GEMPAR BERAPI! RAZAK BAGINDA MATI PUCUK KATA DEEPAK SETELAH DIA DILIWAT?

MALAYSIAN Chronicles milik Naib Presiden PKR, Tien Chua ini memang terkenal dengan cerita-cerita satira politik dan rasis, disamping cut & paste artikel dari blog lain masuk ke dalam laman web tersebut.

Penulis masih ingat ketika isu pelanggan cina KFC diserang pekerja restoran makanan segera tersebut yang naik angin dengan komen rasis kerana lambat mendapat ayam, Malaysia Chronicles adalah laman web yang paling aktifi melepaskan komen-komen berbaur rasis melampau sehingga mendapat perhatian SKMM.

Kali ini Malaysian Chronicles buat cerita palsu lagi apabila menampilkan penjual karpet paling tidak berkredebiliti, Deepak Jaikirshan yang mendakwa Razak Baginda mati pucuk dan dengan itu tidak mampu membuat mendiang Altantunya mengandung!!

Kelakar, kelakar.

Apa yang cuba dibuktikan disitu? Konon bukan Razak Baginda yang mengandungkan Altantunya, tapi orang lain? Itu nak tuduh Perdana Menterilah tu, bukan kita tak tau. 3 kali Perdana Menteri bersumpah dah tak kenal Altantunya dan Anwar Ibrahim pun tidak bukti nak menunjukkan sumpah itu salah.

Tien Chua tak pernah dengar perkataan viagra ka? Dengan pil itu, apa yang layu pun boleh ‘mekar’ semula tau!! Bodoh punya dakwaan.

Lagipun, sepanjang yang penulis tahu, peranan Deepak dalam Altantunya saga ini tidak lebih sebagai orang yang ada pengetahuan mengenai statutory declaration kedua yang dibuat penyiasat persendirian P Balasubramaniam mengenai pembabitan Perdana Menteri dan isteri dalam pembunuhan tersebut.

Sejak bila pula Deepak ada peranan dalam soal hubungan Razak Baginda dengan Altantunya? Dimana buktinya, laporan doktor, bomoh, tabib atau paling tidak pakar patalogi kegemaran Pakatan, Dr Pornthip? Kalau tidak, macam mana Deepak tau, apa dia pernah test pelir Razak Baginda ke?

Oh ya, bila membabitkan Deepak, ia boleh jadi satu antara dua, sama ada Deepak benar-benar ada sebut perkara itu kepada Malaysian Chronicles atau Tien Chua (yang mengendalikan Malaysian Chronicles) sengaja mencipta perkara tersebut seperti mana Tien Chua cipta gambar palsu Razak Baginda, Najib dan Altantunya.

Umum tahu Deepak sebelum ini sudah beberapa kali menafikan pembabitannya dalam beberapa perkara yang didakwa pembangkang sebagai melibatkannya, antaranya dakwaan dia yang menulis buku Black Rose, dan dokumen pembelian barang kemas yang di dakwa Rafizi dibeli syarikat Deepak untuk Datin Sri Rosmah Mansor.

Cakap pasal buku Black Rose ini, pembangkang masih tak puas hati dengan penafian Deepak, sudah pun mewar-warkan penerbitan Black Rose 2 yang turut didakwa ditulis Deepak!!!

Nampak tak, bodoh tak bodoh puak kera pembangkang ni bila dah terdesak.

Berhentilah buat cerita bohong pasal kaitan Perdana Menteri dengan Altantunya ni Tien Chua ooii, Anwar ooii, Deepak ooii. Rakyat makin lama makin muak dan menyampah dengan strategi macam ini, anyway, siapa yang bodoh sangat nak percaya tu?

Anwar punya terang berzina dengan pelacur dalam video taknak percaya, yang bukan-bukan ini pulak yang diangkatnya macam bukti melampaui keraguan munasabah. Betul-betul badigol.

Sumber: MyKMU

House PK: Laaa, ada lagi ke orang nak mainkan cerita si paria ni yang ular pun takut tengok dia punya spin? Sekejap si Paria ni nak kenakan Anwar sekejap si paria ni nak kenakan Najib! Owhhh, seorang penjual karpet dah dapat lebih perhatian ni, aku nak cerita pasal dddia pun aku rasa malu la.

