TERKAM KUNYIT! AKHIRNYA PAPA GOMO KELUARKAN VIDEO PAPA HOMO YANG PENUH!

77 Responses to "TERKAM KUNYIT! AKHIRNYA PAPA GOMO KELUARKAN VIDEO PAPA HOMO YANG PENUH! "

  1. U terkam i saman u.Pundek nuar kote bengkok.Temberang lah yg pandai hal bodo yg buah peliak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. melihatkan video ini membuatkan saya & rakan2 PAS terus ingin masuk UMNO. dimana boleh saya isi borang keahlian UMNO?

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
    2. assalam En.Mohamed..pergi lah mana2 cawangan berhampiran rumah saudara..

      Delete
    3. Saya dah insaf. Rakan rakan pakatan lain bagaimana? Masa terbaik untuk pulang ke pangkal jalan.


      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
    4. Saya telah isi borang permohonan menyertai UMNO lebih 20 tahun yg lalu. Tpi sampai sekarang tak da apa2 berita di terima jadi ahli atau tidak. Klu tak di terima jdi ahli pn saya undi BN jg. BN bagusss baa.

      Delete
    5. Anwar ni memang seribu wajah.. Tabik spring. Tapi sorry no vote for him. Pasai apa? Lu pk la sendiri.

      Delete
    6. Dont play2 la mohamed..ini perkara serious. Kau pura2 kau jawab dunia akhirat la.

      Delete
    7. Takpe.. abang Mohamed pun sama macam bos nya, macam-macam boleh bertukar, serupa sesumpah... Kita pun boleh buat juga, sampai terkena Abang Saharudin..

      Muaaahahahahaha...!!

      Abang Sahaudin melancap lagi ke?

      Delete
    8. En Mohamed mula gabra,buat ayat cover malu ka????En Mohamed ko tak join Umno pun tak pa, tak rugi 1sen pun, haha..

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    9. SAYA PUN NDAK ISI BORANG AHLI UMNO SEBAB NAK MINTAK PROJEK! BILA ORANG TAK BAGI PROJEK SEBAB KENA BLACK LIST KERJA DULU MACAM TAIK, NANTI SAYA JOIN PAS PULA, BUAT CERAMAH MAKI UMNO.

      Delete
    10. AKU PULAK MASUK PAS BUKAN SEBAB NAK MENEGAKKAN ISLAM SANGAT, TAPI AKU BLE CARI MAKAN, BILA CERAMAH JA DAPAT DUIT DERMA ORANG KAMPUNG BAGI, BOLEH LA BUAT SARA DIRI DAN ANAK ANAK, YANG BODOHNYA ORANG KMPUNG, DAH SAH SAH AKU TIPU PUN MASIH NAK HULUR..NAMPAK SANGAT ORANG PAS KMPUNG MUDAH DI TIPU!

      Delete
    11. Bukan! saya bukan masuk UMNO sbb nak projek. walaupun bermacam2 cerita saya dengar masuk UMNO boleh songlap duit, boleh cekau puteri, dll. tp saya tak percaya semua tu. saya ikhlas nak bantu DS Rosmah tegakkan Islam di Malaysia

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
  2. Haaaaaah nak kata apa lagi cai cai haram sekalian .... Hahahhahahahh. Pundek lu la nuar oiii

    ReplyDelete
  3. pundek lah pantatan rakyat...

    ReplyDelete
  4. ...u tanya, I liwat u....kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha hehehehe tergolek den hahaha

      Delete
  5. Bilang mata bertentang mata. Si jantan gay yg jadi idaman. Berpelukan n comolot. Lepas tu raba2 n gentel2 kote bopren gay. Kalo dah gelojo tak tahan sperti dalam video si gay tuo kutok terkam je tak sempat taruk KY jelly. Inilah perangai dan gelagat Nuar Jubor barua lahanat Yahudi Zionist Neocons, atok musibat.

    ReplyDelete
  6. ha ha guna opis layan chit chat blue...baik punya parti PKR

    ReplyDelete
  7. Bilang mata bertentang mata. Si jantan gay yg jadi idaman. Berpelukan n comolot. Lepas tu raba2 n gentel2 kote bopren gay. Kalo dah gelojo tak tahan sperti dalam video si gay tuo kutok terkam je tak sempat taruk KY jelly. Inilah perangai dan gelagat Nuar Jubor barua lahanat Yahudi Zionist Neocons, atok musibat.

