GEMPAR WEI! INI VIDEO NURUL IZZAH KE?

77 Responses to "GEMPAR WEI! INI VIDEO NURUL IZZAH KE?"

  1. ELOOOOOOOOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU KEDARAH TAIK BEWAK.......HE HE HE BEWAK2 SUMA DAH KENE KENCING TAU. DALAM VEDIA TU AKU TAU LA .....TU BEWAK DATO' ASKEY NGAN RAHIM TAMBY CHIK YANG ROGOL BUDAK 15 TAHUN SAMPAI BERANAK.AKU BUKAN KISAH SANGAT NUAR KA ASKAY KA. YANG PASTI HANGPA NI SUDAH MABOK CITER SEX SAMPAI JADI PE AYAM MABOK TAIK HE HE HE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bewak lot taik lu cam ting tong jew..ada masalah jiwa ke bhai..

      Delete
    2. Hahaha...pencacai pr dah panazzzzz dan sentap...serang blog pro umno ngan taktik copy n paste....hahaha nmpk sngt mereka amat terdesak kerana blog umno semakin popular...dan rakyat nmpk bagaimana mentaliti pencacai pr yg bnyk copy n paste statement luar...ayuh rakan2 seperjuangan, kita terus serang dan serang komen yg tak beretika serta komen yg bodoh dari pencacai pr...

      Delete
    3. juragan...aku dah kata dah...sejak mrk ni pikul bewak gay bernama mat liwat ni...hidup mrk jadi tidak tentu arah...

      Delete
    4. Sedara yang cintakan bewak, boleh kasi bukti Rahim Thamby Chik kongkek budak bawah umur 15 tahun, kalau ada kami nak sebarkan...jangan la jadi munafik dengan menidakkan video anwar dan china doll tu pastu kata ada tisu terbang la, sama la tapi tak serupa, yang kau tuduh tu bukti gambar pun takde..adeh sengal betul la pakatan ni

      Delete
    5. kenapa anuwar tak saman eskay kalau bukan dia tutuh chinadoll tu???

      Delete
    6. kawang-kawang,

      jangan layan wak reid aka mahfudz tu bro..."LUNCH" leh jadi "LAUNCH"

      Delete
    7. LORD REID ...PRESIDEN PARTI PAKATAN JUBOR....

      SOKONG PAKATAN JUBOR , ANDA BOLEH BERJUBOR DIMANA DAN BILA-BILA SAJA...

      Delete
    8. Kawan2 aku nak tanye ni....tilong bagi jawapan erk.... Kalau abg nuar jadi pm adakah dia akan bagi bantuan KY JELLY???? SHORT FORM KYJJ AKA KY JELLY JINGAY...HAHA...

      Delete
    9. Hahahahaha...padan muka Nuar Juboq, itulah dulu pandai sangat masuk parti juboq, parti cap tahi, sekarang hang rasakan kebusukannya...Konon masuk Umno utk cuci jamban Umno, org kalau nak cuci jamban cuci dari luar bukan cuci dari dalam macam hang. La ni apa dah jadi dengan juboq-juboq hang sekali terpalit dengan tahi busuk Umno. Padan muka hang Nuar....si-luncai terjun dengan ketul tahi Umno, biarkan biarkan...hahahahhaa...

      Delete
    10. ANu-ar is dead!!!!!!!!!!

      Delete
  2. Bhai...terbaeeek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha...padan muka Nuar Juboq, itulah dulu pandai sangat masuk parti juboq, parti cap tahi, sekarang hang rasakan kebusukannya...Konon masuk Umno utk cuci jamban Umno, org kalau nak cuci jamban cuci dari luar bukan cuci dari dalam macam hang. La ni apa dah jadi dengan juboq-juboq hang sekali terpalit dengan tahi busuk Umno. Padan muka hang Nuar....si-luncai terjun dengan ketul tahi Umno, biarkan biarkan...hahahahhaa...

      Delete
  3. SALAM MENKEDARAH TAIK BEWAK2 AMENO SEKALIAN...

    DEPA NAK BAGI KERAJAAN SNGOR MENGEMEH KAT KERAJAAN PERSEKETUAAN... BARU PUAIH HATI DEPA HAT BUSUK PERUT TU..AWANG ITAM NGAN CHINA DOLL MAI JUAI BADAN JA GUNA VISA PELAJAQ MESIA... SAPA PUN X PANDANG IPT MESIA SABIK TU JADI TEMPAT LUNGGOK SAMPAH SPM TAKAT 3A NGAN 4 KREDIT JA DOK MASUK... HARAP COURSE JA NAMA HEBAT2 ENGINEERING LA ICT LA LAW LA SYARIAH LAW LA... TAPI SEKOQ XBEJENIH X LAKU.. KLUAQ PAKAT DOK GOYANG TELOQ NAK KEJA GOMEN.. JADI KAKITANGAN SOKONGAN PON XPA JANJI GOMEN... PAIH TU DOK JAJA DIA KAKI TGN SOKONGAN BERIJAZAH.. WALEHAI GAJI SPM BIDANG KERJA KERANI SAJA.. SAPA PUN XPANDANG DIA NGAN IJAXAH DIA AIH.. KIYEH.. KIYEH.. KIYEH

    he he he saja gurau ngan adk2 bewak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bewak lot taik...lu msti tak dpt offer dari ipta...pastu skrg lu keja security kt umah org kan...

      Delete
    2. Bewak lot taik...anak ko bodoh apahal nak
      meroyan sini..

      Delete
    3. blahlah lu bewak lot taikMarch 28, 2013 at 6:08 PM

      Bewak lot taik apa yg ko nak buat dgn budak spm 3A 4kredit tu...ko nk yg pompuan jual badan yg jantan jual sybu ke?
      Ceteknya akal tua ko...
      Masuk u ikut kepandaian masing2 lah ngok.
      Kalau BI A+ boleh le ambil kos TESL.
      Kalau addmath dan fizik A boleh le ambik kos civil engineering begitu le seterusnya.
      Ko ingat u nak ambik anak ko masuk kos
      perubatan ke kalau anak kau setakat kredit
      bio fizik kimia addmath walaupun dpt A dlm
      subjek lain...
      Bewak bewak...lama sangat dok dlm lubang
      taik.Mentakedarah taik.tu sebab otak penuh taik.

