WOW ROMANTIKNYA KUNYIT! TAJ MAHAL BOLEH PI, BILA ANWAR NAK KE MEKAH UNTUK MENUNAIKAN HAJI?

So Kunyit kan?

132 Responses to "WOW ROMANTIKNYA KUNYIT! TAJ MAHAL BOLEH PI, BILA ANWAR NAK KE MEKAH UNTUK MENUNAIKAN HAJI?"

  1. Inilah pemimpin yg digeruni oleh umno harbi..teruskan parpu..teruskan memperbodohkan ahli umno yg mmg bodoh...ini kalilah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO dok gerun dengan Al-Juburi??? Takde la sampai lari ke kedutaan Turki lak kan??

      Kah kah kah kah kah kah... gerun la sangat

      Delete
    2. Al-Juburi nama diberi, tapi siapa yang kasi??? Lu pikir la sendiri....

      Delete
    3. Dia sdri yg kasi, sbb dia selalu menjuburi...

      Delete
    4. Anwar Kong Kek KuatFebruary 4, 2013 at 2:28 PM

      Apa yang nak digerunkan? Mungkin ko yang gerun kot? Gerun Anwar sondol pungkok hang.

      Delete
    5. Ko yang bangang!!!..tak de sape takut ngn dia kecuali kwn2 ko yg dlm PasPisPus tu!!..Ko dh bagi punggung ko kat dia??..Kah Kah Kah..

      Delete
    6. SAYA SUDAH MENUNAIKAN JUBUR SAYA PADA ANWAR. ANDA BAGAIMANA PULA?

      Delete
    7. Hahaha xde sape gerun dgn gay tau kotor jijik ni.. kami benci dan meluat dan tidak mahu si kotor ni kencing tipu pencacai PAS yg memboehkan dia berkuasa dn hancurkan negara.. anjing2 PAS mna sempt pikir sbb sibok dgn ceramah artis2 pencen..kah..kah..kah..

      Delete
  2. Takut nak buat haji. Takut terbakar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali apa yg kau katakan ini anon 12,59 pm kalau naik haji mesti terbakar punya sebab anwar ini kan byk dosa besarnya.

      Delete
    2. GAy Ponggal Anuwar ni setiap perkara yg kecil pun dia mesti ambil credit, sumbangan GAZA oleh NGO2 pun dia sebat gambr cmm dia yg kutip.. apatah lg klu pegi HAJI..mesti 1000 keping gmbr dr depan kaabah sampai si Mina, Mudzalifah, HIjr Ismail, Arafah dan banyak lg tmpat2 suci yg dia pasti eksploitasikan oleh konco2nya yg lengkap dgn seribu kamera..hahaha.. tp skrg.. mana dia?????

      Delete
    3. Terbakar kena sambar petir....

      Delete
  3. zz Taj Mahal ialah Kubur/makam lambang cinta Maharaja yang gila dan mabuk asmara. Habis rakyat di kerah pasal karenah dia sorang.. Betullah jugak habis rakyat ditipu dan dikerah untuk Nuar untuk jadi PM. Opss silap untuk Anuar jadi Presiden Malaysia yang pertama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presiden Persatuan Peliwat-peliwat seMalaysia pertama... wa setuju 100%

      Delete
    2. atau lebih dikenali sbg LIPAS...

      Delete
    3. LIPAS? Kita spray jer dgn Baygon... mampusssss....

      Delete
    4. bunyi macam ahLI PAS je..

      Delete
    5. ahli umno ni semua takde maruah so jangan layan

      Delete
    6. Ynag ade maruah hanya si kote bengkok kantoi mengentot Chinadoll eh...??

      Delete
    7. Heheh simbolik yg sama Anugay ini pd bininya dan jantan2 lain yg berkongsi jiwa raga dgnnya..opss china doll jugak.. hahaha ramai nyer buahhati nyer.. lambang cinte yg BESOOORR.. 10x tajmahal punye size kena bikin ni..haha

      Delete
    8. Hahaha bhai 07.38...lu kelakar lah bhai hahaha

      Delete
  4. kah kah kah kah terbaik. Memang sah tak pernah pergi haji pun. Pencacai haprak AL-Juburi je yang percaya dia dah pernah pergi haji dua kali. Bila tu?? Tahun 2020 kot...

    kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh mampos masa tu..kote mnanah

      Delete
  5. HALO,
    KO ORANG TAK LETIHKAH DOK CACI SINUAR GILA SEKS NI? HAIYYAAA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al-Juburi pernah letih dari memfitnah kerajaan dan menipu rakyat ke??? Adoyaii...

      Delete
  6. umngok memang kaki fitnah. Apa ke jadahnya buat pic superimpose kat taj mahal? tak gempak la beb. ambik background kat Israel la baru ada unsur sensasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Superimpose? Kah kah kah

      Delete
    2. Jubo ko mesti da hilang kesuciannyer kan mat 2:06pm...?? Ko da hadiakan kt Nuar kan...?? Pasal ko syg dia kan...?? Kak jijah tu nk letak mana kalo ko da hadiahkan jubo ko tuh...??

