CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Monday, February 11, 2013

FUYOH GANGNAM PSY DI PENANG! PAKATAN TERNGANGA!

Inilah masalah pakatan syaitan, orang bawak psy nak kasi rakyat Penang happy, anjing-anjing Pakatan tetap nak bikin onar dengan memakai baji KUNYIT. Susah nak fahamkan pemuja kunyit....















187 comments:

  1. habis lagi duit rakyat oleh penyamun bacul babi. Nak bagi rakyat happy senang saja. BN dan UMNO get lost. Pastu rakyat buat street party

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit rakyat bapok mung....Psy datang atas tajaan swasta...bkn mcm kpop yg LGE buat tahun lepas smp 3 juta duit rakyat yg di sebat....

      Mung x hepi sbb ati busok .dok reti nak bersyukor dgn apa yg tlh kite nikmati di Malaysia skrg neh..apa ing kalo nnt babi DAP jadi PM baru ati mung senang ko?...atau ANUwar jadi PM nnt Allah S.W.T terbalikkn bumi Malaysia baru nak bukak mata ka?

      Jgn kufur nikmat......

      Delete
    2. Cai atas ni bodoh sama tahap dgn n.ajis..paper dah kata syarikat swasta yg sponsor...msh nak kata bn pulak..
      Ni lah akibat suka baca kencingdaily n haramjadah..

      Delete
    3. Ka ka ka tajaan swasta konon> syarikat mana? nak buang duiit boh poster najib atas pentas bayar psy 5juta? pastikah syarikat ini tak dapat habuan dari UMNO? atau dari BN? mungkin duit i bilion perompak umat islam ponzi skim philipin tu kot?

      Delete
    4. Tu ler klu asyik baca haramjadah n kencingdaily.Kan dah kena kencing kat muka tu...

      Delete
    5. hati&otak kalau sudak berkarat & hitam cuci macam manapun tak boleh hilang...tahap bodoh melampau... baruah cina DAP lah ni....

      Delete
    6. membazir amalan syaitan = BN

      Delete
    7. zed zaidi pun kata tak masuk akal/ buang duit....

      Delete
    8. psy atas jemputan swasta...? mengapa pilak ketua2 UBN memuja2 & membangga2 rakyat korea ni?

      Delete
    9. Bhai2 bn/umno jgn amik hati atas kekurangan kecerdikan mereka...ada yg tnya syarikat mana yg snggup taja gmbr ds najib...hmm marketing plan hancussss..
      Zed zaidi...siapa tu!!! Loyar!!! Magistrate!! Doktor!!!

      Delete
    10. Klu p0wn swasta yg taja...mesti la krj dh bg mcm2 kelongaran dlm perjanjian dsb...mana ada sykt swasta yg sudi taja $ yg byk sgt..cuba pkir...

      Delete
    11. nik aziz suke makan sedap sorang2..buat apa ramai2..membazir tue kan kesukaan syaitan..kesukaan kawe nik aziz gak...bengong doh..

      Delete
  2. Watch "NAJIB FAIL - Are You Ready For PSY? YES Are You Ready For BN? NO!" on YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=jZA0SFt_bms&feature=youtube_gdata_player

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang sebenarnya gagal adalah mat liwat n the geng

      Delete
    2. kesian BN terang terang ditolak rakyat. Memalukan lah Sudahlah PM tak dipilih rakyat. Lagi baik balik melancap lam hotel di port dikson la. Malu didepan rakyat sendiri

      listen listen listen - NOOOOOOO

      Delete
    3. Dalam tv nanti pasti tak tunjuk "reyou ready for BN? NO." Jadi rakyat boleh tengok sendiri penipuan. Rakyat boleh tengok bagaimana mereka diperbodohkan UMNO.

      Marah tak? kalau marah, tahulah apa nak buat di PRU ini. 55 tahum memperbodokan rakyat.

      Delete
    4. Dah tak suka BN or Najib, depa semua pi buat apa?? tak suka, boycott jer la..tapi pi jugak! Nampak sgt tak dak otak ya.. Datang open house rumah BN, makan free, enjoy Psy free, pastu nk kutuk Najib BN.. so stupid and cheap skate supporters PR ni..huhuhuhu

      Delete
    5. Jaga...pencacai mat liwat dah semakin merapu..
      Bkn main ramai org dtg kata tak ramai...yg aku tahu...ke mana2 mat liwat pegi..tak sampai 300 org yg datang beb...
      Semuanya takut kena kencing oleh mat liwat tu..sejak dari thn 70an sampai skrg rakyat kena tipu...
      Daripada pak sheikh kepada pelakon video lucah....munafik munafik.

      Delete
    6. Depa mai nak support psy dan nak bagi tau najin NO. So siapa yang bangang? bayar banyak banyak lagi rakyat meluat. ha hahhha. UMNO bacul bodo bangang

      Delete
    7. Bacul?makan harta anak yatim tak bacul?!silap2 hari bulan ke sumpah..hahaha

      Delete
    8. DAP mesti jelos tak terkira ya. Najib dapat sambutan 100,000 orang yg datang. Tahniah Najib.. Buat kat Penang pulak tu..Guan Eng pun tak dapat buat papa!!! huhuhuhu.. Tanhniah again Najib!

      Delete
    9. DAP dapat Undi , UMNo dapat malu. kira fair la tu.

      Delete
    10. Whatever...bhai,yg penting program menepati sasaran satu malaysia..yg benci tp rindu ttp dtg walaupun tidak perlu kad undangan yg MEWAJIBKAN org pp terutama org pr...yg mana dtg utj tujuan menganggu majlis tu,biasalah klu tak khinzir maka babi hutan...spesis ini yg tak peduli kebun atau ladang org..yg penting sondol!!

      Delete
    11. Semua dah tau Penang kuat DAP. Najib lagi tau pasal ni. Tapi dia buat jugak di Penang. Ada sambutan hot pulak tu. Nmpak sangat penyokong PR ni suka makan free kot. Satu tamparan pada Guan Eng..hahaha!!

      Delete
    12. Ya right! Hang kutuk day salah tempat! Semua org suka mkn free ni mmg tabiat manusia! Yg malu Najib sampai 3 Kali balasan.........HAHAHA SENDIRI LA!

      Delete
  3. semua suka gangnam...orang DAP apatah lagi..

    JOM SOKONG KEMPEN AURAT DI BAWAH:
    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kalau dah bangang mcm babi memang tak bole
    nak buat apa lagi. Babi tetap babi.
    PR yg get lost...

