FUYOH! AZMIN ALI SI DAYUS SANGAT POPULAR DI INDONESIA!

Hairan juga ya...kata si FLYING KICK pasal isu Azmin ni, apa yang dia herankan sangat tu? Meh kita baca tentang kebabian Azmin Ali si dayus yang menggadai isteri kat Anwar Ibrahim ni...

Selalunya sebarang berita tentang Malaysia, khususnya Najib Abdul Razak yang disiarkan oleh media-media di Indonesia, cukup mendapat perhatian daripada para pecacai Pakatan Rakyat. Bahkan masa siaran berita antara media-media di Indonesia dengan para pecacai Pakatan Rakyat di Malaysia, hampir serentak, seolah-olah berita tersebut datangnya dari satu sumber.

Tentu anda masih ingat, bagaimana Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat, Azmin Ali cuba menyalahkan Utusan Malaysia dan blog-blog pro-UMNO-BN kerana menyiarkan gambar-gambar yang memperlihatkan gelagat seorang lelaki yang mirip sepertinya, sedang melakukan seks oral di dalam jamban.

Menurut Azmin Ali, gambar-gambar itu semua adalah FITNAH semata-mata. Bahkan dia seperti juga Anwar Ibrahim yang menafikan satu klip video yang memperlihatkan Anwar Ibrahim menoron seorang pelacur China, telah menyatakan bahawa gambar-gambar tersebut telah di'super-impose'kan oleh UMNO.

Lawaknya, tajuk yang digunakan oleh media Indonesia tersebut jauh lebih menghina berbanding tajuk-tajuk yang digunakan oleh media-media di sebelah sini.

'DEPUTI PARTAI TERNAMA TERTANGKAP KAMERA LAKUKAN ORAL SEKS'



Kenapa pulak para pecacai Pakatan Rakyat atau lebih tepat lagi penjilat lurah jubur Anwar Ibrahim dan kekasihnya, Azmin Ali tidak menyuburkan berita tersebut sambil mengapi-apikan Azmin Ali agar mengambil tindakan terhadap TRIBUNNEWS.COM walhal berita seperti itu sudah tentu akan menjatuhkan maruah Azmin Ali dan keseluruhan penyokong PKR.

Adakah kerana beranggapan, ianya disiarkan di Indonesia maka tidak perlulah dipanjang-panjangkan kerana bimbang, banyak pula berita-berita tentang Azmin Ali dan Anwar Ibrahim di Indonesia, didedahkan oleh media-media di negara seberang itu? Kenapa Azmin Ali tidak teringin memberi amaran atau mengambil tindakan menyaman media dari Indonesia itu?

Azmin Ali terlibat dalam skandal seks yang amat memalukan. Kalau Anwar Ibrahim, gerak gerinya tertangkap dek kamerai sedang menghayun di atas katil, sedangkan Azmin Ali pula, imejnya tertangkap dek kamera ketika berada dalam jamban!

Memang taraf jamban sungguh ler pemimpin PKR nih!!!

32 Responses to "FUYOH! AZMIN ALI SI DAYUS SANGAT POPULAR DI INDONESIA!"

  1. Wahai soh chai BN, ini saja ke hujjah BN untuk menang pru13 nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini isu moral..maruah..harga diri..ape kata anak2 ..kawan2 mereka.. malu nye...mane nak taruk muka..tp rakyat kan bodoh..kita spin je cerita..settle la tu..tapi orang mcm ni ke layak untuk memimpin, apelagi dijadikn pemimpin!!! Ya allah..sesungguhnye engkau maha mengetahui..jauhkan dan nyahkan lah orang2 yang keji di disimu dari terus merosakkan bangsa dan agama di bumi malaysia ini..amin...

      Delete
    2. Anon 9:02am
      Rakyat malaysia tidak sebodoh seperti yang anda jangka kan.
      Mereka sudah tahu membezakan antara haq dan batil...terutama mereka yang suka menghadiri majlis ilmu dan sedia menerina tazkirah...

      Delete
    3. anon 10:19 am...Berkat dengar majlis ilmulah.. rakyat Malaysia boleh membezakan maksiat, oral sex dan penghinaan kalimah Allah..semoga lebih banyak lagi ceramah agama dari pihak yg berkecuali..InsyaAllah Daulah Islamiyah akan Terdiri bersama angkatan muda UMNO...

      Delete
    4. Orang umno mana suka pegi kuliah/tazkirah,
      Orang umno suka sekat ustaz yg bagi tazkirah.
      Macam mana nak mendirikan daulah islamiyah, kalau jadi imam solat pon tak reti?

      Delete
    5. WOI ANON 5.26 PM CKP JGN SEBARANG CKP KAU ORG2 YG SOKONG UMNO INI TAKDE AGAMA KE, BYK JUGA IMAM KAT MASJIB ITU YG SOKONG UMNO TAU, WHO ARE YOU TO JUDGE PEOPLE BEB. ITU KERJA ALLAH.

      Delete
    6. Kalo suka pegi tazkirah baguslah...sekurang2nya celik hati bila lihat aksi jmban.tp kalo nak butakan hati pun apa salahnyaaa..dah mmg tertutup pintu hati...jmban pun jamban lahhhh....huhu...

      Delete
    7. Kalau tazkirah dari manusia yg kononnya ulama yg asyik nak membodokan org jer memang jahanam laa nampaknya. Tak pernah kering penghinaan dari mulutnya bukti hatinya hitam dan keras. Ni mmg ulama celaka...

