PANAS BERAPI! TIAN CHUA SEBAR BERITA KATA TAIB AZAMUDDIN DAH MATI

Memang sial si Tian Gigit Chua ni, dah le dulu dia langgar budak melayu sampai mati, kali ini dia buat fitnah kata Ustaz Azamuddin dah mati.

Kenapa dia sebar cerita sebegitu? Adakah kerana dia memang nak Taib mati sebenarnya supaya dia tak jadi saksi dalam kes Nalla vs Anwar?

64 Responses to "PANAS BERAPI! TIAN CHUA SEBAR BERITA KATA TAIB AZAMUDDIN DAH MATI"

  1. news!! tian chua tetiba mati sebentar tadi kerana tertelan botol arak. kejadian berlaku di sebuah pondok di tepi sebuah ladang babi. ketika ini tiada laporan lanjut berkaitan kejadian itu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takziah kepada botol arak kerana telah ditelan oleh tian chua

      Delete
    2. maka terjadi lah tajuk "tian chua dan botol araknya"...

      Delete
  2. kah..kah..kah..dia tertelan botol arak ketika bersama2 dgn si ...anak al juburi..

    ReplyDelete
  3. mesti tukang sebar brita tu dari umngok. mmg umngok pakar penyebar khabar angin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tertelan taik BABI ke???

      Delete
    2. Jika pun benar umno yg sebar, maka bangang dan bahlol sungguh lah tian chua PKR kerana tidak usul periksa kebenaran.

      Apapun, ini tentu kerja orang dalam PKR, masakan dia boleh terima dan percaya bulat2.

      Tapi menyalahkan umno dalam segala hal dah jadi makanan pembangkang sekarang!

      Delete
    3. Jenis menjawab xmau guna otak nih... Asal slh tuding kat umno. Pdhal yb pr... Nk jd pencacai eh?

      Delete
    4. Senang aje, sebar fitnah, buat saja apa pun kemudian kata UMNO. Bukan kah Anuar juga yang ajar dari dulu lagi. Tak percaya tanya kawan kawan rapat anuar yang sanggup mati untuk dia zaman reformasi dulu tapi semua dah keluar sekarang.

      Delete
  4. ADAKAH SI BABI TU..TIAN CHUA UMNGOK...APALAH PUNYA BANGAN DAN TOLOLLNYA ANON FEB 3 AT 8:55PM..HANG NI PUN BETOI-BETOI BABILAH LAKNATULLAH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org pompuan takleh masuk sini tau. pegi masuk bilik tidur. Laki hang nak memuki tu. lepas jimak jgn lupa mandi junub tau.

      Delete
    2. Ingat ke lg mandi hadas..belajar ngan nuar...dia selalu mandi hadas besar dan kedil

      Delete
    3. Bhai tidak adakah ayat lain yg boleh lu catatkn sebagai statement yg cerdik dari lu...bhai..belajar2 lah utk lebih beradap...apatah lagi jika ungkapan itu kepada wanita...bhai,kita ada isteri atau adik/kakak perempuan atau yg pasti seorg ibu...lu fikirlah

      Delete
    4. pencacai fuckatan ada yang pandai ke?? Banyak yang bodoh dari cerdik.... macam nijar berok tu...

      Delete
    5. PENCACAI PAKATAN CAKAP MANA ADA GUNA OTAK SEBAB KETUA DRG PUN KAKI PEREMPUAN SO GITULAH AJARANNYA PADA PENGIKUTNYA.

      Delete
    6. Asal Bukan DAP(ABDAP)

      Mmg org PR suka mencarut...mcm seperti mulut pok nik menfatwa ikut sedap mulut aje... Al-juburi & jAZMin A/Jantan Pak Ali suka buat maksiat..

      Delete
  5. kah kah kah kah... rupe-rupenye yang cerita Taib Mudin dah kojol adalah dari setan fuckatan jugak. Lepas ni cerita akan senyap la.... cuba kalau yang buat cerita tak betul ni dari blogger pro-BN, satu dunia pencacai-pencacai BABI akan melalak tak cukup tanah....!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tian Chuak test market jerr..nak tau orang PAS ambil pot ker tak tang Taib ni.. mana tau seat Parlimen Baling boleh trade-in pada PKR pada PRU13 ni.

      Delete
    2. Ooo... Tian Cuak saje nak doakan Taib Mudin cepat kojol la eh. Hehe... iye la, dah sakit-sakit pun masih gila kuasa nak jadi MP. Lebih baik beri kerusi pada pembunuh askar melayu tu (Tian Cuak)... tul gak..

