APA NI PAPAGOMO? KENAPA KELUAR LAGI VIDEO ANWAR DAN MAHASISWA BERMESRA NI?

Tak perlu la aku nak explain, korang tengok dan nilaikan sendiri! HE HE HE

59 Responses to "APA NI PAPAGOMO? KENAPA KELUAR LAGI VIDEO ANWAR DAN MAHASISWA BERMESRA NI?"

  1. takde apa2 pun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i..u i...u!!!!!eeeeeeee jijik

      Delete
    2. takde apa2 kebendanya....kote masing2 dah mencanak naik tu...cuma tak nampak je....mat kunyit ni panjang sangat sesi suaikenalnya....

      Delete
    3. AISEHMAN! EPISOD 2 RAFIZI GAY POTONG STIM!

      Delete
  2. dasar penipu... ini pun yang dia ade, tak lebih dan x kurang... sebenarnye x de pun vidoe yg di kecoh2 kan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebijik muka anwar bin ibrahim...baru bhgn 2...belum lagi 3,4,5 dan seterusnya..sentaaaap u!!!!!

      Delete
    2. Jangan nangis bila aksi terlarang ditayangkan, ok..

      Delete
    3. mat kunyit punya ayat2 cinta belum habis lagi....episod seterusnya dia start la raba2 tu.

      Delete
    4. Anon2 kat atas ni dah kena pil kuda ni... berhayal x habis2, tengok vidoe macan tu dah stemmm, ape hal??

      Delete
    5. stemm?ko nak pos surat ker cai!??termuntah...mungkin!!!hahahaaaa
      weka weka wekk uwekkk
      KO DAH KENA CHECKMATED YO!!!"

      tuah

      Delete
    6. dah tau penipu wat per tengok hahahahaha

      Delete
  3. mengayat jantan gay bapak nurul..laki kak wan nie!!???geli dan jijik!!!kaum nabi luth dah kena laknat...tak sedar2 lagi peliwat tua nie!!!patutlah pgayr makin kosong dan makin sial!!!!!
    hahahaaaaahaaaaaaa!!STEADY PAPAGOMO...HAPUSKAN PAPAHOMO!!!!
    weka weka wekk uwekk!!!!
    KO DAH KENA CHECKMATED YO!!!

    tuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi nie mmg layak ditebas kepala dan kepala butuhnya dgn parang ilang!!!
      dalang lanun kiram nie patut mampus dgn golongan gaynya!!!!

      The headhunter

      Delete
    2. macan sial vidoe tu, entah ape2 je... x de ke yg elok sikit. bodoh.

      Delete
    3. msh berbaju tu kira ok lagi cai!!!klu dah telanjang bulat dgn doggy style barulah ko boleh kata sial!!!pelakonnya sial!!!

      Delete
  4. Hari ini saya tidak ada mood menghentam pembangkang. Perut saya tidak selesa, baru dua hari datang bulan.

    Salam gelombang biru

    Nana nurgaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah mentaliti pencacai pakatan. Suka menyamar jadi orang lain. mentaliti bangsattt!!! BABI HUTAN!!! haha itu saja yg ko mampu tulis? mcm level budak tadika. Untuk pengetahuan ko, saya tak datang bulan lagi. Baru subuh tadi saya dan suami tercinta memadu kasih di atas katil.

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
    2. cai, perut ko bukan tak selesa tapi jubor ko tersumbat akibat terlebih letak ky jelly. Nak tau cara pemakaian yang betul tanya mat kunyit.

      Delete
    3. datang bulan so lu main belakang le ni

      Delete
    4. cai...yg main belakang tu anwar berahi jer serta puak pgayr!!!!

      Delete
    5. Anon 8:54
      Anon 9:08
      Tak payah menyamar sangat la, tak berkesan pun, korang menyamar jadi aku pun x dak guna, tau knpa??sebab cara korang komen ni tak sama mcm apa yang aku slalu komen, dah tue semua merapu meraban, tak da ka komen intelektual sikit, komen yang boleh nampak korang pandai?? Setakat macam tu korang tulis hentam aku, sikit pun tak dak faedah, buang masa ja, he he, atau korang rindu nak baca komen aku??maklum la dah 3 hari aku tak post komen!