      Delete
    4. ko lagi bodoh tengok video anuwar tutoh china doll pun ko kata bukan...tak ke bodoh namanya tu???

      Delete
    5. LORD REID ...PRESIDEN PARTI PAKATAN JUBOR....

      SOKONG PAKATAN JUBOR , ANDA BOLEH BERJUBOR DIMANA DAN BILA-BILA SAJA...

      Delete
  4. Terima kasih Lord Ried kerana meyakinkan lagi saya bahawa penyokong PR semua tak pandai belaka

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha....nice klip!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat pemikul bewak homo jadi giler meroyan...!!!!hahahaahaa
      pandai jugak bewak homo mendepa tangan...mencari lubang taik kot????

      Delete
  6. kata ajai,vokal kurang menyengat haha.best layan lagu ni.

    ReplyDelete
  7. Best video clip tu huaaa

    ReplyDelete
  8. Aku dengar cerita Lord Reid pun kaki lubang kunyit gak. Lubang kunyit dia pernah kena sondol dengan kawan dia, dan dia pun pernah sondol lubang kunyit, tapi lubang kunyit lembu... hahahaaaa... panaz....

    ReplyDelete
  9. asyik kena belasah jer pencacai pgayr nie!!!
    sapa suruh korang pikul bewak gay tu cai!!!
    tengok tangannya dlm video klip tu mcm nak terkam buntut babi jer!!!!
    baik korang humban ke rmh sultan tiram jer!!!
    tak pun korang mtk n.ajis bukak pintu neraka dan humban bewak gay tu ke dlm...dpt juga mgurangkan beban korang pikul azab tersebut!!!

    ReplyDelete
  10. undi bewak gay...bererti kita sokong golongan lgbt.!!!!

    ReplyDelete
  11. sokong PR bermakna menyokong pemimpin xbermoral
    sokong PAS bermakna menyokong pemimpin yang takut perjuangkan hak ISLAM demi politik
    sokong DAP bermakna menyokong perjuang yang sama ngan parti PAP Singapura yang racis n menidakkan hak bumiputera

    ReplyDelete
  12. bideo kekotak tampal tu tak berkesan apa apa pun itu semua tanda tanda kerisauan dan ketakutan penyokong amno terhadap kebangkitan luar biasa pihak pakatan rakyat yang semakin mendapat sokongan rakyat jelata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke? Ya ke? Ya ke?eeeeee menggigil
      takutnya sampai terkentut kentut datang
      dari sejembut.

      Delete
    2. kebangkitan luar biasa!!!!!wo....klu dah tahu nak jadi hantu bangkit...takyah berkempen cai!!!!
      heran yek!!!!anwar brahem pun sampai sekrg msh mencari tmpat selamat!!!kenapa cai!!!kebangkitan rakyat menentang sapa cai!!????

      Delete
    3. Anon 8:01 PM mamai ker.! Tu..la...tadi maghrib engkao tido..!!!

      Delete


  13. Suka cita dimaklumkan bahawa blog parpukari telah dinaikkan taraf ke blog 18sx maka dengan itu segala pautan cerita atau video sex amat dialualukan

    Kepada semua pembaca yang pernah membaca dua cerita dariku iaitu "Tiga Wanita Mangsa Intai" dan "Merogol Murid Montokku", kini aku sampaikan pengalaman keduaku dengan Lin dan kawannya Ana. Jika pembaca pernah membaca cerita "Merogol Murid Montokku", anda tentu tahu bagaimana cara aku dapat melakukan oral seks dengan Lin. Sehingga aku menulis cerita ini, aku masih belum melakukan persetubuhan sebenar dengan Lin. Setiap hari, aku hanya melakukan oral dengan Lin atau menolong Lin masturbate. Itu saja. Baiklah, tanpa membuang masa, terus aku menulis cerita bagaimana kawannya Ana boleh terlibat dengan hubungan antara aku dengan Lin.

    Sebelum itu, aku berasa bangga kerana aku mendapat satu idea baru mengajarkan Matematik kepada Lin. Sambil aku menjilat vaginanya, aku menyuruhnya membuat latihan yang aku sediakan. Aku memberi Lin 10 soalan Matematik, setiap soalan yang dijawab betul, aku akan menjilat klitorisnya selama seminit. Cara ini terpaksa aku lakukan kerana ibu Lin merungut tentang markah Lin yang jatuh dari 85 pada ujian yang lepas ke 75 sahaja. Aku tidak boleh hanya mementingkan hubungan seks aku dengan Lin kerana kalau aku tidak mengajar Lin dengan baik, ibunya mungkin akan memecat aku dari terus mengajar Lin. Kalau macam itu, habislah RM 200 sebulan aku dan tiadalah alasan lagi untuk aku melakukan oral seks dengan Lin.

    Baiklah, kini aku mulakan cerita tentang Ana. Si Ana ini sebenarnya adalah rakan sekelas Lin. Ana adalah kawan baik Lin di sekolah. Ini pun aku dapat tahu dari perbualan aku dengan Lin semasa mengajar tusyen. Minggu lalu, Lin memberitahu aku bahawa dia telah memberitahu pengalamannya oral seks kepada Ana. Tersirap darah aku semasa mengetahuinya! Tapi, aku tidak dapat berbuat apa-apa. Untuk memastikan keadaan sebenar, aku pun bertanyalah apa reaksi Ana semasa mendengarnya. Lin katakan bahawa Si Ana itu akan merahsiakannya. Selamat aku!

    Bersambung



    ReplyDelete
  14. Lama kelamaan, aku pun mengetahui dari mulut Lin bahawa Si Ana itu sebenarnya suka membaca novel cinta yang mempunyai unsur seks di dalamnya. Namun, Si Ana tidak pernah menonton VCD lucah kerana malu hendak membelinya di kedai kedai. Aku menghidu satu peluang baru! Aku menyuruh Lin mengajak Ana untuk sama sama menonton VCD itu semasa aku mengajar tusyen. Jadi, Lin pun ajaklah kawannya Ana datang ke kelas seterusnya. Aku juga telah mendapatkan izin ibu Lin untuk mengajar dua orang pada malam itu. Ibunya tidak kisah, dia kata lebih baik kalau ilmu diajar kepada lebih ramai orang. Dia tak tahu niat buruk aku di sebalik kelas tusyen itu, hehehe.