      Delete
  6. ORANG DARII KUMPULAN BODOH, AKAN BERFIKIR DAN BERKELAKAN BODOH.
    ITULAH TAN CUA ANDTHE GANG.

    ReplyDelete
  7. UMNO Hancurbabi mengabis duit rakyat lagi dengan majlis syok sendiri lancap beramai ramai Kpop


    http://blog.limkitsiang.com/2013/02/03/psy-is-paid-rm3mil-for-barisan-nasional-cny-open-house/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bawak kumpulan tunjuk bontot kat Stadium Kelana Jaya dulu, fuckatan bayar berapa juta eh??? Bontot dan fuckatan tak boleh dipisahkan....

      Delete
    2. Sibuk dgn duit rakyat.ko tu bayar cukai
      ke ngok??

      Delete
    3. Kenapa pasal cukai pulak?? Ko tu bayar cukai RM207 billion ke???

      Delete
  8. Wah! MCA bawak PSY nyanyi Gangnam Style kat Penang....bayar 2 juta 1 lagu.

    Ini yang membuatkan aku nak undi MCA.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la menteri lembu buat tarian lembu dan menteri wanita buat tarian tanpa telur

      Delete
    2. HELLO BANGKAI FUCKATAN, KALO KORANG RETI BACA ENGLISH, BACA BERITA NI DENGAN TENANG, JANGAN GOPOH GAPAH MACAM BEROK YEA.....

      'BN not paying for Psy's Penang performance'

      KUALA LUMPUR: The government will not be forking out any money to pay for Psy’s performance in Penang this Chinese New Year.

      Penang Barisan Nasional (BN) chairman Teng Chang Yeow said the show by the South Korean is sponsored by a corporate company.

      “It is not paid by Barisan Nasional” he stressed when contacted by Astro Awani.

      Teng, however, refused to disclose the name of the company who will be footing the bill for Psy's scheduled performance.

      When asked how much it cost to bring the pop star to Malaysia, Teng said he has yet to get any confirmation on the matter as everything is being arranged by the corporate company.

      The international superstar, famous for his hit song ‘Gangnam Style', is expected to perform in the state in conjunction with BN’s Chinese New Year open house on February 11 along with local singer Shila Amzah.

      News on Psy performing at the event received mixed reactions from the online community especially on Twitter.

      Some felt quite uneasy due to the high cost involved as they fear it would involve taxpayers’ money while there were others who suggested it would be cheaper if the organisers featured local singers instead.

      Earlier, Penang Gerakan vice-chairman Wong Mun Hoe said Psy’s performance on Feb 11 is a “gift” from Barisan Nasional to the rakyat.

      He also said that bringing Psy to Penang was not politically motivated and is purely for entertainment.

      Delete
    3. Bhai 09.20 cuba tukar tajuk...utk hilangkn isu kebiadapan sesama didlm PR...

      Delete
  9. Kalau takut mati, jangan berjuang.

    ReplyDelete
  10. Babi punha bn. Duit rakyat macam harta bapak dia. Patutlah negara jadi punah ranah. Cai cai bn umnongok otak macam sial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak isu PSY pergi bukak blog sendiri. Tak nak maki ko punye Tian Cuak haram jadah yang kata Taib Mudin ni dah mampus ke????

      Delete
    2. apa yg negara punah ranah ? saya tak tau pun negara ni dah punah... boleh terangkan tak ?

      Delete
    3. Negara ni dah punah sebab banyak setan dalam fuckatan nak nama Allah letak dalam bible termasuk la Presiden hamPAS yang boroi tak surut-surut tu...

      Delete
    4. Negara punah ranah tu maksudnya tak bley balun bontot secara bebas, tak bley guna nama Allah pada Tokong LGE, cakap pasal minum air lumpur. Rakyat tak payah kerja, bagi Nuar kerja buat duit bagi rakyat. Kalu ada anak kecik kena bayar Taska RM250 sebulan, masuk U free, pi tidor pas tu keluar U pun nak degree free.
      Amal ibadat, kebajikan dengan mencaci, asal masuk PAS dijamin SYURGA..ini makmur namanya. Punah ranah kalu bina mesjid, sekolah, jambatan dll. cukup makmur jika dok dalam longkang, gua.

