE OFF COMPUTER SCIENCE cuba ko tunjukkan teknologi mana yg boleh edit video atau live movement yg begitu detail and perfect.Aku rasa hollywood pon belum pernah menghasil kan filem edit terbaik macam ni

    ReplyDelete
  8. PASporno said : psttttttt......dalam pemimpin PAS ada pelakon porno....kuikuikuikui.....

    ReplyDelete
  9. Adoiii... sex lg ke? Aku nak isu nasional bkn isu sex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni satu isu nasional.....kenapa tak ada hudud dlm manifesto pr?
      Adakah utk menyelamatkan tengkuk mrk sendiri????

      Delete
    2. klw ada hudud..Pas tak ada org nak bertanding le..
      semua dah mati kena rejam..

      Delete
    3. Dala buku jingga tidak ada dinyatakan bahawa hudud aka dilaksana dan dalam manifesto bn pon tidak di nyatakan bahawa hudud aka dilaksana jika bn memerintah malaysia selepas pru 13 nanti...

      2 kali 5.....

      Delete
  10. PASporno bacul ngan Kristian.....Depa nak boh Allah jesus.....Apa PASporno buat??????Mula poknik setuju....Pok Hadi pun setuju....terus kecek kat bang nuar PASporno setuju....Pastu akar umbi bantah baru nak wat Muktamar....Bang Nuar mane kire Muktamar PASporno....Bang Nuar dok pusing satu Malaya kate Pok Hadi dah setuju....Aku x paham betul pendirian PASporno skrg.....Sampai la ni....Apa pendirian macai-macai PASporno?????sonyap jo......PASporno dah bacul....TUKAR....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesilapan besar bila mrk sedar mat liwat tu munafik dan fasik TETAPI sanggup jadi pelacur agama demi politik.....politik golongan lgbt...

      Delete
    2. Aku dah linkkan blog ni dlm fb pdrm. Tunggu je. Akta ksalhan mnyimpn dan mngedar bhan lucah. Geng2 pr jom copy dn paste link ni bnyk2 di fb pdrm. Kita tngok parpukari tkincit lagu mna. Post aku td diorang respon dlm perhatian. Mohon copy link dan postkn bnyak2.

      Delete
    3. Ala PASporno bacul.....pasai pemimpin dia jadi pelakon porno....dia buat report polis.....Tapi bile Kristian nak guna ALLAH is JESUS....ada dia buat report polis.....Hipokrit.....Parti Islee.

      Delete
  11. edit kunun...buat satu la kalu pandai sangat. suruh pakar2 it buat tengok jadi ke tak. baik punya henjut awek. sakit lutut la, sembahyang duduk atas kerusi la, tak bole bengkok lutut la, kepala butuh la oiii...

    ReplyDelete
  12. X lama lagi PASporno akan benarkan kristian gunakan ALLAH kat jesus dia......Pasai bang nuar dok putar satu Malaya kate Pok Hadi dah setuju.....ALLAH is JESUS......Apa macai-macai nak wat??????Macai dok sedap beromen buat porno......puihhhhhhhh......

    ReplyDelete
  13. Cpt wt vid njib...bktikn anda brklulusn it degree..klo c pwn bktikn tg mne spr impose nyer..

    ReplyDelete
  14. Jom boikot. Akar umbi tk setuju dgn calon. Knpa ltak org buangan atas nma bn. Mngenepikan jwtnkusa bahguan yg lain????. Apa kami kurang baik untuk dipilih????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik ko tolong khalid samad....

      Delete
    2. Untk pr tak sama sekali. Tapi kami tolak calon.

      Delete
    3. Bodo jugak yea...tolak pr tapi tolak bn.....hahahahaaaaahaaaaaaaaa

      Delete
  15. PASporno said :

    Tanya sama katil apa sebab goyang,
    Nanti jawab katil,
    Abg Stopa yang goncang,
    Tanya sama Abg Stopa apa sebab goncang,
    Nanti jawab Stopa tanya la Peguam.

    Tanya sama macai PASporno kenapa Abg Stopa goncang,
    Nanti jawab macai ada titik hitam kat dahi Abg Mat Stopa.

    Tanaya sama bang Nuar kenapa kuat goncang,
    Nanti Bang Nuar jawab,
    U Ulang I Saman................


    Kuikuikuikuikui.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. הרמטכ"ל בני גנץ התייחס בראיונות חג שמשודרים היום (שלישי) בתחנות הרדיו לסוגיות ביטחוניות מרכזיות בהן השפעת המצב בסוריה ומצרים על ישראל, אפשרות של אינתיפאדה שלישית ותקיפה באיראן.

      בראיון לקול ישראל נשאל גנץ האם יש לצה"ל יכולת לתקוף לבדו את המתקנים הגרעיניים באיראן, והוא ענה: "חד משמעית כן". בהמשך אמר כי לצבא הערכות משלו לגבי השלכות תקיפה מסוג זה וכי בצה"ל "ממשיכים לעקוב אחרי המצב באיראן והשלכותיו. נדע לפעול כשיידרש". גנץ התייחס גם לדיונים בנושא בין הדרג המדיני והצבאי והפרסומים אודות מחלוקות בין הצדדים ואמר, "היו הרבה מאוד דיונים, אני לא חושב שנכון לכנות את זה ויכוח יש דיונים ארוכים ויסודיים".