      Delete
  2. Dah takde modal.ini je yg tahu.mamak sekor ni pun....aighhh.lebih baik tlg tuan kau mukhrz yg bayar gaji buta kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan tak der modal..tapi inikah pemimpin yg kita mahukan untuk menerajui negara. Bercakap pasal integriti dan telus....tapi diri sendiri hanciing. Mamak walaupun ada yg hancing...tapi taklah gila seks. Kalau ikut fatwa PAS terbaru...nak pilih pemimpin Islam yg nampak bersih dan berjuang dgn Bersih tapi gila seks atau pemimpin UMNO yg sering dikatakan tidak Bersih tapi tak ada gambar lakukan adegan seks.

      Delete
    2. Betul ke gmbr ni? Kalo betul...kesian pnyokong pkr.

      Delete
  3. Nak jadi pemimpin biarlah yang bersih dan bermoral. Setidak2nya biar kelihatan bersih baik dalam perlakuan dan moral. Kalau macam ni lah baik tak payah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...kita kena carik pemimpin yang tak ambik rasuah, tak pernah bunuh orang dan senang bagi duit.

      Delete
    2. Ha...ah cari pemimpin seperti nabi saw background yg cukup segalanya. Ulamak yg tak bagii duit ketika rusuhan. Oops lupa lak tu bkn rasuah tu sbb dtg kl penat jln kaki buat perangai mcm iblis jalanan...

      Delete
  4. Biasalah UMNOhancurbabi. Tak pernah tangani isu rakyat. Hanya 24 jam fitnah orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah PAKATAN kencing rakyat di selangor,kelantan, kedah, penang. Hanya 24 jam fitnah ..almaklumlah PKR mempunyai kilang fitnah terbesar didunia.

      Delete
    2. Jd PR alim sesgtler ??? Isu kalimah Allah, isu fitnah Altantuya, fitnah sana fitnah sini...baik sgt ke ? Bangang punyer manusia...

      Delete
    3. tak perlulah pencacai pakatan nak buat kecoh sgt sebab yg suka buat fitnah ini org2 pakatan ada aje isu yg nak diperkatakan, tapi kenapa diam bila isu kalimah allah dipersendakan.

      Delete
  5. ternyata parpu ni adalah agent pr sebenarnya..tahniah parpu...good job..cepat buat isu yg boleh.rakyat membenci umno..teruskan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aksi ini dibuat oleh azmin supaya org boleh kata umno penyebar cerita seks.

      Delete
    2. Tahniah UMNO kerana mempunyai ejen yg hebat mengalahkan CIA tau Mossad yg dapat tangkap gambor2 tu. Sepatutnya CIA dan Mossad belajar dari UMNO. Mana ejen PKR yg boleh amik gambor orang UMNO skandal seks. Tak tak der kot? Adaaaa......tapi tak leh nak amik pasal orang UMNO tak gila seks.

      Delete
    3. kalo aksi pon takkan sampai na tunjuk burung. ..... xkan tak tau sume ni keje DAP.... untuk pegang telo anuar kalo la dapt jadi PM... kapal n kit siang x smudah tu nak melepaskan jawatan yng diperjuangkan sekian lama kepada parti lain..

      Delete
  6. terima kadeh parpukari n papagomo, anda telah menyedarkan kami, selama ini kami telah tersalah pilih. hidup UMNO.

    ReplyDelete
  7. Dayus ialah lelaki yang mengetahui perkara dosa dilakukan oleh ahli keluarganya dan dia sekadar senyap dan membiarkan ia berlaku tanpa diambil apa-apa tindakan, dan termasuk dayus juga lelaki yang meletakkan tangannya kepada seorang wanita yang tidak halal baginya dengan syahwat". (Imam Az-Zahabi, Al-kabair) Nabi saw. bersabda, "Tiga golongan yang Allah tidak akan melihat mereka pada hari kiamat, anak yang derhaka kepada ibu bapa, perempuan yang menyerupai lelaki dan lelaki dayus." (HR Ahmad dan Nasaie)Nabi saw. bersabda, "Tiga yang Allah haramkan baginya Syurga, orang yang ketagih arak, anak yang derhaka kepada ibu bapa dan lelaki dayus yang membiarkan maksiat dilakukan oleh ahli keluarganya." (HR Ahmad) 

    ReplyDelete
  8. Azmin dah terlebih dayus, bukan biarkan maksiat malah diberi kebenaran pula. Nak lihat keburukan?. Semuanya ada di dalam Parti Keadilan Rakyat yang lengkap-selengkapnya.

    ReplyDelete
  9. celaka punya parpukari. lahanat kau. mana boleh aibkan orang (kalau kena kat puak aku tak boleh la...puak hang tak pa...hehe). aku tak dak point nak nafikan cerita hang ni jadi aku maki hang je la. tu la je standard aku yang ada hehe.....yaaahoo hidup kote bengkok dan partner in crimenya.

    ReplyDelete
  10. ni semua salah umno. asyik buat fitnah jer

    ReplyDelete
  11. Personal attack, cuba pecah belah pakatan, persona attack tu saja modaiUMNO. Jangan harap dan tangani isu serius negara dan masalah rakyat. Oleh itu kita humbabn babi nazak UMNO ni kedalam jamban PRU ini

    ReplyDelete
  12. Kenapalah tidak mahu menerima kenyataan...

    ReplyDelete
  13. Poppular woiiii..seantero alam pr(porno rakyat)

    ReplyDelete
  14. Assmin sedap pancut dlm mulut, penyokong tegar pencacai kena telan. Yuck.....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!