PANAS! AYUH SEBARKAN MUKA PENGKKHIANAT INI!



mohon pihak keselamatan ( jika boleh ) dedahkan foto-foto pengganas sulu tajaan anwar yang ada dalam simpanan kalian..(jikalau ada)..

ini memudahkan rakyat sabah membuat pengecaman lantas memberitahu pihak berkuasa kelibat mereka !

Lelaki dalam foto di atas sedang dikesan kedudukannya dipercayai bertindak sebagai penyokong & perisik lanun Sulu yang aktif mengawasi pergerakan pasukan keselamatan & maklumat-maklumat keselamatan berkaitan insiden di Sabah melalui media baru seperti facebook,twitter dll.

Semenjak insiden Lahad Datu dia telah banyak kali menukar nama Facebooknya & memadam gambar-gambar dirinya bersama senjata & latihan ketenteraan yang disertainya dari album fotonya.

Bantu pihak pasukan keselamatan dengan menyalurkan maklumat jika anda kenal,tahu atau ada mempunyai maklumat lokasinya atau orang-orang mencurigakan sepertinya.

Hubungi IPK Sabah 088-253 555 atau sms Rakan Cop POLISSABAH [Maklumat Aduan ] hantar ke 32728 DAPAT.




KREDIT FOTO UTUSAN..

HOUSE PK: AKu ambik gambar ni dari blog GAP! Sebarkan 

29 Responses to "PANAS! AYUH SEBARKAN MUKA PENGKKHIANAT INI!"

  1. Wira2 negaraku terkorban disebabkan dalang2 puaka ini...Bapak lanun a.k.a mat liwat yg bawak mrk masuk diminta utk membawa mrk balik...noktah...

    ReplyDelete
  2. AMIK JE HOUSE PK...BROTHERHOOD KITA DEMI ISLAM MELAYU DAN TANAH AIR !

    ReplyDelete
  3. Kebencian rakyat sabah dan sarawak terhadap dalang pukimak anwar bin ibrahim dah sampai kemuncak......bangkit kita menghapus dalang2 dan kuncu2 nya yg mengorbankan wira negara kita..

    The headhunter

    ReplyDelete
  4. inilah kesan projek ic UMNO harbi yg diketuai mamak padukang celaka babi mahathir..mamak mahathir punya najis..najib rosmah yg kena tanggung dan anggota polis..mmg celaka Umno harbi ni..

    ReplyDelete
  5. Pukimak kau sekeluarga....kami tak akan lupa dgn dalang utama dpd puak babi korang...Ingat rakyat sabah dan sarawak cukup marah dgn kau dan bapak lanun yg bawak mrk ke sabah...
    Anwar ibrahim sila gali kubur kau bersama dgn lanun2 babi korang...
    Cukup!Tolong jangan pusing cerita lagi wahai babi2 pr khasnya pkr....

    The headhunter

    ReplyDelete
  6. muker mcm penyokong tegar umnu jer!be end berpesta ketika malaysia berduka
    https://www.facebook.com/photo.php?v=10151768763098452

    ReplyDelete
  7. Mgapa comment dari anak sulu blank atau comp saya yg bermasaalah?

    ReplyDelete
  8. Pukimak kau babi lanun mat liwat...gali kubur korang...
    CUKUP!!!Bawak lanun tu balik mat liwat.

    ReplyDelete
  9. Mnatang ape budak sulu ni...

    ReplyDelete
  10. GEMPAR! UMNO baculbabi langgar lari nenek sampai mati


    'BN logo removed after truck knocked down grandma'

    After fatally knocking down a septuagenarian with their four-wheel drive, several men are alleged to have immediately set about removing stickers bearing a BN component party logo and a 1Malaysia flag from the vehicle, before leaving the scene without offering any help to the victim.

    ReplyDelete
  11. Parpu, anak sulu geng mat liwat, tak puas hati....

    ReplyDelete
  12. .












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    ..












































































































































































    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANAK SULU JARI HANTU TENGAH INI UTK ENGKO DAN KELUARGA LANUN ENGKO

      Delete
    2. ANAK SULU JARI HANTU TENGAH INI UTK ENGKO DAN KELUARGA LANUN ENGKO

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!