      ביחס למצב בשטחים העריך גנץ כי הימשכות השקט ברצועת עזה "מעידה שמבצע עמוד ענן השיג את יעדיו" וכי מדינת ישראל אינה נמצאת בפני אינתיפאדה שלישית ביהודה ושומרון.

      Delete
    2. PKR הוא אדם שהוא בקרוב מאוד טיפש.!

      Delete
  16. BN telah mengumumkan yang 49 peratus dari calon-calon Dewan Undangan Negeri adalah muka baru dan 30 peratus dari calon Parlimen merupakan calon-calon gantian untuk memantapkan prestasi parti itu dalam PRU yang akan datang. Beberapa Menteri Kabinet BN juga telah digugurkan, di antaranya ialah Rais Yatim dan Nor Mohammed Yakcop. Mohamad Khaled Nordin, Menteri Pendidikan Tinggi akan bertanding di kawasan Dun di Johor untuk menjadi Menteri Besar jika BN memenangi pilihanraya kali ini.

    Tidak payah kita sebut siapa yang digugurkan dan siapa yang beralih kawasan dari Dewan Undangan Negeri atau Parlimen yang diumumkan oleh Pengerusi BN semalam. Isu yang saya hendak komen hari ini ialah tentang kebanggaan Najib menurunkan calon-calon yang berkelayakan akademik yang tinggi serta berpelajaran. Najib telah menurunkan calon-calon yang berpelajaran tinggi, setidak-tidaknya pemegang Diploma dan ke atas.

    Pemilihan calon yang berpelajaran tinggi itu adalah wajar kerana tindakan itu sejajar dengan keadaan semasa dalam mana rata-rata rakyat telah berpelajaran. Tetapi yang dihadapi oleh UMNO sekarang ini bukannya masalah taraf akademik calon-calonnya. Dari dahulu sememangnya calon-calon dalam UMNO itu adalah dikalangan orang yang pandai-pandai belaka. Ada yang berpendidikan sehingga Doktor Falsafah, ada yang Doktor perubatan, ada akauntan dan berbagai-bagai lagi dari bidang professional dan separa professional yang hebat-hebat diletakkan sebagai calon.

    Tetapi apabila mereka yang pandai-pandai ini menyertai UMNO, mereka dipengaruhi oleh budaya yang songsang dan buruk seperti rasuah dan berbagai-bagai lagi kesalahan undang-undang dan moral yang dilakukan oleh pimpinan BN. Keadaan itu bertambah meruncing dari masa ke semasa dan sekarang budaya buruk itu sudah tidak terkawal lagi. Pendeknya berpelajaran tinggi itu tidak dapat memperbaiki akhlak kepimpinan mereka setelah menyertai UMNO walau setinggi mana sekali pun taraf pelajaran mereka.

    Mereka itu mungkin berpelajaran, tetapi kurang pendidikan. Seseorang yang berpelajaran tidak semestinya seorang yang berpendidikan. Seseorang yang berpendidikan baik itu akan mencakupi nilai moral yang selari dengan pelajarannya yang tinggi itu. Saya selalu berkata sebaik mana pun seseorang itu, apabila menyertai UMNO dan mendapat kedudukan, mereka akan lupa yang diri mereka telah belajar di menara gading tetapi sikap mereka seolah-olah seperti orang yang tidak pernah melalui pendidikan yang betul.

    Apabila menyertai UMNO mereka akan menganggap yang buruk itu sebagai baik dan baik itu sebagai buruk, seolah-olah mereka ini adalah pembawa dalil hari hendak kiamat. Pendeknya mereka yang berpelajaran tinggi tidak mampu untuk menjadi seorang pemimpin yang terdidik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BN telah mengumumkan yang 49 peratus dari calon-calon Dewan Undangan Negeri adalah muka baru dan 30 peratus dari calon Parlimen merupakan calon-calon gantian untuk memantapkan prestasi parti itu dalam PRU yang akan datang. Beberapa Menteri Kabinet BN juga telah digugurkan, di antaranya ialah Rais Yatim dan Nor Mohammed Yakcop. Mohamad Khaled Nordin, Menteri Pendidikan Tinggi akan bertanding di kawasan Dun di Johor untuk menjadi Menteri Besar jika BN memenangi pilihanraya kali ini.

      Tidak payah kita sebut siapa yang digugurkan dan siapa yang beralih kawasan dari Dewan Undangan Negeri atau Parlimen yang diumumkan oleh Pengerusi BN semalam. Isu yang saya hendak komen hari ini ialah tentang kebanggaan Najib menurunkan calon-calon yang berkelayakan akademik yang tinggi serta berpelajaran. Najib telah menurunkan calon-calon yang berpelajaran tinggi, setidak-tidaknya pemegang Diploma dan ke atas.