    ReplyDelete
  8. Bilang mata bertentang mata. Si jantan gay yg jadi idaman. Berpelukan n comolot. Lepas tu raba2 n gentel2 kote bopren gay. Kalo dah gelojo tak tahan sperti dalam video si gay tuo kutok terkam je tak sempat taruk KY jelly. Inilah perangai dan gelagat Nuar Jubor barua lahanat Yahudi Zionist Neocons, atok musibat.

    ReplyDelete
  9. Memanga sah PGayR parti seks maniac. Dari ketua umum sampe cai2 tidak asing dari benda2 harami sperti menjubor, liwat, lobang taik, berzina, pelacuran, isteri orang, melancap dan semua bentuk jijik dan keji mereka lakukan tertulus di muka hamprak Nuar Jubori.

    ReplyDelete
  10. macam biasa seperti kes pendedahan trio datuk T,video asal itu perluu dihantar untuk disahkan olh pakar pakar bertauliah dr luar negara supaya tidak wujud isu pemalsuan yg berat sebelah,suruhanjaya khas perlu ditubuhkan utk menyiasat unsur unsur konspirasi disebaliknya.Dizaman kecanggihan teknologi multimedia masa kini waima seekor katak meliwat seekor gajah pun boleh direalisasikan dlm gambar atau video.Pelanduk boleh diserupakan bukan dua tapi mungkin berpuluh atau beratus.Demikian juga dengan permainan politik.

    ReplyDelete
  11. BANYAK TANYA SANGAT.
    LEBIH BAIK I TERKAM U
    bermula episod dottt dott...........

    ReplyDelete
  12. Aku setuju, cuma aku pelik kenapa anwar tak nak nafi...ni maruah oooo...kau jwb jelah soalan papagomo tu, siapa budak tu, kenapa berdua2 an di bilik hotel tengah malam, kalau boleh bawa skali budak tu...kalau azlan bapa saiful kau bole beli, takkan budak jambu ni x bole..

    ReplyDelete
  13. Fakta yang paling best sekali, Rafizi gay yg gebu mcm lembu belaan Anwar sendiri sahkan individu dlm video tersebut adalah Anwar.

    Para pencacai PR sekelian, baik korang diam dulu biar Nuar sendiri jawab! Kita x minat nak dengar cakap2 kosong cai2 ni. Kalau korang rasa video china doll tu boleh di edit walaupun disahkan sendiri pakar video bertaraf dunia yg mempunyai makmal yg lengkap. Video baru ni yg terang dan berwarna ni macamana pulak?

    Tapi macam biasa lembu tetap lembu Nuar ni mmg penakut sebenarnya. Ingat kes liwat 2 mcm mana Nuar snggup cabut lari ke kedutaan turki? Masuk video china doll pon sama lari x nampak muka Wan Jijah yg jawab. Baru2 ni Raja Goyang360 dedahkan sekali lagi Anwar lari suruh Rafizi jawab.... Apa kes ni bro..?

    Najib sikit punya gentle sahut cabaran bersumpah. Kena panggil ke mahkamah pon dia datang. Siapa yg x ada telor ni? Patutlah orang tu suka sangat pegang telor orang.

    Kebiasaan bila kita jumpa orang kita salam dulu. Tapi Nuar lain...
    Orang jumpa Nuar dia kena cium ketiak Nuar dulu...
    Dan Nuar akan balas balik pegang telor...
    Hahaha mana dia blajar salam pesen ni tak tau laa..

    ReplyDelete
  14. Hidup PKR!!!!!Al-Juburit memang seorang penghibur terbaik.Siapa yang tak suka bila sex bebas difatwakan halal bila PKR rampas Putrajaya nanti.Tanpa Anwar Ibrahim sunyi la hidup.Orang Melayu nanti boleh guna nama cina dalam IC.Antara nama-nama yang jadi rebutan ialah;Lan Chap Kuat,Hee Sap Kuat,Ji Lat Kuat,Kong Kek Kuat,Hee Sap Tek,Tee Phu Kuat,Ken Chin Kuat dan yang paling kuat antara semua ialah Kuat Lee Wat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahhhahhahaaahaha......terbaik.