      Delete
    3. Bhai 02.06 bukan umno yg ckp tp lu yg ckp klu buat sprimposse dkt israel...bhai lu telah buktikan 2 isu....1.umno hnya tunjuk yg nyata...dan tidak tahu berfikir utk spin 2.lu buktikan yg PR mmng sentiasa ada idea utk spin dan fitnah....atas didikan pemimpin smpi org mcm lu pun ada idea utk fitnah..
      Thanks bro

      Delete
  7. Pi mekah la baru blh panggil haji nuar......pas tu pakai serban.Janggut kasi sikit panjang eh eh.Dlm mimpi je.

    ReplyDelete
  8. BILA HATI DAH HITAM BUAT SI NUAR GILA SEKS NI PI NAIK HAJI DAH CONFIRM DIA TAHU APA AKIBATNYA KERANA DOSA2 YG DIA LAKUKAN SELAMA INI, MANA DIA NAK BERANI PERGI HAJI.

    ReplyDelete
  9. Mana kak bedah puki busok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. puki ko bau bau wangi ke? Aku rasa lagi busuk dari mulut mak lampir Zuraidah...

      Delete
  10. Mana anak sondal jurangan 69?

    ReplyDelete
  11. takkan nak menunjuk nunjuk sok sendiri pergi mekah dikelilingi dangan bodyguard mcm orang UMNO sorang tu? Taku sambar petir atau takuk burung datang lontar batu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh ko ni eek???
      Bodyguard boleh lindung org dari kena
      sambar petir???
      Agama paspispus ke yg ajar???

      Delete
    2. Muka aljub tak nak menunjuk-nunjuk.?
      Cittt piirrrahhh!!!!

      Delete
    3. takut puki nenek ko kot anon 3.46 dtg bergolek di depan mata

      Delete
  12. nampak sangat pic superimpose. bebal punya umngok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, gambar superimposed ni jugak la yang pencacai taik macam ko masukkan dalam blog mereka....bila tu??? Hang pergi cek sendiri la....

      http://masdarwahid.blogspot.com/2012/04/kisah-romantik-anwar-di-taj-mahal.html

      Delete
    2. Anon 4.05
      KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
      sekali blogger pencacai pakatan yg
      buat superimposed daaaaaa.........

      Delete
    3. takkan pencacai haprak macam 4:05pm nak mengaku pulak kan. Berak tengah jalan, lepas tu kata orang lain yang buat taik... itulah analogi yang sesuai dengan pencacai celaka fuckatan haprak...

      Delete
    4. Anon 6:11 PM. tu dia sanggup buat blog palsu konon milik pakatan. memang umngok pakar membuat fitnah.

      Delete
    5. kan dah cakap, anus 44:05pm mana nak mengaku tu blog pencacai yang setaraf haprak macam dia jugak... memang terbukti...

      Delete
  13. org UMNO tak bodon hanya pencinta kumyit Anwar je yg dungu..telah byk fakta yg menunjukkan kerakusan Anwar.. tapi masih dlm keadaan 'denial'.. itulah yg buta di hati.. Lambang PKR sendiri yg mata satu sudah menujukkan ke mana kecenderungan Anwar.. Ketika dia dlm UMNO lagi, aku mmg tak suka dia sbb dari situ dah blh nampak perangai sebenarnya.. dah lah tak daya pemikiran lansung tak intelek..

    ReplyDelete
  14. Ada lagi BARUA yang percaya kat Nuar Berahim and Pak Lebai malang PAS ni hekkkkkkk....kah..kah..kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah minum kencing Nuar tiap-tiap hari, mane leh lupa kat Al-Juburi tu walau satu saat pun....

      Delete
  15. Sinuar confom kalau pi haji balik dia wat lagi.Ketagih mana boleh tinggal benda tu kok2 lebeh teruk maklum lah ada title haji dia blh menyamar.Dia kan jenis sesumpah.Boleh tukar warna hijau gerenti pak lebai pas pus pit kelabu mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sinuar ada gambar pi haji... kasi tunjuk kat blog .. sure pencacai UMNO kena checkmate ...

      Ada ? ... jam OMEGA ada ? ... so .. tunjuk la ..plz plz plz plz

      Delete
    2. Hehe.... Al-Juburi pi haji tahun 2020, mane leh tunjuk gambar lagi. Gambar superimposed aku leh kasi la... nak tak..??? kah kah kah kah kah kah

      Delete
  16. aku tgk muka semua pemimpin DAP PAS PKR semua muka mcm celaka....ati panas je tgk penyokong2 bodo mereka ni mkin lama mkin bebal bodo bangang.....xkn x terbukak skit hati ko semua pada kebenaran.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Api neraka lagi panas buat UMNO hancurbabi

      Delete
    2. Api neraka lebih sejuk wat penganut hamPAS yang makan anak yatim ke??? Hehe... tak pernah dengar la pulak...

