TAHNIAH PAS KERANA SANGGUP JUAL AGAMA

Baca kat sini pasal PROVOKASI TAK MENJADI

33 Responses to "TAHNIAH PAS KERANA SANGGUP JUAL AGAMA"

  1. Justice for chin peng? Fuckatan!! chin peng masok malaysia ak bomb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah bomb kot. yg nko bomb altantuya buat apa?

      Delete
    2. teroris yg mana satu......macamni nampaknya macam pencacai memangteroris.

      Delete
  2. Himpunan 12 Jan: PM ucap terima kasih pada Pakatan

    Hazlan Zakaria

    4:33PM Jan 14 2013 

    Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak hari ini menyampaikan penghargaan kepada Pakatan Rakyat atas tindakan semasa Himpunan Kebangkitan Rakyat yang menurutnya menunjukkan kejayaan politik BN dan reformasi kerajaan.Katanya, walaupun beliau tidak bersetuju dengan pembangkang, beliau berterima kasih kerana kumpulan berkenaan menghormati semangan Akta Perhimpunan Aman.Beliau berkata demikian semasa pembukaan satu persidangan undang-undang di Kuala Lumpur hari ini.Tambahnya, itu menunjukkan bahawa Islam atau reformasi yang dijalankan BN adalah tepat.Najib turut memuji pihak berkuasa atas tindakan profesional mereka semasa perhimpunan yang membanjiri Stadium Merdeka dan kawasan sekitarnya.

    ReplyDelete
  3. pemimpin mne yg benar kan bible d tulis dlm bhsa melayu???? pncacai umg0k badan da berkudissss la tuuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat 8:31..Kat Indonesia AlKitab Bible ditulis dan dibaca dalam Bahasa Indon, dekat-dekat bahasa Melayu jugak. Ko agak siapa yang benar ditulis dlm bahasa Indon? UMNO jugaklah tu. Lagi kat Filipina ditulis dlm bahasa Tagalog, suku sakat bahasa Melayu. Kau tahu siapa yang luluskan tulis dalam bahasa Tagalog? UMNO lah. Lagi..kau tahu bahasa apa yang Anuwar guna masa nak pancut kat Cina doll tu??? Ohhhh My GOsh!!! UMNO jugak yang luluskan bahasa itu...Apa lagi yang tak dikaitkan dengan UMNO?? Kau berak bedarah sebab siapa?? UMNO jugakla tu..TAKBEEEER.

      Delete
  4. POLIS BUKANNYA BODOH PUNYA ORG KENAPA KRG NAK PROVOK POLIS SEBAB KRG NAK POLIS BERTINDAK KASAR DGN ORG2 YG BERHIMPUN, SYABAS KEPADA SEMUA ANGGOTA POLIS KERANA SIKIT PUN TIDAK TERLATAH DGN SIKAP KURANG AJAR ORG2 YG PERGI UTK HKR ITU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. polis nak buat macamana kalau najib tak bayar bill air semasa bersih 3.0. tak kan polis nak kena bayar kut?

      Delete
  5. Polis kita profesional punya org bukan mcm org2 pakatan yg sgt emo punya org sanggup berkelahi antara satu sama lain hanya semata-mata nak sokong pakatan konon. aku respect pada anggota polis yg bertugas langsung tak bertindak di luar kawalan walaupun di caci dan dihina oleh org2 yg pergi hkr itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca elok elok bro! najib kata kedua dua pihak yg professional! melayu puntak boleh baca? esuk aku post version tamil dan iinggeris.

      Delete
  6. tak malu ke org pas ini sanggup berkerjasama dgn cina rasis dap tanpa mengira akan agama islam kita yg mengajar kita supaya jgn berkelahi sesama islam ini tidak pas pun org melayu, umno pun org melayu juga tak tahulah apa yg sedang drg rebutkan hanya semata2 gila kuasa di mana dap hanya tepuk tangan aje tgk melayu bergaduh sesama sendiri hanya kerana mempertahankan parti masing2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib ade kata gitu......

