GEMPAR BERAPI! SIAPAKAH BLOGGER INI?

Aku dapat tahu ini adalah gambar terbaru Milosuam setelah kantoi menipu banyak gambar asli. Punyalah dia nak pertahankan juburi sampai dia kata ada tisu terbang la, lighting tak betul la just nak halalkan perbuatan zina Anwar.

Last-last jadi gila dah.... Kah kah kah

8 Responses to "GEMPAR BERAPI! SIAPAKAH BLOGGER INI?"

  1. Nak ambik tuak.Pekena ngan milo o oyoo ammma appppa pas tu pi toron sama uncle nuar ye.

    ReplyDelete
  2. itu milo tarak syok la machakk...todi juga kasi tarokk mesti cakap pon ada sama itu nik aziz kelantan. belakang,,ini parang pon ada bengkok jugak sama dengan anwar punya batang..

    ReplyDelete
  3. Perghhh... kacak sungguh... lebih kacak dari Munawir, bertambah selera Bro Nuar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl3 mesti nuar aljuburi itu tgh stim skrg ini dok igtkan milosuam ini.

      Delete
  4. Mana ada milo suam lagi, Milo basi adalah...

    ReplyDelete
  5. Bodoh nya PK ni. Habis modal ke. Patutla selamanya jadi macai umngok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak baik kata orang bodoh sebab kata mat salleh ...

      It takes a more stupid person to call another stupid.

      Yeop ... PK tu blogger, kamu tu trooper je, apa class?

      Delete
  6. KESIAN ITULAH BALASAN PADA MILOSUAM KERNA SOKONG SAGALA KEJAHATAN NUAR ALIH2 DIA DAH JADI GILA.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!