      Delete
    3. *typo- makan harta anak yatim

      Delete
    4. Api neraka utk pemimpin PAS laknatullah yg jual Aqidah utk dpt undi Kristian.. celako2 ambo tok se jd MB doh... PorkNicky..

      Delete
  17. yang pasti PR tak habiskan wang rakyat untuk program syok sendiri macam BN. 500 bilion hutang , binatang UMNObabi ni pempunahkan negara. Last sekali yahudi beli negara ni sebab kebopdohan UMNO. Barua punya babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam dunia ni, Malaysia je yang berhutang berbillion-billion ringgit. Negara lain berhutang hanya sposen dua je... kan kan....

      kah kah kah kah kah kah... nak buat program NYANYI SAMBIL TUNJUK PUNGGUNG memang la FREE. Hanya pemimpin fuckatan je yang tau camner nak organize program camtu.... lagu ape tu eh... mari nyanyi menjilat punggung???

      Delete
    2. Bhai....klu yahudi beli negara kita cmfm brokrernya anwar...dan pm waktu tu dia peduli apa sbb dia boleh balik tong san dgn bapak dan keturunan lim....hj hadi jd ketua mossad menjaga kepentingan gareja....dan lu bhai???? Lu fikirlah

      Delete
    3. Program fuckatan yang paling hebat dalam dunia... saksikan... tanpa guna duit...

      http://www.youtube.com/watch?v=5SlGqyIPT88

      Delete
  18. woi angin air dan tanah pun benci nak dengar najib berucap kat teluk cempedak bosan katanya,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... mungkin tak seromantik Al-Juburi depan Chinadoll la eh... setan dan iblis pun salute tengok kote bengkok Al-Juburi tu...

      kah kah kah kah kah

      Delete
    2. Bhai...lu cmfm jembalang tanah..tak pun hantu air,fu yoh blh ckp ngan tanah ,angin dan air....jom solat maghrib dulu

      Delete
    3. juragan 69. Lu Islam celup pun pandai solat ker? kat mana arah kiblat lu? Mesti berkiblatkan Israel ni. pakai kopiah putih tu kena kasi senget ke belakang kanan, ikut stail rabbi.

      Delete
    4. nak tanya pasal kiblat orang lain pulak. Yang kepala butuh pemimpin ko berkiblatkan dewan Undangan Negeri Perak dulu tu betul ke kiblat mereka??? Demi kuasa sanggup solat riak mengadap madagascar...!!!!!!

      Delete
    5. Bhai 09.03 takpa no hal bhai...islam dan syurga hnya utk dia...07.48...cepat lu selesai solat utk adap blog(07.48)...lu mandi dan solat dlm satu masa ke....!!!

      Delete
  19. PakatanDajjalLooserFebruary 4, 2013 at 7:28 PM

    mmglah najib mana seromantik Al-Jubr dan Mat Sabu yang pandai berkata2 ini...terutama bila dgn Pelacor China dan Betina Bini orng..kan..kan.. Tapi Najib sgt pndai dan bijak buat kerja kan..kan..kan..kita bukan nk air liur kan..kan..kita nk pemimpin yg guna kudrat otak tangan dan kaki utk rakyat kan..kan.. bukan air liur dan lendir2 hanyir kan..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja guna lendir??? Hehe.. itu kesukaan pemimpin fuckatan...

      Delete
    2. najib tu macam omar rojik.... sekali p.ramlee hantuk dgn siku terkeluar biji mata............... hik hik hik...

      Delete
  20. Kah..kah..kah pencacai HARAM anjing Puckatan sudah mengelupor panassss... cemburu weeiihh Najib sudah satukan rakyat seluruh negara utk UMNO BN sblm PRU13.. mereka satukan LEMBU 1 juta di stadium 30 ribu kah..kah..

    Najib nak habiskan berbillion pun utk rakyat..rakyat dpt itu hak mereka, belanja dan akan rangsang ekonomi..syok sdniri tu kepala hotak pencaci PR je anggap.. PR kasi ape pd rakyat? atau PAU rakyat mase ceramah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. uweek nak termuntah.....sudah termuntah....najib baik ooooooooo....