      Delete
  7. http://bm.harakahdaily.net/index.php/terbaik-dari-blog/15937-ketua-misi-bantuan-ke-gaza-ditahan-bersama-wang-rm500000-di-airport


    wakakakakakaa itu ketua pria setan amno udah dibekok p[olisi ya kerna maling ato rampok uang rakyat. waduh pak kasian ya folower goblok anjing setan amno suka pake mobil saga aja ya. kakakaka

    ReplyDelete
  8. Najib patut debat, tak berani bawa Dr M sekali

    Harakahdaily,14 Jan 2013KUALA LUMPUR: Bekas Menteri Di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim (gambar) mencadangkan agar Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak melawan pembangkang dengan cara yang lebih terdidik dan demokratik.Bagi beliau, dengan pilihan raya yang sudah sangat dekat, Najib patut melawan pembangkang dengan berdepan dengan mereka dalam isu-isu yang dibangkitkan.Bagi beliau, BN mempunyai pakar-pakar ekonomi, agama dan penerangan yang hebat untuk berlawan dengan Pakatan Rakyat."Bila Datuk Seri Anwar sedang memperhalusi semula erti Merdeka di depan 100,000 peserta dalam Himpunan Kebangkitan Rakyat, PM sibuk dengan memberi pelbagai habuan, kali ini di Semenyih," tulis Zaid dalam blognya."Apa yang menghairankan saya adalah, kenapa dia tidak bangun dan melawan pembangkang dengan membahaskan isu," kata Zaid.Bagi beliau, Najib sepatutnya mengarahkan para pendebatnya berlawan dengan mereka."Dia patut arahkan menteri yang menguruskan hal ehwal agama menyatakan sikapnya dalam isu nama Allah, bandingkan dengan pendirian Anwar Ibrahim, dan debatkan isu itu keseluruhannya."PM mempunyai pasukan penasihat yang baik dalam isu ekonomi."Dan jika tidak cukup bawa sekali Tun Dr Mahathir untuk membantu beliau berdebat dengan Anwar dalam pelbagai isu ekonomi," kata Zaid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol tapi lawyer tersohor tapi kenapa bodoh. Nak debat atas kapasiti apa Anwar dengan Najib? Dalam kapasiti antara President Parti UMNO dan PKR? Presiden PKR ialah Wan Azizah.
      Sebagai calon PM? Jawatan Perdana Menteri Malaysia TIDAK DIPERTANDINGKAN macam Presidential debate USA tu. Dia orang boleh la berdebat sebab Jawatan President di tandingkan. Sebagai OPPOSITION Leader? LOL pergi la kat Parliment melalak-lalak la kat sana sapa nak marah... debat la masa bersidang.

      Sebagai Penasihat Ekonomi ? Lol debat la kat DEWAN UNDANGAN NEGERI SELANGOR. Najib tak layak pun masuk DEWAN. So Macamana nak berdebat.

      Jadi persoalanya atas kapasiti apa NAJIB nak debat dengan Anwar? ANtara rakyat dan PM? Pi la Pejabat Najib.

      Delete
    2. dia lawyer bro! nko loyar buruk!

      Delete
    3. Dasar kaki kencing, mana berani masuk dewan!

      Delete
  9. ingat lagi aku bila najis jumpa queen lizabeth, queen pakai baju kuning. ka ka kaka. Padan Muka UMNO dah nak mampos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini dia full title Queen Elizabeth.

      "Her Majesty Elizabeth the Second, by the Grace of God, of Great Britain, Ireland and the British Dominions beyond the Seas Queen, Defender of the Faith, Duchess of Edinburgh, Countess of Merioneth, Baroness Greenwich, Duke of Lancaster, Lord of Mann, Duke of Normandy, Sovereign of the Most Honourable Order of the Garter, Sovereign of the Most Honourable Order of the Bath, Sovereign of the Most Ancient and Most Noble Order of the Thistle, Sovereign of the Most Illustrious Order of Saint Patrick, Sovereign of the Most Distinguished Order of Saint Michael and Saint George, Sovereign of the Most Excellent Order of the British Empire, Sovereign of the Distinguished Service Order, Sovereign of the Imperial Service Order, Sovereign of the Most Exalted Order of the Star of India, Sovereign of the Most Eminent Order of the Indian Empire, Sovereign of the Order of British India, Sovereign of the Indian Order of Merit, Sovereign of the Order of Burma, Sovereign of the Royal Order of Victoria and Albert, Sovereign of the Royal Family Order of King Edward VII, Sovereign of the Order of Merit, Sovereign of the Order of the Companions of Honour, Sovereign of the Royal Victorian Order, Sovereign of the Most Venerable Order of the Hospital of St John of Jerusalem."