      Negara kena setaraf dengan Timbuktu, atau gurun sahara, baru NGGGAAAMMM, BEST!!! Ngangkang dalam semak jer!!! Kalu standard sekarang Malaysia sah HANCUUURRRR! Baik bagi kat LGE kan gitu, Anon 9.28pm??

      Delete
    5. pasal duit kena belajar dgn tok garu nik ajis dan musang musa

      Delete
    6. Negara punah ranah bukan sebab BN/UMNO tapi setau gua sebab ada PAKATAN PEMBANGKANG yg hanya pandai berkokok, putar belit tapi haisl stau pun xdak sampai hal2 agama Islam pun bole buat main tarik tali... setakat nak cakap UMNONGOK apa ada kes... kalo lepeh kat puak2 PAKATAN le Putrajaya tuh xtau le apa jadi...

      Pemimpin datang dan pergi tetapi Allah akan pelihara Malaysia ini dengan BN/UMNO sebab hanya dgn ini sajalah agama Islam akan terjaga sepenuhnya....Amin Ya Rabbal Alamin!

      Delete
    7. anon 9.28pm jawabla klu betul ada bukti negara ni da punah ....
      cakap maut2 kentut berapi2 ....
      haik ptuihhhh

      Delete
  11. Apa ustat ni tengok anwar tarok nalla ke, atau nalla tarok anwar atau anwar tarok ustat nalla tengok atau ustat tarok nalla anwar tengok......mana satu? Tolong explain...tak paham.

    Mungkin air jampi Hj Hadi mujarab, ustat terus sedar tak sampai 24jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu baru air jampi hadi boroi, belum air kencing jampi Al-Juburi. Aku ingat 5 minit lepas minum, Taib Mudin terus berlari 100 meter dalam masa 10 saat...

      Delete
  12. apa sudah jadi .dap.keadilan.pas.semua tak boleh pakai lagi-lagi dap bangsa cina bodoh. orang sakit belum mati pun cakap dah mati .tulah sokong lagi kafir tak guna padan muka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang Cina bangsa PKR ni, bila ada Melayu sakit lebih 14hari dia kira dah mati..Kalu kaum dia yang dah kojol 14 tahun pun masih kira idup lagi taruk dalam botol dalam guri.

      Delete
  13. pic Datuk taib kat atas tu bagi isyarat jari good. Nampak sgt baru lepas jimak dgn bini dia. Dia kata jimak atas katil spital good!! patutlah istri dia kat tepi senyum penuh kepuasan batin. Dah tua nak mampus masih kuat jimak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah tu. sebenarnya dia kata jilat puki bini atas katil spital best! (seraya isterinya tersenyum manja mendengarnya).

      Delete
    2. subahanullah jika kamu ni islam , insyallah allah akan bagi kamu terlantar dikatil hospital, kamu ni sapa nk kutuk pemberian allah ? budak darjah satu pun tak krat mcm ni TU LAH BERTUANKAN PKR N PAS ,,,NI SEMUA BEKAS TANGAN PM TUN DOLLA MSIA UMAT BERFIKIRAN SEBEGINI

      Delete
    3. Mengapa? U jealous ke u pya dah condemn hahaha.

      Delete
  14. lerr...kwn tu trsilap fakta je pun...umngok ni mcm tkde point lain, bab melaga2 no satu... Juara bangsa melayu lah katakn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita orang mati pun boleh silap fakta ke?? dari mana Tian Cuak tu dapat berita?? Dari dewa kematian PGayR ke???

      Kah kah kah kah kah kah... alasan budak BODOH dari fuckatan...

      Delete
    2. Bhai...sejujurnya sekira ia berlaku pada umno adakah lu akan ala tersilap fakta jew..
      Dah terang dan jelas camni pun nama umno keluar....bhai bukan lu nak perbetul atau mengakui...ttp lu spin pada umno, dasar PR

      Delete
  15. lerr...kwn tu trsilap fakta je pun...umngok ni mcm tkde point lain, bab melaga2 no satu... Juara bangsa melayu lah katakn...