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
  5. Ada pulak nak menyamar jadi nana nurgaya...
    Macam2 hantu ada dlm dunia ni..hekk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak akhir2 nie...pencacai pr makin meroyan dan giler babi.!!!
      identiti sendiri pun dah lupa!!!identiti org jugak yg dipakai!!!mgkin u all menggigil dari segambut kot??!!!hahahaaaaaaa
      weka weka wei wei
      KO DAH KENA CHECKMATED YO!!!!!

      tuah

      Delete
    2. Salam semua followers pro kerajaan,2 3 hari nie memang ada makhluk perosak minda anak melayu telah MENYAMAR menggunakan identiti saya, tindakan si PENYAMAR ini saya simpulkan dan kelaskan sebagai orang SAKIT HATI DAN PANAS JUBOQ, kerana marah mereka yang meluap luap disebabkan saya menyokong penuh UMNO/BN, DATO SERI NAJIB DAN KERAJAAN..nampaknya itu sajalah modal singkat akal yang mampu mereka lakukan dengan MENYAMAR sebagai saya, walaupun SIA SIA, kepada si PENYAMAR, sila cuba lagi!!!

      Salam Gelombang Biru

      Nana nurgaya

      Delete
  6. tak ada apa2 pon??????????.....BANGANG LAH LU NI....MAK DGN BAPAK LU DULU MAIN JUBUR KE???....MESTI LU KELUAR DARI JUBUR MAK LU TU SEBAB ASIK2 JUBUR JE NI....MAK BAPAK KAU NI KAKI MAIN JUBUR KE....buang masa lah dgn seks kalut ni....hentikan lah....dah tak relevan tau.....makin bangang aku tgk mainan politik BN ni tau....buat nak pangkak BN....aku naik menyampah pulak asik2 seks ni jugak dikeluarkan....DAH BASI tau!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BASI!!!!Dah tahu basi buang jer!!!Yang korang simpan dan puja peliwat tua tu buat apa?!!u gay ker??
      Yang pasti kaum kerabat i yg dulu pernah sokong mat liwat tu dah pakat tolak dan buang si basi nie!!!!buat malu bangsa dan agama jer!!!!
      u bila lagi!!!!

      Delete
  7. SELAMAT HARI POLIS KE-206
    -Ayah aku seorang bekas anggota polis - kami amat bangga dgn pengorbananmu demi bangsa..agama dan negara..
    -Tersentuh dgn kata2 para balu perwira negara..Pengorbanan mrk akan dikenang sepanjang hayat...
    -Cintailah keamanan

    ReplyDelete
  8. malaikat maut umngokMarch 25, 2013 at 9:25 AM

    Pada 16 mac, Wan Azri a.k.a papagomo mencabar anwar ibrahim supaya menyaman beliau, kemudian sesudah itu anwar menfailkan surat saman berjumlah RM 100 juta,pada 20 Mac, bloger anak anak muda malaysia mendedahkan wajah sebenar Wan Azri ini.

    Kemudian, pada 21 mac, Wan Azri a.k.a papagomo telah menafikan beliau adalah wan azri dan menafikan sekeras kerasnya kononnya beliau di fitnah sebagai papagomo.

    Semalam pada 23 mac bloger era pasca mendedahkan pula bahawa papagomo, 99% adalah Wan Azri Wan Deris, bekas anggota polis yang di jatuhi hukuman 8 bulan penjara kerana aktiviti rasuah dan salah guna kuasa.

    Dan hari ini, setelah pendedahan demi pendedahan di lakukan oleh blog era pasca ini,papagomo telah dengan terpaksa menipu dan membohongi seluruh rakan rakan blogernya, kononnya blog lucahnya itu telah di godam dan bakal di rampas dan ditutup oleh encik lebai google.

    Lawak antarabangsa ini adalah rentetan siri pendedahan Wan Azri atau papagomo oleh pelbagai bloger pakatan rakyat dan beliau juga sudah menjangka bahawa beliau sudah tidak dapat lari lagi dari saman ini, wajahnya sudah di ketahui, bukti bukti kukuh juga sudah di lampirkan, dan peguam peguam juga sudah meneliti setiap fakta yang di berikan.

    Untuk mengelak saman RM 100 juta dari anwar ibrahim dan RM 100 juta dari Husam Musa, papagomo terpaksa berlakon kononnya blog lucahnya telah di godam, seterusnya beliau akan menutup sendiri blog itu supaya masalah saman selesai dan akan di angkat sebagai hero oleh bloger pencacai Barisan Nasional yang lain kononnya haker PR berjaya mengodam blog lucah itu.

    Jika ini berlaku, dia bukan saja dapat membodohkan penyokong dan bloger bloger umno yang lain, malahan dengan perdana menteri najib razak sekali menjadi bodoh di bodohkan oleh Wan Azri yang terdesak mahu lari menyelamat diri dari saman maut ini.