      Delete
    2. hahahahashahahahahahahahaha .. sat aaa hinsh hinsh .. hahahahahahahahgahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahhaahhaahhahaahhahahahahahahahahaha

      Delete
  15. Ehhh.. Ini ke yg dikatakan Ketua Nik Lahanat Aziz tu?
    org tua nyanyuk dah tua tak nak mampus balik jaga cucu dan perosak negeri kelantan serambi pattaya tu?
    Patut la. perangai dia ikut ketua dia.

    ReplyDelete
  16. Seteror-teror Steven Spielberg pun tak akan boleh buat filem yang sebijik macam sapa2 dia nak...mesti ada kekurangannya...ini dah sebijik macam Anuar Ibrahim...masih lagi nak kona....berapa ratus juta nak perabis duit untuk buat filem yang real macam ni...bangang sangatlah Anon 9:13ni...masih lagi nak menidakkannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Body language, pergerakan tangannya memang sama macam DSAI semasa bagi ceramah...

      Delete
  17. Dia ni dah sakit jiwa...

    ReplyDelete
  18. Hohoho..gelojoh org tua ni..x padan tua..hahaha.. Pakar Kelentong Rakyat

    ReplyDelete
  19. Cuba korng tgk reaksi tangan dia masa berbuasl....itu sign of body language org yg nk buat sesuatu dlm keadaaNervous

    ReplyDelete
  20. Terkaman bak singa lapar.Dia seorang Leo......Terkam Tetap Terkam......Liwat Tetap Liwat.

    ReplyDelete
  21. Hoi...mana pencacai PR aku dok tunggu apa teori korang...!!!!!

    ReplyDelete
  22. Sex maniac mcm Tiger Wood..pegilah buat treatment. Duit berbilion ada buat apa?

    ReplyDelete
  23. pencacai pr sdg bpusu2 masuk bn....

    ReplyDelete
  24. Haiyaaa lu olang la tala kelija lain ka..




    Khuat Lee Wat

    ReplyDelete
  25. Celaka sial blog-blog pakatan haram jadah.. Aku komen kutuk-kutuk sikit, aku tulis "lubang kunyit" jer terus remove komen aku..

    bacul tahap lahanat..

    Pencacai diorang suka-suka hati komen blog pro BN, kita selamba biarkan..

    Sebab kita gentleman, bukan macam dorang gentel telor pandai la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Diorang tak boleh trima hakikat. Time dia kena komen marah lak. Tak pa la kita masih doa untok mereka semoga buka pintu hati...terbuka luas

      Delete
  26. Semuanya salah UMNO sampaikan dia berjubor pun salah UMNO. Nuor nuor..

    ReplyDelete
  27. mne video yg die mainnye..xkan sampai situ je kot..
    camni susah la aku nok percayo kt korang nie..
    jgn pandai duk no fitnah je lebih..
    sore anuar pun x brape jelas..
    bce pakai subtitle watpe..
    ntah2 palawok blake nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa, pandai bang non buat lawak sampai mengekek si jambu ketawa!!

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
  28. Tak sabar tunggu final punya video, eh aku tak nampak pun komen dari monyet pencacai bang non, sentap tengok abg non terkam kot!!! Mana la en mohamed ni, mana la Laki kak bedah janda, laki kak limah janda,melekat maut bongok, lort ried bewak, takkan lama sangat sentap, ka tengah buat group discus macm mana nak spin!

    Salam Gelombang Biru

    Nana nurgaya

    ReplyDelete
  29. Bersama kita bersatu menentang PR yg masing masing ada masalah

    ReplyDelete
  30. salam2all,

    Berhenti sekejap drpd bergaduh sesama muslim, jom check out promosi kapsul herba pacak langit untuk tegang lebih lama, rm100 utk 3 botol, klik di bawah untuk keterangan lanjut.

    kapsul herba pacak langit untuk masalah rumah tangga

    ReplyDelete
  31. Si Muhamad tu tngh mkn ais krim dlm jamban!..Ko nmpk tak sikit punya geram Anugay melalui renungan mata nya di minit2 trakhir sblm trkaman??...Hai...bwk2 brtobat la cacai2 PR semua!!...Korang nk PM korang GAY LAHANAT ke???

    ReplyDelete
  32. Encik Mohamed Nasionalis Melayu tak join UMNO tak rugi sesen pun. Ramai lagi yang tak berparti akan Undi BN.
    Yang main terkam jantan dengan jantan nak dibela buat apa bendanya. Haiwan Jantan kalau nak bersetubuh pun cari yang betina tapi Anuar Ibrahim lebih songsang dari binatang.