Apa kredibiliti mamat ni ada? Pernahkan dia ni bercakap benar? Asyik menipu je dari mula, sekejap cakap A sekejap cakap B! Ular pun boleh mati depan dia ni la wei, serius wei, ini saja ke Pakatan nak guna untuk kenakan PM dan isteri? Kah kah kah...esok-esok dia kata Anwar nak liwat dia pulak..

Apa la si penjual karpet ni tahu pasal isu Alatantuya? Apa kena mengena penjual karpet dengan kes Altantuya wei? Ni kat baah ni video lawyer Anwar yang terlibat dalam kes Altantuya bercakap ni, korang tak percaya? Wei, kalau dia menipu suruh Anwar saman dia, ada berani?


Akai ada ka? Lawyer yang terlibat hangpa tak mau percaya, tapi penjual karpet si paria pondan tu korang percaya? Kah kah kah

39 Responses to "GEMPAR BERAPI! RAZAK BAGINDA MATI PUCUK KATA DEEPAK SETELAH DIA DILIWAT?"

  1. Anjing Chua ni terikut-ikut cakap Deepfuck ni kenapa?? Asyik fitnah je, tak serik ka weei?? rkyat bukan bodod hingga tak pandai menilai penipuan pembangkang haraam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tu pembangksng pun bodoh mcm ni lah jadinye...bodoh nsk mampos xde otak

      Delete
    2. Anjing hitsm ni kita ptt jentik je telur dia sampai hancur

      Delete
    3. pembangkang dah takde modal nak point kat kerajaan so dorg guna deepak ni pun jadi aa asalkan dorg nak betul tapi padahal pukimak anakharam jadah ni makhluk hodoh ni suka buat fitnah nak buat problem. lancau la wey

      Delete
    4. Ish bengang btl lh aku dgn si deepak bangang nie..tak hbs2..ptut katuk kasi mampus je ular hitam nie!!

      Delete
    5. Ni lah dia bendahari kelab lgbt pr...kasi rugi sama kompeni saja..

      Delete
  2. Sekali imbas aq baca citer Defuck neh dah macam citer anak jiran aq yg umor 5 tahun tuh....smlm di citer kambing lari laju terlanggar dgn lembu kat tepi sungai...ari neh citer yg sama tapi ada pelakon tambahan pulak ...masok ultramen pulak....haisssshhhhhh...

    Kalo ada yg caye citer kap lam ya nga neh meh sini aq ketok pale dgn kuali atau batu....

    ReplyDelete
  3. Mungkinkah Mahathir dah tahu Najib betul-betul mengarahkan pembunuhan Altantuya? Sebab tu dia suruh "ignore Deepak", kalau tidak tentu dia suruh "Prosecute Deepak"............ini gua punya fikiran lah, tuan-tuan bagaimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk makluman awak sbgai tuan saya harap lebih baik awak tk yah pening kepala la,lebih baik tumpukan ibadat awak dan kluarga...ok,supaya lain kali awak pulak boleh jd tuan jgn jd macai je smpai bila2 ...he he he..

      Delete
    2. Bhai no komen hnya hahaha....

      Delete
    3. Perkara ni kita kena tanya raja petra...beliau tahu hbgan mat liwat dgn org berpengaruh dlm polis..atm..imigresen..ketika itu.
      Maklumlah gelaran pak sheikh terlalu melekat di hati rakyat waktu itu.Tak heran krn semasa dlm umno..banyak karekter dlm umno terkubur secara halus oleh mat liwat demi nak naik cepat.
      Tak heran gerakan persis yahudi ni berlaku dlm kes altantuya...Kena tanya raja petra!

      Delete

  4. Pendedahan terbaru oleh Deepak membuktikan betapa teruknya keadaan institusi awam didalam negara. Contohnya Deepak mendakwa dia telah disiasat MACC berkenaan pelbagai transaksi hartanah tetapi tiada susulan lanjut setelah dia kata ini semua atas arahan Najib dan Rosmah. Dia siasat Bank Negara kerana menggunakkan perkhidmatan ceti haram menghantar wang berjuta juta ke luar negara tetapi tiada siasatan lanjutan setelah dia mendakwa ini semuanya masuk ke dalam akaun peribadi Najib dan Rosmah.

    Lebih menabjubkan lagi ialah peristiwa yang berhubug kait pembelian syarikat Deepak oleh Boustead holding. Sebelum berlakunya transaksi ini Deepak kata menerima Notis Perampasan oleh Bank CIMB tanpa adanya sebarang prosiding makamah. Notis tersebut untuk mendapat kembali RM 30 juta. Kemudian minggu itu juga Boustead sedia membeli syarikat Deepak yang tiada walau satu sen pun aset utuh untuk harga RM 30 juta. Wang disalurkan sebelum perjanjian tukar milik tanah tu boleh berlaku dengan syarat kes saman Deepak lawan Raja Ropiah ditarik balik.