    Apabila blog sudah di tutup, maka bolehlah Wan Azri ini lari dari masalah ini, psikologi
    dari bloger Pakatan Rakyat telah menyebabkan beliau tidak boleh melelapkan mata
    dan tidak mampu berbuat apa apa, serta menerima tekanan yang kuat akibat dari fitnah
    yang di ciptanya sendiri.

    Menerusi ajensi berita fakap EP, Dr @tiewnama telah mendapat maklumat bahawa, peguam Husam Musa dan Anwar Ibrahim telah mendapatkan maklumat dan bukti terperinci mengenai papagomo dan segala bukti yang berfakta telah di ambil, dan bersedia untuk membawa Wan Azri a.k.a papagomo ke mahkamah untuk di adili.

    Berdasarkan writ peguam, Wan Azri, jika di dapati bersalah, beliau akan di penjarakan selama 10 tahun bagi 1 kesalahan dan 5 sebatan bagi kesemua kesalahan, beliau juga akan di arahkan membayar saman RM 100 juta itu dalam bentuk apa pun.

    Dan yang sangat membimbangkan beliau yang hampir separuh mati kerana terlalu takut adalah, saman ini berdiri bukan hanya 1 saman tetapi 2 saman fitnah dari ANWAR IBRAHIM dan HUSAM MUSA.

    Mungkin juga selepas ini di jangka beberapa lagi pemimpin Pakatan Rakyat akan mengambil tindakan yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai malaikat gay pgayr...u dah sentap tengok part 2 video papagomo yea!!!??
      Rilek lah cai...utk part 3,4,5,6 dan seterusnya i cdg u gali kubur u awal2..!!
      Takut u kena Bala dan senang peliwat tua tu humban terus bangkai u dlm lubang taik!!!!!hahahahaaaaaaAA

      Delete
    2. Kes Saman tak masuk kategori kanun kesiksaan.. tak kena penjara atau sebat.. nak tunjuk auta pun agak2 laa

      Delete
    3. Anon 9:34 & 9:36.....terbaik u!!!!
      dia ingat pgayr jer ada lawyer???
      Papagomo..kasi langsi sama itu papaHomo!!!!!

      Delete
    4. ini papagomo x berpegan dgn parpukari nye moto..

      BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

      CILI KASI TARUK!

      x berani dia nak tanggung, dia nak baling batu sembunyi tangan je... dasar manusia pencipta fitnah.

      Delete
    5. dah sebijik muka mcm anwar bin ibrahim...nak kata fitnah mcm mana????!!!!!
      bodoh bingainyerrrt!!!??!!
      mcm ni jer...korang buat pc dan tayang klip tersebut depan nurul dan kak wan...biar mrk menggigil dari segambut mjwb depan press!!!gerenti lepas tu kepala anwar diluku oleh kak wan dan nurul!!!hahahaaa

      Delete
    6. Malaikat sesat upahan PKR yang tak berani hadapi kenyataan....puii...
      Rekasa cerita yang sangat baik hanya untuk pecacai haprak PR yang bengong...

      Delete
    7. hahaha.nk menipu pun agak2la.kes sivil siap ade hukuman sebat.dh sah bodoh siapa yg tukang karut atas tu.hahaha

      Delete
    8. Ohhh rupanya mamat giler super hero malaikat maut ni yg suka guna nama orang lain...hari tu statement yg sama tp guna nama bro juragan 69... Dah dapat tangkap siapa yg suka buat sial...aku agak malaikat maut,laki kak bedah janda adalah org yg sama gak..

      Delete
    9. Haaaaa hhaaa kantoi.Bodoh mcm bos
      jubor dia jugak.

      Delete
    10. yerr kerrr ....kalau betul camtu wa respect + tabik spring lu PAPAGOMO teruskan

      Delete



    11. LatheefaKoya eh! eh! tak ngaku - pengecut! RT @PisauKarat: @papagomo Tak Hadir Ke Mahkamah, Perbicaraan Berjalan.."

      Delete
    12. Aku tgk si anu 2 bukan main lama melegahkn kes liwat ngan epul siapminta tukar Hakim lg then siap rayu minta bukti pendakwa utk ditwistkn pihak dia.. punyalh lama pusing2 last2 jumpa 1 teknikal error trus perbesarkn utk melihat pada pasukan belaan.. pi.......rah....

      Delete
  9. erk audio kt pc aku x clear la..sape leh copy dialog die kt cni..haha..thanx..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaaa bro...aku nak kuatkan suara dh rasa nak termuntah!!!jijikkkk....

      Delete

  10. dengar betul2...sah ini memang anwar..perkataan 'anwar' terkeluar dari mulutnya...