    Jam 7 pm Ana sampai ke rumah Lin. Aku melihat wajahnya, matanya besar, berkulit cerah dan tinggi sedikit dari Lin. Kemudian, mata aku melirik ke potongan badannya. Lin mengenakan T-shirt Mashimaro yang agak ketat. Jadi, bagi aku yang memang pakar ini, aku memang terkejut kerana buah dadanya seperti telah berkembang sepenuhnya bagi gadis biasa. Aku agak dalam 36D saiz tetek dia! Batang aku pun terus tegak kerana jarang aku jumpa gadis 14 tahun mempunyai tetek sebesar Ana. Bayangkan, tetek Lin hanya bersaiz A cup, jadi aku memang tak dapat membuat breast fucking dengan Lin.

    Aku menunggu peluang yang baik untuk ibu Lin keluar dari rumah. Bapanya memang selalu balik lewat, 10 pm baru sampai. Tapi, mak Lin kadang-kadang keluar, kadang kadang stay kat rumah.

    "Lin, Mak keluar beli barang dapur kejap, kamu tolong jaga rumah! Cikgu, tolong saya juga ye, jaga rumah!". Aku bersetuju saja. Padahal dalam hati aku, aku katakan aku akan jaga sebaik-baiknya dua gadis di depan mata aku ini!

    Selepas mendengar bunyi pintu ditutup, aku terus mengeluarkan desktop aku dan memasang VCD lucah yang aku tonton bersama Lin dahulu. Aku memberikan dua tempat duduk untuk Lin dan Ana di depan. Aku duduk di belakang menunggu saat yang tepat untuk aku jadikan Ana sebagai mangsa seterusnya. Seperti biasa, aku akan bertahan 5 minit sehinggalah aku mendapati pernafasan Lin dan Ana menjadi tidak menentu.

    Kurang ajar, Lin telah meraba raba tetek Ana dan menjilat sebelah teteknya tanpa menunggu arahan aku. Selepas itu, Lin menyuruh Ana untuk memasukkan tangannya ke dalam seluarnya dan menggentelkan klitorisnya. Kemudian, Lin bersuara..

    Bersambung

    "Ha, cikgu, joinlah sekali!".

    Tanpa pengetahuan aku, rupa rupanya Lin dah biasa melakukan semua itu dengan Ana. Dia katakan dia tak boleh tunggu aku dari Rabu hingga Isnin untuk memuaskan nafsunya. Jadi, dia meminta bantuan Ana. Kadang-kadang, kalau terdesak, Lin minta dipuaskan terus di tandas sekolahnya!

    Aku pun tanpa membuang masa lagi menolong Lin meraba raba tetek dan menjilat tetek Ana yang sebelah lagi. Memang luar biasa tetek Ana, bukan sahaja saiznya besar, putingnya juga lebih panjang dan punat di teteknya sebesar saiz wang syiling 50 sen! Sambil aku menjilat tetek Ana, aku melepaskan pakaian Ana satu demi satu. Akhirnya, selepas aku membogelkan Ana, baru aku perasan bahawa pantat Ana bercukur habis, seperti bayi perempuan yang baru lahir! Ana katakan untuk kebersihan!

    Bersambung

    ReplyDelete

  15. Tak sanggup lagi aku melihat pantatnya yang botak itu, terus aku menolak Lin ke tepi dan aku menjilat jilat pantat Ana. Lin pula aku gunakan jari aku untuk menggentel klitorisnya. Untuk senangkan kerja aku, aku suruh mereka duduk dengan kaki bersila di atas kerusi untuk aku jilat (Ana) dan gentel (Lin) sekaligus. Dalam seminit sahaja, Lin sudah klimaks dan jari aku basah dengan cairan airnya.
    Gila, bagaimana ini boleh terjadi? Ana tanpa membuang masa, terus memasukkan batang aku ke dalam vaginanya. Berbeza dengan Lin, Ana sangat terburu buru dan terus memasukkan keseluruhan batang aku ke dalam pantatnya. Dia menjerit kesakitan yang amat sangat sebab dia sendiri yang tak boleh control diri dan terus memasukkan kesemua batang aku ke dalam vaginananya. Apa lagi, darah pun mengalir keluar dengan lebih banyak berbanding Lin sebab Ana terburu buru sangat.

    Aku pun arahkan Lin untuk menjilat jilat seluruh badan Ana sambil aku meramas dan menjilat teteknya. Ternyata cara ini berkesan, perlu diingatkan sepanjang proses aku menjilat jilat itu, batang aku tertanam di dalam vaginanya. Selepas beberapa lama, Ana mula fuck aku semula. Dia membuat seperti sedang menunggang kuda dan "menunggang" vaginanya masuk keluar dari batang aku.

    Si Ana ini memang orangnya tak sabar sabar, dia fuck batang aku tak lama. Dalam 2 minit saja, dia telah orgasme dan menjepit batang aku. Batang aku basah tapi aku belum puas lagi. Dari pengalaman aku, pernah sekali aku onani 3 round sekaligus dalam sejarah hidup aku. Itu semasa aku mengintai orang mandi, 2 kali semasa mengintai, lepas itu balik bilik, terus onani buat kali ketiga. Kalau batang aku mampu naik semasa kali ketiga, memang susah nak keluar air mani.

    Si Ana telah orgasme buat kali kedua, tapi aku belum puas lagi. Jadi aku menyuruhnya berdiri di dinding, aku nak cuba cara fucking berdiri. Dia yang keletihan nampaknya menolak. Sial, tadi dia yang nak, sekarang dah puas, tak nak pula! Aku tak peduli, aku paksa dia, dan aku teruskan fuck dia secara berdiri. Kali ini aku yang control acara itu.

    Lepas 5 minit, tak dapat juga aku puas, padahal Si Ana lagi sekali orgasme. Orgasme kali ketiganya membuatkan wajahnya memang nampak kelayuan. Dia minta Lin untuk gantikan sebab dia kata dia sudah letih. Lin setuju saja, walaupun Lin dah orgasme banyak kali, tapi aku kagum dengan Lin sebab dia buat secara perlahan lahan dan vaginanya yang tadi menghisap-hisap batang aku. Aku pun teruskan dengan Lin.