    Bukit apa yang bloggers UMNO nak lagi.

    Kesemuanya kini terdedah di khalayak umum. Dalam bentuk bertulis. Deepak mendakwa dialah konduit yang digunakan oleh Rosmah untuk menjalankan transaksi transaksi jual beli hartanah seperti Bangunan Angkasa Raya yang dekat dengan KLCC, tanah Bukit Raja dan menara Glomac. Kesemua ni membabitkan wang berjumlah beribu ribu juta ringgit. Hasil penjualan ni disalur terus kepada akaun akaun diluar negara.

    Deepak mendakwa di makamah beliau membayar secara peribadi sebanyak RM 8 juta terus kepada keluarga Najib.

    Deepak mendakwa banyak isu lain berkenaan Najib.

    Tapi Najib terus diam. Dia diam kerana Tun kata Najib boleh diam dan tak payah nak jawab isu Deepak. Kerana Tun kata Najib tak payah jawab Deepak maka Tun dah sediakan peluang untuk Deepak mendedahkan penglibataannya secara terperinci kepada Tun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb ada babi mcm ni lah anjing kurap hitam ni besar kepala

      Delete
    2. Ohhh macam tu kesahnya bhai...hmm ok timakasih ya...bijak betul tun m ni,tu yg dunia respek pada tun m smpi skrg...

      Delete
    3. Dalam Islam.mengajar saksi mestilah adil. Siapa dia Deepak ni. Yang tahu memang kafir. Juur ke amanah ke adakah dia tak pernah berbohong. Macam Nizar kata ada bukti Jepun bayar RM beratus billion untuk buruh paksa akhirnya tahu bukti yang dia bawa pun tipu.

      Delete
    4. TDM direspect seluruh dunia khasnya negara2 Islam.Yang tak respect dan sakit hati tengok tdm adalah yahudi termasuk yahudi dlm fuckatan...terutama sahabat baik yahudi...mat liwat.

      Delete
  5. Deepak dgn cerita bodoh nye...x habis2 nk buat cite pusing2 entah2 ank tu milik deepak kot..keling paria nie sebenar nye nk glamor je die nk hari2 cite die masuk blog tu yg die dok buat cite mcm2...keling jual karpet je pun tp ade hati nk jd menteri sbb tu jd mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. keling kaki botol mmg macam suka merapu ckap pun tak betol. menipu je keja dia 10 yang dia cita satu pun tak betol...

      Delete
    2. Betul2....sama dgn cerita yg kuar dari mulut mat liwat...tak payah kuar cakap...rupa pun mmg dah tak betul....

      Delete
  6. Deepak kelung jual kapet tak sedar diri

    ReplyDelete
  7. Wei nampak sgt lah deepak ni anjing penipu yg low class xde maruah..melalak mcm babi terbakar

    ReplyDelete
  8. deepak bangkai hidup pakatan,,anjing kurap ditepi jalan yang tak bertuan...

    ReplyDelete
  9. Deepak nie dah semakin melampau....
    Yang lagi tak boleh bla ramai pemimpin pakatan terpedaya denganya...
    Nampak sangat lah wei semua ini satu konspirasi untuk menjatuhkan najib...
    Sial punya deepak keling paria hitam kena kilat

    ReplyDelete
  10. Deepak nie dah semakin melampau....
    Yang lagi tak boleh bla ramai pemimpin pakatan terpedaya denganya...
    Nampak sangat lah wei semua ini satu konspirasi untuk menjatuhkan najib...
    Sial punya deepak keling paria hitam kena kilat

    ReplyDelete
  11. keling paria nie sepatut nya dihalau keluar dari malaysia sbb trlalu kurang ajar lah...x layak ddk kt malaysia....x habis2 nk pusing2 cerita...keling jual karpet x sedar diri ade ht nk burukkan pm

    ReplyDelete
  12. Apa lancau lagi si Deepak pukimak keling paria ni nak cakap? Pernah ke anak haram paria ni cakap benda yang betul? Sekejap tu sekejap ni! Dia sendiri pun taktahu apa lancau yang dia cakap. Sudah lah deepak, orang bukan bodoh macam kau. Siapa tak kenal kau, Kalau bagi duit, mak pun kau boleh jual kan deepak? Pooorahhh pundek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak ni dgn binatang pun dia blh main jugak..dia anjing low class

      Delete
  13. Can anyone do something to deepak.....saya dah tak tahan ni...saya masih menunggu masa nak sumpit si bangsat ni....dia nak jadi hero je...dia ingat anwar akan tolong dia....kepala otak dia....dapat jilat buntut anwar je....