      Pemilihan calon yang berpelajaran tinggi itu adalah wajar kerana tindakan itu sejajar dengan keadaan semasa dalam mana rata-rata rakyat telah berpelajaran. Tetapi yang dihadapi oleh UMNO sekarang ini bukannya masalah taraf akademik calon-calonnya. Dari dahulu sememangnya calon-calon dalam UMNO itu adalah dikalangan orang yang pandai-pandai belaka. Ada yang berpendidikan sehingga Doktor Falsafah, ada yang Doktor perubatan, ada akauntan dan berbagai-bagai lagi dari bidang professional dan separa professional yang hebat-hebat diletakkan sebagai calon.

      Tetapi apabila mereka yang pandai-pandai ini menyertai UMNO, mereka dipengaruhi oleh budaya yang songsang dan buruk seperti rasuah dan berbagai-bagai lagi kesalahan undang-undang dan moral yang dilakukan oleh pimpinan BN. Keadaan itu bertambah meruncing dari masa ke semasa dan sekarang budaya buruk itu sudah tidak terkawal lagi. Pendeknya berpelajaran tinggi itu tidak dapat memperbaiki akhlak kepimpinan mereka setelah menyertai UMNO walau setinggi mana sekali pun taraf pelajaran mereka.

      Mereka itu mungkin berpelajaran, tetapi kurang pendidikan. Seseorang yang berpelajaran tidak semestinya seorang yang berpendidikan. Seseorang yang berpendidikan baik itu akan mencakupi nilai moral yang selari dengan pelajarannya yang tinggi itu. Saya selalu berkata sebaik mana pun seseorang itu, apabila menyertai UMNO dan mendapat kedudukan, mereka akan lupa yang diri mereka telah belajar di menara gading tetapi sikap mereka seolah-olah seperti orang yang tidak pernah melalui pendidikan yang betul.

      Apabila menyertai UMNO mereka akan menganggap yang buruk itu sebagai baik dan baik itu sebagai buruk, seolah-olah mereka ini adalah pembawa dalil hari hendak kiamat. Pendeknya mereka yang berpelajaran tinggi tidak mampu untuk menjadi seorang pemimpin yang terdidik.

      Delete
    2. Aku dah linkkan blog ni dlm fb pdrm. Tunggu je. Akta ksalhan mnyimpn dan mngedar bhan lucah. Geng2 pr jom copy dn paste link ni bnyk2 di fb pdrm. Kita tngok parpukari tkincit lagu mna. Post aku td diorang respon dlm perhatian. Mohon copy link dan postkn bnyak2.

      Delete
    3. JANGAN ADA penzina dan peliwat dan perasuah
      MESTI RAJIN jaga kebajikan rakyat dan tunaikan janji
      JANGAN sombong dan bongkak....sederhana dlm percakapan dan perlakuan

      Ada yg nak tambah....

      Delete
    4. jangan la bang...mohd salim iskandar kutty pon mau cari cari makan juga..

      kalu abang repot juga, macamane dia mau hidup, bang..tolong la abang

      Delete
    5. Jgn ada calon bn mcm anwar ibrahim....
      Gerenti sial bn.......

      Delete
  17. Aku google translate AnonymousApril 16, 2013 at 3:01 PM. Tarak kerja kaa weiii? copy paste dlm comment box? apaa raa,, dah habis modal kaa?

    Lucknow: "" After the Lok Sabha elections, Uttar Pradesh, the Samajwadi Party's regime overthrown,'' that, the Minister, peni Prasad Verma, again, have triggered controversy.

    UP, Chief Minister, Akhilesh Yadav-led, Samajwadi Party's rule. In this case, Congress, the steel industry minister, peni Prasad Verma, Akhilesh Yadav's father, Mulayam Singh Yadav on, recently, said the allegations said. Mulayam Singh Yadav, terrorist organizations associated with that, he said, the major controversy occurred. "Peni Prasad Verma, Minister should be removed from office as the Samajwadi Party, porkkoti away.
    In this case, peni Prasad Verma, again, has begun his attakacattai.

    Yesterday, he said: after the next Lok Sabha elections, Uttar Pradesh, the Samajwadi government, which sinks. SP state, not to upset anyone, will be automatically sinks. How is it possible, not to raise suspicion. Lok Sabha election, nor the Samajwadi government, kavilkirata, not only that, wait and see. Ayodhya issue, the BJP, senior leader, Advani's activities, Mulayam Singh Yadav, indirectly supported.

    In a controversial place, karacevakarkal, to worship, in 1990, Uttar Pradesh, was the chief minister, Mulayam Singh Yadav, and gave permission. Now, "than Narendra Modi, Advani best leader that, Mulayam Singh Yadav, said. Thereby, the Samajwadi party, BJP, vinarum, deceives the people.
    Thus, peni Prasad Verma said.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin sungguh..takde keje cari keje

      Delete
    2. translate ni pulak..
      ובהשתתפות הכוכבת נטליה אוריירו. ארגנטינה, 1979. אחרי שנים בגלות, חוזר חואן בן ה- 12 יחד עם משפחתו לארגנטינה תחת זהות בדויה. הוריו, הם חברים בארגון גרילה אידיאליסטי אשר פועל בסתר להפלת החונטה הצבאית בארגנטינה, מה שמציב את חואן, הוריו ואחותו התינוקת- בסכנה מתמדת.

