PANAS BERAPI! ZAHIDA RAFIK DAN NEELOFA BEREBUT SHAFIE AFDAL?

Ini muka Amenomamakworld! Gambar sekadar hiasan untuk diludah! Khaaiik Ptuuihh
Untuk cerita penuh, KLIK SINI

17 Responses to "PANAS BERAPI! ZAHIDA RAFIK DAN NEELOFA BEREBUT SHAFIE AFDAL?"

  1. awat tak boh muka hang. gerenti orang muntah tak lalu tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita kasi chance bubuh muka anak buah hang dulu yang tak megaku anak mamak....

      Delete
  2. Zahida Oh Zahida. Gua tak mampulah mendekati mu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pejam jer mate tututp hidung ler..hehehehe

      Delete
  3. Habis skrin monitor aku ludah. Taruklah gambar Zahida, baru boleh keras.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu gambo zahida sedang keras ler...cute bangat macam bapok per...

      Delete
  4. Lah ni lah betina mamak yg murtad suka kutuk mamak..dah lah muka buruk perangai pun buruk mmg sesuai lah

    ReplyDelete
  5. Muka mcm ni bkn laya diludah saja tp layak dipijak2 sampai muka dia jadi mcm arang

    ReplyDelete
  6. kahkahkah.,had0y..!!

    ReplyDelete
  7. erm... mamak betinak pukimak nie ada lagi ke.. rasanya lepas nie klu keluar mana2 confirm dia kan tutup muka dia dgn spender... maklumlah nak cover malu la katakan........

    ReplyDelete
  8. INI RUPANYA ANAK MAMAK BALACI PAKATAN ANAK HARUN ANAK HARUN...

    ReplyDelete
  9. La muka ni lagi.Adoi bibir tebal la.tak menggoda langsung.Anak keling bual hal lagi ka¿

    ReplyDelete
  10. Anak keling ni selalu kutuk mamak, tak cukup dengan tu laki dia indon kaki isap fit. Dia ngaku dia memalyud an menghina parpukari yang perjuangkan melayu? Kah kah kah...bebal la ini betin pukimamak ni..

    ReplyDelete
  11. Ni org ke hantu?lain macam je.

    ReplyDelete
  12. potong stim btol la PK ni..asyik letak pic tino ni....had0y..

    ReplyDelete
  13. potong stim btol la PK ni..asyik letak pic tino ni....had0y..

    ReplyDelete
  14. sebangsa dengan PK tapi baguih sket sebab tutup aurat nak dibandingkan PK kaki botol..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!