    ReplyDelete
  14. Pukimak punya anjing hitam ni tak abis2 melalak mcm snjing tak dpt puki duk buat cerita bodoh2...ada yg anak2 haram yg blh peecaya ckp ajing hitam ni..aq btl2 respek dgn pm kits dia btl2 profesional sbb tak layan anjing melalak..klu lah aq jumpa deepak ni aq jentik telur dia sampai meletop

    ReplyDelete
  15. ceit podah....korang deepak nie xtau dari mane muncul truz percaye kate-kate haram J nie....ble org yg dh lme dalam negara korang xcye...die nie tah dri mane muncul tbe2 ckp die tau psl hal2 dlaman truz smua terjual maruah prcye kan die nie...mcm nie la bangsa melayu...jual negara sndri untuk harta yg sdikit kah kah kah kah

    ReplyDelete
  16. FITNAH ADALAH DOSA BESAR, kalau tak ada bukti, jangan nak tuduh sebarangan. Kamu semua tak takut pada Tuhan atau tak percaya adanya Tuhan dan hari pembalasan. Najib sudah pun bersumpah dengan nama Allah. Menurut ulama, apabila seseorang sudah pun bersumpah dengan nama Allah, kita harus hentikan tuduhan itu, sekarang antara dia dengan Allah dan Allah akan membalasnya sekira dia sumpah palsu.Sejahat jahatnya seorang Muslim, dia tidak akan berani bersumpah dengan nama Allah... buktinya Anwar Ibrahim.

    ReplyDelete
  17. macam pantat weyy pantatt deepak ni anjing menyalak tak habis2 nak menyalak ccam pukimak, mati pucuk buat cara mati pucuk wey babi punya orang jual carpet. bikin problem saja tau kimak ram jadah

    ReplyDelete
  18. ak geli hati la dgn komen AnonymousFebruary 14, 2013 at 11:04 AM

    ckp berapi2 tapi itu semua cakap shj.. hasil karya budak2 form 2 pon boleh buat.. kalau benar ada bukti yang kukuh solid eviden yang lengkap dalam bentuk fizikal bukan maya bleh la nk dipertimbangkan..

    klu takat hasil karya dongeng je.. nenek kebayan pon boleh buat! lagi power! siap dengan video lagi! nahh! yang kesian, puak2 fanatik pembangkang yang terlalu obses dengan minda kolot tertutup mereka shj yang percaya bende2 seperti ini.. haish.. macam ini ka nak jadi wakil rakyat?

    kelakar sial cerita2 dongeng PAKATAN..

    ReplyDelete
  19. Sampai bila kes si deepak ni?? tak abes abes, yang aku pelik tu mula mula dia sebelah kerajaan, sekarang ni dia hentam kerajaan pulak, dah kena beli dengan pakatan ke ?? dia ni sebenarnya nak cari rezeki dengan mengunakan publisiti murahan, kebetulan nama dia sedang sibuk diperkatakan, dia ni cuma penjual karpet je. apa yg dia tau ?? bodohnya deepak

    ReplyDelete
  20. sial betul la black paria ni,perangai cam haram je.
    hari2 putar belit cerita,deepak ni sebijik cam ular sial.
    pe lg si paria ni nk,x habis2 tuduh najib bunuh altantunya.
    dah brape kali najib bersumpah dia x kenal altantunya,pe lg deepak nk.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
  21. Kalau ada orang2 macam ini hancur negara kita....tindakan drastik harus diambil....paria deepak mesti diberhentikan bermaharajalela....

    ReplyDelete
  22. Dei punda mavanne....mayiru....pergi mati deepak...suka hati semua kat malaysia....paria punde.....

    ReplyDelete
  23. I like the helpful info you provide in your articles.
    I'll bookmark your blog and check again here regularly. I'm quite
    sure I'll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

    My web-site - Psn Code Generator

    ReplyDelete
  24. If some one desires expert view concerning blogging and site-building then i suggest him/her to visit this weblog, Keep up the good work.


    my weblog: Dragon City Cheat Engine

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!