PANAS WEI! PORK NIK SEDANG MENGANUGERAHKAN SORGA KEPADA BAWANI

Tu dia si nicky ajis sedang sign borang approval ke Sorga. Suka la minah KOMUNIS bernama Bawani bila dia ditempatkan ke dalam sorga Pork Nick...kah kah kah

Sent from my iPhone 5

74 Responses to "PANAS WEI! PORK NIK SEDANG MENGANUGERAHKAN SORGA KEPADA BAWANI"

  1. Pok Nik macam sain cek je. Patut le minah ni suka gaya nya.Rasuah tu. Tp pok Nik halal kan. Bagi PAS depa rasuah tak salah. UMNO juga yg salah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. suci dalam debu katakan....

      Delete
    2. Dia sain surat rekamen masuk sorga lah..

      Delete
    3. taklah. dia tulis nak beritau india tu umno kojol pru. ni. muuaahhahaha.

      Delete
  2. PAS umpama orang lemas, capai apa sahaja yang untuk selamatkan nyawa hatta sehelai rambut pun, sapa2 yang pandai celoteh ampu Pakatan gerenti akan disambut sebagai wira mereka, kalau burung tiung yang pandai ajuk cakap sebut PAS pun akan dianggap wira juga, ha ha ha miskin sungguh PAS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbnrnya bkn sehalai rambut utk selamatkn nyawa PAS yg kelemasan tuh tapi seketol TAIK yg dah lebam.....taik pon taikla janji bole selamat!!!!!

      muahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahah

      Delete
    2. Gambar ini membuktikan betapa terdesaknya PAS. Setuju sangat dengan komen Melayujati. Sebab itu jika bijak meroyan seperti Hairie, Bob Lokman, Aishah dan Abby maka mereka akan dipungut,dijunjung ke hulu ke hilir dan kemudian disanjung oleh PAS..

      Delete
    3. pas semakin lemas dalam dakapan dap..

      Delete
    4. umnu semakin hilang kepala peler tak leh masuk lubang puki rosmoh. muuuaahhahaha.

      Delete
    5. umnu semakin hilang kepala peler tinggal sipi2 je . tak leh masuk lubang puki romoh. muuuahhahaha.

      Delete
  3. ulama songsang akhir zaman....

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib pemimpin kaki puki rogol bunuh letupkan. muuaah hahaha.

      Delete
  4. bagi aku satu borang ke syurga. aku pun nak masuk syurga juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahakenahah.. kena mohon dengan nik aziz nak ke sorga...

      Delete
    2. pru13 akhir mac.. lutut pok nik mule keto..
      rasa nak kencing sokmo doh

      Delete
    3. lutot najib seram sejuk buah peler termasuk batang peler jadi huruf c. terceritlah kali ni najib. kikikikiki

      Delete
    4. ko anon 6:29 ko nak masuk syurga? kepala hotak ko..ko masuk neraka lah setan. kih kih kih.

      Delete
  5. Kenapa tak ada dress code semasa berjumpa ulama. Setahu saya lah masa hayat Habib Ali Jaafar Al Idrus, Habib Ali tak akan jumpa perempuan krn Habib Ali sgt menjaga matanya. Nik Aziz tak hormat dirinya sendiri. Saya sungguh hairan. Haraf Nik Aziz lebih sensitif

    ReplyDelete
  6. Untuk Tuan Guru Takda dress code,tetapi untuk ularmak umguk ada dress code khawin kat siam dress code dia umguk memang jahil untuk selama2nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan guru yg sesat lg menyesatkan...yg ngok adalah parti pakatan harami yg mana ko jd pencacai nyer..apa masalh kahwin kat siam??jd masalah kat ko ke???dia kawin dngn mak ko ke????bodoh punyer pencacai pakatan harami....muahahaha...aku tengok kebanyakan pencacai2 pakatan harami bila komen pakai kepala lutut bukan nyer pakai akal...tu pasal la bodoh para pencacai nyer mcm si anon 6;45 nie.....

      Delete
    2. Salam utk anon 06.45,saya tak pasti yg tuan ni pura2 bodoh ataupun sememangnya kurang cerdik..cuba fahami maksud sdra anon 06.39,beliau menyentuh dari segi peradapan berpakaian yg ditetapkan oleh islam...hukum ini bukan pada umno atau pas,tetapi hukum Allah...