      Delete
    2. Najib memang baik, Al-Juburi SETAN TERBAIK... kah kah kah kah kah

      Delete
  21. Kepada semua perserta bertaraf 50sen, terima lah dengan ikhlas nya .50posen . Sila lebarkan akaun anda di sini supaya kami bolih "mendermakan " 50 posen terhadap akaun anda sekelian. Bukan apa,sumbangan anda yang tak bernas menjadikan dialog ni tak bermaya. Bukan kita orang tak tahu, setiap komen yang bercorak pembangkang, pabila di forwardkan kan kat tokong anda di bayar 50posen, kesian. Itu kah harga sumbangan sempit anda sekelian di nilaikan olih barua barua parti pembangkang.? Ada kah anda yang berfikiran sempit dan "irrelevant" hanya berharga 50 posen, ye lah kut! Cannot deny , empty vessels, usually make the most noise, noises presumably? I guess many of these idiots are young punks who does not value their own bangsa melayu, or whatever. I dont give a damn to you guys two hoot.! What I care about is my race , the bangsa MELAYU being manipulated by the chauvisnistics Dapigs . Kuda yang di tunggang tanpa di sedari.Siapa ? orang melayu yang menyokong PKR/DAP/PAS, tu lah kawan, bodoh sekelian.! Janggan anggap parasit melayu saperti ini akan di di beri perlindungan jikalau sesuatu berlaku. Pada pandangan saya , mereka ini ada lah musuh yang pertama yang perlu di neutralised kan dahulu. Itu sebab ada pepatah melayu dari zaman dolu dolu, Musuh dalam selimut, Melayu saperti nilah kan.?

    ReplyDelete
  22. kalau dah pi mekah tak kan nak buat perangai macam tu lagi. pi mekah bermaksud Allah jemput kita. tentu sekembali dari sana kita tak tergamak nak buat maksiat.

    ReplyDelete
  23. mak aih... sweet gila babi wa cakap lu.... nampak sangat ada udang di sebalik batu... kononnya bawa kak jijah pastu tangkap gambar n publish dlm facebook org akan sangka dia melancong dgn bini la... sorry la org bodoh mcm puak2 fuckatan je akan percaya semua tue... bagi aq mamat juboq ni ke sana sebab nak rasa puki kari plak.... maklumlah dia kan jenis yg merasa semua jenis, so takkan nak lepaskan peluang nie..... kak jijah tu sebagai alibi dia je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorang tau, ko ni pernah jaja puki kat Anwar, tapi di tak layan.

      Delete
    2. ko pulak pencacai haprak, bukan setakat jaja puki, bontot pun dah lama ko jaja kat Al-Juburi kan... mengaku je la...

      Delete
  24. ala. takkan pic mcm tue pun nak kecoh satu dunia,,, nampak sangat la yg aljubs nie dah x de idea nak meraih undi.. kono nak tunjuk kat satu dunia la yg dia tue seorang suami yg caring n loving.... piiirahhhhh mabuk

    ReplyDelete
  25. Kelakar nama timang anwar kunyit heeeeee......

    ReplyDelete
  26. Najib haramjadah tu pi jubok Mongolia doll, lu bhai-bhai umnoporn tak komen pulak. Terbaik Najib pau macai-macai UTK tu pi C4kan Mongolia doll tu selamat 500K duit komisen Scorpene dia masyuk dengan Razak Baginda, pau sikeling Bala 5juta tutup mulut dan antar balik India duduk diam2. Najib selamat dapat jadi PM takda orang ganggu. Hakim boleh putus jadi sejarah kes jenayah dunia MOTIF TAK RELEVAN. Lepas tu, si keling Deepak bukak mulut kacau Najib dan Black Rose. Najib cari lembu Lodin kat LTAT pi pau pulak Deepak 38juta dan Raja Ropiaah 128juta, semua duduk masyuk tutup mulut. Raja Ropiah kena faraid dengan Black Rose duit buta terpijak itu! Najib dan Black Rose pergi Mekah tahun lepas tunjuk banyak gambar dan tweet sampai rukun haji pun boleh silap haribulan. Itu yang Black Rose boleh sumpah "anak-anak" cincin 24juta itu TAKDA KAT TANGAN saya. KJ ada simpan fail rahsia Mongolia doll tapi Black Rose dah warning nak jadi calun Menteri PRU13 kena line clear. Inilah kisah PM haramjadah yang boleh diperas ugut kerana kes jenayah bunoh. Lu, bhai-bhai fikirlah bila nak fitnahkan orang lain sewenang-wenangya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade bukti bergambar atau video ke?? meh tengok sikit....

      Delete
    2. Jam omega aku mane jijah?

      Delete
    3. Ada dalam jubo anon 9.01.

      Delete
    4. Bhai 09.41...wlupun aku tak suka ayat lucah tp lu pnya statement kelakar...hehehe.

      Bhai 09.01....lu tak payah nak tanggung dosa utk mennjaja fitnah yg langsung tak relevant...bhai lu minta penceramah yg lu dpt info tepi2 jalan...tepi2 rumah ketua cawangan...tepi2 padang tu utk sertakan fakta dan bukti...

      Bhai klu lu syg akidah lu..lu mentauhidkn Allah..jadilah jujur,jadilah berani utk ber tanya utk kepastian agar lu tidak menjadi penyambung fitnah...bhai dari 98 anwar mencanangkan yg beliau ada berlori dokumen yg boleh membuktikan rasuah didlm kerajaan...tapi sampai laaaaa...aku ingat lori yg bawa dokumen tu dah berbelas kali ambik road tax...

