PARLIMEN DIBUBAR HARI INI?

Aku dapat tau petang ni ada special PC, PM ada kat Lahad Datu dan mungkin dia pi tengok dah boleh bubar ka belum!

Apa pun esok genap 5 tahun sudah kerajaan ini. Maka bila-bila masa saja Najib boleh kasi bubar, maybe hari ini, maybe esok....kita tungguuuuuuu

39 Responses to "PARLIMEN DIBUBAR HARI INI?"

  1. Si dalang utama lanun iaitu saudara sheikh liwatun aljuburi anwar bin ibrahim akan kalah teruk.KESILAPAN BESAR...JADI PENGKHIANAT NEGARA....PUKIMAK KAU!!!!
    Tiada simpati dan wajib ditolak atau dihalau...
    RAKYAT SEDIH DAN RAKYAT MARAH DGN KAU DAN KUNCU2 LANUN SIAL KAU!!!TERKUBUR DAN HARAP MATI CEPAT SIDALANG BACUUL!!!

    Jebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datuk Seri Peliwat Negara Al Juburi diambang kehancuran..

      Delete
    2. Hukum pancong kpd tali barut agama bangsa dan negara. The whole lot of anak beranak.

      Delete
    3. kenapa tak dapat tangkap lagi Anwar Ibrahim sampai sekarang. beliau kan dalang Lahad Datu yg mengancam keselamatan negara. patut awal2 lagi dah masuk penjara.

      tak ada bukti nak tangkap ke mcm mana ni?

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
    4. Cai...tunggu malaysia dan filipina dptkan bukti...InsyaAllah...akan dpt bukti utk dakwa anwar sibapak lanun...
      Klu disabitkan bersalah....biar dalang ini digantung bogel sampai mati di depan Tugu Negara bersama lanun2 yg lain..
      Biar ditontonkan kote bengkoknya yg bernafsu serong dan bersubahat membunuh wira2 negara!!!!CHECKMATED!!

      Jebat

      Delete
    5. oh kira tak ada bukti lagi la ni? mcm mana boleh kata Anwar dalang tapi tak ada bukti?! aishhh umno2...

      Encik Mohamed.
      Nasionalis Melayu

      Delete
    6. Anon 9:47...Rasa aku...ada bukti tapi blm cukup kukuh cai..Org tgh ngelabah mcm mat liwat mmg takut cai...takut dgn byg2 sendiri...
      Sebulan lebih yg lalu dlm blog pr dah 'tahu' ada org nak tuntut sabah...mcm mana korang tahu dulu cai?Patutlah mat liwat sejak awal tahun suka nyanyi 'tanya sama pokok' cai....
      Apa logik nya nak tuntut sabah dgn hantar lanun bersenjata ke sabah seramai 180 jer cai?Memang berani atau mat liwat memberi jaminan...
      Satu lagi...klu mat liwat nak dpt kredit dpd rakyat....kenapa tak ziarah keluarga mangsa sementara dia ketua pr atau bawak tian chua ke lahad datu beri sokongan moral...
      Ni..bukan nak sokong...mghina lagi ada..Nampak sgt dirancang agar kerajaan jadi kambing hitam dan mat liwat dpt kredit..
      Syukur alhamdullillah...pihak risikan filipina dpt mghidu phkhianat negara...begitu juga dgn reuters...
      Kenapa anwar tak berani saman mrk?Kemgkinan besar rahsia besar mat liwat akan dibogelkan di seluruh dunia....Cukup aku katakan...mat liwat a.k.a bapak lanun pujaan ko tu dah kena checkmated!!

      Delete
    7. Pokok pon tau dan dah jemu dgr asyik dok tanya pada pokok. Mmg la sakit mental. Org mcm ni nak d jadikan ketua negara. Tak kena gaya nak jadi ketua negara mcm ini punya tingkah laku. Ajar pulak anak isteri perangai mcm dia. Firaun masa kini rasa boleh hidup 100 tahun lagi. Tak sedar kulit muka pon dah kendur. Mengelebeh. Sujud la kpd yg Maha Esa. Tergenjut2 kat atas pentas malaikat izrail datang nak lari kemana?

      Delete
    8. mamposs umno kali ni... semua pengikutnye tinggal yang bharal2 belake, lansung tak ade idea hanyalah pandai main issue2 liwat... tahap pemikiran longkang... aku pun dah serba salah nak undi sape tahun ni... tengok ke unmo dah jadi macan celaka sekarang ... sayang sungguh umno ni... terkuburnye umno dek pengikut2nye sendiri.. jangan salah orang lain

      Delete
  2. Dengan ini, saya mengumumankan tepat jam 12 tengah malam ini (Hari Jumaat).
    Dengan rasminya Parlimen dibubarkan.