      Tuan,jgn kita terlalu taksub,pada ideologi politik ataupun mana2 individu hnga kita tidak peduli apa yg tersurat dan yg tersirat..
      Jgn kita biarkn org meletakkan tahap kebebalan kita adalah penanda aras perjuangan sempit kita...malu yop!!!

      Bukankah lbh mudah tuan nyatakan yg berjumpa dgn TGNA adalah perempuan kafir yg hnya pandai komdem kepimpinan kerajaan tanpa mempunyai sensitiviti trhadap seorg muslim bertaraf ulama... Hukum islam tidak perlu dipolitikkan. Tp persoalannya...adakah TGNA akan melayan serta meluangkan masa pada tuan jika tanpa tuan melakukan tindakan bodoh yg mendapat publisiti dari puak penentang...

      Delete
    3. anon 6.39
      pok nik tue tuan guru nko yer..patut ler nko bodoh macam nik aziz gak..
      nak taw nik aziz tue bukan tuan guru ler..tapi tok guru aka bomoh siam..
      bomoh siam pon tak penah janjikan syurga..nko mesti imam selipar yea..pheeeewitt

      Delete
    4. palat ko lah. najib tu boleh masuk syurga ke? rogol bunuh letupkan. boleh ke? bodo bangkai punya ameno babi. muuahhahaha.

      Delete
  7. pak nik sedang isi borang kesurga pada Binawe....ha..ha..ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai gelap ler syurga nik aziz..
      kicap pon kicap ler..pas dah jadi telaga buruk,,

      Delete
    2. umno longkang taik babi. ko mentahkedarah babi lagi bagus. ameno mampos pru kali ni. tangkap perogol altantuya jangan kasi lari sekali ngan ayam serama boyak bini dia tu. kah kah kah.

      Delete
  8. siapa jumpa siapa ni? bawani jumpa nik aziz ke nik aziz jumpa bawani?

    ReplyDelete
  9. bukan bawani tapi binawe

    ReplyDelete
  10. nik kambing baru balik dari syurga...dia kata keling pun boleh masuk syurga asal pangkah pas...binawe amik peluang nak masuk syurga dgn amik syafaat dari nik kambing

    ReplyDelete
  11. tak masuk islam ke. .

    ReplyDelete
  12. orang tua nyanyuk berserta ngan pengikut pengikut nya. Takebeer.Takebeer.Takebeer!

    ReplyDelete
  13. Apasal gi kat pork nik? ngapa tak gi kat hindraf ke, kat dap ke, kat pkr ke? Saja nak memporak peranda kan bangsa melayu la minachi? Justs to get that extra mileage from that senile old man ka wei? What exactly does you hope to achieve by meeting him, a known hippocrate who sways his beliefs. Today say can tomorrow say cannot mah!Many times already lah. I justs pity you, at such a young age, you're being hoodwinked . What about your studies, not yet finish right. So whats up for now and your future. Any plan "B" ?

    ReplyDelete
  14. Ada masaalah Khalwat ....jumpa Tok Guru
    Kena tgkp tidur terkangkang nampak ...pegi jumpa Tok Guru
    asal arti baru pakai tudun...pegi jumpa Tok Guru
    Ni sekor lagi..baru dpt kontroversi... pegi jumpa Tok Guru

    WHAT A TREND.... DOSA TERHAPUS atau Clear Image

    ReplyDelete
  15. Listen! Listen! Listen!

    Sedih sangat bila dengar mantan PM kita memanggil parti UMNO BARU parti SYAITAN!

    Listen! Listen! Listen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak sedih.. poknik nak jadi ikwanul shaitoon xkesah pon org pas..

      Delete
  16. Puki mak kau parpakari

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal mak ko x de puki ke?????ke puki mak ko...muahahaha....

      Delete
    2. bukan camtu...puki mak dia parpukari dah tibai....kahkahkah

      Delete
    3. Mak kau tak ada puki apak kau main lubang kunyit mak kau dapatlah kau yang bodoh..

      Delete
  17. Ni Pok Nik nak lantik macam Abby gak nih.... boleh jadi calon PRU13 nanti.