      Tiba2 antatuya pulak timbul!!! Kapal selam timbul!!!cincin 24juta pulak timbul!!! Deepak pula timbul!!!...bhai jgn lupa lu pnya boss dh cmfm bekas banduan...liwat blm tengelam!! Shamsidar blm tengelam!!! Akaun 3billion blm tengelam!!!china doll blm tengelam!!! Nalakaruppab blm tengelam!!! Eskay blm tengelam!!! Jam omega blm tengelam dan berbagai isu yg blm tengelam...lu fikirlah

      Delete
    5. UMPAN DIPASANG UNTUK TANGKAP IKAN BESAR,
      IKAN BESAR TAK MAKAN, IKAN DISEBELAH YANG RATA,
      KERANA IKAN BESAR YANG JADI SASARAN
      MAKA IKAN BESAR TERUS DIPERSALAHKAN.

      .

      Delete
  27. Mak aii, dah jadi mcm pesta mencarut dalam blog parpudhal, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mencarut dibenarkan oleh pork nick dan menjadikan perbualan rutin oleh pihak pencacai haprak fuckatan haram jadah.... salah ke tu??? Kalau salah, ko pergi la maki pork nick yang benarkan mencarut tu..

      Delete
  28. Sudah terang lagi bersuloh seluroh rakyat sekarang sudah faham bahawa dalm Fuckaton Haramjadah Manifesto bukanlah perjanjian, ia hanya lah penyedap mulut dan janji2 kosong. Samlah dgn janji2 Nuar Jubor, janji bulan, bintang dan cakrawala, janji2 Kampong Buah pala Nuar Jubor sehingga kan kampong tergadai dan pendudok2 kampong dizalimi hinggakan ada yg menuang minyak tanah ingin bunoh diri akibat "dikencing, diliwat, dizalimi" oleh Nuar Jubor dan pemimin Fuckaton haramjadah.
    Jadi kepada semua rakyat ingatlah janganlah merelakan diri anda dizalimi, dikencingkan, diliwat sama dek termakan janji2 manis bulan, bintang dan cakarewala Nuar Juboor dan pemimpin Fuckaton haramjadah dan janganlah membunoh diri dgn menuang minyak tanah. undilah BN masadepan terjamin dan janji dikotakan.

    Lihat saja perangai dan gelagat si anukerah tuhan dan Osetat badigol Burit samakn dgn Imam Mahadi. Melalak satu dunia dan seluroh pelusok kampong kata liwat konspirasi Kerajaan lah, Tun Dr Mahathir lah, Ds Najiblah, tetapi masa pergulongan kes liwat di dalam mahkamah mengaku pulak liwat atas dasar suka sama, itu bukan kira peliwat ke? Dalam mahkamah nak jalan pun kena papah kira dan kanan, siap bawa bantal busok buat alas dudok, tetapi lepas saja kes, manusia ini yg sakit tulang belakang kronik, kena Suntikna HIV, kena racun arsenk, masih diburu pembunoh upahan yg sudah bertahun lamanya masih tak muncul tiba kerana mengalami sakit cirit birit hinga ka hari ini. Inilah gelagat dan perangai anukera tuhan dan Imam Mahadi, peliwat terkutok, barua lahanat Yahudi Zionist yg agenda jahat adalha untk mengjahanamkan negara2 Islam termasuk bumi tanah Melayu.
    Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga, jauhilah dari bersetongkol dgn Nuar Jubor, peliwat terkutok dan Fuckaton Haramjadah, demi agama, bngsa dan negara. Janganlah merelakan diri dikencing, diliwat dan diperbodoh bodohkan oleh Nuar Jubor dan pemimpin2 PAS yg sesat lagi menyesatkan. Janganlah merelakan diri dilhanat kerana menyokong agenda Yahudi Zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi dan anti Melayu dan Anti Islam.

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. Bhai lu mesti spesis pendek akal...dua harkat jew...jnji boleh kutuk...hmm

      Delete
    2. lu mesti anjing bayaran UMNObabi betul tak JEWragan

      Delete
    3. Lu pun mesti khinjir bayaran PASial...atau DAPuki...atau PGayR...bangsat lu

      Delete
    4. Hahaha...ikut suka lu lah bhai...asal lu bahagia...whatever as long as i know what i'm doing...lu ada masalah????