      Bukak kamus cari makna sendiri. Aku memang malas nak bukak kamus sebab aku dah paham. Lepas tu google sikit - sikit la order-order tu. Buka mata pada perenggan "DEFENDER OF FAITH" tu. Yang jelas FAITH tu BUKAN AGAMA ISLAM.

      Lepas belajar cara bukak kamus silalah bukak pula Surah Al-Baqarah ayat 120.

      kalau kamu tak faham juga dan bangga dengan sokongan Queen Elizabeth aku tak tau laaa nak kata apa. Nik Aziz aku memang faham sebab dia dunggu.

      P/s Sempena hendak meraikan kedungguan Nik Aziz Flip-Flop dalam isu Kalimah Allah maka ni dia makna Elizabeth jika di terjemahkan pada bahasa Inggwris :-
      girl's name of Hebrew origin, means "God's promise; God is my oath".

      Kalau cakap Melayu nama budak perempuan/wanita yang mempunyai asalan dari Bahasa Ibrani yang bermaksud JANJI TUHAN (Bukan JANJI ALLAH YE) atau TUHAN ialah PERSAKSIANKU (bukannya ALLAH PERSAKSIANKU)

      Delete
    2. pandai nko, aku tanya sikit, yg najib pegi menyembah qeen tu buat ape? Tak sah nak tunjuk pandai kalau takat google je! kah kah kah selamat maju jaya sheikh al amngok!

      Delete
    3. Anon 11:44...Dasar hang tak nak ngaku bodo. Kaki lancap syok sendiri ko ni. Kepala ko kosong macam kepala bawah ko.

      Delete
  10. ORANG-ORANG PAS ADALAH MANUSIA YANG BODOH DUNGU KUDA KAYU ... SANGGUP JUAL KALIMAH KEPADA KAFIR...INSAF LAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade kalimah je pun kapir juga kalau tak ikut. tak gitu bro....50 tahun dah.! mencacai je boleh lah.....cuba suruh ameno laksana hukum Allah tngok....ingat tinggal am saja, ngok semua masuk kedalam.

      Delete
    2. kalau macam tu jadi parti am je lah! macam budak budak baru belajar makan je! nko ni biar bebetul, kah kah kah kah.

      Delete
  11. Kahkahkah. Puak melayu babi mana yg berkuasa bg Sabah, Sarawak, Penang ngan KL kluarkan bible bahasa melayu yg sebut nama Allah? Jawab la woi! Kahkahkah. Bodoh turun temurun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini aku tau! tentulah BN. Alasan nya hanya orang bisu yg tak boleh sebut.

      Delete
  12. orng umno lagi bengkak. tolol jual agama negara termasuk jual bughit .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Relex bro, org PR Mesti kool bro. cuba perhatikan.....lagi diorang mencacai lagi teserlah ngok diorang.

      Delete
  13. walau apa pun persepsi org ramai, kami mengucapkan sekalung tahniah kepada PAS di atas penganjuran perhimpunan yg aman ini.....tiada siapa pun yg terjejas. Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kepada PAS kerana menghormati hak ramai yang tak suka gaduh-gaduh tapi suka berdemo secara aman dan beradap. Kalau harapkan PKR, jahanam jadinya. Lagi pun 90% yang ada kat stadium tu orang PAS.

      Delete
  14. bodoh punya pas ngn pkr.bagi budak2 yg pakai bendera dap tu pergi ke singapura.tengok keadaan Islam kat sana.sangat menyedihkan.nak sembahyang pun susah.nak basuh berak apetah lg.
    jgn semata2 nak undi dari org cina kita snggup gadaikan agama ngn bangsa.

    ReplyDelete
  15. La ! Pnyokong pr ni tk perasan lg ke ? Woi ! Korng semua dgn pmmpn korng semua dh kn chekmate dgn najib , kau orng sdr atau tdk yg krng dh iktrf prgrm trnformasi najib tu bgus. Krng kt anuar pndai kn ? Tp dgn dia sekali terjerat , skrng dunia luar dh nmpk yg mlaysia mmg ngra dmkrasi , jd apa modal anuar nk burukkn krajaan lg .

    ReplyDelete
  16. org2 PAS mmg paling bodoh bangang sbb sggp jual kalimah Allah yg suci tu!!! apalah nak jadi dgn Pas nie?????

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!