    ReplyDelete
  18. POK NIK SAYA NAK BORANG SATU BOLEH SAYA NAK KE SORGA JGAK ...

    ReplyDelete
  19. NIK AZIZ DAH 82 TAHUN, TUNGGU TIME NYAWA NAK BERPISAH DARI BADAN, INSAF LAH...KAU NIE BUKAN HEBAT SANGAT NIK AZIZ , PH.D PUN TAADA, TEMEBERANG JE LEBIH, JANGAN JADI MACAM SHEIKH SITI JENAR.ADA FAHAM.

    ReplyDelete
  20. orang pakatan ni kalau kita kutuk pemimpin dia, nanti dia spin orang UMNO balik. tak pasai pasai UFB kena kutuk. walhal yang kawin lari kat siam tu pemimpin depa pun buat, ada yang meliwat, yang berzina, langgan pelacur, fitnah orang, bunuh orang, ugut orang, curi duit negara, semua tu depa buat, tapi sebab tu orang pakatan, perbuatan tu jadi halal pulak, teruskan wahai pakatan, sokong pemimpin kau yang haprak tu, konon untuk melayu dan Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudahan ayat-ayat geng anjiing gerombolan ini akan menjadi bencana diakhirat kelak kepada mereka.

      Delete
  21. listen!!! listen!!! Listen!!!!!!!!!!!!!!!Listen!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Syaitan2 yg dikenali sedang bermesyuarat.......weeeiiiiiiii.

    ReplyDelete
  22. Akbar utusan anjing UMNo kalah lagi dimakamah. Ini menunjukan media UMNo sperti utusan dan blog2 anjing UMNO semua menipu. Ini petanda UMNO mampus di PRU? sudah tentu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu kes nalla lak....

      Delete
    2. sejak bila pulak PENGANUT AGAMA PAS percaya mahkamah?.. hakim dah mention Anwar homo ko tak percaya pulak..

      video anwar balun cina doll korang tak percaya, tapi MPKB boleh pulak guna video sbg bukti perlakuan tak senonoh di mahkamah

      Delete
    3. saman eskay lak, ada berani?

      Delete
  23. Agaknya kalau aku baling kasut pada ketua umno cawangan masa dia ceramah mesti aku disanjung oleh puak pakatan seluruh negara.

    ReplyDelete
  24. Inilah politik akhir zaman. Asal nama dia pemerintah yang bukan pembangkang buat baik setara mana pun jahat kata mereka. Asal pembangkang tak betul sekalipun sekutu pemangkang tetap sokong. Masyarakat jadi pening. Orang dalam PAs pun pening. Sat sat lagu tu sat sat lagu ni. Pendeknya Ulamak kalau masuk dalam politik kepartian memang tak boleh buat apa dah. nak komlen parti nanti kena tendang, tak komplen dlm hati dok merengkam. Islam buat betul dah, bagi ada umarak dan ulamak supaya ulamak menegur umarak. tapi kalau ulamak jadi umarak juga siapa nak tegur dia kalau dia buat salah????? Dia bukan nabi yang maksummmm..

    ReplyDelete
  25. Utusan kalah di mahkamah ???? Sejak bila pakatan PERCAYA kat mahkamah??? Boleh dikira pakai ke keputusan mahkamah tu??

    ReplyDelete
  26. Nik najis jumpe kicap tamin

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,. mcm mahpuz ckp ~lemak berkrim~ kicap tu.. haha.. first tengok gambar ingat nak masuk isle, rupe nyer n.ajis sdg sign declaration masuk sorga

      Delete
  27. UMNO Pengkhianat bangsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pork nik bapak ayam yang melacurkan agamanya dan agama aku dan juga agama kau..

      Delete
  28. at least dia ada saham dakwah walau sepotong ayat kat bkn islam.. yang hnangpa semua nie.. apa ada? apa tau.. asyik dok tempah tiket ke jahannam aja aku tengok.... apa laaa nak jadi.. ish ish.... - salym isk

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa guna saham dakwah kat bukan islam tapi bagi umat melayu islam pecahbelah? saham ke neraka...

      Delete
  29. Tak perlu kata apa apa........