      Delete
  30. Sudah terang lagi bersuloh seluroh rakyat sekarang sudah faham bahawa dalam Fuckaton Haramjadah Manifesto bukanlah perjanjian, ia hanya lah penyedap mulut dan janji2 kosong. Samalah dgn janji2 Nuar Jubor, janji bulan, bintang dan cakrawala, janji2 Kampong Buah pala Nuar Jubor sehingga kan kampong tergadai dan pendudok2 kampong dizalimi hinggakan ada yg menuang minyak tanah ingin bunoh diri akibat "dikencing, diliwat, dizalimi" oleh Nuar Jubor dan pemimin Fuckaton haramjadah.
    Jadi kepada semua rakyat ingatlah janganlah merelakan diri anda dizalimi, dikencingkan, diliwat sama dek termakan janji2 manis bulan, bintang dan cakarewala Nuar Juboor dan pemimpin Fuckaton haramjadah dan janganlah membunoh diri dgn menuang minyak tanah. undilah BN masadepan terjamin dan janji dikotakan.

    Lihat saja perangai dan gelagat si anukerah tuhan dan Osetat Badigol Burit samakan dgn Imam Mahadi. Melalak satu dunia dan seluroh pelusok kampong kata liwat konspirasi Kerajaan lah, Tun Dr Mahathir lah, Ds Najiblah, tetapi masa pergulongan kes liwat di dalam mahkamah mengaku pulak liwat atas dasar suka sama, itu bukan kira peliwat ke? Dalam mahkamah nak jalan pun kena papah kiri dan kanan, siap bawa bantal busok buat alas dudok, tetapi lepas saja kes, manusia ini yg sakit tulang belakang kronik, kena Suntikna HIV, kena racun arsenk, masih diburu pembunoh upahan yg sudah bertahun lamanya masih tak muncul tiba kerana mengalami sakit cirit birit hinga ka hari ini, bole joget jahanam style atas pentas, bole jongkang jongkit dan corner baring dgn Cina Doll, sihat dan berenergi pulak, tak sakit pun.. Inilah gelagat dan perangai anukera tuhan dan Imam Mahadi, peliwat terkutok, barua lahanat Yahudi Zionist yg agenda jahat adalha untk mengjahanamkan negara2 Islam termasuk bumi tanah Melayu.
    Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga, jauhilah dari bersetongkol dgn Nuar Jubor, peliwat terkutok dan Fuckaton Haramjadah, demi agama, bngsa dan negara. Janganlah merelakan diri dikencing, diliwat dan diperbodoh bodohkan oleh Nuar Jubor dan pemimpin2 PAS yg sesat lagi menyesatkan. Janganlah merelakan diri dilhanat kerana menyokong agenda Yahudi Zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi dan anti Melayu dan Anti Islam.



    ReplyDelete
  31. anon 10.45pm Feb 4 memang bodoh bangang..kan dah byk kali org bgi statement bernas tpi hang xnampak. Jgnlah dok setiap mlm p dengar ceramah haprak pong pang pong pang Pakatan Haramjadah ...Mcmana nak jadi org yang berakal logik..

    HANAFI VALE

    ReplyDelete
    Replies
    1. its toolate. Rakyat dah tak caya tipu helah UMNO. Ada platform untuk debat dan rakyat lihat sendiri tak nak. You choose to be a coward. UMNO babi dayus hanya tahu menipu dan rakyat dah meluat. ahli UMNo sendiri pun dah meluat.

      Harimau mati tinggal kan belang
      UMNo mati ditikam belakang

      Delete
    2. Sebab apa..sebab UMNO dan BN taraf nya tinggi...PAKATAN RAKYAT super bangsat...apa taraf nak berdebat dengan parti longkang PAS, PKR dan DAP. Sepandai-pandai, sebijak-bijak orang bila masuk parti longkang PAKATAN...sume jadi lembu, hati jadi hitam..lagi mau cakap pasal dayus. Tanya si peliwat tu..ada telor ke tara..ada berani tunjuk jam omega..??? lagi mau lari ke kedutaan Turki..itu tak dayus ke hah BAHALOL...depan mata kau Karpal Sing hina agama ISLAM ada kau kisah....phorrah lu mau cakap UMNO dayus...mampos lah lu lg bagus. Anwar berahim terang2 menipu kau...kau lah manusia paling sial. Sapa yang COWARD..????? suh Anwar tunjuk perut...ada berani...puki mak lu...lu memang otak lembu lah beb...

      Delete
    3. Bhai..umno tak terlambat cuma PR saja terliwat...

      Harimau mati tingalkan belang..
      Umno cedera di tikam belakang..
      Sitikam belakang skrg brsama pmbngkang..
      Umno kembali lebih garang dn gemilang...

      Delete
    4. garang? makin bacul dan dayus.
      gemilang? ha h ahha haha haha. aka syok sendiri.

      Delete
    5. Garang?? Lari dulu ke kedutaan turki.
      Berpadu, berubah, berkat?? BERPADU dengan Chinadoll, BERUBAH kedudukan mengentot, akhirnya BERKAT keluar air pancutan

      Delete
  32. Juragan 69.
    05 - 533 2333...call bila-bila berhajat, segera aku datang jemput engkau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tak yah lah jadi samseng !!! org ajak beri komen bernas tpi ko sebenarnya kantoi..tak dapt komen pasal pe cai2 pakatan haramjadah selalu kena K.O. !!!