    ReplyDelete
  5. apa la bangang AnonymousFebruary 11, 2013 at 4:11 PM ni..org dah cakap semua belanja majlis peryaan tahun baru cina & psy tu duit sponsor tauke2 kaya cina...mana datang duit rakyat pulaaak....dua tiga ekor je yg pakai baju kunyit....ha..ha...gagal..gagal...kena cari idea lain pulakk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu le aku dah kata, kalau dah bangang,
      kita cakap berpuluh kali pun dia tetap
      tak akan faham...itu kira dah bodoh
      semulajadi tak leh buat apa dah.

      Delete
    2. Mamat 3 ekor tu adalah tukang mandi kerpal sink..tukang basuh burit limbabi n tukang basuh ko.. bengkok mat liwat..
      Mrk telah diberi cuti n ambik peluang nak tengok psy bogel ker atau tutup aurat..

      Delete
    3. ya betol mmg terbaiklah kau bro...

      Delete
    4. Bhai nk buat camana...org pr ni jenis terlalu opotunist...klu klh teruk...ramai yg jalan gostan.wlupun nmpk 3 babi yg dtg,tp dlm blog diaorg yg dtg sekandang...klu sekandang jew yg dtg...maka habis kandang babi dimalaysia di jadikan cerita.

      Delete
    5. Xyah cite byk lah..pru 13 ni mmg BN mng bsr...pembangkang xyah lah nk perasan mcm PR tu kuat. Waktu pru tahun 2008 dlu PR menang pn sbb org umno mcm kami ni yg undi PR. Sbb nk sabotaj khairi ngan paklah je. So skrg diorg smua dah x berkuasa.kitorang mmg dah undi la BN balik. PR mmg xde harapan lah kali ni. Klu x suka kerajaan, knp dulu time sekolah x g sekolah private. Dah bsr n pandai baca blog mula nk menberontak x ikut akal.

      Delete
    6. ye ke? kah kah kah... r u ready for BN??? ..Nooooooooooo. kah kah kah

      Delete
    7. Alah, yg rakam ckp nooo tu org pr.. Perakam, ckp nooo.. Bdk skolah tadika blh pk bohhhh.. Munafiq ngan kafir pr dgkiii.. Hihihi

      Delete
    8. kalau kau tauke cina tu... kau nak bagi ke duit banyak tu untuk taja psy? pasti ada habuan atau projek lepas ni untuk tauke cina tu....tak ada benda yang free dalam dunia ini...

      Delete
  6. terimalah kenyataan..
    berdasarkan video..sah sah najib di tolak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ditolak? Yg kena tolak kepala kau dan bapak kau!!!hahaha

      Delete
    2. Bhai...aku simpati dgn harapan dan impian lu....buh jew bhai,bukan org kenal lu siapa.. Jd lu tak perlu bertanggungjawab atas apa pandangan yg lu luahkn...

      Delete
    3. Yg kena tolak ialah bakal pm pr yg suka liwat tu...terpaksa berdiri atas platform pashit n dapig krn dlm pgayr dah tak ada sokongan..yg tggl para penyokong lgbt jer..tu pun tak sampai 200 org.
      Cai pas pun tolak makhluk munafik ni kecuali parashit pas....
      Dapig suker benor dia nie krn itulah anjing penyalak pashit

      Delete
  7. inilah islam wasatiyah BN. bayar psy 5juta tapi rakyat gaji minima rm700 saja. . Teruskan menindas rakyat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku paham sebab apa ko meroyan macam baboon tertelan kondom ..

      terimalah hakikat rakyat dah tolak fuckatoon..!! terimalah hakikat konsert Psy tu ditaja swasta..Kat kedah dah berapa kali p Gay R buat konsert separuh bogel..Apa pas kedah buat? BUBAR PAS !!!

      Delete
    2. Alahai...bodoh tahap capibara Kamu ni anon 4.45.

      Dah kata kos ditaja oleh private masih lalok benda lain.

      Sila bunuh diri kalau UMNO/BN menang.. LG pun pendukung plurisma bukan islam pun.. maka tak salah kalau percaya pd reincarnation

      Delete
    3. Pi tengoklah bro...apa lagi.Kuning-kuningkan sikit otak tu..benda free...cai pr kata tu...hahaaaaaaaae
      Sapa sponsor konsert geng liwat tu bro?swasta ker atau geng liwat.?

      Delete
    4. Anon 4.45, inilah sikap orang Melayu yang dok harap bantuan je, belajar rajin2 tak nak, bila kerja nak gaji tinggi sampai bila tak kan pandai bersyukur, sebab tu orang Melayu selalu di tertawakan oleh bangsa lain

      Delete
    5. Bhai aku setuju dgn apa yg lu katakan..gaji sikit pun salahkn kerajaan...berapa gaji org kelantan dgn gaji org pahang...bhai 04.45 jgn meletakkan takdir kita pada bn...berusaha utk jd yg terbaik dan bukan cuma menharap tnpa usaha...

      Delete
    6. WAH NAIK LAGI HARGA PSY NI. NAK TIPU PUN AGAK2 LAH.

      Delete
    7. macai macai yang jawab ni BN dah set auto reply ke? kah kah kah... malu betul

      Delete
  8. Najib sebenarnya memang bodoh. Tak payah buat apa apa pd Penang. Kalau najib bagi pepet pd semua cina penang pun ,,,depa mbik je,,, untuk sokong BN pergi mampos la,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia pm utk sumer...dia pegi mana pun apa ko kesah...
      Jgn mcm mat liwat...mana2 pegi org dah tolak mentah2....paling tidak dia pegi berkempen dpn org pas atau dapig krn dlm p'gay'r dah tak ada org...yg ada ialah penyokong lgbt....1hakikat.
      Tapi klu depan org pas...ramai yg dah meluat tengok mat liwat nie..

      Delete
  9. tolak pakatan pro gay dan lesbian yg.menjaja kalimah ALLAH demi undi !!

    Insya Allah BN mendapat mandat 2/3 bila rakyat sepakat mengkafankan pakatan harami sumbang mahram pencetus kekacauan pro yahudi bertuankan komunis.

    gen2felda

    ReplyDelete
    Replies
    1. ABU - Allah benci UMNO

      Delete
    2. Allah Bersama Umno

      Delete
    3. Allah binasakan UMNO

      Delete
    4. Allah binasakan geng liwat alias lgbt....sokong aku bro...hahahaaassa

      Delete
    5. ANON 4.58..
      KO PASTI ALLAH MENCINTAI UMAT YG.MENJUAL KALIMAH ALLAH YG.MAHA SUCI DEMI UNDI?

