PENDEDAHAN PANAS! INILAH VIDEO UCAPAN PM DI PENANG MASA PERSEMBAHAN PSY!


Sial punya anjing pakatan, dari semalam depa dok tunjuk video yang depa ambik dan dah plan untuk malukan PM, inilah dianya video yang sebenar. Korang tengok dan nilaikan sendiri. Aku tak kisah kalau pakatan berperangai babi tetapi kadang-kadang aku pelik bila ada yang pro kerajaan un turut menjadi babi dan percaya dengan penipuan pakatan...

Ada otak guna....jangan tamak....

30 Responses to "PENDEDAHAN PANAS! INILAH VIDEO UCAPAN PM DI PENANG MASA PERSEMBAHAN PSY!"

  1. Kesian najib bertungkus lumus dia siang malam bekerja. Akhirnya diboo sebegitu rupa. Tak apa najib bersabar. Teruskan usaha murni mu. Majoriti yang rasional akan berkata yes to BN diatas kertas undi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kami sokong DS Najib. Hanya mereka yg dibutakan hati akan menyokong pembangkang terutama syaitan Dappig. Kesian mereka ni jahil sejahilnya.

      Delete
    2. Mjls telah cuba disabotaj oleh babi kuning..hijau dan merah..tak heran ianya berlaku..dasar golongan lgbt mat liwat.

      Delete
    3. YESSSSSSSSSSSSSSSS... We R ready for BN any time DSeri. INSYAALLAH Ameen

      Delete
    4. Ya ka kena sabotaj? Kesian.... Cuba tgk yang ni pulak, kena sabo ke atau Psy cah keting? Hahaha
      Watch "PSY refused to toss 'yee-sang' with Najib & BN" on YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=VmemYrrSPY4&feature=youtube_gdata_player

      Delete
    5. Yang boo itu orang orang pakatan. Takkan mereka tak letak orang mereka kat sana untuk memalukan Najib. Ini memang trademark orang orang pakatan. Politik kebudak budak an. Sejak dulu, aku tengok pembangkang diMalaysia ini adalah pembangkang yang paling mengarut, paling tak bertanggung jawab, paling tak ada kredibiti, paling kurang ajar dan paling segala yang negatif...

      Delete
    6. I think psy bukan reject sebab najib n bn tapi psy irg korea sejujurnya x suka nak sama sama org cina.. Jatuh standard sebagai org korea sbb kebanyakan org korea yg saya tau mmh benci bangsa cina tahap gaban. Mcm jepun benci cina lah.. Tapi melayu jugak yg sayang cina sampai sanggup kongsi tanah rumah sendiri .. Hihihihi

      Delete
  2. Hanya seminggu lepas penyembah-penyembah Umno mentertawakan "kebangangan" Tuan Guru Nik Aziz kerana menyuruh PSY "tutup aurat".

    Tak sampai seminggu , seluruh rakyat Malaysia mentertawakan Najib, Isteri, Anak-Anaknya,berserta dewa-dewa Umno yang lain seperti Mahathir yang umpama badut sarkas di atas pentas.

    Tak sangka, Allah boleh menterbalikkan keadaan dengan begitu mudah. Dimalukan oleh orang Korea yang rupanya tidak ubah seekor babi. Tahniah Umno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HA.. HA... HA. ADA KE PATUT KAFIR LAHANAT PULAK DIA NASIHAT SUPAYA TUTUP AURAT. TU YG BERLAMBAK ORG KELANTAN KAT KL YG PAKAI MENJOLOK MATA TU YG DIA KENA TARBIAH.

      Delete
    2. A'ah yea la anon 8.49pm tak ada maknanya Allah nak terbalikkan. Tu bermakna Allah nak tunjuk bahawa puak2 cina tak sedar diri, puak2 tegar pas pengadai kalimah dan pkr berkiblat peliwat berperangai kurang ajar tak tahu malu. Mejoriti melihat pkara ni sbagai cina dap naik kepala dan biadap!.

      Delete
    3. 9:04pm...menutup aurat diwajibkan keatas mereka yang mukalaf dan aqil.
      Yang tidak mukalaf dan tidak aqil seperti kamu tidak wajib tutup aurat.
      Senang dan mudah tak perlu kepada baju dan seluar.

      Delete
    4. Ye ker....mcm dlm video besi tu ker?Patutlah tidak pakai baju dan seluar...tidak mukalaf dan tidak aqil..
      Hahahaaaaaaaaaa blm aqil rupernyer dia tu...

      Delete
    5. Anon 11:19 pm. Nak jadi maca dia ke? Dipersilakan sapa pon tak marah...

