PANAS BERKUNYIT! HARUN TAIB MENAFIKAN SOLAT HAJAT LIWAT III

Ketua Dewan Ulama Pas Pusat, Dato' Harun Taib sebentar tadi menafikan akan memimpin majlis solat hajat tolak fitnah liwat III di kediaman Datuk Seri Anwar Ibrahim malam ini.

Harun ketika dihubungi wartawan sebentar tadi kesal dengan tindakan PKR menggunakan namanya tanpa merujuk kepada beliau terlebih dahulu.

Ketika ditanya tentang gambar-gambar yang tersebar di blog-blog politik tempatan yang dikaitkan dengan ketua pembangkang, Harun berkata beliau mengakui telah ditunjukkan gambar-gambar itu dan akan membincangkan perkara itu dalam mesyuarat Dewan Ulama Pas Pusat.

Ketika ditanya samada beliau yakin lelaki dalam gambar tersebut adalah Datuk Seri Anwar Ibrahim,Harun terdiam seketika dan kemudiannya berkata kita dah bosan dengan cerita-cerita moral Anwar dan perkara itu membuang masa serta mengganggu kelancaran misi Pakatan Rakyat menawan Putrajaya.

Harun berharap kali ini PAS dapat membuat satu keputusan yang muktamad kerana tidak banyak lagi masa yang tinggal untuk menghadapi pilihan raya umum ke 13.

56 Responses to "PANAS BERKUNYIT! HARUN TAIB MENAFIKAN SOLAT HAJAT LIWAT III"

  1. kitaolang pun sulah bosan sama lia punya auta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


      Encik Mohamed
      Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

      Delete
    2. Tak dapat project rupanya

      Delete
    3. Semulajadi x dapat projek masuk pr....pui.....patutlah meroyan mamat seekor gila duit....tp tgk gaya bahasa u..tau la..u bkn business minded n x de ilmu business...x dpt business salahkan kerajaan....kesian.....

      Delete
    4. Tak dapat projek, try jual bontot kat Nuar la bang. Untung2 ada rezki.

      Delete
    5. Aku selalu kata mereka-mereka tidak kira siapa bekas general ka apa ka kalau ikut Anwar maka mereka adalah golongan orang kecewa.tidak dapat sesuatu.

      Delete
  2. KALAU PAS HENDAK HIDUP LAMA SEBAGAI PARTI POLITIK DI ARENA POLITIK MALAYSIA MAKA KEPUTUSAN TERBAIK DAN TEPAT IALAH KELUAR DARIPADA PAKATAN RAKYAT. KALAU MASIH BERDEGIL UNTUK BERSAMA PKR DAN DAP MAKA PAS AKAN TINGGAL NAMA DALAM SEJARAH POLITIK MALAYSIA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


      Encik Mohamed
      Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

      Delete
    2. oi med!! de ku kesah??

      Delete
    3. Pas tak kisah yg penting drg nak kuasa pas kan gila kuasa

      Delete
    4. Tak dapat project rupanya

      Delete
    5. Lubang jubor med tersentuh dgn sentuhan mesra..tp raja goyang taknak cucuk abis2..tu yg meroyan psl bisnes pebenda la.. Kotor dan keji punya cai

      Delete
    6. En mohamed parpu. lu bikin projek apa. Itu org umno mesti dia kasi projek sama org umno maa. Klu nk projek lu pegi sama guan eng ka sama nik ajis ka atau nuar ka. Orang umno mesti kasi projek sama org umno maa. Lu kata lu nasionalis!! itu nik ajis tak marah ka sama lu. pasal dlm isle mana ada nasionalis(kebangsaan). Lu ngaji smpai mana sampai lu punya otak jd bahalul

      Delete
    7. Kepada PAS dan DAP, jangan salahkan Umno jika kamu semua gagal ke Putrajaya. Tolong salahkan Anwar....

      Masa kamu 5 tahun hanya dibuangkan untuk mempertahankan kemaluan Anwar yang menutuh punggung lelaki, melanggan pelacur, menggadaikan kalimah Allah, membenarkan kebebasan beragama , termasuklah isu keselamatan negara.

      Beban Anwar yang kamu pikul itulah yang akan menjadi halangan utama kepada kamu untuk sampai ke Putrajaya.

      Selamat tinggal Pas.....pikullah Anwar sampai mampus.....

      Delete
    8. Udah la maki2 UMNO kat kedai kopi, tak habis sambung kat pejabat. lepas tu buat muka selamba mintak projek dgn UMNO. Awat hang ingat UMNO ni boddo macam ustaz mekdi ka?

      Delete
  3. Dato harun..lebih baik jadi imam untuk solat hajat bagi mohon keselamatan anggota keselamatan di lahat datu tu..itu lg baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Kita pon buat juga. Tiap kali buat solat wajib boleh minta perlindongan untok wira2 kita.