      Delete
    6. ALLAH bantu umno!!!!!

      Kalau dah x bole terima hakikat,sila terjun
      laut.

      Delete
    7. Allah bantu UMNO

      Delete
    8. Allah bela UMNO

      Delete
    9. Kah1000x...doakan umno binasa pandai jer cai nie..doakan mat liwat n geng lgbt binasa, cai ni tak berani nak sokong.Ntah2 cai ni pengamal lgbt...makbul ker doa geng lgbt nie.....

      Delete
    10. Termasuk boycott lgbt....

      Delete
  10. Dalam suasana yang mulia, Malaysia menyambut CNY sepatutnya kita berhati mulia dan menikmati kesyukuran. Begitulah yang dilakukan Tuan-tuan sponser gangnam tu. Apa yang menyedihkan,mereka tak faham atau tak mahu faham akan keikhlasan orang lain. Semuanya dianggap salah. Itulah otak fikiran LGE. Yang eloknya jangan layan dia dan biarkan memfitnah ddan menghasut orang-oramg yang pendek fikiran. Kita lihat mereka yang memakai baju kuning,hijau boleh dikira dengan sebelah tanngan dan tersipu=sipu berdiri di sana. Sungguh memalukan. Memangla mereka terdiri daripada orang-orang yang kurang otak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IQ ahi UMNO di campur semua sekali pun tak dapat menandingi IQ beruk sarkas

      Delete
    2. Dalam pr IQ paling tinggi adalah mat liwat..Habis dikencingnya muka org pas n pkr selama ini....pak sheikh pak sheikh....oopsss pak seks.....ha hahaaaaaaas

      Delete
    3. BETUL DAN TEPAT Kerana satu satu makhluk yg sama level IQ
      beruk sarkas adalah lu anon 4.59.

      Delete
    4. kalau betul tu maknanya IQ semua ahli UMNo masih tak dapat tandingi IQ aku. Oleh itu gunalah otak kamu sebelum bercakap supaya kar tidak dibodohkan oleh orang. Tapi memang dah kebodohan suatu prerequite nak join UMNo tak leh buat apa la ye

      Delete
    5. Yang setahu aku...pencacai pr lama dah rendah iq nya sejak dididik oleh mat liwat..Mudah sgt diperbodohkan oleh mat liwat..Buat demo bershit...gi buat..sokong lgbt...sokong..sokong yahudi..cai sokong..main kalimah Allah..cai sokong..demo bini asskrim...cai sokong....korbankan 'diri'...cai sokong...segala2nya demi mu mat liwat..
      DGN KATA LAIN..TAHAP DUNGU YG TINGGI DAN SENANG KENA KENCING KAT KEPALA OLEH MAT LIWAT.

      Delete
    6. aku tak penah jumpa lagi orang UMNO yang ada CV macam rafizi. s Semua macai UMNO tahap tak lepas SRP la..

      Delete
    7. Anon 5.51

      Anda sebenarnya spt duduk dlm tempurung, dgn org spt rafizi lembu dah admire melampau.. so pathetic!

      Bersepah chartered accountant melayu yg pro UMNO.. silage buat home works dan fact finding.

      Anda kelihatan spt student SPM yg cukup2 makan Dan dpt enroll college cap katak.

      Delete
    8. Anon 5.51

      Anda sebenarnya spt duduk dlm tempurung, dgn org spt rafizi lembu dah admire melampau.. so pathetic!

      Bersepah chartered accountant melayu yg pro UMNO.. silage buat home works dan fact finding.

      Anda kelihatan spt student SPM yg cukup2 makan Dan dpt enroll college cap katak.

      Delete
    9. Anon 5:51 PM..

      aku tak penah jumpa lagi orang UMNO yang ada CV macam rafizi. s Semua macai UMNO tahap tak lepas SRP la..
      ----------------------------------------------------
      Ini la antara statement paling paling paling BANGANG yg kuar dari minda sekor cacai pakatan haram....
      Dasat tol ko agungkn LEMBU bg2 sekali.....cer kuar dari spenda rapizi ssekali dan bacala semua media yg ada di donia neh...berlambak manusia MELAYU yg lebih bijak dari rapizi lembooooooooo......

      adehh......sakit perottttttt.....bahak bahak bahak bahak .....

      Delete
  11. sepatutnya syarizat kena buat tarian lembu atas pentas. Baru dapat sambutan rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarian lembu?mcm mana rupanya..klu tarian kotey bgkok mgkin ramai puak lgbt pi tengok....

      Delete
    2. tu kokena tanya NFC la ,mereka pakasr hal lembu, sampai leh letak lembu lam kondo

      Delete
    3. Hahahaaaaa lembu atas tilam mani mat liwat.....kah100x

      Delete
    4. haha kesian tgk macai umno meroyan

      Delete
    5. Kesian aku tengok org pi puja mat liwat dan lgbt...
      Siap buat demo khas utk mrk...dasar lembu pr

      Delete
  12. Psy lagi best. Bagi duit aku ambik dan perform Nak suh aku suport hang sori la. Caya la sama lu psy. Peoples power. malu siot BN. ka ka ka . Allah maha kuasa. segala pecaturan BN gagal.


    PENANG - UPDATE3 Korean superstar Psy handed Malaysia's ruling party a slap in the face when he declined to come onstage to toss the traditional 'yee-sang' with Prime Minister Najib Razak and other top members of his BN coalition at a gig to celebrate the Chinese New year.

    In Penang to sing his signature Oppa Gangnam-style, Psy lived up to his fame and his purported RM2mil fee. He had the crowd singing and strutting along with him and his troupe of sharp and incredibly good-looking dancers.

    For four minutes, the tens of thousands of Penangites who came to watch him at the Han Chiang school field simply went crazy. They demanded an encore and he gave them what they wanted. More Gangnam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pakat baca paper esok ada gambar Psy dan PM gaul yee sang..

      ko pergi beli pil sakit jiwa bebanyak ehh.

      Delete
    2. guna photoshop pun boleh ada gambar antantuya gaul yeesang najib

      Delete
    3. Jangan ada muka mat liwat bogel pi gaul yeesang sekali...dah lah..
      Gambar tu tak perlu photoshop...real...hahahaaaaaaaa

      Delete
  13. MAMAK BODO SEKOR NI MMG BODO TAHAP ANAK ANJING MAMAK NON-BUMIPUTRA!!!