      חואן, אשר מוכר לחבריו לכיתה בשם ארנסטו, מנסה לקיים חיים נורמליים. הוא מזמין את חבריו למסיבת יומולדת בבית, יוצא לטיול השנתי של בית הספר, ואפילו חווה אהבה ראשונה עם אחת הילדות בכיתה. אולם, חואן גם יודע על הנשק שמחזיקים הוריו בבית, מאזין בסתר למפגשים הסודיים של המחתרת בביתו, ומתרגל היטב את הכניסה למקום המסתור בבית בידיעה שיום יבוא והוא יאלץ להתמודד לבדו עם הסכנה.

      רוצים לקבל הזמנה זוגית לסרט? ענו לשאלה בסוף הכתבה ואולי תזכו. ניתן להשתתף עד ה-22.4.

      » עכבר אקסטרה - הטבות נוספות



      Delete
  18. Aku dah linkkan blog ni dlm fb pdrm. Tunggu je. Akta ksalhan mnyimpn dan mngedar bhan lucah. Geng2 pr jom copy dn paste link ni bnyk2 di fb pdrm. Kita tngok parpukari tkincit lagu mna. Post aku td diorang respon dlm perhatian. Mohon copy link dan postkn bnyak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la bang...mohd salim iskandar kutty pon mau cari cari makan juga..

      kalu abang repot juga, macamane dia mau hidup, bang..tolong la abang

      Delete
    2. Dpd aku dok melancap depan pc....baik aku repot polis jer....

      Delete
  19. Pemimpin btklykn tinggi it degree lyk menentukn video plsu or tuln..tnpa mnyatkn sdt kplsuan vid itu...

    ReplyDelete
  20. Ala PASporno bacul.....pasai pemimpin dia jadi pelakon porno....dia buat report polis.....Tapi bile Kristian nak guna ALLAH is JESUS....ada dia buat report polis.....Hipokrit.....Parti Islee.

    ReplyDelete
  21. Yg mendedah salah laku kena ambik tindakan. Yg melakukan salah laku ko pejam mata plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang rakam dan dedah...amk
      Yang syok main...stopa ali
      Yang kena tuduh....tak lain tak bukan....umno

      Delete
    2. BETUL TU. ORG LAIN YG SEDAP UMNO JUGA YG DAPAT PAHALA. PAHALA YG BESAR DTG DARI POK NICK ADI MAT SAPU DAN ORG2 PAS SENDIRI. UNTUNG UMNO TAPI YG SERONOK DIA SAJA. PAS. PAAS PAAAS. APA NAL JADI.

      Delete
  22. Di waktu malam....ku pandang ke langit melihat bulan.......aiseeeee....bulan dah bertukar kepada sepender Abg Mat Stopa Ali......cube teke saiz apa sepender Abg Mat stopa tu????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. הרמטכ"ל בני גנץ התייחס בראיונות חג שמשודרים היום (שלישי) בתחנות הרדיו לסוגיות ביטחוניות מרכזיות בהן השפעת המצב בסוריה ומצרים על ישראל, אפשרות של אינתיפאדה שלישית ותקיפה באיראן.

      בראיון לקול ישראל נשאל גנץ האם יש לצה"ל יכולת לתקוף לבדו את המתקנים הגרעיניים באיראן, והוא ענה: "חד משמעית כן". בהמשך אמר כי לצבא הערכות משלו לגבי השלכות תקיפה מסוג זה וכי בצה"ל "ממשיכים לעקוב אחרי המצב באיראן והשלכותיו. נדע לפעול כשיידרש". גנץ התייחס גם לדיונים בנושא בין הדרג המדיני והצבאי והפרסומים אודות מחלוקות בין הצדדים ואמר, "היו הרבה מאוד דיונים, אני לא חושב שנכון לכנות את זה ויכוח יש דיונים ארוכים ויסודיים".

      ביחס למצב בשטחים העריך גנץ כי הימשכות השקט ברצועת עזה "מעידה שמבצע עמוד ענן השיג את יעדיו" וכי מדינת ישראל אינה נמצאת בפני אינתיפאדה שלישית ביהודה ושומרון.

      Delete
    2. Ada tompokan air mani pulak......hihihihi

      Delete
    3. Okkk....kite ada peneka yang pertama.....saiz ape tu???? XXL ke????

      Delete
    4. הרמטכ"ל בני גנץ התייחס בראיונות חג שמשודרים היום (שלישי) בתחנות הרדיו לסוגיות ביטחוניות מרכזיות בהן השפעת המצב בסוריה ומצרים על ישראל, אפשרות של אינתיפאדה שלישית ותקיפה באיראן

      בראיון לקול ישראל נשאל גנץ האם יש לצה"ל יכולת לתקוף לבדו את המתקנים הגרעיניים באיראן, והוא ענה: "חד משמעית כן". בהמשך אמר כי לצבא הערכות משלו לגבי השלכות תקיפה מסוג זה וכי בצה"ל "ממשיכים לעקוב אחרי המצב באיראן והשלכותיו. נדע לפעול כשיידרש". גנץ התייחס גם לדיונים בנושא בין הדרג המדיני והצבאי והפרסומים אודות מחלוקות בין הצדדים ואמר, "היו הרבה מאוד דיונים, אני לא חושב שנכון לכנות את זה ויכוח יש דיונים ארוכים ויסודיים

      ביחס למצב בשטחים העריך גנץ כי הימשכות השקט ברצועת עזה "מעידה שמבצע עמוד ענן השיג את יעדיו" וכי מדינת ישראל אינה נמצאת בפני אינתיפאדה שלישית ביהודה ושומרון.
      ---------------------------------------------------
      Yahudi mabuk mana pulak nie?