      Delete
    2. Najib lebih aula jadi imam solat hajat...kerana dia orang no 1 dalam malaysia, itu lebih bagus & munasabah...

      Delete
    3. Ustaz politik.. ada dema terfikir nak buat buat solat hajat keselamatan macam tu?

      Delete
  4. kan lebih afdal kalo anuwar sendiri yg jadi imam solat hajat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju...klu dia saf belakang..meleleh air liur dia tengok buntut n.ajis nanti....

      Delete
  5. pkr, dap, umno, pas, mca, mic......semua sama belaka....tiada amar maaruf tiada nahi mungkar

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS pandai ceramah pasal Islam... buat keja tak de pon.
      UMNO tak pandai ceramah pasal Islam... tapi satu dunia tahu UMNO memperjuangkan Islam.

      Mana anda pilih...

      Tepuk dada tanya iman.

      Delete
    2. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


      Encik Mohamed
      Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

      Delete
    3. Anonymous

      March 17, 2013 at 5:29 PM

      PAS pandai ceramah pasal Islam... buat keja tak de pon.UMNO tak pandai ceramah pasal Islam... tapi satu dunia tahu UMNO memperjuangkan Islam.

      Mana anda pilih...


      Tepuk dada tanya iman.

      __________________________

      Umno nak perjuangkan islam macam mana.....orang no satu dia bila tanya bab taharah pon tak boleh nak jawab, orang yang paling dekat dengan dia pon masih gagal ditarbiyah....nak berjuang macam mana...jadi imam solat pon tak pernah,....nak berjuang untuk islam?

      Delete
    4. Mana lagi elok....isteri pakai tudung tapi suami berperangai setan bertopengkan warak berserta auta......berbanding dengan isteri tak pakai tudung (itu urusan dia dengan Allah) suami dia yg jawab......tetapi memperjuangkan negara Malaysia.....menolong rakyat (puak jahanam pr pun dapat).....tak pandai auta.....berbanding si al-juburi yang berlakon jadi porno...... ....peliwat....bisexual.....pengkhianat negara.......LGBT.....

      MANA SATU DIPILIH ?

      Delete
    5. Tlg negara apa? Tolong bg Melayu semua mampuih, cina kaya raya... Kroni UMNO yang bodoh dan pemalas kaya raya...Org2 Melayu yang cerdik dan rajin hidup merempat.....

      Delete
    6. Anon 6:48..jadi imam tapi jadi peliwat tua .....jadi imam tapi jadi ostad 3 pagi...jadi imam tapi lacur agama...jadi imam tapi kutuk hina org..jadi imam tapi kata org kafir..jadi imam tapi jadi dalang lanun...jadi imam tapi amal rasuah...jadi imam tapi tipu rakyat...banyaknyer..!!!
      Bagus mrk ini jadi babi!!!!ko imam mana cai???

      Delete
    7. Kelantan dah jual tanah pada DAP Perak..ape cite?

      Melayu mundur sebab MALAS. Terimalah hakikat ini walaupun umpama meludah ke langit jatuh bertepek pada muka sendiri.

      Cina jual mee kaya..melayu jual nasi lemak papa..KENAPA??

      Delete
    8. Bhai 10.02 cina jual mee kaya sbb dia jual mee dan dibyr dgn rm oleh bangsa dia...
      Melayu jual nasi lemak papa sbb buka 2 hari tutup 3 hari...kekadang smbi jual nasi jual politik...yg beli kdg2 byr rm kdg2 bg santau...hasad dengki dari bangsa sndiri spti wajib...

      Delete
    9. Dia kaya sebab jual buah tepi jalan di Ampang.dah jadi AP Ampang dia guna
      duit jual buah beli 4 empat kereta mewah, rumah besar. aku pun nak jual buah lah.

      Delete
  6. Sydah pasti Anwar kena jadi imam...kalau Anwar jadi makmum..alamat tak selesai le solat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


      Encik Mohamed
      Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

      Delete
  7. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


    Encik Mohamed
    Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cai....marah nampak??!!Mana ketenangan ko sblm ini cai???Tak kan slps gambar mat liwat bercium dan pegang butuh dgn psgan gaynya....ko dah meroyan...Ko ada hbgan terlarang jugak dgn mat liwat jugak ker cai..?
      Sedih!sedih!.....

      Delete
    2. Pandai jugak dia ingat tuhan....

      Delete
    3. Perhhh..power mencarut puak FUCKATAN ni segala benda dalam seluar semua habis bagi keluar...sama macam sifu dia yang suka raba2 benda dalam seluar dan buka seluar.