    Kali ini, aku buat cara meniarap. Aku baring di atas badan Lin dan maju mundurkan batang aku. Aku teruskan acara fuck itu. Memang cukup lama aku buat. Boring dengan cara itu, aku buat doggie semula. Lin orgasme kali keempat dan batang aku dijepitnya. Aku memang seronok sangat masa itu tapi belum sampai tahap maksimum sebab lepas 2 kali, batang aku memang susah nak keluarkan air mani.

    Bersambung


    ReplyDelete
  16. Aku pun mempercepatkan sodokan aku ke dalam vagina Lin. Aku mula merasakan ada benda hangat kat batang aku, dan akhirnya.. Serentak dengan itu, Lin orgasme buat kali kelima. Semasa dia menjepit batang aku, sensasi aku memang menggila, lebih seronok dari tadi sebab kali ini pada masa itu juga aku mencapai klimaks bersama sama Lin.

    Selepas itu, aku memang tidak bertenaga lagi, kalau diikutkan hati, mahu saja aku tertidur di situ. Tapi, aku teringat aku perlu switch off desktop aku dan kemas semula tempat itu. Selepas itu, aku berpura pura meneruskan pengajaran semasa ibu Lin pulang dari kedai runcit. Aku pun senyum kepadanya dengan muka selamba saja. Padahal, aku telah merobek dara anaknya! rpukari
    telah dinaik taraf ke blog 18sx oleh itu segala cerita sex boleh dipaut di blog ini.




    Ana pula aku teruskan menjilatnya di sekitar klitoris, aku berhenti sekejap, nak ambil udara sekejap sebab dia menjepit kepala aku lama sangat! Si Ana ini marah aku pula! Dia kata dah nak klimaks, kenapa aku berhenti tiba-tiba! Aku pun macam orang bodoh terus menjilat semula vagina Ana. Lepas 2 minit, Ana mendesah dengan kuat..

    "Oh, teruskan, teruskan.. Ahh.. Ahh.. Ahh" sambil kepala aku dijepitnya lagi dengan lebih kuat! Aku meminum semua cairan wanitanya, rasanya agak berbeza dengan rasa Si Lin.

    Lepas itu, aku arahkan pula Ana untuk menghisap batang aku. Aku pun nak rasa juga mulut gadis lain selain Lin menghisap batang aku! Memang sah Ana ini tak pandai menjilat. Seperti Lin pada kali pertama, giginya sering terkena batang aku! Lama kelamaan, aku suruh dia hentikan sebab aku tak suka cara dia hisap! Aku fast forward VCD itu ke tempat oral, dan aku suruh Ana ikut cara dalam VCD itu. Si Lin yang dah sekali dapat klimaks tak puas lagi, dia menggentel gentel klitorisnya sendiri sambil perhatikan Ana menjilat batang aku.

    Ternyata Ana belajar dengan cepat. Dalam 5 minit, aku mula merasa ledakan yang akan terkeluar dari batang aku. Aku tanyakan samada Ana sanggup meminum air mani aku, Ana kata boleh juga, sebab tak pernah rasa. Aku pun tekapkan kepalanya ke batang aku dan aku pancutkan semuanya ke dalam mulut Ana.

    Si Lin memang gila, dia klimaks untuk kali kedua! Lepas itu, adegan VCD itu menunjukkan stail fucking yang real, iaitu memasukkan batang ke dalam vagina. Aku memang tak rancang nak masukkan batang aku, cukuplah oral sebab aku tak nak mengandungkan anak orang! Tapi, masa itu, Si Lin yang baru habis klimaks itu tanya aku. Sebelum ini, sebelum sampai adegan itu, VCD itu aku sudah turn off sebab dah habis oral aku dengan Lin. Tapi, oleh kerana hari ini kena layan 2 orang, jadi aku pun ambil masa lebih lama. Lin kata dengan aku dia nak tiru cara dalam VCD itu. Aku katakan kepada Lin..

    "Kau sanggup ke serahkan selaput dara engkau pada cikgu?".
    "Lin rasa selaput dara Lin pernah pecah dulu semasa menaiki basikal, masa tu habis seluar dalam Lin ada kesan darah. Bila balik rumah, Lin tengok emak menangis, emak tanya Lin kenapa tak berhati hati semasa naik basikal ke sekolah."

    Bersambung

    ReplyDelete
  17. Ohh, rupanya Lin dah hilang selaput dara dia secara tak sengaja tanpa melakukan hubungan seks! Jadi, aku pun tak fikir panjang terus suruh Lin untuk mengulum batang aku supaya naik kembali. Memang susah sikit tapi lepas 3 minit sambil menonton VCD itu dan bentuk tetek Ana yang besar itu, batang aku naik balik. Lin nampak bersemangat bila nampak batang aku naik balik. Dia kata dengan Ana..

    "Tengok, aku nak buat macam dalam VCD itu." Adegan VCD itu sedang menayangkan heroin fuck hero VCD dengan heroin di atas dan hero terbaring di katil.

    Dalam bilik itu, memang tak ada katil. Mana nak cari katil dalam bilik belajar? Jadi, aku pun terlentanglah kat lantai. Lin pun datang dan cuba untuk duduk di atas batang aku. Oleh kerana itu kali pertama Lin, agak payah untuk masukkan. Jadi, aku suruh Lin ubah posisi dan biar aku yang control. Lin setuju saja.

    Aku suruh Lin buat cara macam anjing mencangkung. Aku nak guna cara doggielah! Lepas itu, aku suruh Ana basahkan batang aku dengan ludahnya. Aku pun menjilat jilat dahulu pantat Si Ana untuk membasahkannya dengan air ludah dan pelincirnya sendiri. Kemudian, aku pun memulakan acara aku.

    Baru nak masuk 0.5 inci, aku merasakan sensasi luar biasa pada batang aku. Aku berhenti kejap sebab Lin suruh buat perlahan-lahan. Aku cuba lagi 0.5 inci masuk, lepas itu keluar semula. Acara masuk keluar perlahan lahan itu aku buat sebab memang syok sangat batang aku dijepit dalam vagina Lin yang baru first time terima kehadiran batang. Aku juga tidak mahu terpancut terlalu cepat. Sampai 3/4 batang aku masuk, aku merasakan ada sesuatu yang menghalang.