      Delete
  3. Bagi aku la, part 'are you ready for BN' tu tak perlu. Lagi satu, lagi baik Najib berucap dalam bahasa Malaysia. Martabatkan bahasa kebangsaan. Dalam konsert ni, nampaknya BN terutamanya UMNO dah berlebih-lebihan nak meraih undi cina. Apa2 pun, aku tetap undi UMNO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Undi utk bn...klu undi pr bermakna kita memartabatkan golongan lgbt mat liwat...

      Delete
  4. Slow nya buat kerja, kalau macam ni macam mana kita nak menang???? Tengoklah puak Fuckatan tu, 1 jam saja lepas Najib dimalukan oleh orang Penang, depa terus keluarkan video tak bertapis yang jelas perkataan "No" nya sebanyak 3 kali. Tapi kita BN ambik masa 3 hari untuk buat kerja editing bagi menggantikan suara sebenar "No" kepada "Yes" yang diedit, lembab sungguh!!

    Sepatutnya kalau jentera kita bergerak dengan cekap kita boleh buat editing dengan lebih cepat bagi menggantikan perkataan "No" kepada "Yes" untuk disiarkan dalam berita TV petang Isnin itu juga. Kalau hari yang sama kita boleh tunjuk ada suara "Yes" tentu orang percaya orang Penang sokong Najib.

    Tapi nasi dah jadi bubur. Jentera BN yang tak boleh diharap, makan gaji buta, nak buat kerja semudah editing ni pun tak reti, ambik masa 72 jam baru siap kerja menukar suara "Yes" kepada "No"..

    Tak boleh harap, macam mana kita nak menang di Penang kalau macam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah limbabi hantar babi ternaknya pi sabotaj...kuning..merah..hijau..ada gred.
      Tak heran berlaku hal mcm tu..
      Klu mrk...melenting si peliwat tu....

      Delete
  5. Mari tengok video besi ramai-ramai.....

    ReplyDelete
  6. Limbabi kata..babi2nyer digredkan ikut warna.Ada babi merah..babi kuning dan babi hijau...Mcm melambangkan 3 buah parti dlm pr jer?

    ReplyDelete
  7. hahahahahahahahaha...lambat betul korang bertindak. Susah ker nak edit tukar bunyi NO kpd YES sampai ambil masa 3-4 hari?

    hahahahahaha! nampak sgt editnya. kesian. budak sekolah menengah pun boleh edit. Utk sound pakai perisian free je AUDACITY. Video pula boleh sunting guna Windows Movie Maker yg dpt free kat microsoft windows. hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Hahaha bhai org profesyonal utk edit dan org profesyonal utk menipu dan org yg profesyonal berdemontrasi...profesyonal disini maknanya org yg dah biasa sngt dgn apa yg dia buat,mana boleh diBANDINGKAN dgn amatur...PRO vs AMATUR...jauh beza bhai...dunia..dunia

    ReplyDelete
  9. kalau nak menjilat pun jangan sampai membabi kan kawan-kawan bro! video ni dah di edit bro! Jangan jadi bacul tak mahu mengaku kesilapan dan kesalahan diri! Yang pahit tu ubat, berkata benarlah walaupun pahit. jangan nak rasa manis je! tanggunglah dosa pada kawan-kawan yang engkau babi kan tu! Siapa yang bodoh yang percaya pada video yang dah diedit ni??????siapa yang bodoh?????PARPU...KARI!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEE.....BLOGGER PRO UMNO PUN KENA MAKI DENGAN MAMAK NI! HANYA KERANA MAMAK NI BINGAI!

      Delete
    2. MMG MRK TU TAK TAHU MALU...MCM PR SEDIKIT PUN TAK MALU JADIKAN BANG NUAR JADI PM WALAUPUN ORG KATA DIA MAT LIWAT...HIDUP NUAR...WE LOVE U...

      Delete
    3. Hahaha... lembu sama lembu dah gaduh . Bapak Lembu x bg cukup rumput ke? Dulu kini dan selamanya umngok bahalul AL tolol.

      Delete
  10. la betulla kta aku dulu...puak haramjadah PR terutamanya Dog And Pig ( DAP) edit suara yes kepada no. cepat2 puak babi tu upload kat youtube...lepas tu cepatnya ketua puak babi penang tokong lim guan eng ( pujaan hamPAS dan PGayR ) tweet...nampak la ketua puak babi penang tak matang dan macm orang org tak ada otak langsung..mcmana org nak respect lge sebagai ketua menteri pulau pinang ? lge cepat meroyan dan tergopoh gapah mempercayai video youtube tu...

    HANAFI VALE. FIRE !!! K.O. PR !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kat ko. kalaulah benar yg dikata tu yes, mesti dah masuk TV3 & RTM. hahahahahahahahaha

      Delete
  11. takkan la muka Pak Jib terkesima lepas ucapan kalau betul kata YES. rujuk video dari tv Singapore. mungkin tv Singapore pun edit, gamaknya..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!