      Delete
  23. Nampaknya belum ada yang teke saiz sepender Mat Stopa Ali paling tepat.....saiz apa kah sepender Abg Mat Stopa Ali???????

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIZE SOTONG KURITA UG PALING GEMOK. HE..HE...HE..

      Delete
  24. Geng x baik kite aibkan stopa wlwpun mmg sahih dia pelakunye. Dengar kata nama hotel, nama betino, address betino, no bilik semua dah ada, stopa x leh spin dah....sebab tu dia tgh pk apa tindakan peguam dia bole kelentong....baik kau letak jawatan stopa, jgn malukan PAS la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka nampak baik.....kesian jadi mangsa amk....

      Delete
  25. 4.45pm..baru sekarang nak minta tolong PDRM.Walhal selama ni kau dan parti seleweng kau (pkr) sentiasa menghina pdrm!@#$ SEDAR DIRI Laa..!!

    ReplyDelete
  26. Tunggu bulan bertukar kepada saiz sepender Mat Stopa pun mampiuhhhh dia nak ngaku....Pastu macai-macai mcm spin....ada titik hitamla kat dahi...rambutla....pehe x ada bayang la....kote Stopa bengkok la.....Stopa solat duduk mcm mana nak wat porno.....Ala pok Hadi....Stopa main bukan berdiri pun...dok baring je....sebab lutut dah longgar skrew....Betina tu tindih dia....pas beromen x mandi wajib plok tu....terus pakai baju.....Persoalannya : Adakah Stopa terus solat duduk depan Hj.Hadi pas tu...kure-kure sakit pale lutut...Padahal pale lutut bawah dan berlengas ngan bertarung ngan betina tadi xsampai 2minit pun.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keperibadian csl lbh 'islam' dpd stopa ali dan anwar ibrahim......malu aku weiii dpt pemimpin mcm tu!!!!!!!

      Delete
  27. He2 wt gk report ea...psni sumph cre islam lak ea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekurang2nya csl mengaku dlm tv...dan mtk maaf secara terbuka....
      Tak mcm mat liwat....dah la tak nak mengaku...bersumpah pun bacul...jam omegay pun tak dpt ditunjuk....
      Yang lucu....perut sendiri pun tak kenal.....

      Jijik aku nak bersalam dgn tangan raba butuh jantan gay tu.....eeeeeeeeeeeeee uwekkkk

      Delete
  28. Harapan aku agar calon bn tanpa mengira keturunan tidak memiliki sifat2 dan sikap mcm mat liwat.....
    Jaga peribadi dan kemaluan anda....jika ingin disenangi rakyat

    ReplyDelete

  29. UMNO = itu Pati untuk penyatuan orang2 MELAYU yang beragama Islam.
    MCA = itu wakil untuk orang cina
    MIC = itu pati untuk orang India.

    UMNO ITU bukan pati Najib atau Muhidin saja ia untuk masyarakat Melayu keseluruhnya.Aku tak pahamlah orang melayu banyak yang menentangnya dari dulu.Aku percaya banyak orang Melayu sekarang keliru dengan perkataan UMNO itu. Mereka pikir pati itu untuk Najib dan ahlinya sahaja. Buka Mata kamu orang Melayu seluruhnya BESAR-BESAR. UMNO pati mewakili untung nasib masyarakat orang Melayu . SEKARANG KEMBALILAH KITA KEPADA UMNO semoga bangsa kita menjadi semakin kuat,maju dan dihormati .Hentikan membenci pati memperjuangkan hak dan kelangsungan anak cucu kita. Ayuh semua bangsa ku kembali semula kepangkuan UMNO. Sokong dan menangkanlahnya bersama-sama………..Takbir. Amin

    lantas kenapa kamu orang benci sangat dengan pati PENYATUAN MELAYU ISLAM.

    hentilan persengketaan kita umat melayu dan berpadulah di bawah UMNO. Insallah belum terlambat untuk penyatuan bangsa Melayu yang ku sayangi...... aku bangga jadi Melayu.... aku akan tetap sokong melayu keutamaanku dari yang lain-lain . hidup UMNO mati jubor

    ReplyDelete
  30. pon dh link kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei sengal.. link kn aku pnya skali..

