PENDEDAHAN PANAS! KHALID GAGAP KANTOI SAPU DUIT RAKYAT SELANGOR!

Untuk pendedahan penuh. KLIK SINI

10 Responses to "PENDEDAHAN PANAS! KHALID GAGAP KANTOI SAPU DUIT RAKYAT SELANGOR!"

  1. UMNO memang bodoh bab akaun ni. macam la anak porking cuasolek dengan isu talam dia. UMNO hanya tahu defisit dan hutang. Kaut kat kaut. ka ka ka.

    ReplyDelete
  2. Bodoh UMNO pun kau boleh hidup lagi kat Malaysia ni, bukan macam BODOH LEMBU Pakatan Haram kat selangor ni, dia punya BODOH NAK MAMPOS rakyat yang sengsara tak ada air..BABI punya anon 3:12. Kata UMNO/BN songlap duit rakyat tapi PAKATAN HARAM lagi SUPER PENYAMUN perompak duit rakyat..lu tanya lah AL Jubo tu mana dapat duit billion bilion...lu pikir lah masa dia jadi TPM berapa banyak dia dah songlap...lu pun sama juga KUCING KURAP, pencacai tahap longkang...

    ReplyDelete
  3. anon 3.12 bengkrap isu hahaha.. tu pasal menonong je otak duk sembang merapu kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Headbomb.....
      Engkau kata gitu sebab engkau tak dapat duit yng khalid sapu tu....kalau khalid bagi separuh daripada duit yang dia sapu pada engkau...........................

      Delete
  4. Main tu habis semua disedutnye. Memang masalah la engko ni khalid.

    ReplyDelete
  5. cuba terangkan kenapa selangor ad 2bilion simpanang dan BN gomen hutang 500 bilion? tahu urus negaraka? balih rumah lancap la UMNOhancurbabi

    ReplyDelete
  6. Kalau betul lah Khalid sapu duit, benda tak keluar kat blog......Najib dah hantar satu team elit UTK serbu pejabat Khalid dan tangkap Khalid, tangan gari kat belakang, panggil semua reporter,LIVE COVERAGE oleh TV3, RTM, CNN, BBC, Aljazeera....bagi depa tau betapa korup nya Pakatan Rakyat.

    Najib ada kuasa , buat apa bagi kat blogger tiada credibility.

    ReplyDelete
  7. lu mau lari mana khalid?
    bawah ketiak pork sheikh ka?

    lu bikin hamsap sama rakyat selangor lu jaga2.

    lu pakai topeng ka apa ka muka lu kita orang kenal!

    ReplyDelete
  8. mat gagap hanya jadi hamba si batang bengkok

    ReplyDelete
  9. Hutang 500 billion ke apa. Ke ada. Ke atok. Moyang. Ko. Smpai mani. Kuar. Ko. X dapat. Mkn ,cari rezeki ,bina msjid dah berpuluh. Thun dah bodo

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!