      HANAFI VALE.

      Delete
    2. Bro...nk jd samseng politik pun...bukan dgn bangsa sendiri.yg nko tak cabar lge hina kalimah allah tp nko cari hal dgn bangsa sendiri....malu bro.kalau nko ada komen yg nko rasa nko betul,nko hantar jew...bro juragan itu hak dia sebagai ahli parti yg berlawanan dgn nko.klu nko ingat nko je betul buat blog sendiri khaskan utk orang yg sokong nko.
      To bro juragan lu jgn layan org macam ni.nko buat je kerja nko...ni serah pada pihak berkuasa atau yg maha berkuasa.

      Delete
    3. HUOLOH MAT SYIAH NI OVER PULAK MAMAT NI..WOI PUKIMAK DAH TAK BOLEH BERHUJAH TUKAR JADI TALIBAN PULAK.
      KALAU ENGKAU BETUL BETUL NAK BERJIHAD PERGI PALESTINE KOT KOT ENGKAU DI TERIMA MATI SYAHID.KALAU KES MACAM NI ENGKAU MATI KATAK.MAT ENGKAU JGN KIRA SAMSENG ENGKAU,SAMSENG ORANG KENA AMBIK KIRA KLU LAH SIJURAGAN YG REMBAT ENKAU SAPA NAK JAWAP.
      JURAGAN ENGKAU SABAR JE.PADA SAYA ENGKAU TAKDA SALAH APA PUN.MOHON KPD ALLAH UTK TUNJUK JALAN BENAR..AKU TAHU ENGKAU JALAN MANA

      Delete
    4. aku call ada pompuan (ntah mana punya chinadoll) ckp... "nombol yang anda dail, liala lalam pelikmatan...."

      ko biar betul! cuba cek biji ko, ada tak lagi...

      butuh, ckp mcm george bush, eksen mcm bebudak kelate, tapi bijik tarak!!!

      Delete
    5. Salam pada pandangan saya kes ini boleh dibawa kepada pihak berkuasa,kerana ada unsur2 jenayah iaitu kumpulan militan, setelah saya lihat kembali dari permulaan komen,ada pihak cuba menggerakkan kumpulan militan didalam politik malaysia.
      Unsur unsur ugutan utk perlakuan jenayah dibuat secara nyata dan jelas.

      Saya berharap pihak berkuasa mengambil serius dgn perlakuan unsur ugutan teerhadap jenayah keganasan di dalam keagamaan (ekstrem).saya berharap agar sdra juragan tidak melayan,dan beliau perlu membuat laporan kepada pihak berkuasa.Agar unsur2 militan dapat di bendung.kita tidak mahu sebarang kumpulan seperti al maunah ujud di negara kita.

      Delete
    6. puak puak ini memang berani dengan bangsa sendiri tapi memang orang macam ni yang musuh musuh Islam suka. Merekalah yang akan bantu musuh musuh Islam ni untuk hancurkan bangsa, ugama dan negara sendiri. Korbankan nyawa untuk siapa? Mati yang sia sia.

      Delete
  33. UMNO Hancurbabi

    http://www.youtube.com/watch?v=rO--_Lu8FB8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, hebat ku punye ayat. Pork nick yang ajar ke??

      Delete
    2. Pas= parti Ajaran Kafir dan murtab...wajib keluar dari parti ajaran syaitan

      Delete
  34. khabarnya rosmah tak puashati dgn jib krn tak berapa ganassssssssss!.... rosmah nak bertanding di putrajaya... nak ganti najib segai PM wanita pertamma

    tku mansor boleh jd bodyguard ros...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM wanita akan datang dari pakatan. Wan azizah atau Nuruh. Jangan haraplah nak datang dari parti bacul UMNO

      Delete
    2. Anon 1:32am...
      07 237 3333.....bagi tahu gua, lu kat mana, nanti gua datang...

      Delete
    3. Wan Azizah atau anak puaka nak jadi PM??? Kah kah kah kah kah.... jadi model kipas kertas boleh la....

      Delete
  35. sebuah hadis dalam Sunan Ad-Darimi : فَإِنَّمَا العَالِم مَنْ عَمِلَ بِمَا عَلِمَ
    Maksudnya : Sesungguhnya orang alim itu adalah orang yang beramal dengan apa yang dia ketahui

    ReplyDelete
  36. berebut2lah kamu... demi duniawi

    ReplyDelete
    Replies
    1. berebut2lah kamu... demi kerusi empuk di putrajaya.

      Delete
    2. janganlah kamu berebut rebut untk dijubur oleh aljuburi.

      Delete
  37. Kalau pM yang pergi mesti bising satu dunia kata tak sedor diri berpoya poya guna duit rakyat! Muahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye ke?? Ade tulis dalam haprakdaily je ke?? Tak jumpa pun dalam newspaper lain....