      Delete
  31. Akhirnya hajat pencacai Pakatan Rakyat utk tgk video berkualiti HD telah tertunai, sebelum ni mcm2 alasan video kaburlah, hitam putihlah, nah sekarang ambik korang.. sebijik muka Stopa Ali. Nasihat aku sila tgk dulu video full version Stopa Ali dijamin berkualiti tinggi HD dan puas hati. Hahahahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akhirnya hajat pencacai Pakatan Rakyat utk tgk video berkualiti HD telah tertunai, sebelum ni mcm2 alasan video kaburlah, hitam putihlah, nah sekarang ambik korang.. sebijik muka Stopa Ali. Nasihat aku sila tgk dulu video full version Stopa Ali dijamin berkualiti tinggi HD dan puas hati. Hahahahahhahaa
      --------------------------------------------------
      Video dah ada sebagai bukti....nak tunggu apa lagi, tunjuk le video tu pada mahkamah, bior kena stopa ali...

      Delete
  32. Senarai Penipuan Oleh Serikandi PKR.

    layarilah pemudatekad.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. YES!....lah cili padi, pandai engkau tanam saham.....sebanyak mana orang tengok video tu, maka makin banysk le "saham" yang kau dapat.....dan jangan dellet video tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oit fitnah yg puak korg tulis pasal Najib dgn rosmah dlm blog pro PR tu pun jgn delete. Sbb tu sume saham tu. Penyokongnya yg jaja dan sebarkan pun dpt saham jugak. Ko x mau melabur ke dlm saham tu? Kah kah kah...

      Delete
    2. Oit fitnah yg puak korg tulis pasal Najib dgn rosmah dlm blog pro PR tu pun jgn delete. Sbb tu sume saham tu. Penyokongnya yg jaja dan sebarkan pun dpt saham jugak. Ko x mau melabur ke dlm saham tu? Kah kah kah.....
      ----------------------------------------------
      Kalau yang ditulis itu fitnah dapat le saham, samada yang tukang tulis atau tukang sebar, dapat le saham.....
      Kenapa ada masalah ke?

      Delete
    3. Org yg pertahankan penzina tu lagi besar sahamnya

      Delete
    4. Yang pasti para syaitan pun bertepuk sorak bila org islam menyokong penzina....
      Tak heran aku makin benci tengok muka2 pelindung penzina nie.....hancur hancur!!!!

      Bekas ahli pas kampung

      Delete
    5. Kenapa ada masalah ke?

      .................................................

      Masalahnya bila sebelah sana punya isu, spinnya ke lain, sebar video lucahlah, fitnah lah, 4 saksi la, aib org la, dan bla bla bla la...

      Tp kalau belah sini punya isu lupa terus benda tu. Isu video seks pemimpin komponen BN dulu puak sana x de sebarkan ke? Ada 4 saksi ke? Bukan sebar aib ke tu?

      Delete
    6. Masalahnya bila sebelah sana punya isu, spinnya ke lain, sebar video lucahlah, fitnah lah, 4 saksi la, aib org la, dan bla bla bla

      Tp kalau belah sini punya isu lupa terus benda tu. Isu video seks pemimpin komponen BN dulu puak sana x de sebarkan ke? Ada 4 saksi ke? Bukan sebar aib ke tu?
      -----------------------------------------------------
      Siapa saja sebar fitnah, maka berdosa.
      Siapa saja yg tuduh orang lain berzina tanpa 4 saksi yang adil, dia dianggap pembohong....tak kira sapa2...

      Delete
    7. Siapa saja sebar fitnah, maka berdosa.
      Siapa saja yg tuduh orang lain berzina tanpa 4 saksi yang adil, dia dianggap pembohong....tak kira sapa2...
      ......................................................................

      Setuju. Tp masalahnya tazkirah ko ni ada x ko bg kt blog sebelah sana? Walau bahasa aku kt sini x brapa baik tp, kurang-kurang aku x pernah la nk nyakitkan hati jiran sebelah sana dgn menulis komen yg menghentam diorg dlm blog diorg sendri. Dlm blog ni ni pun aku jarang bg komen, kecuali bila ada jiran sebelah sana tersalah masuk rumah kemudian bising-bising dlm rumah org lain. Kalau ko nk adil, ko kena bersungguh bg tazkirah kt rumah org sana dan rumah org sini. Bukan tumpukan kelebihan ilmu ko tu kt sebuah rumah je...

      Konsep kesaksian ko dlm menghukum org tu salah. Kalau org tak mampu dtgkan 4 saksi, tp dia boleh kemukakan bukti maka dia tidak boleh terus dianggap pembohong. Bukti itu wajib disiasat utk tentukan pihak mana yg betul dan pihak mana yg salah. Kalau x siasat, jd mcm ni lah. Org sebelah sana kata fitnah, org sebelah sini kata betul.

      Buat reort polis utk siasat kesahihan kandungan bukti itu supaya yg betul-betul bersalah kita tahu. Bukan buat report polis kononnya memiliki dan mengedar video lucah. Itu cuma nak menyekat dan menutup mulut org shj. Dlm kata lain tindakan itu semata-mata utk menutup kesalahan yg dilakukan, dan bukan benar-benar mahu menyekat penyebaran video lucah. Ko nak sekat mcm mana kalau video tu dh bertukar-tukar dlm alam maya dan mungkin juga dlm telefon bimbit?