    DIA TAK PERGI PUN OPEN HOUSE TU..

    ORANG RAMAI DTG TU SBB NAK CAKAP NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
    THE STAR KATA 50K DATANG!!!
    KALAU 50RIBU KATA NO0000000OOOOO
    CUBA DARAB X 4 DAH BERAPA RATUS RIBU SAID NOOOOOOOOOOOOOOO TO BN N GO DIE BN TO ALNAJIB_TUNTUYA

    MAMAK ADMIN NI MMG BODO MAKAN KARI KELING SELALU JENIS OTAK UDANG HARAMJADAH..

    KUIKUIKUIKUI..... ARE READY??? YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! READY FOR WHAT??? READY TO FUCK MAMAKS & UMNO & BN HARAMJADAH!!!

    KEHKEHKEHKEH.. BODO LA TU MAMAK!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa org tu bro?Mat liwat ker?

      Delete
    2. Hey you totey bengkok... now my turn


      Wakakaka kilang kunyit dah ganyut..

      Yarkkkkkkkk

      Delete
    3. Hey you totey bengkok... now my turn


      Wakakaka kilang kunyit dah ganyut..

      Yarkkkkkkkk

      Delete
    4. Apa hal dgn bhai sekor ni..blm pru dah giler, ni jenis klu pr kalah teruk mau jalan gostan ni..hahaha simpati utk lu...

      Delete
  14. Wasatiyah Ala Najib: Belanja RM2 juta Untuk PSY Gangnam Style

    Bayar RM 2 Juta Kepada Psy Bertentangan Usaha Najib Didik Rakyat Berjimat CermatTindakan Kerajaan BN mengundang artis popular Korea Selatan, Psy sempena Tahun Baru Cina di Pulau Pinang bukan sahaja membazir malah bertentangan dengan usaha kerajaan yang ingin mendidik rakyat hidup berjimat cermat.Ahli Parlimen Sungai Petani, Johari Abdul berkata kerajaan pimpinan Datuk Seri Najib Razak, di satu sisi mengesa rakyat hidup berjimat, di satu sisi yang lain kerajaan sendiri berbelanja besar.Menurut Johari, tindakan itu juga jelas mencerminkan percanggahan terhadap cara kerajaan mendidik rakyat.Johari menambah, Pakatan Rakyat tidak berhasrat menghalang BN untuk membuat sebarang program sempena tahun baru berkenaan, bagaimanapun ia tidak perlu membazir.“Ia tetap bercanggah dengan seruan kerajaan khususnya Datuk Seri Najib Razak yang mengesa rakyat untuk berjimat cermat dalam menghadapi masa-masa yang sukar, itu sahaja bukannya kita menghalang sekadar memberi pandangan.“Kerajaan menghulurkan bantuan BR1M dan Bantuan Khas Awal Persekolahan RM100 kepada pelajar dengan tujuan menampung kos kehidupan rakyat.“Dalam masa yang sama kerajaan juga belanja RM2 juta untuk persembahan PSY 30 minit, itu jelas satu pembaziran walaupun kerajaan mendakwa itu adalah duit parti, bukannya duit rakyat, tetapi pada saya ia tetap suatu pembaziran,”ujarnya.Johari berkata demikian sebagai mengulas hasrat BN Pulau Pinang menjemput Psy yang terkenal dengan tarian gangnam style untuk membuat persembahan di Pulau Pinang.Perkara ini turut mendapat reaksi daripada ketua Menteri Pulang Pinang, Lim Guan Eng yang menggesa rakyat Pulau Pinang agar memakai baju berwarna kuning, hijau dan merah ketika menghadiri majlis sambutan tersebut.Menurut Lim, mengenakan baju kuning sebagai tanda sokongan kepada Bersih, hijau untuk alam sekitar dan merah untuk Pulau Pinang.Majlis rumah terbuka Tahun Baru Cina anjuran BN negeri Pulau Pinang akan diadakan pada 11 Februari di padang Sekolah Han Chiang.Selain Psy, majlis tersebut turut menampilkan persembahan penyanyi terkenal tanah air, Shila Amzah serta pertunjukan Chingay, badut, nyanyian dan tarian masyarakat Cina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada 2 juta . psy minta 1.5 mil usd

      Delete
    2. Wei nak tulis pnjg2 buat blog.

      Delete
    3. jom pakat kita layan gangnam malam ni..ni simbol fuckatan akan di ganyang dan hilang kerusi pada PRU13.

      YG.PENTING PSY DIBAYAR OLEH TOKEY2 CINA SWASTA..BN SEKADAR ADAKAN PLATFORM UNTUK DIA PERFORM JE.

      biarkan mamat kat atas ni meroyan macam baboon baru kena liwat !!!

      Delete
    4. Tak sangka ada juga pembantu peribadi psy yg tertinggal paspot di penang..tauke cina byr...bn dpt nama...brapa?Pi tnya pro psy yg kena tggl tu..

      Delete
    5. Sah lah...mjls itu mmg dah dirancang utk disabotaj oleh babi ternak atas arahan limbabi...tak heran klu jeritan no disebalik ramai jeritan yes.
      Dasar cina komunis dapig nie...tak habis2 nak sabotaj org..padan muka babi nie dipijak org islam krn dia pernah pijak muka org dulu....

      Delete
  15. PAS tu Isle..Isle tu PAS...PASBERG...takebeer 1 kalije...tanah kat Kelantan dipajak dgn barua DAP,penyokong mangkok2 PAS buat2 bodoh memang bahalul bin dungu, Aljub manusia paling musibat dl dunia, gila nak jadi PM, jual kalimah Allah, pro LGBT, pro plurisma. Parti Kencing Rakyat,banyak orang melayu P.Pinang sudah buka mata. Aljub sudah mahu lari dari Pematang Pauh....kah..kah.kah...

    ReplyDelete
  16. apa polisi rasmi UMNO tentang kalimah Allah , tolong bagi pencerahan, sampai la ni aku tak dengak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO memang tak percaya islam sebab tu dok buat benda yang islam larang. menipu, memncuri, membunuhdansebagainya

      Delete
    2. yg.jual kalimah tu adalah fuckatoon..
      apsal umno kena jawab?

      ko tak dengar pasal ko macam katak dalam perigi..Bila umno menentang ,bermakna Umno dan dewan ulama pas senada bahawa perkara tu boleh membawa kekufuran!

      teruskan jilat mat jubo..tu pasal ko otak ko macam kena liwat..tak ade fakta selain persepsi...BUBAR FUCKATOONN !!!

