PANAS! RAFIZI KIMAK SI PENIPU NI WAJIB DIMASUKKAN KE DALAM JEL! INI BUKTINYA

Penipuan demi penipuan anak haram ni buat tapi sampai searang takde apa tindakan yang dia kena, BAFIA pun dia dah buat tapi masih bebas lagi. kenapa macam tu? Negara kita takde undang-undang ke? Patut la ramai CONMAN dalam negara kita ni ek?

Meh baca pendedahan The Unspinners kat bawah ni:

Rafizi membuat pendedahan SINI kononnya Deepak telah membeli barang kemas ... intan belian yang dihadiahkan kepada Datin Seri Rosmah Mansor.

Ada ke lojik orang nak beli hadiah intan belian pakai akaun kompeni? Intan belian itu akan jadi sebahgian dari aset kompeni? Ianya tak boleh diberi sebagai hadiah begitu ajer.

Dari segi pengurusan akaun, ia meninggalkan "trace". Tak akanlah Datin Rosmah yang pernah kerja dengan korporat nak terima hadiah sedemikian yang mana resit pada nama orang lain?

Ianya akan menjejaskan nama baik dirinya dan suaminya.

Buat setakat pendedahan dokumen dokumen yang ditunjukkkan Rafizi, semuanya adalah atas nama syarikat yang diakui Rafizi sebagai syarikat Deepak.

Ah! Mana kita nak tahu itu Deepak punya syarikat?



Satu lagi yang Cucu Tok Selampit timbulkan adalah kenapa semua resit tidak ada nama Rosmah? Macam mana Rafizi kata itu Deepak beli untuk Rosmah?

Bukankah Deepak ada pernah kemaruk satu betina CIna seksi yang dia tabur duit tapi akhirnya tak kayan dia? Lebih baik dia umpan impian hatinya.

Menurut CTS SINI, satu saja resit yang ada nama Datin Seri Rosmah, iaitu yang guna email berikut:



Kah kah kah .... alahai ... budak darjah tiga yang tahu bukak email boleh buat email palsu macam yang disiarkan.

Rafizi LEMBU ini eloklah tunjukkan bukti yang lebih solid kepada media. Jangan asyik main kelentong media dan suruh media siasat. Dia ingat media bodoh!!!!' Bila ditanya, sudahkan dia verify atau sahkan dokumen dan resit yang ditunjukkan, dia kata dia tak boleh buat dan tak mampu nak ke Hong Kong  .... kah kah kah

Hehehe ... Deepak pun dah nafikan petang tadi ....


Baca seterusnya di The Unspinners

16 Responses to "PANAS! RAFIZI KIMAK SI PENIPU NI WAJIB DIMASUKKAN KE DALAM JEL! INI BUKTINYA"

  1. Masuk jel makan free, minum free, mandi free.....apa der hal.

    ReplyDelete
  2. Rosmah didesak jawab dakwaan Deepak beli barang kemas RM13j

    Hazlan Zakaria12:55PM Jan 2 2013 

    PKR menuntut Datin Seri Rosmah Mansor menjawab dakwaan peniaga permaidani, Deepak Jaikishin bahawa dia telah membayar RM13 juta untuk membelinya barang kemas pada 2008 dan 2009.Deepak (kanan) dikatakan telah mendakwa bahawa pembelian 19 keping barang kemas tersebut dari dua firma di Hong Kong adalah sebahagian daripada sogokan untuk melicinkan satu urusniaga tanah. Desakan itu dibuat oleh Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli dalam sidang akhbar di ibupejabat parti itu di Petaling Jaya hari ini.Bagi menyokong dakwaannya itu, beliau mengemukakan dokumen yang diperolehi parti itu melalui pengantara dari Deepak.Dari semakan awal, Rafizi berkata beliau percaya emel, invois, ringkasan akaun dan dokumen pemindahan wang itu adalah tulen."Ini adalah tuduhan serius," kata Rafizi, sambil menegaskan bahawa dokumen dan dakwaan Deepak patut disiasat.Bendahari PKR, William Leong, yang turut hadir, menggesa Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyiasat dakwaan tersebut.Ketika dihubungi, seorang pembantu kepada Rosmah berkata beliau akan menyiasat dakwaan tersebut.Malaysiakini juga turut menghubungi syarikat barang kemas terbabit dan sedang menunggu jawapannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakwaan Deepak ke atau dakwaan BONGOK dari Rafizi jamban???

      KUALA LUMPUR, 2 Jan - Ahli perniagaan Deepak Jaikishan berkata beliau tidak tahu menahu mengenai dokumen yang dikemukakan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli hari ini berhubung dakwaan pembelian barang kemas - didakwa sebahagian daripada sogokan untuk melicinkan satu urusniaga tanah.

      Menurut Deepak lagi, beliau juga tidak pernah menyerahkan apa-apa dokumen sama ada kepada Rafizi mahupun Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung dakwaan pembelian barang kemas tersebut.

      "Saya tak pernah beri (Rafizi) apa-apa dokumen.