      Delete
  38. Kalau hendak tahu hamban Allah itu benar dan jujor, senang saja, budak tabika pun bole bezakan. Pertama berani kerana benar, kalau dah salah tangguh punya tangguh, berdolak dalik, alasan 1001malam, berlakun murahan mengalah Hero Tamil, cabut lari dgn alasan paling kelakar.
    Suruh bersumpah beri alasan berjambul tak Islamik lah, sudah talipon Yusuf Qardawi dan memaksa beliau supaya jangan bersumpah...kahhh kkahh..kahh
    Suruh tunjokkan jam Omegay, laki bini dan anak naik sawan tengking wartawan
    Suruh berikan DNA, alasan DNA bole dimanupulasi..alasan dan autaw keling standard dari mulut PgayR
    Cabut lari dan curi masuk kedutaan Turki dgn alasan ada pembunoh upahan yg hingga ke hari ini tak muncul2 kerana sakit cirit birit. alasan bacul dan dayus peliwat terkutok.
    Dalam Videoporn walaupun kena suntkna HIV, Kena Racun arsenk, sakit tulang belakang kronik, masuk mahkamah siap pake bengkong badan, leher, jalan kena papah kiri dn kanan, siap bawa bantal busok untuk dijadikan alas dudok. Tetapi bole terjungkang jungkit, terlentang dan tertonggek, corner baring, tak sakit pun. Dan dalam mahkamah mengaku liwat atas dasar suka sama suka.
    Hanya pencacai2 najis BABI dan penjilat2 juboq belendir Nuar Jubor je yg tak bole terima fakta, yg tak bole terima yg Nuar jubor kaki sondol lobang taik, lobng najis, lobng jubor jantan2 dan boypren2. Walaupun mereka2 ini kena sondol sampe koyax rabax pun sebab mereka adala suci dalam tahi BABI.
    Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga, jauhilag dai menyokong dan bersetongkol dgn agen barua Yahudi Zionist Neocons, peliwat terkutok, Nuar Jewbor dan Fuckaton Haramjadah, demi agama, bngsa dan negara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Please lah wey.... Ini suma pitnah! wa mana ada menjubor! Sumpah! wa terjubor jer lah!

      Delete
    2. Aku sokong kau, betul jangan disokong PKR, PAS dan DAP.

      Delete
  39. Ali-juburi berfahaman pluralism , so pd cengkarung tua ni antara Vatican Dan masjidilharam tiada bezanya, antara pope Dan ulamak sama taraf. SO ALI JUBURI INI SUDAH DIKIRA MELAKUKAN RUKUN IBADAH MENGIKUT FAHAMAN NYA, OLEH ITU BERGAMBAR DIHADAPAN TAJ MAHAL JUGA TERMASUK DLM AMALAN ATAU RITUAL IBADAH NYA.

    SO... DROP THE ISSUE!!!

    puak pakatan ikut suka beribadat sambil enjoy

    ReplyDelete
  40. Ali-juburi berfahaman pluralism , so pd cengkarung tua ni antara Vatican Dan masjidilharam tiada bezanya, antara pope Dan ulamak sama taraf. SO ALI JUBURI INI SUDAH DIKIRA MELAKUKAN RUKUN IBADAH MENGIKUT FAHAMAN NYA, OLEH ITU BERGAMBAR DIHADAPAN TAJ MAHAL JUGA TERMASUK DLM AMALAN ATAU RITUAL IBADAH NYA.

    SO... DROP THE ISSUE!!!

    puak pakatan ikut suka beribadat sambil enjoy

    ReplyDelete
  41. super impost jer gambar tu....jgn percaya sangat al juburi tu...hanya anjing2 Peee aRrr jer percayakannya

    ReplyDelete
  42. Gambar tu telah di super impose. Anwar takut pergi Mekah takut bala kena dia. Mana tahu koteknya kena petir.

    ReplyDelete
  43. nak tanya orang dapat gambar tu....gambar ni super impose...sebabnya..didalam kawasan taj mahal tidak dibenarkan sebarang rakaman gambar. setahu saya la...kalau dah diubah undang undang tu tak tau la....

    ReplyDelete
  44. Dah bagi no telepon dah..tapi semua nya menikus, sekor pon tak berani nak call...t

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tel? Klu no tel aljuburi...bagi jer dgn puak aljuburi..biar aljuburi menikmatinya bersebelahan dgn china doll..threesome beb...
      Biar dibuat dpn n.ajis @ hadi..mrk akan u-turn ker tidak..atau dpn kapal n lim babi..tobat kata kapal nanti...

      Delete
  45. Skrg pun muka nampak dh terbakar..kalau masuk Mekah hangus terus la si aljuburi ni...sbb tu juga kalau dia jumpa pemimpin asia barat dia tak berani masuk mekah

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!