    ReplyDelete
  33. aljubor ni terlalu bodoh n bebal..
    org rakam aksi lucah dia pon x perasan..banyak sangat kantol..
    macam ni nak jadi pm..jadi pm untuk puak2 kiram celako kat jolo tu boleh la..

    ReplyDelete
  34. Ha..ha..tekejut ungka aku dibuatnya!!! kasi kluar lg bro..

    ReplyDelete
  35. தேவேந்திர கடுமையாக ஆடவரிடையே ஒருபாற் புணர்ச்சி.
    Rafizi பைத்தியம்.
    PKR அழிக்கும்.

    ReplyDelete
  36. dekat pilihanraya rakyat yg bijak... tidak mahu nelihat pekara seks mcm nie... mereka mahu dasar2 yg dibawa oleh parti bertanding yg boleh memakmurkan negera

    ReplyDelete
  37. அன்வர் இப்ராஹிம் மீண்டும் விளையாட பிடித்திருக்கிறது மற்றும் அணைத்து முடியாது ஒரே BN உதவ முடியும்

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. மஞ்சள் மக்கள் உள்ளனர் ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. மஞ்சள் மக்கள் உள்ளனர் ...
      Orang kuning ...

      தேவேந்திர கடுமையாக ஆடவரிடையே ஒருபாற் புணர்ச்சி
      .Rafizi பைத்தியம்.
      PKR அழிக்கும்.

      Liwat Anuar keras
      Rafizi gila.
      PKR merosakkan.

      அன்வர் இப்ராஹிம் மீண்டும் விளையாட பிடித்திருக்கிறது மற்றும் அணைத்து முடியாது ஒரே BN உதவ முடியும்

      Anwar Ibrahim mahu bermain lagi dan tidak semua akan dapat membantu..
      _____________________

      Kenapa pakai bahasa tamil? Tidak semua orang bodoh, macam yang anda bodoh...

      Delete
  40. Berita Terbaru!!!...sekarang ini Wan Azri tidak lagi menggunakan nama samaran sebagai Papagomo dlm blog...beliau telah menukar nama kepada 'Papakedana'...ini adalah disebabkan beliau tidak tahan membayar saman yang berjumlah juta2....kini beliau balik kerja asal iaitu tonggeng bontot di Lorong Hj. Taib di Chow Kit. Kita merakamkan rasa simpati dan harap beliau bersabar menempuh musibah yang beliau cari sendiri!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiwa ai sudah pon muflis sbb buat kerja2 biadap kpd anak bini kpd rakyat jelata. Selfish ignorant arrogant punya manusia. Bahasa beliau tiada yg rendah hati dajjal msia ini yg nyata. Klau tidak boleh trima anda sendiri yg buat pilihan seperti ai membuat pilihan untok membuka pekong sendiri. Sebelom jadinya begini beliau d dlm kerajaan org sudah mengenalinya bagaimanapon ignorantnya ketidak peduli yg dlm dirinya mcm rasa boleh lepas saja tingkah laku hodoh beliau. Org kenal dia sooner or later ALLAH ""tolong""" dia buka aib dia sendiri. Dia sendiri yg buat kpd diri sendiri. Pilihan di tangan sendiri. Dia tak malu dan rasa sudah terlepas skali buat dan buat dan buat lagi. Demi masa...

      Delete
    2. Salah satu hobbynya mengertak org dgn saman meyaman. Saman sana saman sini saman papagomo kaya sgt ke papam ni? Kamu ni kaya bebenor ke papam? How much can he get from you? Ai layak jadi penghibur (badut) atas pentas. Letak siti nurhalizah pon boleh kalah dgn beliau he is that talented as an entertaineter. Tidak layak jadi pemimpin negara. Memimpin rmh tgga pon gagal ni kan pula nak pimpin negara.

      Delete
  41. apa la... apa dosanya sembang dengan orang lelaki. tak nampak apa yang salah pun dalam video ni.

    ReplyDelete
  42. Betui ka videotu atau konspirasika atau satu per satu dipertunjukkan pada tatapan bagi meunjukkan perbuatan sebenar sipelaku

    ReplyDelete
  43. video rakaman perbualan adalah jelas gambar dan bunyi bab terkaman tidak jelas dan tergantung,bahagian yang seterusnya perlu dipertontonkan sehingga selesai.