      Delete
    3. Majlis fatwa dah kata tak membenarkan...apa perlu umno nak jwb..lain lah n.ajis n hadi u-turn...tolong jawab utk isle pas...sampai merapu jadinya...bodoh cai nie..
      Yang tak percaya isle tu mat liwat n the geng...tanyalah dgn limbabi n kpal babi...
      Tarbiyah konon...ptuiihhh

      Delete
    4. bila masa umno patuhi fatwa majlis agama ni?.......... berapa banyak fatwa yg dilanggari..... tentang riba', rasuah, aurat, jom heboh tv3, sambutan tahun baru, dll.............

      Delete
    5. Eh ..bukan ke slogan pakatan ialah ..MENIPU SATU IBADAH...xcayo tanye father nicky....smpkan father nicky terang2 bole berbohong ...mula2 sokong kapir bole guna kalimah Allah ..pastuh tetiba lak kata kapir guna kalimah Allah adalah MENGARUT...xke namanya PEMBOHONG bersiri...ari neh cakap len , sok cakap len pulak.....

      Tu belom masok lagi khalipah xsonat, ANUwar jubor dan ramai lagi pemimpin pakatan...semua kaki AUTA dan songlap...

      Delete
    6. Pi sokong pelacur agama tak salah ker...
      Bagi tanah rakyat dgn dapig tak rasuah ker...?makan harta anak yatim tu pulak...halal ker?Mengata org boleh ker?Ni lah nyata sifat munafik dlm pr...mat liwat ajar beb..

      Delete
  17. kesian najib. dah la bayar penyokong bodoh dia duit soh buat support masa dia tanya "are you ready for Bn?" depa pun tak mau kata YEs. maknanya UMNO baculbabi dah ditolak bukan saja rakyat tapi ahli dan macai UMNo yang diperbodohkan selama ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO ADA KAT SITU KE MASA TU SEHINGGA TAHU PUBLIC TAK KATA 'YES' ??

      MENIPU DAH JADI DARAH DAGING..HATI HANYIR MEMBUSUK DEMI JADI PENJILAT KOMUNIS LIM GUAN ENG

      Delete
    2. Tak heran...dah kena kencing kat kepala oleh limbabi

      Delete
  18. Psy buat gangnam style
    UMNO buat bachul style

    ReplyDelete
    Replies
    1. mat jubo buat gang nam stail ngan cina doll ko tak minat ke?

      Delete
    2. Dia pi tengok siap tangan nyer goyang ayun anu...

      Delete
  19. kalimah Allah..hmm..tempat ibadah orang Islam ialah masjid iaitu rumah Allah(alif lam lam ha), tempat ibadah penganut kristian iaitu church dgn tanda salib(cross), jadi rumah Allah ada dua?..kita mengucap 2 kalimah syahadah..tiada tuhan disembah melainkan Allah dan Nabi Muhammad pesuruh Allah. Orang christian bila sembahyang akan sebut The Father, the Son and The Holy Spirit (trinity) tiga dlm satu...

    ReplyDelete
  20. Pakatan ternganga atau najib ternganga bila rakyat jawab NO!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat liwat yg ternganga krn ramai dtg..dia klu buat majlis tak sampai 200 org yg dtg.
      Nak dpt nama...dia pi tumpang majlis pas n dapig...1 kenyataan.klu mjls pgayr tggl puak lgbt jer.

      Delete
  21. op op op BNhancurbabi style

    ReplyDelete
  22. Sebenar nereka cemburu tengok BN itu saja.

    ReplyDelete
  23. agaknya jualan utusan haprak banding dengan harakah dan keadilan mana lebih rakyat beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org yg rela dikencing jer beli haramjadah/keliwatan tu...

      Delete
  24. pergi buckingham queen pakai baju kuning, pergi london orang jerit bersih, pergi penang rakyat kata NO. tak da kemaluan ke menteri wanita ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mat jubo pun pengerusi wanita p Gay R...ko tak tahu atau mmg.dah bodo semulajadi.

      p/s: pada reserch aku semua negeri ditawan BN. Cuma kelantan je..kalau pas menang pun tipis, kalau Umno menang pun majoriti tipis.

      Delete
  25. tak dapat Penang tak pe, tapi peluang masih 50-50, Selangor & Kedah atas angin, Kelantan almost..orang PAS dah mula sedar, wali selipar N.ajis tak reti nak buat kerja, nak jadi MB sampai mati 22 tahun. Apapun PRU13 BN & Umno masih in power..Aljub boleh makan angin selama2 nya...Aku percaya banyak heavyweight PKR & PAS akan kalah..Aljub sudah mahu lari dari permatang pauh, tak yakin, nak cari tempat selamat..kah..kah..kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pru13, kelantan dikuasai UMNO?.. sebodoh itukah politik anak2 melayu kelantan?

      Delete
    2. Bhai sbb anak2 melayu kelantan bijak maka diaorg mmbuat keputusan yg bijak utk bersama umno....

      Delete
    3. Kelantan adalah 98% Melayu. Satu fix deposit Melayu dan Islam. Mereka tidak bodoh dalam berpolitik. Selama ini Kelantan dibawah PAS, BN masih berkuasa di peringkat negara. Jika DAP tidak dapat menerima dan menghormati Islam, DAP juga tidak dapat menerima dan menghormati Melayu Kelantan. PAS bukan berjuang untuk meletakkan DAP dan munafikun dipuncak kuasa. PAS mau meletakkan Islam sebagai pemimpin, bukan dipimpin oleh kafirun.

      Melayu Kelantan tidak bodoh dalam politik. Siapa dalam UMNO?..Melayu, Siapa dalam PAS?...Melayu. Ada faham. Melayu agama apa?..Islam. Ada faham.

      Delete
    4. Pr tak blh letak tsunami politik 2008 mnjukkn diorg kuat..dlu undi boikoit.. Bnda sma akn blku dan lg truk lg pada pr tahun ni.. Parlimen kmbli pd 2/3 pada bn... Reality, bkn mmpi... Smua da sdar, rmai mlyu dlm pr bersifat munafiq.. Bn lbh kuat sbb mnguruskn kalimah allah, hudud,... Wait n see.. Allah maha mengetahui mna yg bnr..