      Delete
  8. Babi betul!!!Nak tutup cerita dgn gambaran suci konon?!Mtk maaflah...rakyat dah mual..Sapa yg jadi imam dan makmum mmg sah mghina agama.Bagus kak jah dan nurul mtk bapak liwatnya bersumpah laknat jer...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak haram punya UMNO, boleh ka pi bagi project ICT Kementerian Pertahanan kat Ketua Bahagian UMNO aku tu, dia tu bukan reti kepala ekoq apa pun, dulu dok juai ikan kat pasar kampung aku saja... Baru tak sat aku dapat tau yang KB aku tu dah total sub projek tu kat Mr. Liew, KB aku dapat la kot 20% macam tu. Padahai budak-budak kampung aku ada yang capable buat projek ICT sampai ke London dan Perth, Australia, Mat Salleh pun respect capability depa....Ishhhh UMNO ni memang pukimak, gamak hangpa pi gadai semua peluang2 ekonomi kat orang2 kapiaq no... Butuh Pak Hangpa la....


      Encik Mohamed
      Nasionalis Melayu Paling Tulen Setakat Ini

      Delete
    2. Mana bukti dia pukimak oiii

      Delete
  9. Hahahaaaaa sbhyg hajat utk peliwat tua tu?!!Sapa imam?Kalipah limbabi ker?Sapa makmum?Tiang babi..servarasa ker?
    Gila punya pgayr?
    Jemput2lah hadir golongan lgbt dan tunggu giliran utk disuntut!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa imam smbhyg hajat "Ya Allah semoga peliwat tua kutuk ni bertobat dan tidak menyintai lubang taik lagi...biarlah peliwat tua ni menyintai lubang isterinya biarpun tidak spt zaman remajanya..Ya Allah..semoga peliwat tua ini berhenti menafikan dosa yg telah dilalukannya dan menyeru pencacainya jgan jadi sepertinya.Ya Allah..biarlah peliwat tua ni mampus cepat krn tok guru n.ajis dah tak mampu dah memikul bewak hidup yg tak tahu erti diuntung"

      Delete
  10. aku dah tak percaya dgn Abang Anuar kita selalu main video .
    Hai Jijah apa sudah jadi.Apa kau buat ni!
    Hai Izzah semakin kau cakap banyak mcm bapak kau, maka satu satu video bapak kau keluar dan di tonton.Kubur dah hampir mari. Karpal Singh dah kata taubat!
    Apa sebenarnya kau perjuangankan?
    Aku cadangkan semua anggota yang menyertai perhimpunanan BERSIH,pergi ke Lahad Datu bersihkan pengganas di sana. Kamu semua kan handal. Jadi jangan buang masa bertindak sekarang.Puak Pas boleh TAKBIR! Takbir! disana. Setuju?

    ReplyDelete
  11. Datuk nalla mgulang kata2 beliau...Anwar seorg biseksual!!!Tak nak saman nalla ker?

    ReplyDelete
  12. Adakah Umno Yg paksa beliau berpeluk peluk loving moving cintan dgn jantan gay tu?
    Ada Umno paksa dia comolot main2 lidah dgn Jantan gay macm couple merpati dua secoli?
    Apakah Umno yg paksa dia suruh raba2 dan gentel2 kote Jantan gay itu?
    Apakah Umno paksa dia berasmara dana dibawah lampu listrik aku gosok engko lipat?
    Khad buat Nuar Jubor yg bacul dan penjilat2 yg bengap nak mampos. Kote sendiri yg gatal, kote sendiri yg ketagih lobang taik, kote sendiri yg mencelop kunyit. Kote sendiri yg menembak berdas das air kote dalam lobang taik, lobang najis, lobang jubor jantan gay, kerana bacul lagi terkutok, semua orang dipersalahkan. Umno yg dikatakan jahat dan jijik. inilah vacul, keprat, bangsat dan lahanatnya barua lahanat Yahudi Zionist Neocons, peliwat si Gay tuo kutok yg harus drejam seperti orang2 Haji pergi mrejam d Jamrah.
    Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga. Jauhi duri dari bersetongkol dgn Nuar Jubot dan Fuckaton yg takde berkat malah musibah dan bala. Janganlah nerelakan diri dilakbat Allah. Yg penjilat dan pencacaci yg bodoh sombong dan bengap nak mampos selagi Nuar Jubor berkecimpung dgn perbuatan terkutok lagi jijik, selagi itu lah anda mendapat saham. azab Allah sungguh dahshat.