    ReplyDelete
  44. Najib = gentleman

    nuar kunyit = gentel telorman

    ReplyDelete
  45. dah x taw nk k0men apa dah aku...UNDURLAH DARI POLITIK MALAYSIA WAHAI ANWAR IBRAHIM DAN KELUARGA..BERTAUBATLAH SEMENTARA MASIH LAGI ADA MASA...

    ReplyDelete
  46. dah x taw nk k0men apa dah aku...UNDURLAH DARI POLITIK MALAYSIA WAHAI ANWAR IBRAHIM DAN KELUARGA..BERTAUBATLAH SEMENTARA MASIH LAGI ADA MASA...

    ReplyDelete
  47. Sah ...itu memang Anuar Ibrahim...rupenya dia lebih kebulur jubor dari pantat... ganas ganas...dan ramai anak anak jubor nya menyokong dan mempertahankan bapak dajal anuar ibrahim.

    ReplyDelete
  48. Bukan nuar ni,sb suara dubbing larik dan bayang2 tak kena dgn lighting.ni sume pakai teknik kesan khas merong mahawangsa..kimak umno haha adaka logik bang nuar peliwat? Selera lubang taik? Ish ish.. Bebudak old boys mckk tak macam ni la..

    ReplyDelete
  49. Mcm ni nak mrintah? lebih banyak masa menoron budak muda dari menjalakan amanah sebagai pemimpin, yg nak kita ambik kira sebagai peganti terbaik yg kita ade? ape kita dah bodoh dan percaya dgn pekara tahyul spt anugerah tuhan? Puak pakatan dah penat dan tak tau camna nak cover Pak non kita ni....Kita jgnlah terikut dgn mimpi yg anwar bagi kita. Hancur Malaysia Kalau Puak pakatan yg mrintah, asik asik sek, konek, hisap, bogel.BILA MASA PUAK NI MEMERINTAH RAKYAT? NI BANYAK MAIN DGN RAKYAT JE APE CRITA? Kalau Umno lah yg buat pun, ni perjuagan rakyat?

    ReplyDelete
  50. sape yg masih kata dlm video tu BUKAN anwar...pelakon la...special effect la...editing la..dubbing la..kepala butuh la...korang ambik berus jamban..sumbat dalam lubang jubor sendri...kasi akal korang yg bengap dan taksub tu...back to normal..tak pun..pi jumpa anwar..kasi dia hentam jubo korang sedasss...mahathir pecat anwar dulu mmg sbb ni la...mmg ramai datuk2 umnoNGOK main pompuan/pelacur..skandal pompuan sana sini...PAS munafiq pun main pompuan jugak..lagi terus...cover dgn ketayap..belagak alim..lagi munafiq...DaPIG takyah cite laa...korang nak menutuh korang punya pasal ler..sbb cina mmg biasa simpan pompuan2 simpanan ni..takde hal...janji wang masyukkk kasi bini. mahathir dah berbuih nasihat si anwar ni suruh stop la main2 liwat ni...agak2 la nak main pun...liwat cannot la bro...to much...tapi tak dgr nasihat si munafiq anwar ni...so...u are fireddd...haha...

    ReplyDelete
  51. konek gatal mengidam lubang jubor...salah kan umnoNGOK jugak...1 word for anwar...kepala butoh la ko anwar...mmg munafiq tahap tertinggi punyaaa...ko tak takut tuhan ke anwar..agak2 la nak jahat pun...ada org cakap..ko ni free thinker...betul ke anwar...kalau ko free thinker..ko cakap je la..ramai puak2 melayu bodoh tahap khinzir dlm malaysia ni yg akan support ko...dont worry...depa tak kisah ko homo ke...lbgt ke...bisex ke...free thinker ke....so..ape nak takut anwar...daPIG sure support ko punya...last word anwar...ingat2 la tuhan sket anwar...kalau tak ingat pun...ingat la cucu2 ko tu...wan jijah & nurul dah subahat...tak tau la nak cakap camner...

    ReplyDelete
  52. Cow2 ni menghina kaum kerabat sendiri la. disebabkan Orang 2 kampung la, Barisan NasiOnal menang. Cow2 di kg ape dapat?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!