    ReplyDelete
  30. amboi....mdh gler masuk surga dia..baut provokasi skit trus dpat masuk syurga..ini membuktikan yang tindakan bawani baru2 ni mmg didorong oleh pihak lain ataupun dia dibayar oleh pihak lain utk melakukan perkara tersebut..jgn kata dia takde kaitan dgn pembangkang,itu bdoh namanya...baru jer bnd ani kecoh dia dh dpat special interview kat MK....hurmmm....ni lahi satu,dia pegi jmpa nik aziz ni dia nak ckp apa pulak??nik aziz ni idola dia,dia dh mnat nik aziz sjak kcil....blah la lu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia kata dia dah kena rogol ngan ahli amenongok lah. kan ahli ameno memang kaki rogol kan kan? muuuaahahaha.

      Delete
  31. Parpukari otak lembu bodoh binatang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apahal dengan parpukari lak..
      tok guru bomoh siam sedang mengayat minachee tue..
      mike dok diam2 .. jap lagi mat sabu sampai ler..

      Delete
    2. pok nik tu yg bodoh taw tak!! dia ingt kononnya dia tu hbt sgt padahal mnusia plg bodoh adalah dia tu!!

      Delete
  32. Apa nak dihairankan?.. hina islam ke, kena tangkap gambal bogel ke, kena tangkap khalwat ke,kena video balun cina doll ke,. jumpa je nik a.jis boleh settle..confirm

    ReplyDelete
  33. Apalah bangkai punya Anon 1: 51 am. Parpukari sekadar melapur dari lapangan. Lain lah kalau dia lukis gambar tu. Ko yang sayang Parpukari sebab tu jari ko taip 'parpukari'. Kalau tak mana ko leh sampai sini? Parpukari cari ko ke?

    'PR lembu' untuk lembu lembu macam ko lah. Lembu bukan kena banyak belanja. Rumput2, lalang2 campur plastik pun dia telan.

    Pemimpin ko kaya 100 keturunan tak habis makan. Bodoh ...

    Ko harapkan bebas sex bantai bontot.. tu jer lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu peminat setia parpukari jugak tuh..cuma malu nak cakap je.!. Dia nak baca blog pembangkang dah tau dah semua cerita temberang..bloger pembangkang macam harakah le jugak..hanya cari berita dari blog pro BN baca tajuk je kemudian tulis balik dengan tafsiran kepala lutut sendiri..sebab tu lah puak PR selamanya bodoh sebab dok baca bahan yang kurang bahan ilmiah. Yang paling menggelikan hati pemimpin dia orang taknak kehilangan puak2 dia..pandai pulak cakap akhbar pro pembangkang segalanya fitnah, tv3 suku last2 terhegeh-hegeh minta nak masuk tv, yang tu lah dinamakan cerdik2 unta padang pasir. -k.k

      Delete
  34. http://atsixty-zakriali.blogspot.com/2013/01/beginikah-caranya-pemimpin-umno-pulau.html


    waduh pak ini bisa bikin malayu pineng terusan jadi miskin kerna ketua setan amno udah rampok ato maling tanah orang melayau ya. Wakakakakakaka,, emang goblok ya folower setan amno gak ada harga diri jadi brengsek aja ya. kakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indon brengsek rupanya.. Suka main baling taik. Taik dah tak ade ke nak dibaling..

      Delete
    2. Melayu nya emang miskin pak..ta gak sampei..jadi bangsat di negara tetangga, gak perlu jadi perampok, gak perlu lemas-lemasan di laut hanya ingin ke negara tetangga..malah kalu mau ngentot tetangga yang ngasiin memek..cuma siapkan aja kontolnya, waduh..! enak pak kalo jadi miskin di malaysia.

      Delete
  35. meluat btllh aku tgk si bawalni nie!! nak cri publisiti murahan je prmpuan nie sbnrnya!!

    ReplyDelete
  36. amenowarld dah buat saman parpukari siaplah ko pinjam duit kat along. harapkan amenongok hampehlah ko tanggonglah sendiri. butuh lah babi bangkai.

    ReplyDelete
  37. ko tak baca ke utusan syaitan hari ni? najib kena belasah kat gaza? kena baling ngan taik unta. kih kikikiki.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!