    Rupa-rupanya semasa Lin cedera dulu, bukan semua selaput daranya hilang! Aku terus memasukkan keseluruhan batang aku! Lin menjerit sakit, jadi aku pun hentikan sekejap dan meramas ramas teteknya sambil menjilat jilat telinganya dan lehernya. Lepas itu, aku sambung balik, air semakin membasahi vaginanya dan ini memudahkan aku untuk sorong tarik batang aku. Memang rasanya lebih sedap dari dioral! Aku perlu berhenti sekejap dan membuatnya secara perlahan-lahan supaya tidak klimaks awal.

    Lin pula semakin hilang kawalan.. Matanya terpejam rapat dan mulutnya meracau, entah apa yang dia cakap! Dalam 10 minit, Lin merapatkan kakinya dan batang aku seperti disedut ke dalam vaginanya. Rupanya Lin dah klimaks! Bila batang aku disedut macam itu, aku pun tak bertahan lama, akhirnya aku muntahkan air maniku di dalam sebab tak sempat keluarkan batang aku.

    Nasib baik Lin baru sahaja lepas haid, jadi tempoh suburnya masih jauh lagi. Aku takut juga kalau kalau Lin mengandung pada usia 14 tahun. Si Ana yang melihat itu juga nak rasa, tapi aku memang tak bertenaga lagi. Aku kata kepadanya lain kali saja, tapi dia terus memegang batang aku dan mengulumnya. Kali ini sedutannya sangat kuat seperti orang yang kehausan meminum Coca Cola dengan cepat.

    Batang aku yang dah kendur itu memang susah nak bangun lepas 2 round. Tapi, aku biarkan saja Ana yang berkeras nak cuba naikkan batang aku. Biasanya, aku semasa paling kuat nafsu pun buat 2 round onani dengan tangan sendiri. Lepas itu, aku akan keletihan dan tertidur. Tapi, lepas 5 minit, atas dorongan dari VCD dan hisapan Ana yang kuat tak berhenti henti, aku rasakan batang aku mengeras balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. chah boeng man tok ekMarch 28, 2013 at 8:47 PM

      oiiiii cerita apa ni....apasal cerita sex kat sini plak...

      pergi mampus la anon ni.....citer sex pergi tempat lain la

      Delete
    2. cai...sendiri cpy pste...sendiri komen!!!!
      bingai!!!mcm peliwat tua...sendiri main...sendiri tak mengaku!!!!!hahahahaaaa

      Delete
    3. Ya Allah ya tuhanku...berikan rahmatmu utk manusia yg sungguh biadap ini...semoga ia sedar dari kekhilafan didunia...amin

      Delete
  18. chah boeng man tok ekMarch 28, 2013 at 8:43 PM

    Panas. Najib umum PRU selepas semua harta diselamatkan!





    Merujuk kepada laporan berita The Star bertarikh 22 Mac 2013 – lima hari yang lalu – mengenai bon 1MDB bernilai RM 9.36 bilion. Hutang sedia ada 1MDB sebelum ini berjumlah RM 10.8 bilion. Kini, 1MDB mempunyai hutang sebanyak RM 20.16 bilion dengan tambahan terakhir ini!

    Berdasarkan laporan itu, pengeluaran bon terbaru dilakukan secara senyap. Tidak ada sebarang pengumuman awam dibuat.

    Oleh kerana tidak ada penjelasan mengenai tujuan bon itu dikeluarkan, tekaan yang boleh dibuat ialah 1MDB akan menggunakan pinjaman itu antara lain untuk membayar syarikat pengeluar janakuasa elektrik swasta atau IPP yang baru ia itu Jimah Power.

    Petunjuk ini berdasarkan laporan berita Bloombergs News bertajuk ’1MDB Said to Plan Malaysia Power Asset Buy for $548 Million’ – bertarikh 20 Mac 2013 - dua hari sebelum berita bon RM 9.36 bilion. Bermakna 1MDB berterusan membeli janakuasa IPP satu demi satu dengan Jimah Power yang terkini dengan harga RM 1.7 bilion.

    Sebelum ini 1MDB telah pun membeli janakuasa kepunyaan Tan Sri Ananda dengan harga RM 8.5 bilion dan Genting Bhd dengan harga RM 2.3 bilion.

    Pembelian ini jelas bermotif politik kerana Pakatan Rakyat telah mengumumkan polisi untuk menyusun semula semua terma kontrak TNB dan IPP bagi mengurangkan kos subsidi gas.
    Tren ini menunjukkan tuan punya IPP berkenaan mengambil jalan selamat dengan menjual kepentingan mereka lebih awal kepada Kerajaan dan jika sekiranya BN tewas, mereka telah pun mendapat keuntungan yang sangat lumayan.

    Jika itu pertimbangan tuan punya IPP, apa pula pertimbangan Kerajaan membeli syarikat yang mungkin tidak lagi berdaya maju di kemudian hari?
    Kenapa satu demi satu IPP ini diselamatkan?

    Adakah penyaluran dana pilihanraya melalui keuntungan penjualan itu adalah satu dari pertimbangan?

    Akhirnya rakyat Malaysia terpaksa menanggung beban hutang yang semakin besar dan kroni BN telah pun mengaut keuntungan mereka.

    Bagi seorang pemimpin yang bermoral dan Kerajaan yang jujur, semua urusan sebegini boleh ditangguhkan sehingga mandat baru diperolehi – kecuali secara diam-diam semua pihak iaitu pemimpin Kerajaan dan syarikat kroni telah pun mempersiapkan diri mereka menerima kemungkinan BN tewas dalam pilihanraya ini. Ini adalah tidak adil untuk majoriti rakyat Malaysia.
    Ketika mereka menunggu-nunggu tarikh Parlimen dibubarkan, Kerajaan DS Najib pula sibuk menyusun ‘agenda kewangan’ dan menggalas apa yang ada pada saat-saat akhir dengan cara melengah-lengahkan pembubaran.

    Amat malang bagi rakyat Malaysia. Mereka menunggu-nunggu, harta negara pula sedang digalas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BN akan tewas????!!!!!!
      cai....kenapa ceramah2 pr dah tak berseri dan meriah mcm 2008?????
      klu aku letak budak tadika...budak tadika dpt bilang brapa jumlah yg hadir!!
      apa jawapan bernas yg ko boleh bagi kat sini?????
      adakah publisiti kurang atau pemimpin gay dan lgbt korang makin ditolak oleh rakyat????
      ni kata2 dari org pas bbrapa mggu yg lps...'jijik aku nak salam dgn nuar tu...tangan dia raba butuh jantan gay'..
      apa komen ko dgn pengikut pr yg dah 'tolak' bakal pm ko tu???