    Hidup UMNO
    Hidup UMNO
    Hidup UMNO BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAGU BARU UMNO...jom nyanyi


      Bersatu Kita Bersatu
      Dengan Setia Berganding Bahu
      Tipu Terus Menipu
      Kita Tipu Melayu

      Bersama Kita Bersama
      Menjunjung Hasrat Semua
      Berjasa Pada Kroni
      Anak Isteri Dan 'Bini'

      Lambang Kita Yang Rebah
      Dipandang Keji Dan Haprak

      Bersatu, Bersedia ... Khianat
      Cogan Katanya
      UMNO Terus Lara
      Rompak Rakyat Malaysia


      umnotaik

      Delete
  3. Palat umno gmbr mnunjkkn umno jmpa kiram. Mmg dsr anjing geromboln biar tau lps mk cr mkn dgn apa plk jika pr mng pru. Jgn mlacur sdh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 7:54..ko cuma dpt tipu golongan lgbt jer cai...Rakyat dah bangkit nak libas kepala anwar bin ibrahim dalang kpd lanun2 sulu!!...kimak ko cai..!!!!
      Gali kubur korang cai...!!!!!!

      Delete
    2. 7.54 bangang.
      Muka kiram dengan muka al haj murad
      ibrahim pun kau tak boleh bezakan ekk.
      MILF,MNLF danABU SAYYAF kau tau bezakan tak???? Tentu tak boleh kan??
      Sebab kau memang bangang tahap lobang
      taik.

      Delete
    3. Tu lah...bila pak liwat @ bapak lanun msh disanjung sbg pak sheikh.BUTA...

      Delete
    4. Sah2 gambar najib jumpa kiram tu menipu.....edit org bodoh mcm pakatan percaya lah

      Delete
  4. Mmg lahabau geng umno ni bdh xnmpk kbnrn dpn mata. Mmg tuli blogger n anjing grrombolan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu tu dah buta hati dan buta otak tak lama lagi buta mata terus. Masa tu dah terlambat sebab kampong sudah tergadai termasok keluarga kau skali. Pegi solat buat solat taubat
      .seblm Allah tarik semula apa sebenarnya hak DIA.

      Delete
    2. Anon 7:56...cai..Anwar bin ibrahim silap percaturan...nak jadikan bn kambing hitam tapi tak menjadi..Rahsia bocor dan rakyat bangkit menyatakan kemarahan!!!!.Sana sini rakyat berkata,'Bunuh saja anwar tu!!!!'
      Jgn salahkan bn atau spr klu pr kalah teruk...Rakyat dah benci...

      Aku tanpa parti

      Delete
  5. Ada lagi lahanat2 anuwar dok try kilas cita... Sory!! Aku dah makin bedendam ngan puak pakatan!

    ReplyDelete
  6. Sejak sabah diceroboh...rakyat berparti dan tidak berparti dan yg dulu pro pr dah mula sangsi dgn si mat liwat.
    Ramai yg khuatir krn terlalu bernafsunya dgn putra jaya sanggup mgkhianati negara sendiri...Bermakna..jika dia berkuasa tiada siapa boleh atau berani menegurnya hatta si karpal singh yg berkeinginan utk jadikan anwar pm boneka...

    ReplyDelete
  7. Tanya Sama Najib...
    Apa Sebab Goyang...
    Nanti Jawab Najib...
    Sabah Dah Hilang...

    Masa Berjauhan..
    Apa Nak Di Kenang...
    Bila Di Hitungkan
    Sarawak Melayang....

    Tanya Sama Kak Mah...
    Sebab Apa Sabah Hilang...
    Nanti Jawab Kak Mah...
    Najib Dah Jadi Pembangkang...

    Muhyidin Takut Tak Dan...
    Rakyat Sokong Pakatan...
    Bee End Kena Tendang...
    PM Dapat Kat Pakatan...



    Muhyidan Takut Tak Dan...
    Rakyat Tak Kasi Can...
    Bee End Kena Tendang..
    Jawatan PM Pon Melayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei pukimak najib tak goyang lah yg goyang tu kaki jubor tu..telor dia kecik mcm babi sbb tu dia kecut telur

      Delete
    2. cai...jgn lupa sediakan lagu pr gerenti kalah slps pru 13 cai....

      Delete
    3. 11.31 hahaha kelakar gila korang ni. Sampai punya nak menang ketua hangpa menyanyi kpd pokok... hahaha teruskan hiburkan hati kami sebab korang cuma setakat atas pentas saja tapi tiada tokoh nak memerintah negara lagi pulak agama. Haaaaahahaha.