      Delete
  26. Johor tempat lahir dan tertubuh nya umno.
    Bn perlu tengok dan lihat johor, jangan sampai terlepas eak!

    Jaga-jaga eak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO dah tak mampu jaga kepentingan melayu johor sejak terlepasnya tanah air johor, pulau singapura pd 1965 lg....

      mengapa melayu perlu taksub buta tuli kpd UMNO?

      Delete
    2. Anon 6:15pm
      Itu lah tanda baek hati UMNO pada jiran nya, dan itu juga di kira sedekah jariah...

      Tentu anda faham macam yang saya faham eak!

      Faham eak!

      Delete
    3. Sapa cakap..cai pr dari selangor ke ni?Sampah pun tak mampu nak kutip sibuk dgn negeri org..
      Penasihat ekonominya mat liwat alias bakal pm pr...hancussssss

      Delete
    4. org dpt pulau...dia dpt batu.bijak2!

      Delete
    5. Kena pulau lah si babi nie....

      Delete
  27. inferiority complex ketua2 umno/bn ..terpaksa import orang korea, psy rm5juta.. untuk dijadikan alat kempen...

    begitulah .. UBN hinakan artis2/ seniman2 tempatan yg hanya melukut saja .......

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis CNY tu anjuran MCA...baca la keldaiandaily byk2 sampai tua...hak MCAlah nak jmput sape2 pn termasuk PSY..laps ni byk haramkahdaily byk supaya minda ko terus diliwat oleh mat liwat...

      HANAFI VALE FIRE !! K.O. PR 11

      Delete
  28. JOM GI KULIAH!
    ISNIN 11/2/13




    1) Ust.Roslan @Surau Al-Husna


    2) Ust.Hakim @Mj.An Nur Megah Ria.



    3) Ust.Mat Esa @Surau Beringin

    4) Ust.Ismail Ali @Surau Al-Kauthsar
    5) Ust.Mohd Nor Hamzah (YB adun bukit payung) @Surau Al Bararah
    6) Ust.Nizammudin @Surau At-Taufiqiah
    7) Ust.Wan Mansor @Surau Al-Ghufran Bdr Bistari
    8) Ust.Mohd Rafie Borhan @Surau Al-Ikhlas Jln Gunung

    - Studio Mukmin

    P/s: untuk mereka yang tinggal disekitar masai/p.gudang johor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu benar hal agamanya...aku sokong penuh..
      Tapi klu nak melacurkan agama utk politik mmg babi jwpannya..

      Delete
  29. Johor, Melaka, N.sembilan, Perlis, Terengganu, Perak, WP,Sabah & Sarawak are BN fixed deposit..Selangor, Kedah atas angin..Kelantan & Penang 50-50..Parlimen 2/3 majoriti..insyallah...banyak kerusi yang BN kalah dulu dimenangi semula, Mat Sabun & Mahfuz Mr Bean, Hj Hadi, Azmin Ali, Nurul Anak puaka, Zuraidah mak lampir porno elizabeth dan sewaktu dgnnya akan kalah...percayalah insyallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keep dreaming. BN bacul style

      Delete
    2. mabuk dadah pil kuda umno.......

      Delete
    3. Confirmed UMNO menang...

      Ahlul bahlol PAS.. jemaah bangang PKR Dan terutama melayu penjilat DApigs.. sila tempah mana2 jirat di Memorial parks.

      Tak ada talkin atau kenduri arwah buat pelacur2 agama..

      Delete
    4. HEEHEHEHEE.... TLKIN TO UMNO/BN!

      Delete
    5. Kalau aku yakin umo/BN boleh menang mudah, dah lama aku bubar parlimen dah.

      Delete
    6. Ikutlah mcm selangor..gerenti kalah ada berani nak bubar dun...hampeh...
      Kita nak tengok puas2 dulu gelagat pelacur politik dan pelacur agama pr nie main wayang sblm dilingkupkan oleh rakyat..
      Cukup sampai di sini...dulu aku ingat dia tu betul2 pak sheikh...rupa2nyer pak seks...munafikun

      Delete
  30. TIBAI tolak indvdu brnama anwar ibrahim kata ustaz haron din dan dwan syura ulama pas.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. pru13... KO UMNO, BN KO....... amiin

      Delete
    2. insyaallah doa di atas
      tu akan berbalik semula pd pr... Amin

      Delete
  31. jemputan psy... PEMBAZIRAN, .. gaya hidup BOROS!

    ReplyDelete
  32. Kesian Tengok Pencacai PR ...February 11, 2013 at 6:34 PM

    Pencacai2 PR, jadi bangang tu kira oklah utk lu orang semua ... krn pemimpin2 PR pun semua bangang2 belaka. Kerja lain tak ada, kalau ada pun tak tau nak buat, kerana yg tau asyik membangkang ... dan nak menghuruharakan negara ...

    Tapi jgnlah sampai GILA BABI pulak, nanti tak dapat nak saksikan PR kalah teruk dlm PRU13 nanti ...

    ReplyDelete
  33. PRU dah dekat banyak orang2 Pas & pkr sertai UMNO..PRU 2008 banyak orang2 Umno buat undi protes...2013 banyak orang2 PAs akan undi protes, isu kalimah Allah, Dr Hassan, Uztaz Nasha, ladang rakyat, dll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iNSHALLAH UNDI KEMBALI KEPADA UMNO BN...2/3 MUDAH

      Delete
    2. pduli kn cina2 x knang budi nie..diorg bg ape pon diorg amik...yg pntg undi mlayu...

      Delete
  34. http://youtu.be/jZA0SFt_bms
    kah kah are you ready for PSY .....yes
    are you ready for PSY ....yes
    are you ready for psy.....yes
    are you ready for BN .....no
    are you ready for BN.....no
    kah kah kah........katakan no pada BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. BERAPA KERAT JE PON YG NO TU....TU PON DIKELOMPOK BARUA DAPIG....PULOH RIBU LAGI YESSSS......

      Delete
    2. Yang kata no tu adalah penjilat jubur basuh kering limbabi jer...limbabi dah bagi arahan agar sabotaj mjls tbc 1Malaysia tu.
      Arahan dan bukti dah jelas..dasar cina komunis

      Delete
  35. BERAPA KERAT JE YGDIKATAKAN NO TU.....TU PON DIKELOMPOK BARUA2 DAPIG MEMANG DAH DIRANCANG.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah tak tengok you tube le tu ha ha ha......mana la pee emmm aku nak letak muka kah kah kah.......