    ReplyDelete
  13. Adakah Umno Yg paksa beliau berpeluk peluk loving moving cintan dgn jantan gay tu?
    Ada Umno paksa dia comolot main2 lidah dgn Jantan gay macm couple merpati dua secoli?
    Apakah Umno yg paksa dia suruh raba2 dan gentel2 kote Jantan gay itu?
    Apakah Umno paksa dia berasmara dana dibawah lampu listrik aku gosok engko lipat?
    Khad buat Nuar Jubor yg bacul dan penjilat2 yg bengap nak mampos. Kote sendiri yg gatal, kote sendiri yg ketagih lobang taik, kote sendiri yg mencelop kunyit. Kote sendiri yg menembak berdas das air kote dalam lobang taik, lobang najis, lobang jubor jantan gay, kerana bacul lagi terkutok, semua orang dipersalahkan. Umno yg dikatakan jahat dan jijik. inilah vacul, keprat, bangsat dan lahanatnya barua lahanat Yahudi Zionist Neocons, peliwat si Gay tuo kutok yg harus drejam seperti orang2 Haji pergi mrejam d Jamrah.
    Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga. Jauhi duri dari bersetongkol dgn Nuar Jubot dan Fuckaton yg takde berkat malah musibah dan bala. Janganlah nerelakan diri dilakbat Allah. Yg penjilat dan pencacaci yg bodoh sombong dan bengap nak mampos selagi Nuar Jubor berkecimpung dgn perbuatan terkutok lagi jijik, selagi itu lah anda mendapat saham. azab Allah sungguh dahshat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa lah pakatan dgn pas kan tak pernah mengaku salah..drg je lah betul yg salah semuanyer salah umno...yg baik2 punya keja semua pas kan...tu lah keja baik drg bersubahat dgb gay..jual agama sendiri n mcm3 keja terkutuk lg..tu lah keja2 baik org pas...klu aq jumpa anwar al juburi ni aq jentik telur dia sampai pecah

      Delete
  14. Geli lah aku wei...apa lah pas woi kata party islam tp dia pun bersubahat sama dgn anwar tak malu ke....anwar mmg tak layak digelar manusia lah dia ni dajjal

    ReplyDelete
  15. PAS dah kene nasi kangkang peliwat.

    ReplyDelete
  16. Puki ayam punya nuar. Ngan anak dia norol gamak stim jugak kot. Bukan boleh caya.

    ReplyDelete
  17. Susah la sebenornye lawan DSAI ni. Dia banyak duit. Ramai pengikut taksub. Ada international backing lagi. Tahan dia, dapat undi simpati. Dakwa dia, dia psyco hakim, melengah2kan kes, sihir tok sheikh india, beli pndakwaraya, tak nak dok kandang saksi, beli polis. Lawan dia face 2 face, debat ke, parlimen ke, gerenti trkedu pak2 menteri umno kecuali kj je. So camana nak lawan dia ni? Dia jadi pengkhianat negara pun polis tak boleh nak buat apa2. Dia burukkan negara bila di luar pun passpot dia bole direnew. Suma takut. Tak de teloq. Xenophone bole halau, aljuburi ni tak boleh pulak halau dan tarik kerakyatan. Thaksin pun boleh kena tendang keluar thai. Power dia ni lebih dari PM kekadang. Kalu tembak je, ada la cari peluang buat rusuhan ganas. So camna? Kena pakai blogers takbernama je la kutuk dia dan tunjuk video je peluru kita. Utusan tv3 kena saman, tak bole lawan, hakim2 bawahan ni senang je dibeli, konfem kalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. go anuwar go..i sokong u 100%

      Delete
  18. Ha..ha....encik mohamed x dpt projek rupanya. Tu yg geram sgt kt umno. Padan muka!!!!! P la sokong guan eng. Mntk kt cina haram tu projek. !!! Mmg x layan la dia org bodoh mcm hang!!

    ReplyDelete
  19. Makin di Solat Hajat makin terbongkar segala perkara mungkar satu demi satu, so, demi undi... tak perlulah, kan kan..

    ReplyDelete
  20. apa pn nuar lakukan..dia tetap PM lpas pru13 nti..hebatkn..

    ReplyDelete
  21. ""anwar memang byk bawak malapetaka!!!!!! petaka kpd najiz nazak- aljibur!..lg2..Abdul Anwar....Anwarrrrrrrr!!!"""Begitulah sekali kehebatan luar biasa insan yang bernama Anwar bin Ibrahim.. Bukan saja beliau Maha ejen segala Maha ejen didunia. Dari ejen, Yahudi, ejen CIA, Ejen KGB, Ejen MI5, Ejen Mossad, Ejen Komunis, Ejen Liberal, Ejen Demokrat, Ejen Bank Dunia, Ejen IMF dan macam-macam ejen. Yang terbaru ejen Sulu..wah!dasat2,""..anwar lah raja maha segala maha..ha..ha..ha..aljibbur apa ada?"...hah.hah..ha..ha..hah.."

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!