HIKAYAT KING 7 YANG CUBA MEROSAKKAN WORLD 3

Al kisahnya di sebuah negara yang bernama Astakona terdapat seorang King yang gelarkan dirinya 7 dan dia sangat benci akan World 3. Dia selalu menganggap dialah yang terbaik dan yang lain semua tak guna. Arakian lamanya dia menggelarkan segala disekelilingnya adalah ancaman untuk dirinya.

Hatta beliau telah membuat sesuatu yang sangat luarbiasa. Kalau korang nak tahu cerita penuh. KLIK SINI

4 Responses to "HIKAYAT KING 7 YANG CUBA MEROSAKKAN WORLD 3"

  1. Anwar ni dah terlalu terdesak sangat. Mcm2 dia buat semata2 nak kejar jadi perdana mentri. Ini je dia tau. Entah ape dia deal ngan yahudi tah buat dia meroyan sgt nk jadi pm. Bceramah mendabik dada ni. Bdegar2 cakap mcm dia sorang je dlm malaysia yang paling hebat. Padahal tak ada satu yg hebat pon.

    Rasanya dia bwk mat salleh ni sbb nak plan demo lebih besar lagi kot? Lagi siap pasang bodyguard luar bagai kalu tgk background sorg2 bukan main. Byk duit dia?. Makan juta gak la nk pasang 4org bdygrd ni.

    Kalu kalah pr pru13 ni terima la hakikat majoriti tak suka kamu.

    ReplyDelete
  2. Anwar and his dirty gang masih rasa tak cukup orang untuk dia menjalankan kempen politik kotor di Malaysia. Dulu dia beberapa kali pergi Indonesia bagi menarik sokongan puak2 yg sealiran dgn beliau seperti golongan liberalisam dan pluralisma. Sekarang ramai juga rakyat Indon dah sedar siapa beliau sebenarnya.

    Tak hairanlah sekarang beliau cuba menarik sokongan dan minta campurtangan drp kerajaan Australia. Nasib baik Menteri Luar Australia Mr Carr menolak pelawaan Anwar... Yang nak sokong Anwar tu senator gay iaitu Mr X-Phone...

    Bilalah episod menjemput orang asing ni nak berakhir ? ...adakah ia akan berterusan selagi ada manusia yang bernama Anwar Bin Ibrahim ?..

    HANAFI VALE. Fire !! K.O. PR !!!

    ReplyDelete
  3. Blog ni akan diSPAM tak lama lagi. Harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaaaaaa takut dgn bayang2 sendiri

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!