      Delete
    4. lagu ni pon ytk hiburkan hati korang, seperti yg dimiinta...selamat berhibur

      LAGU BARU UMNO...jom nyanyi


      Bersatu Kita Bersatu
      Dengan Setia Berganding Bahu
      Tipu Terus Menipu
      Kita Tipu Melayu

      Bersama Kita Bersama
      Menjunjung Hasrat Semua
      Berjasa Pada Kroni
      Anak Isteri Dan 'Bini'

      Lambang Kita Yang Rebah
      Dipandang Keji Dan Haprak

      Bersatu, Bersedia ... Khianat
      Cogan Katanya
      UMNO Terus Lara
      Rompak Rakyat Malaysia


      umnotaik

      Delete
    5. 7.00am apa yg kamu kena rompak dari umno. Umno rompak isteri anak beranak. Motor kapcai kamu?. Jgn mudah salahkan orang sbb sendiri yg tidak berjaya. Alahhh takan la bila bw motor tercalik tahi pon nak salahkan umno. Takan la ibu marah kamu merokok pon nak salahkan ibu sendiri. Sendiri mau cermin diri laa. Cari kelemahan diri la muhasabah diri tak rugi mana pon klau berendah hati kpdNYA.

      Delete
  8. Aq btl salut lah kat pm kita...dia btl2 berani..mana anwar time2 mcm ni takkan main jubur lg kot...g lah lahad datu tgk apa jd kat sana kata nak jd pm sgt...xde telor ke sial ....mai sini jumpa aq jentik telur ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Masyarakat 'mempermainkan' Wanita dan memanggil kami 'lembu'. Akar umbi Wanita mengatakan mereka susah nak kerja (sukar untuk bekerja dengan isu yang sedang berlaku ke atas ketua mereka). Dan pembangkang pula memberitahu kami bahawa kami tidak perlu berbuat apa-apa kerana ia akan membuat kerja mereka (untuk pilihan raya umum) lebih mudah, “ itulah luahan Naib Ketua Wanita Umno, Datuk Kamilia Ibrahim.

      kak bedah, moooooooooooooooooooooooooooooooo

      Delete
    2. Engko nak si tua tu ambiklah..bukan pandai
      buat kerja pun.

      Delete
  9. Aku berdoa agar najib dpt jd pm malaysia selagi hayat dia ada..dia adalah pm yg terbaik dan sgt berani.....bkn mcm anwar yg ckp kosng je

    ReplyDelete
    Replies
    1. berani ape nya dgn b0dy guard berpuluh org...nak jilat jubooor tok jib pun agak2 la.....

      Delete
    2. Ngapa yg kau jelous. Sbb kau sendiri tiada body guard nak ngiring kau ke.. uhuk kescian...jadi la pm baru ada body n the guard hahaha..buangkan titik hitam dlm hati tu ye insyaAllah Allah akan pintu rahmat pd kamu...

      Delete
    3. Rosma serang altantuya .....

      Delete
  10. Kami Penyamun

    Kamilah penyamun di dalam negeri
    Kami Umno di dalam ini negeri
    Kerja merompak mencilok dan mencuri
    Tidak memilih mas intan kerbau babi

    Asal yang boleh ku bawak lari
    Kami Umno eh?
    Penyamun

    Kamilah penyamun di dalam negeri
    Kami Umno cukup berilmu bebal

    Pasal mencuri terkenal paling handal
    enjin jet pon kami bedal
    Siapa melawan ku tunjal-tunjal

    Kamilah Umno eh?
    Penyamun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harta pkns habis nak dijual kpd kapir.
      Habis milik bumiputera dikerjakan dek
      puak haram. 5 tahun habis licin puak
      haram rompak....tuuihhh!!

      Delete
  11. mmg baghal n mmg bodoh thp gmbg puak2 umno...
    umno just parti kata bela melayu n islam,... hrm jadah btl punya puak umnno
    biar tuhan bg hidayah.. kalau bgga dgn kkayaan mlayu brapa byk orh melayu?
    adik najib ceo cimb., ank mahathir? aanak nik ajis? ank azizan?? brapa billion dia rompak harta rakyat... ha ha bangal barua2 umno tuhan mcm ni nk bg hidayah pun susah... jgn mati mata tbeliaq sudah puak barua umno woiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Engko lagi besar punya gampang harmjadah.Dengki sesama melayu.
      Puak kera bodoh bahalol.
      Hidayah Allah tak usah engko nak susah,
      pening kepal mikir.Hidayah milik Allah...
      Engko sapa nak pertikaikan org dpt
      hidayah ka tidak. Kau nak ambik alih
      tugas Allak ka?kahakkk tuiiihh.puak kera
      yg memang lebih senang perut kalau tengok kapir kaya.Kalau tengok ada sorang melayu kaya, mulalah puak haram tak senang tidor.dengki.busuk perut...

      Delete
    2. kayalah secara halal.. tak menipu.. tak rasuah... jangan jadi kaya macan khir toyoyo, shahrizat...

      cuba kou gi tengok rumah nik ajis... bandingkan dengan rumah k toyoyo..

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!