    ReplyDelete
  16. Tiada lagi negeri dan kawasan fixed deposit untuk UMNObabi. Yang fixed deposit untuk UMNO hanyalah lubang jamban. Deposit this piece of shit UMNOhancurbabi dalam lubang najis yang telah disediakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lubang jamban jangan sebut, nanti marah YB Tanggang yang suka menjilat puki pompuan simpanan dalam jamban. Tempat kegemaran setan tu tempat yang paling sesuai untuk pemimpin fuckatan buat maksiat..... kah kah kah kah

      Delete
  17. apa pasal setiap kali masuk blog ni, mesti ada perkataan lucah? puki lah, buritlah, bontotlah. Ni lah dia mentaliti puak umngok. Adakah umngok hanya pandai mengajar pencacainya dengan perkara2 lucah? suka sangat korang dengan perkataan PUKI tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tu kau tulis tu hapa?? Bukan lucah
      bukan carut.
      Sapa punya yg kau tulis tu.bini kau ke
      mak kau.puiihhh prngok.

      Delete
    2. DULU KAMI TAK CAM NI SEJAK NUAL MAIN BONTOT DAN PELACUK DAN SBB DENGAR CRAMAH MAT SABUK -LU GI TARBIAHKN PKR PAS DAPong

      Delete
    3. Mencarut pun salah ke?? Bukan pork nick dah kasi lesen besar boleh mencarut... atau hanya pencacai-paencacai kepala butuh pork nick je yang dibenarkan mencarut dalam dunia ni??? Orang lain tak boleh ye....???!!!!

      Kepala butoh haram jadah punye pork nick...

      Delete
  18. Nawaitu kok alik kok,
    Tak cukup setimba tambah secebok,
    Sahaja aku mandi hadas tutoh jubuq
    Lepaslah seksa dalam kubuq,,,...hahaha..

    Niat mandi wajib Golongan PR

    ReplyDelete
  19. sian la gua tngok hanjeng2 PR nih, merabai tak tentu pasai dok tuduh org len padahal KETUA2 HANJENG2 depa sendiri yg mulakan.. lagi satu gua tngok org2 islam dlm PR nih dh mcm murtad lak, ye la kat sedara seagama sendiri mcm sanggup bunuh hidup2 tp kalau kat kapiaq lahanat dlm PR tuh trus diam mcm xdak teloq!!!! weh hanjeng2 PR lu worang memang hanjeng la kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
  20. Pukaimak punya cino

    ReplyDelete
  21. Ramai tul yg tak bermoral nak jdi pmmimpin...

    ReplyDelete
  22. Allahmaha kuasa. Penabur fitnah pasti menerima padah akhirnya

    ReplyDelete
  23. cina mkn babi ni mmg suka buat fitnah pn.

    ReplyDelete
  24. khabarnya rosmah tak puashati dgn jib krn tak berapa ganassssssssss!.... rosmah nak bertanding di putrajaya... nak ganti najib segai PM wanita pertamma

    tku mansor boleh jd bodyguard ros...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebagai seorang islam kita patut mendoakan ustaz taib kembali sehat.dia adalah saudara seagama dgn kita.jd lah muslim yg baik. kita cuma berbeda wadah perjuangan. saya pun amat berharap ustaz taib azamudun memegang pada yg hak. yg benar tetap benar yg batil jgn benarkan. ustaz cpt sembuh dan berkata benar dlm isu anwar nanti. kerana sesungguhnya ustaz tahu kisah malang rakyat malaysia ini kerana perbuatan anwar

      Delete
    2. Setuju dengan abd hamid abdullah.

      Doakan semoga ustaz Taib kembali sehat dan semoga penyakit yang menimpanya menyedarkan dia tentang kesetiaan pada perintah perintah ALLAh itu lebih utama dari kesetiaan pada parti.Allah masih sayangkan ustaz taib. Tepuk dada tanya iman apakah perjuangan PAS sekarang adalah perjuangan Islam yang dituntut oleh Allah dan Rasulnya. Rujuklah kembali pada Alquran dan Hadis. Tanya pada hati sama ada berada dalam PAS membuat kita lebih dekat dengan Allah dan Rasulnya dengan ertikata sebenarnya atau sebaliknya. Banyak ayat ayat Alquran yang merupakan perintah Allah yang dilanggar oleh PAS, atas alasan alasan tertentu tapi kita mesti ingat bahwa ahli kitab menjadi sesat disebabkan ketua ketua mereka yang merubah perintah dan hukum hukum Allah atas alasan alasan tertentu juga... jangan jadi seperti ahli kitab yang sesat.

      Tiada niat untuk mencela, sekadar mengingatkan tapi hanya Allah saja yang dapat merubah hati manusia. Kalau kita ikhlas, insyallah Allah akan buka hati kita untuk melihat kebenaran.

      .

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!