      "Saya juga tidak pernah melalui seseorang (proksi) memberikan sebarang dokumen itu kepadanya. Saya sendiri tidak pernah lihat dokumen yang dikatakan," katanya.

      Beliau yang ditanya pemberita meluahkan kekecewaan terhadap Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang didakwanya menggunakan Rafizi Ramli untuk mendedahkan dokumen-dokumen yang bukan miliknya.

      "Secara jujur saya tidak tahu apa yang dikatakan oleh Rafizi. Saya rasa ianya bertujuan untuk mensensasikan isu (urusniaga tanah) dan saya sekali lagi berkata tidak pernah melihat dokumen itu.

      Beliau juga mahu Rafizi tampil untuk menunjukkan dokumen-dokumen tersebut yang dipaparkan dalam blog beliau rafiziramli.com

      Delete
  3. Antar invoice guna emel dlm bentuk excel pulak tu???? Kepala atuk punye Rafizi jamban.....!!!! Ingat ni bznes jual intan berlian palsu lambak-lambak dari negara China ke??

    ReplyDelete
  4. Hehehehe..,we know what you did last summer...hehehe..pandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jugak.everybody knows there is some truth or similarity to this rafizi story,cuma belum hit bulls eye jer lagi...,hehehe.

    ReplyDelete
  5. persoalannya sekrang mana yang pencacai2 PR lebih percaya...???adkah si rafizi lembu ataupun si keling penjual karpet deepak....kesian aku dengan pencacai2 PR,hari2 mereka disaji dengan berita bhong dan fitah dari pemimpin mereka..

    tegelak aku ngan keBIOLAN rafizi lembu ni,dia ingat mudah2 dia blh kencing orang ngan dokumen edit mcm tu...ptut la org panggil dia rafizi lembu,otak dia dah mcm lembu...

    ReplyDelete
  6. Kesian si Nuar kempunan nak jadi PM terpaksa guna lembu..kesian kat lembu2 si Nuar..kalau Nuar dah pindah ke Buluh In Resort nanti kat mana..lah tempat lembu2 tu bermanja..mati kering lah..gamaknya.

    ReplyDelete
  7. Lembu kena sebut slow sikit yer....kang mengamuk pulak kak ijat kau tu...

    ReplyDelete
  8. Ok bro..lain kali kita panggil biawak plak..Samy dah resigned dah..!

    ReplyDelete
  9. KELAKARLAH SI DEEPAK DAN RAFIZI KEDUANYA BARUAH ANWAR, SIAPA YG KRG NAK PERCAYA SEKARNG, RAFIZI KONONNYA TUNJUK BUKTI TAPI SI DEEPAK KATA DIA PUN TAK PERNAH TGK DOKUMEN2 TERSEBUT. APA PUNYA SANDIWARA YG MEREKA SEDANG BUAT INI.

    ReplyDelete
  10. deepak kata dia tak bagi apa2 dokumen kat rafizi,tapi rafizilembu pula kata deepak yg bagi semuamaklumat ini pada dia, siapa yg krg nak percaya sekarang, keduanya org pembangkang. tulah bila byk sgt menipu sendiri yg terkantoi buat malu aje.

    ReplyDelete
  11. Rafizi lembu dah terbelit dengan tali hidung sendiri..Terima kasih kepada blogers Pro BN sebab hangpa berjaya selak kain si Rafizi tu.! tapi aku pelik sikit..telor ja yang ada kemaluan takda atau memang dari dulu dia ni memang dah jenis tak berkemaluan.

    ReplyDelete
  12. rafizi tu ingat benda nie main2 atau lawak ke ha...
    menuduh tanpa bukti kukuh...
    alih2 deepak cakap aku tak tahu langsung pasal dokumen tu...
    apa masalah si rafizi nie ha nak menipu pun cuba jangan tunjuk diri tu bodoh sesangat...

    ReplyDelete
  13. pakatan memang dasar kaki penipu kaki putar belit yg akhirnya membelit dan menjerat diri sendiri..

    ReplyDelete
  14. nampak sangat la pakatan harami nie sudah kekeringan modal utk pru akan datang...sanggup buat apa sajer demi membohongi rakyat tp rakyat tidak mudah terpegaruh dngan pembohongan yg d lakukan si rafizi lembu nie....bg aku rafizi lembu dngn deepak tiada perbezaan kedua duanyer anjing kurap upahan pakatan harami...rakyat pun sudah naik muak la dngn pakatan harami nie x habis2 nak menabur fitnah terhadap rosmah...

    ReplyDelete
  15. Pakatan terdesak bro !! Rafizi ni memang lembu, sudah sudah la bro, tak habes habes ko plan nak jatuhkan rosmah, setiap kali plan ko mesti kantoi, no kes deepak pulak kes bafia ko pun belum setle lagi dah buat lagi fitnah baru, mcm ni rupanya pemimpin pakatan, ko ni nak cari publisiti murahan ker? Sudah la lembu, rakyat semakin mengenali ko

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!