      Delete
    8. Dalam pada itu, Ibrahim berterima kasih kepada Datuk Seri Najib kerana memilih Zulkifli bertanding menggunakan tiket BN. -astroawani Setuju. Tp masalahnya tazkirah ko ni ada x ko bg kt blog sebelah sana? Walau bahasa aku kt sini x brapa baik tp, kurang-kurang aku x pernah la nk nyakitkan hati jiran sebelah sana dgn menulis komen yg menghentam diorg dlm blog diorg sendri. Dlm blog ni ni pun aku jarang bg komen, kecuali bila ada jiran sebelah sana tersalah masuk rumah kemudian bising-bising dlm rumah org lain. Kalau ko nk adil, ko kena bersungguh bg tazkirah kt rumah org sana dan rumah org sini. Bukan tumpukan kelebihan ilmu ko tu kt sebuah rumah je...
      -------------------------
      Anda dah terlalu baik, maka anda tidak lagi perlu kepada nasihat....



      Konsep kesaksian ko dlm menghukum org tu salah. Kalau org tak mampu dtgkan 4 saksi, tp dia boleh kemukakan bukti maka dia tidak boleh terus dianggap pembohong. Bukti itu wajib disiasat utk tentukan pihak mana yg betul dan pihak mana yg salah. Kalau x siasat, jd mcm ni lah. Org sebelah sana kata fitnah, org sebelah sini kata betul.
      --------------------------------------
      Anda yakin pada undang2 manusia, tapi masih ragu pada hukum dan undand2 Allah...




      Buat reort polis utk siasat kesahihan kandungan bukti itu supaya yg betul-betul bersalah kita tahu. Bukan buat report polis kononnya memiliki dan mengedar video lucah. Itu cuma nak menyekat dan menutup mulut org shj. Dlm kata lain tindakan itu semata-mata utk menutup kesalahan yg dilakukan, dan bukan benar-benar mahu menyekat penyebaran video lucah. Ko nak sekat mcm mana kalau video tu dh bertukar-tukar dlm alam maya dan mungkin juga dlm telefon bimbit?
      ---------------------------
      Anda lebih takut pada penjara, berbanding neraka...

      Delete
  34. Zul kulim jadi calon bn.......tercapai jugak cita2 dia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEKURANG2NYA DIA MASIH PERTAHANKAN AGAMA ALLAH DAN ORG MELAYU. KAU ADA.
      PASS SIBUK MEMPERTAHANKAN DAP NYA. ORG UMNO DITOLAK TEPI SEOLAH2 UMNO BUKAN DARI ORG ISLAM.
      BETULKE CARA PASS NI HA...

      Delete
    2. Patutlah pasakin sial....mghidupkan kepercayaan dap....
      Mmg layak digelar anjing dap....mewakili org melayu islam menyalak org islam.....sial

      Delete
  35. Keaiban Tok Stopa yg dinyalakan oleh AMK kemudian disemarak bakarkan oleh Umno telah meningkatkan sokongan rakyat Pantai Timur kepada PAS dlm PRU 13.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyokong membabi buta la tu. Babi pun x buta mcm tu kot. kah kah kah

      Delete
    2. Kesian aku dgn hudud...cuma mainan politik pas jer rupanyer....patutlah makin sial........

      Delete
  36. Alhamdulillah. Bagi mereka yg berfikir. Smoga ZN sukses dlm hidupnya dunia akhirat. Ameen. Beliau buat keputusan yg amat cerdik meninggalkan ai dari menjadi peguam dan dari menjadi barua ai seumor hidup. Na'uzubillah. Saya akan doakan dan solat hajat atas kemenangan beliau dan bn. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  37. Pnykg ps brtmb h....kh3...da buat bncian kew kwn oit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat pemerhatian aku...makin kurang cai

      Delete
  38. Ibrahim ali dan hassan ali jangan mereka berdua ni di buang pulak.....kesihani mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keikhlasan mrk berjuang tanpa parti demi agama...bangsa dan negara cukup tinggi nilainya...hanya Allah swt yg mampu membalas jasa mrk.....
      Jutaan terima kasih tak terhingga krn membuka mata hatiku...
      Aku percaya bn turut mghargainya...

      Delete
  39. Gerenti anwar bacul.....lwn dia di permatang pauh bukan calang2 org....banyak wang akan dia labur di situ nanti....
    Jom pakat keje pasang poster nuar...banyak wang ooo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu ada yg mtk tolong gantung bendera dan poster penjubo tu..spt biasa aku akan tolong asal ada fulus....
      Undi kali ini utk bn ler.....

      Cukup anti dah dgn penjubo

      Delete
  40. CIA Taja Anwar Ibrahim Hancurkan Islam Di Malaysia
    --------------------------------------------
    Dah macam gini punya jahat anuar.......kerajaan malaysia masih lagi xbuat apa2 pada anuar ni.

    ReplyDelete
  41. Dengar cite blog ni dalam penyiasatan. Menyimpan dan mengedar gambar dan video lucah. Alhamdulillah. Kasi terkincit itu mamak bulat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyoooo.....siasatan dilakukan oleh pihak cia wooo...
      Terkencing wo......hahahahaaaahaaaaaa

      Delete
  42. Yang paling buruk dan terkutuk mghancurkan islam ilah ulsmak u-turn.

