PANAS BERAPI! NEELOFA HANGIN SATU BADAN DENGAN BTN! MESTI BACA

Apa cerita BTN ni? Tak habis-habis lagi ke? Neelofa pun dah hangin satu badan la pasal isu ni. KLIK SINI

BTN, please buckle up la! PRU dah dekat ni, Ubahlah! Ubahlah! Ubahlah!

13 Responses to "PANAS BERAPI! NEELOFA HANGIN SATU BADAN DENGAN BTN! MESTI BACA"

  1. nampak seluar dalam putih

    ReplyDelete
  2. Lagi terok yg nampak ANU terjuntai2 terjuloq2....1 donia bole tengok...ada hati nak jadi PM Malaysia...

    ReplyDelete
  3. Anonymous January 17, 2013 at 2:26 PM, tengok betol2.......tu bukan seluar dalam...... tu seluar pendek ketat. takkan tak dapat agak jarak cipap dgn peha. kalau tak caye, sile tengok cipap bini mak enko.

    ReplyDelete
  4. Wow ada love bite kat peha kanan, isy ni tak tahan nak tunggu malam nih...isu BTN apa kelas layan gambar Neelofa lagi best.

    ReplyDelete
  5. tulah yg amenongok syok tu..kasi najiblah biar dia tutuh pastu bunuh n letupkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang suggest orang buat letopan? Hang chinta kemusnahan rupanya...anak bapak !

      Delete
  6. mana kakbedah? tengoklah puki orang cantik je n bersih. ni kak bedah selepat ngan taik palat. kih kih kih.

    ReplyDelete
  7. aku pun angin satu badan. nak minta lofa urut satu badan boleh? kalau taktahu urut gosok gosok pun ok. lepas tu aku pula gosok dia sampai.....

    ReplyDelete
  8. Ada tak gambar neelofa dalam posisi lain - tengah tonggeng ke atau tengah melutut ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepada Anon2 yg otak kotor tu, cuba masa m..n dgn isteri tu, hangpa bayangkan isteri korang tu Lofa, apa macam... o.k tak???

      Delete
  9. Cek mek dari klate..negeri serambi mekah..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!