      Delete
    2. Bhai...knp pr tak berani buat repot pada sprm jika lu org ada bukti...tp bhai sprm cuma terima kes yg ada keraguan berdasarkn BUKTI dan bukan TEORI...

      Delete
  19. chah boeng man tok ekMarch 28, 2013 at 8:50 PM

    JENAYAH APA YG DILAKUKAN PAPAGOMO SEHINGGA DIBUANG DARI POLIS?
    Polis Diraja Malaysia (PDRM) hari ini menjelaskan bahawa bekas anggotanya Wan Muhammad Azri Wan Deris yang didakwa sebagai penulis blog Papagomo, dibuang kerja daripada pasukan itu sejak September 2012 dan tidak lagi tersenarai sebagai pengundi polis.

    Pengarah pengurusan PDRM Datuk Mortadza Nazarene berkata demikian dalam satu kenyataan hari ini, susulan penjelasan Suruhanjaya Pilihan Raya pada hari Sabtu lalu, bahawa bekas konstabel tersebut tidak lagi disenaraikan sebagai pengundi pos.

    Mortadza menjelaskan, Wan Muhammad Azri pada mulanya ditangkap atas satu kesalahan jenayah dan dihadapkan ke mahkamah pada 31 Oktober 2005.

    “Pada 6 September 2012, anggota ini disabitkan salah dan dijatuhkan hukuman. Seterusnya prosiding tatatertib PDRM terhadapnya telah dibuat dan anggota ini dibuang kerja berkuatkuasa 6 September 2012.

    “Sehubungan itu, anggota ini tidak lagi tersenarai dalam rekod PDRM sebagai pengundi pos,” kata Mortadza dalam kenyataan itu

    agak agak apa la jenayahnye.....agak aku dia buat video terlampau bos dia kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyway...video raja goyang telah mgubah 100% persepsi aku dgn anwar brahem nie..mng sah kata2 saiful..
      terima kasih papagomo...aku tak akan undi pr utk pru13 ini...
      malu klu dunia tahu bakal pm aku nanti seorg islam dan peliwat yg tegar...

      Delete
    2. Bhai...agak agak apa kaitan dan apa kena mengena kes papagomo dgn pru...dia bukan calon pm atau calon ahli parlimen pun...mat sabu yg ada kes pun ok jew... Anuwar bekas banduan pun org snggup bg undi...so apa isu dgn papagomo yg tak terpilih sebagai calon pun...dah takda isu ke

      Delete
  20. chah boeng man tok ekMarch 28, 2013 at 9:02 PM

    nampak sangat umno amat terdesak sehinggakan malaun mana tah dikatakan nurul izzah.....2 hari aku tak makan 2 hari aku tahan mandi hadas...2 hari aku tak semayang semata mata nak tgki nurul izzah beraksi alih ali video statik juga yg keluar...

    baik aku layan video najib ngan ziana....atau layan shah rukh khan cium rosmah lagi stim.....

    apa la buat penat je.....tp betul la cai cai semua umno ngat maksiat mana boleh dipisahkan.....

    tp yg aku heran cai cai semua kata rakyat dah bangkit sokong BN apasal sampai sekarang pm tak bubar parlimen....takat apakah itu....

    aku nak tanya soalan mudah kat mangkok mangkok hayun semua...apasal najib tak bertelor utk bubar parlimen....

    tak kan nak jawab biaq pi kedia....tak femes la jawapan tu.....atau nak jawab...pr dok kalut sgt PRU apasal....pun nampak sgt pengecutnya BN kah kah kah.....jgn buat aku gelak la wei.....

    kalau kaduk katakan kaduk
    jgn berahim melopat lompat
    kalau takut katakan takut
    aku nak gelak terlompat lompat

    kah kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh!!!si jerawat batu yg tayang dan pencacai dia sibuk nak komen!!!mmg bangang punya strategi...klu buat bisnes gerenti bangkrap!!!!
      dah lah cai!!!jgn harap korang dpt point mcm 2008 dulu...rakyat dah sedar dan rakyat kata 'Tak ada lagi simpati buat anwar brahim dan para warisnya termasuk si jerawat batu'!!!!!!

      Delete
    2. Bhai klu betul lu ada video ds najib ngan ziana knp lu simpan bhai...lu g buat salinan pastu lu repot kt polis...klu takda action dari polis...lu siarkn dlm internet...tp pelik ya bhai...video raja goyang,blog misteri yg siarkn diikuti oleh harakah on line...nurul izah lak blog pro pr yg mulakn...knp saripdin tak tangkap jew org yg ugut dia dan bg video tu...dan knp org tu bg pada saripdin dn bukan pada suami dayus@ankderhaka

      Delete
  21. Orang yg dah tau nak kalah dan tak tahu cemana nak cover pemimpin2 bewak taik yg dipuja kerana salah laku pemimpin2 bewak taik
    yang silih berganti memang mcm pencacai2 kat atas ni..meroyan bagaikan si gila. bala bala bala..
    Apa punya sial tangkal pembawa pencacai dan pemimpin bewak taik.

    ReplyDelete
  22. Polis: Papagomo dibuang kerja, bukan pengundi pos.

    Polis Diraja Malaysia (PDRM) hari ini bekas anggotanya Wan Muhammad Azri Wan Deris, yang popular sebagai penulis blog dengan nama samaran Papagomo, dibuang kerja daripada pasukan itu sejak September 2012 dan tidak lagi tersenarai sebagai pengundi polis.

    Pengarah pengurusan PDRM Datuk Mortadza Nazarene berkata demikian dalam satu kenyataan hari ini, susulan penjelasan Suruhanjaya Pilihan Raya pada hari Sabtu lalu, bahawa bekas konstabel tersebut tidak lagi disenaraikan sebagai pengundi pos.