      Delete
    2. ckp ngn org2 pncacai pgayr nie mmg x gune...bodo..psy dtg msia pon korg dh glabah..ape jadah nye korg nie wei!!puihhhhh

      Delete
  36. Wali selipar cakap PSY kena tutup aurat kalau nak peform..kah..kah..kah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 6:53pm
      Memang ler kena tutup aurat,
      Sekiranya PSY itu lembu, maka tutup aurat tidak wajib bagi dia.

      Kalau bodoh tu jangan tunjuk sangat, soro-sorok le sikit.

      Delete
    2. Betul tu kena tutup aurat mcm adun selinsing.. yg satu berkemban tuala dan yg satu lagi cukup pakai seluar superman.

      Nanti kalau Psy terlanjur terbuka aurat jumpa pork nick.. jap lagi dia bagi tahu selepas menurun dosanya telah diampunkan.

      Delete
    3. N.ajis cuma tahu jaga mat liwat jer sampai lupa gender psy...

      Delete
  37. ALAHAI KESIAN LAK AKU NENGOK PENCACAI NUAR...
    GANGNAM PUNYA PASAL ABIS SEMUA MEROYAN+MERACAU SAMPAI X TIDOR MALAM.
    Toksah layan diorang tu nampak sgt PR tengah nazak. Tak payah citer bab rugi sah2 ni di sponsor swasta/koperat yg banyak sokong BN. Eleh masa kerajaan Penang anjur konsert K-POP bernilai 3 juta dulu boleh pulak.. Tahniah BN nampaknya time dekat2 PRU 13 ni sempat lagi score sebijik lagi gol. Harap persaingan PRU di Penang kembali seimbang. Abis la LGE nasib baik duduk rumah sewa kalo beli alamatnya jadi rumah berhantu la...

    ReplyDelete
  38. Nuoo jub nek jet orang sponsor dia relax jek
    Ko x pkir negetif lak..haha
    Byk sgt bace sebelah side tu jdi kurg pikir..

    ReplyDelete
  39. lelaki ke ,perempuan ke kena tutp aurat .itu bukan nik azis yang kata tapi ALLAH

    ReplyDelete
  40. Najib silap tanya soalan. Kalau nak audience kata yes kenalah tanya "Do you want me and my UMNO parti to mampos this pru?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atau PM kena kata spt begini...

      "Did u ready screwed by brother B.A.B.I?"...

      Dan ahlul bahlol PAS Dan PKR should say...YESSSSSSS!!!!!!

      Delete
    2. Lu p lanchap lg baguzz la....

      Delete
    3. Cai pr nie dah lama kena screwed oleh mat liwat n geng...tak heran.

      Delete
  41. Dalam FB psy ckp tq pm and bn.Dia koplen ada orang tepon tanya no awek yg joget sama dia.Tak sebut nama betul tp bagi kod pkr kira mcm nama psy lah.Sial betul lah mamat tu bikin busuk nama malaysia.

    ReplyDelete
  42. aduiihhh laa...mntaliti thp cipan btol pncacai PgayR nie...yg ckp no ko dgr..yg ckp yes ko x dgr..ko pst ke 50k yg dtg tu smua ckp no????bingai bangang korg nie...
    Yg dok kaki liwat..yg nk gadai ngara..yg jual Islam..korg bgga2 kn...bodo..x pnah aku jmpe org2 bodo cm korg nie...!!!
    haramjadah korg nie...psy dtg msia pon jd isu...nmpk sgt bangang thp lmbu...!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal kata yes atau no tu...geng PR yng dok barisan dpn skali kt stage..so dengarlah bunyi no hanya di dpan tapi kata yess kat barisan belakang...lps tu puak haramjadah lik umah edit suara no jadi kuat dan upload kat youtube...suara yesss ditengelamkan. itulah mentaliti puak haramjadah..dorang ingat macm tulah rakyat dah tolak BN ?Tapi sebenarnya rakyat Penang termasuk Seberang Prai dah uat keputusan tolak PR kali ni..semua dah maklum mereka dah tau mau LGE dok penang. mamak, malayu, india dan sebahagian cina memang jelas tolak PR..4 tahun lebih rakyat dah bosan sikap angkuh LGE..so jagnlah ingat pentas Psy tu dah ada tanda tolak BN ! adakah mereka yg kata no tu pengundi ? mereka tu puak haramjadah jadi pengacau majlis CNY BN..so fikirlah sendiri.. lagi satu pada hal takut sangAt banyak bendera 1Malaysia dipacak merata-rata ? kenapa mudah takut ? kata kita kena amalkan demokrasi tapi puak haramjadah PR amalkan democrazy !!!

      HANAFI VALE. Fire !!! K.O. PR !!!

      Delete
  43. Najib dan BE END akan terkubur selepas PRU13. Majoriti cina kompem xkan undi BN punya... Undi melayu pecah tiga... Kalau menang pun nyawa2 ikan dah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bro. undi melayu pas pkr dan umno. 2/3 melayu dah tolak UMNO. belum campur undi dari ahli UMN yang berkecai berserpih kem2 menuntuk projek masing2. bangkai UMNO buang longkang lah lepas PRU ni

      Delete
    2. Aku dan ramai rakan yg dulunya dlm pr(malu nak sebut nama bekas parti aku tu) dgn ini berikrar akan berkempen dan mengundi mana2 parti dlm bn.
      Aku berdoa agar rakan2 yg dok leka tadah mulut telan air kencing mat liwat n the geng agar tutuplah mulut tu...pi lingkupkan pelacur agama dan politik ini.

      Delete
    3. Saya berjanai akan menentukan BN menang.
      PRU lepas saya undi bukan BN.
      PRU ni Cina Rasis dan Penyokong Mat Liwat akan di kuburkan!

      Delete
  44. bersabar lah kawan2 umno, pas dan pkr. xlama lg kita akan menjalankan tanggung jwb kita. mengundi lah. bg org islam inilah peluang kita menentukan kerajaan yg komited pada islam. sebelum mengundi mlmnya sbyg istikharah untuk tuhan memberi petunjuk. xkan selesai kita memaki hamun antara kita. ingatlah kita tetap bersaudara. satu tuhan, satu kiblat , satu nabi,shahadah yang sama.beza kita cuma kecendurangan pada parti yg berbeza.itu pun xsalah. jari pun tuhan bg xsama. andai sesipa menang nanti buatlah kerja seperti yg kita janjikan, tunaikan segala janji. jgn kita jd org munafik pula nanti.pada najib, anwar, mau pun hadi andalah pemimpin kami umat melayu. tp tidak pada lim kit siang , le guan eng atau karpal. hidup melayu, terbela agama...