    ReplyDelete
  43. Sudah-sudahlah jangan diaibkan lagi orang tua stopa tu..kot lepas ni mati kena serangan jantung pulak...lagipun pintu taubat masih terbuka selagi nyawa tidak dihujung halkum...Sebagai ahli atas pagar, aku mohon Stopa lekas-lekas menafikan beliau bukan si pelaku dalam video tu, itupun kalau betul dia tidak melakukan, kalau dia diam, maknanya sah dia membuka pelbagai spekulasi negatif, berani kerana benar cikgu stopa...tapi kalau dia jumpa nik ajis, confirm dah ampun...

    ReplyDelete
  44. Ala...prmainan PKR...dh tkut dh tu...walau apa pun jgn dgar taktik basi pmbangkang..aku sokong zul....kulum hbis2 puak PR.....

    ReplyDelete
  45. Umno dan seks berpisah tiada.

    ReplyDelete
  46. PAS - Parti Islam SeMalaysia. Wajarkah?

    PAS - Parti Ajaran Songsang.
    Penyokong LBGT - Ambabiga, Nurul Izzah, Anugerah Tuhan. Bershit...

    PAS - Parti Ajaran Sesat.
    fatwa ikut kepala piang depa ja. Undi PAS masuk sorga, Umno Kapir, Sembahyang Umno tak leh pahala

    PAS - Parti Angkut Sampah.
    Kutip la hak yang mana UMNO dah tolak dan expired.

    dan yang terbaru hangat di pasaran....

    PAS - Parti Ada Spender.
    Stopa Ali buat demo bagaimana cara memakai spender XXXXXXXTra Large dalam bilik hotel...

    Ada akai ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO - United Meleis No Otak

      United Meleis Never Orgasme

      United Moooooooo Noooooooooo OOOOOOOOOOOOOOOOOO

      Delete
  47. Anon 10:18 pm....ini kah balassn BN pada ibrahim ali....

    Ibrahim Ali Kecewa Diketepikan BN, Pernah Kata Dia Lebih Baik Dari Nik Aziz

    Ibrahim Ali kecewa diketepikan BN Kota Bharu: Presiden Pertubuhan Peribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Datuk Ibrahim Ali kecewa kerana tidak diberikan laluan oleh Barisan Nasional (BN) untuk bertanding atas tiket parti itu bagi mempertahankan kerusi Parlimen Pasir Mas yang dimenanginya pada 2008

    Katanya, beliau akan tetap mempertahankan kerusi itu sebagai calon bebas.

    Jelas Ibrahim, beliau kecewa kerana tidak diberikan alasan kenapa beliau tidak boleh jadi calon BN sedangkan naib presidennya, Zulkifli Noordin dicalonkan oleh BN bagi kerusi Parlimen Shah Alam.

    "Saya tidak disenaraikan maknanya saya tidak diberi peluang, sebab-sebabnya saya tak tahu. Mungin rupa paras saya tak cantik atau sebagainya. Tapi saya ingin nyatakan di sini walaupun saya bertanding di Pasir Mas bukan bererti saya menentang BN. Saya kira hal Pasir Mas ini isolated case (kes terpencil)," katanya.

    Ibrahim berkata demikian kepada pemberita sebaik tiba di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa dan disambut oleh kira-kira 300 penyokongnya termasuk ahli Perkasa.

    Tegas Ibrahim, beliau bukan berdendam dengan BN atau UMNO apabila memutuskan mahu bertanding di Pasir Mas sebaliknya menasihati semua ahli Perkasa supaya menyokong calon yang dikemukakan oleh BN.

    BN mencalonkan Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pasir Mas, Che Johan Che Pa bertanding di kerusi itu.

    Katanya, keputusan beliau itu adalah atas permintaan penduduk Pasir Mas dan kerana masih ada banyak agenda yang mahu beliau perjuangkan khususnya yang menyentuh hal ehwal orang Melayu dan agama Islam.

    Dalam pada itu, Ibrahim berterima kasih kepada Datuk Seri Najib kerana memilih Zulkifli bertanding menggunakan tiket BN. -astroawani

    ######

    Demikianlah hukum kebenaran dan keadilan. Anda permainkan PAS setelah PAS memberikan anda ruang dan peluang untuk bertanding di atas tiketnya pada 2008.Kini anda pula dipermainkan BN sekalipun anda telah mengampu begitu hebat, lebih dari orang lain.

    ReplyDelete
  48. khalid pasti KALAH, peace!

    ReplyDelete
  49. Apa yg bn buat semuanya salah....tapi klau pr semuanya betul n x salah...inilah pandangan org yg taksub membabi buta....

    ReplyDelete
  50. Nak berparti pun jgn la smpai lupa allah....jgn masa nak mulakan ucapan ja memuji allah...bila dah naik tocang semua orang di kata....tambah2 la yg dah warga mas...dah nyayuk pun trus nak bepolitik.

    ReplyDelete
  51. Yang seko ni dok peyebok pasai ibrahim ali apa pasal?kau peyokong dia ke?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!