    ReplyDelete
  11. Khas buat Rafizi Vavi, yg dahlah bengap nak nampoi, dalam PC menonjolkkan anda macam bapok siam. Rakyat semua tahu gaji anda dbayar berpuloh puloh ribu itu sebab anda harus jilat juboq boss anda. Jawapan yg anda berikan menunjokjan anda memang bodoh lagi takde maruah dan prinsip hidup.
    Anda selalu buat jajuan dan selidik, sudah kah anda buat kajian dan selidik hasil dan sumber keuangan Boss anda, Nuar Jubori? Semua keuangan PgayR datang dari mana dan siapa yg sponsor. Apakah wang gaji anda yg lebih dari PM itu kira halal atau sebaliknya dan selama ini hasil dari haram anda salurkan kepada keluarga dan makan menjadi harami.
    Spesis2 sperti anda yg membutakan mata, hati dan pekak kan telinga terhadap perbuatan jijk lagi tetkutok boss anda, dkira bersyubahat. Apakah dosa yg harus spesis2 sperti anda harus tsnggung sebagai bersyubahat? Tidak jsh sama berat dan dlaknat sama?
    Ingatlah azab Allah sungguh pedih dan dahshat. Bergumbiralah spesis2 dan nantikan azab datang.

    ReplyDelete
  12. Ingatlah azab Allah sungguh pedih dan dahshat. Bergumbiralah spesis2 dan nantikan azab datang.

    ingat juga dengan azab Allah... tapi masih buat fitnah dan masih menjadi agent penyebar fitnah.

    Mampos lu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fitnah kepala abah kau.!

      Delete
    2. video sampah.... nk buat pon.. buat lah betul2.. terang2 VO dgn scene noise x matching.... lu orang mmg dulu kini selamanya bodoh.. kesian....

      Delete
    3. marah bhai??, hahaha

      Delete
    4. Kalau nak video high definition, Lu orang tawarkan la bontot kat nuar..lepas tu mintak izin bang nuar sesi liwat lu dirakam jurukamera yg bertauliah..Ala ala shooting porn giteww..untung2 lu and anuar boleh jadi famous gay pornstar lagi youuu

      Phuiii!!da bagi video hitam putih,Lu cakap zaman skg dah tak main hitam putih, Lu orang nak suara, Gomo dah Bagi Tp Lu orang cakap dubbing...Lu orang nak spin sampai bila lagi? Bawak2 berdoa mohon kat Allah mintak Allah bukakn pintu hati Lu orang utk terima kebenaran...bukannya doa mohon kat syaitan mintak syaitan bagi idea utk spin lagi..ok??

      Kita kan Muslim :)

      Delete
  13. Ha ha ha ha.. Lucu lah baca komen-komen korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lucu....sebijik rupa mat liwat pun mrk boleh tak kenal!!!!

      Delete
  14. silap haribulan geng minda diliwat berpegang bahawa si jambu tu not even fizijambu...

    ReplyDelete
  15. BLOGGER PAPAGOMO LAGI MACAM BABI...KENE SAMAN XNAK MENGAKU BLOG DIA..MACAM BABI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok benar.. Samalah kes ngn abg peliwat pujaan hang 2 x nk mengaku meliwat

      Delete
  16. Tak silap gua, rafizi gay sendiri dah kantoikan ada 2 orang wan azri yg berlainan IC, berlainan tarikh lahir, hatta nama pun lain

    Sorang wan muhd azri, sorang lagi wan Muhammad azri..Wartawan dah cari orang yg salah la tu..bukan kes Gomo xngaku. Gomo nak takut apa??dialah anak melayu paling jantan, menggigil totey anuar tgk kejantanan gomo

    ReplyDelete
  17. Haha tgk tak news dlm tv mlm tadi. Mamat ni potong anu bapak sendiri kmdn potong anu sendiri kerana beliau pengikut ajaran sesat d trgganu...hehe..jaga2 tgna nanti menantu kejar mu dgn parang nak potong anu mu...haha sbb ajaran songsang mu.

    ReplyDelete
  18. pegi mampos dgn anuar ibrahim dn penyokong pkr..dap...aku dapt peluang..mampos luuu

    ReplyDelete
  19. nik aziz ulamak pukimak..ko lah org islam yg gampang....belagak ulamak...ko sebenarnya dah nyanyok org tua..elok ko duk umah jaga cucu

    ReplyDelete
  20. Memang anwar. Tapi kalau aku cakap suara 'mahasiswa sabah' ni dubbing macam mana kita nak buktikan kpd macai PR?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!