    Mortadza menjelaskan, Wan Muhammad Azri pada mulanya ditangkap atas satu kesalahan jenayah dan dihadapkan ke mahkamah pada 31 Oktober 2005.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lantak ler!!!!tu antara dia dgn pihak berkuasa!!!
      yg aku tahu...aku dah cukup sedar org yg aku pernah sokong dan dipuja adalah peliwat tua yg mgkhianati simpati rakyat!!!!
      terima kasih papagomo...lepas ni aku tak ingin bersalam dgn tangan yg pegang butuh jantan gay!!!
      ingat di negara barat jer...rupa2nyer di malaysia pun ada yg diketuai oleh bakal pm korang cai!!!!!!

      Delete
  23. PGayR adalah Parti Sex Maniac. Ketua umum kaki menjubor. Tak bole tengok pantat jantan2. Tengok je air lior mleleh. Memang peramah sungguh hanya kpd boypren2 gay tetapi dgn wartawan2 maki hamun, menjerit, bengis Yahudi. Comolot dgn jantan2 gay dan suka raba2 dan gentel2 kote boypren2. inilah yg kak wan jijik cakap si anukera gay tuo kutok. Semua talibarut2 pandekutty macam musibat. Tengok perangai dan gelagat2 sekor2 tsk ubah macm berok planet of the apes kena sambal belacan. Tengok Latipah koyax Rabax, tengok Mak Lampir badan bau hamprax, Tengok Din jerawat batu, tengok YB Jamban si tanggang, tengok osetat Giler Kaunseling ham 3 pagi, tengok Lafizi Vavi hutan memang spesis2 yg selalu kena sumpah dan maki hamun rakyat muntskedarah. Spesis2 memang hidup muntahkedarah tak selamat, hidup lahanat.

    ReplyDelete
  24. Bohong UMNO Bangkit Pertahan.

    Nampaknya UMNO terus menzahirkan sifat hipokrit mereka dengan dakwaan terbaru Jamil Khir yang kononnya parti sekular terbesar tanahair itu telah bersungguh-sungguh meningkatkan syiar Islam di negara ini sejak merdeka lagi. Terlampau banyak bukti yang boleh kita paparkan bagaimana UMNO-lah parti yang sebenarnya telah merosakkan Islam. 

    slam adalah agama yang sempurna. Islam adalah ad-Deen yang diturunkan oleh Allah SWT kepada Nabi Muhammad SAW untuk mengatur hubungan manusia dengan penciptanya, hubungan manusia dengan dirinya sendiri dan hubungan manusia dengan manusia lain. Sejak merdeka, penerapan Islam di Malaysia hanyalah sekadar agama yang bersifat ‘peribadi’ yakni untuk mengatur diri sendiri, tidak bersifat ‘masyarakat’ apatah lagi ‘bernegara’. Islam sebagai agama yang mengatur masyarakat dan negara telah dimandulkan oleh UMNO sejak parti itu berkuasa lebih dari 54 tahun.

    Lihatlah betapa jelek dan hinanya Islam yang diamalkan oleh UMNO pada hari ini. Mereka secara nyata dan terang-terang telah mencampur adukkan di antara yang hak dan batil di dalam amalan sehari-harian. Di kala mereka bermegah dengan pembinaan masjid di sana-sini, namun dalam masa yang sama mereka jugalah yang membenarkan kilang arak dan tempat-tempat perjudian beroperasi dan bersepah di merata-rata tempat. Ketika mereka tanpa rasa berdosa melarang kuliah dan apa jua aktiviti dengan pelbagai alasan seperti tiada permit, namun dalam masa yang sama mereka begitu mudah memberikan permit dan membenarkan konsert-konsert maksiat dilangsungkan dengan jayanya. Bukan sekadar di dalam negara mereka menganjurkan program-program maksiat malahan di luar negara pun mereka melakukannya. Contohnya seperti apa yang dilakukan oleh Rosmah sebagai penaung Islamic Fashion Festival (IFF) dan menganjurkan majlis maksiat tersebut 2 bulan yang lepas di Monte Carlo. 

    Maksiat yang paling besar yang dilakukan oleh UMNO selama ini adalah apabila menjadi parti tulang belakang kepada pemerintahan Malaysia yang telah menggubal undang-undang sendiri di Parlimen dengan mencampakkan undang-undang Allah dan dalam masa yang sama mereka bersungguh-sungguh menghalang sebarang usaha untuk menegakkan syariah dan Khilafah yang dilakukan oleh para pejuang Islam di Malaysia. 

    Maka dakwaan Jamil Khir itu sebenarnya adalah suatu pembohongan dan menunjukkan sifat hipokrit UMNO yang cukup memualkan. Percayalah bahawa tipu daya beliau yang mewakili UMNO itu tidak akan mampu mengelirukan umat Islam yang ikhlas berjuang untuk menegakkan agama Allah SWT sehinggalah deen Allah SWT itu terzahir mengatasi deen-deen yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah goreng panjang2 cai...PAS dlm puak korang kan???????????
      kenapa tak masukkan hukum hudud dlm mani fest to korang!!!!!!
      Jangan jadi munafik dan fasik hanya krn nak melindungi peliwat tua dan pelacur agama cai!!!!
      hipokrit mmg amalan korang!!!!

      Delete
    2. slam adalah agama yang sempurna. Islam adalah ad-Deen yang diturunkan oleh Allah SWT kepada Nabi Muhammad SAW untuk mengatur hubungan manusia dengan penciptanya, hubungan manusia dengan dirinya sendiri dan hubungan manusia dengan manusia lain.
      ====================================
      Tetapi sayang seghibu kali sayang parti yg mendebik dada kononnya merekalah pejuang Islam tetapi sebenarnya mereka adalah penggadai kesucian Islam, itulah parti PAS yang hipokrit.

      Delete
    3. Bhai...lu spin panjang2 pun tak guna bhai, aku cuma nak tanya lu dari pas atau pkr takkan dari dap kot...bhai dlm pr parti mana yg jd parti dominan...lu jwp soalan aku dulu kemudian aku jwp hujah lu diatas...