    ReplyDelete
  45. pasal kata yes atau no tu...geng PR yng dok barisan dpn skali kt stage..so dengarlah bunyi no hanya di dpan tapi kata yess kat barisan belakang...lps tu puak haramjadah lik umah edit suara no jadi kuat dan upload kat youtube...suara yesss ditengelamkan. itulah mentaliti puak haramjadah..dorang ingat macm tulah rakyat dah tolak BN ?Tapi sebenarnya rakyat Penang termasuk Seberang Prai dah uat keputusan tolak PR kali ni..semua dah maklum mereka dah tau mau LGE dok penang. mamak, malayu, india dan sebahagian cina memang jelas tolak PR..4 tahun lebih rakyat dah bosan sikap angkuh LGE..so jagnlah ingat pentas Psy tu dah ada tanda tolak BN ! adakah mereka yg kata no tu pengundi ? mereka tu puak haramjadah jadi pengacau majlis CNY BN..so fikirlah sendiri.. lagi satu pada hal takut sangAt banyak bendera 1Malaysia dipacak merata-rata ? kenapa mudah takut ? kata kita kena amalkan demokrasi tapi puak haramjadah PR amalkan democrazy !!!

    HANAFI VALE. Fire !!! K.O. PR !!!

    Delete

    ReplyDelete
  46. Kalau kurang ajar kat majlis orang tu mmg celaka namanya. Hanya BN sahaja yg memupuk perpaduan. Pas dgn agamanya Dap dgn racistnya dan pkr dgn bini orang. Fikir laa sendiri dari hati yg bersih. Pas memperlekehkan dap sebab kapir. Dap memperlekehkan pas sebab mundur. Pkr ni hanya jaga benda dalam kain boleh laa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg dah jadi ajaran komunis dapig...sabotaj negara..

      Delete
    2. lebih 50 tahun umno/bn memrintah dah lebih beratus ribu yg Murtad mungkin dah berjuta..klu lebih lama umno/bn memerintah mungkin 1 Malysia orang islam akan jadi Murtad jadi x heranlah klu dkt malaysia ada persatuan melayu kristian (PMK) itu yg orang2 umno/bn suka...nanti x heranlah klu dalam parti umno ramai orang melayu yg murtad dari Agama Islam..nti x heranlah umno akan jadi umno(k)...klu isu Murtad pun x blh selesaikan..sibuk pula dgn isu Kalimah ALLAH...klu sembahyang pun hari Jumaat je x pyh sembang bab Agama...sebenarnya umno/bn yg jadi barua mca,gerakan,mic..sebab orang umno yg bodoh bagi penang dkt gerakan...nasib baik samy vellu kalah klu tidak dia pun nak 1 satu negeri dkt malaysia utk mic....cakap x serupa bikin...

      Delete
  47. Are u ready for mat jubo?
    Are u ready for mat gay?
    Are u ready for mat liwat?

    Yessss.We fuckaton lgbt are ready to get suntut by u...

    ReplyDelete
  48. Itu pun mau jadi politik ka...yes or no tetap PSY perform

    ReplyDelete
  49. Wa tgk ade dtg pakai tshirt kuning ek. Bagus tu tegak kan keadilan msia tanpa rasuah. Tp yg wa klakar, ni majlis bn bikin, dia nak dtg jgk nak tunjuk tshirt kuning ke sbb ade mkn free. Butuh la semua 2x5 je. Tu singapore klu lu org experince org makin kaya bt org low income lg jd low. Dah mcm negara india jgk. Mcm mane gua tau? Lu org pg la bt pasport then pg la jln negara org tgk. Ape? X blh bikin psport? Black list? Biasa la geng. Standard melayu. Ckp bagus. Bikin tara. Dia org semua dah kaya. Mkn nasi lauk bagus. Lu org? Wa takut ikat perut je. Pg cr keje la bt income besar2. Lps tu gua sure lu org xde layan ni hal lg. Ape? Nak tegak kan bangsa? Dah merdeka ape. Lu pening bt ape askar tau jaga. Nt lu dah byk duit bangsa lu org semua pun tegak punye dont worry. Ape? Takut x tegak? Lu tgk brunei, sgpore. Semua enjoy je. Biasa la negara besar guli kan. Money never enough, sleep never good, women no cry, never talk big.

    ReplyDelete
  50. ajak makan kita makan, beri wang kita amek..sokong..suku kira

    ReplyDelete
  51. Tudia org Melayu ...org Cina dok Tepok Tgan la.. Hampa dok sokong org kapiaq' mmg bongok la hampa2 yang dok sokong kapiaq nie ... BN dah tentu2 org kita.. depa mai dok melombong sja dulu, tudia la nie nak lawan tokei nampak...tgok org2 rohingya kena semelih.. kat malaysia org melayu x buat mcm tu pon.. org melayu dok semelih sama sendiri nie.. tudia teroq sungguh... dok pakat cakaq sama sendri ..cina dok gelak.. sambil calit taik pon cina don gelak.. dok ada barua sekoq nak melayu semua jahanam.. elok2 la..

    ReplyDelete
  52. PSY mai malaysia tu sebab usaha dia org suka, p balik tanya sapa tak suka lagu tu.. org hat dok bangkang kat sini ..tudia anak2 dia, mak dia, pak, dia , tok wan dia dok Gangnam Style sakan kat rumah... Sama la apa bongok sgt hampa nie, Dok sebut duit rakyar, duit rakyat .. bnyak sgt ka duit hampa.. org buat jalan bagi, buat kemudahan bagi kat hampa dok x puas hati.. sapa x puas hati boleh berambus dari Malaysia..p la dok China ka, India ka, mana2 yang hampa suka... buat la kerajaan ampa sendiri... Nie cek bangga la dengan BN...

    ReplyDelete
  53. u ni penhisap konek najib ka. otak kayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan macam itu. Insaflah

      Delete
  54. Najib is Great Hero

    ReplyDelete
  55. Lets give najib a chance. he is trying hard

    ReplyDelete
  56. Guna duit rakyat... ckp ade syarikat sponsor. syarikat kroni diorng.. syarikat bdoh jer nk sponsor 2 juta.,.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!