      Delete
  25. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  26. laki kak limah jandaMarch 28, 2013 at 9:37 PM

    kah kah kah mcm marah je cai cai umno ni.....
    kalau tidak seronok dok buat fitnah ha ha ha ha
    bila ada yg tak menyokong dia org ni melalut semuanya.....

    ni blog pro umno tapi apasal ramai pembangkang kat sini
    tu la satu sebab mengapa PRU makin lambat
    sampai ke blog pro BN pun ramai pembangkang
    ha ha ha ha ha

    fitnah la apa pun yg penting Asal Bukan Umno......

    umno terus mara menipu rakyat malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah kata dah...LKLJ sikote cendawan dok gundah gulana pikul bewak gay bernama mat liwat!!!!
      ko ni asyik melalut kat sini ada sedor tak ceramah korang makin kosong tak spt 2008 dulu!!??!!!!hihihiii
      baik ko pi tolong canang mgkin rakyat tak sedor korang bagi ceramah kot!!
      tolong2 lah pemimpin ko tu yg makin lama makin ditolak oleh rakyat cai!!!
      kesian sungguh aku kat korang sejak korang parah pikul bewak gay yg melilau cari lubang taik!!!!!
      sblm aku berundur...aku nak habaq sikit...baik korang sembelih jer bewak gay tu dan kasi limbabi panggang dan salai utk pesta yamseng mrk.....hahahaaaaaa!!!!

      Delete
    2. Kak Limah janda orang mana? Kalau orang Selangor tak pergi tuntut janji Pakatan PRU12 ke?

      Delete
    3. Hahaha...ramai termasuk yg post citer lucah tu ke...lu org tak ramai cuma lu org guna berbagai nama jew...yg plng popular anon...lu pun berapa nama lu guna bhai...

      Delete
  27. Sekalung tahniah diucapkan kepada dua kelompok dalaman PKR kerana sudi membantu BN kali ini. Jasa Azmin dan Chegu Bard dua kelompok berasingan dlm PKR yg dikenali sebagai Team B dan kumpulan SAMM amat dihargai. Tapi ingat, org BN tak main foto/video edit tau. Sila kemukakan bukti yg sahih jika anda serius mahu dicalonkan sbg MB (Assmin) atau YB (Chegu Bard). Pasti nama anda meniti dibibir Anwar Ibrahin. Untuk Chegu Bard tolong jgn tunjuk frustasi anda dlm facebook nanti kantoi gang....

    ReplyDelete
  28. Sial betul umnongok dan babi negara nie. Dahlah takut nak berdebat cara intelek, pakai pulak polis tahan Pakatan Rakyat nak kempen. Tak guna betul siapa yg masih nak sokong sial-sial nie semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. debat intelek??!!!!apa yg intelek sgt pemimpin korang tu cai...tun daim dah akui yg nuar tu kosong bab ekonomi dan pntadbiran!!!!
      tengoklah parti korang...cacamarba!!!
      korang silap pilih dan lantik pemimpin yg lebih cintakan lubang taik dpd jadi pemimpin yg baik!!!!!!

      Delete
    2. Orang PGayR makan babi,
      Orang DAPigs makan ayam;
      Ramai-ramai pergi mengundi,
      Parti PGayR pergi jahanam.

      Hey.!!.rasa sayang hei.. rasa sayang sayang hei...
      Lihat nona jauh...jaga jaga jubor hei.!!

      Delete
    3. bhai...lucunyer....bernanah hati lklj!!!!

      Delete
    4. Bhai...klu umno nk guna polis utk berkuasa maka tak ujud lah demo bersih atau segala tindakan yg biadap lg kurang ajar...bhai klu umno main kotor...knp pas pegang kelantan lbh 20 tahun...dan 3+1 negeri lg jatuh ke pr.. Lu nk ckp malaikat turun undi di kelantan dan syaitan bantu kedah pp dan selangor.. Bhai pk guna akal...jgn guna jari utk ber pk..

      Delete
    5. juragan...respect bro!!!!

      Delete
  29. aku x nak undi ummno sebab najib memg x layak jd pm.sapa sokong?

    ReplyDelete
  30. Senarai kehadiran ceramah taik dan teknik menjubor yg disampaikan oleh anon March 28, 2013 at 11:52 PM adalah seperti berikut:

    1. Pontianak / Puntianak / kuntilanak -
    2. Langsuir 
    3. Toyol - hantu kanak-kanak bogel
    4. Pelesit - boleh dipelihara
    5. Hantu air
    6. Hantu raya - boleh dipelihara
    7. Hantu bungkus
    8. PolongHantu 
    9. Bota 
    10. Bajang 
    11. Bunian, Kerajaan dan keluarga Bunian.
    12. Hantu Jepun
    13. Hantu bukit.
    14. Hantu kubur
    15. Pari-pari.
    16. Hantu punjut
    17. Jerangkung
    18. Hantu laut
    19. Hantu galah
    20. Jin Tanah
    22. Hantu Kum-Kum
    23. Hantu Bungkus
    24. Orang minyak
    25. Puaka
    26. Penanggalan
    27. Pocong
    28. Hantu bidai
    29. Hantu kopek
    30. Hantu Tetek
    31. Harimau jadian
    32. Jembalang tanah
    33. Hantu tengelong
    34. Gay
    35. Pelacur
    36. Homosex
    37. Peliwat tua
    38. Peliwat muda
    39. Mat lobang kunyit
    40. Bewak reid
    41. Pudin muka gravel
    42. Mat Sabun
    43. Babi tian chua
    44. Babi lge
    45. Nikejis
    46. Hardy "boy" boroi
    47. Kapal tenggelam
    48. Kiram sos tiram
    49. Hantu bala
    50. Babi
    51. Hanjing
    52. Tapir
    53. Ayam siam
    54. Malaun
    55. Bewak
    56. Buaya
    57. Tikus dan keluarga
    58. Komunis
    59. Pejuang LGBT
    60. Zionis
    61. Pengkhianat
    62. Mak Lampir ( tambahan untuk senarai hantu)
    63. Dan lain-lain makhluk jahat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga yg baik iaitu setan yg baik ha ha ha ha ha ha

      Delete
    2. aperlah korang nie,,nhaah betul lah tu aji datuk nik ajis kan dah konfemkan sejak dulu zaman zaman,PAS rela bekerjasama dengan SYAITAN YANG DIREJAM sekalipun untuk menubuhkan NAGARA ISLAM,tetapi khabarnya IBLIS DAN SYAITAN telah menolak pelawaan tersebut atas alasan PKR dan DAP lebih power dan ummphh dan telah terbukti kini dan selamanya..

      Delete
  31. ingat anuar ibrahim igt lgbt hahaha

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!