PANAS BERAPI! BAIK PUNYA LEBAI PAS MERABA BONTOT MUSLIMAH!

Perlu ke aku nak tulis lebih lagi? Hebat kan PAS? Kan selalu aku cakap kalau bab lendir ni PAS memang sangat suka adanya.

63 Responses to "PANAS BERAPI! BAIK PUNYA LEBAI PAS MERABA BONTOT MUSLIMAH!"

  1. Terangkat bontot....main kasar nampak raba-raba.

    ReplyDelete
  2. Kah kah kah kah laki sapa tu.Memang jenis
    puak suka taram belakang.

    ReplyDelete
  3. Macais...provokasi lebihh..bodoh punya admin....haktuihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang lah bodoh...tak pandai ambik kesempatan. Ada aku kisah? baik punya pungkoq Minah PAS niiiihhh

      Delete
  4. fuyoooooooooo....rugi tak ikut hkr, macam macam adaaa

    ReplyDelete
  5. dah kalah ramai mengaku je lah,...hkr memang beeratus ribu orang,jangan nafikan,nanti jadi orang munafik,..

    ReplyDelete
  6. biasalah kalau dah keturunan al juburi mmg macam tu..

    ReplyDelete
  7. APA PUNYA ORANG TUA LAH .INILAH DIA ORANG TUA TAK SEDAR DIRI SELAMBA JE TAK TAU MALU KE..

    ReplyDelete
  8. Apa agaknya reaksi muslimah tu ye? Kalau saya kena macam tu memang pelempang naik muka!

    ReplyDelete
  9. mungkin itu isteri dia.. kita tak tau.. tak baik bersangka buruk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 lah nak buat perkara macam tu depan khalyak ramai..
      mana pergi sifat malu..

      Delete
    2. orang pakatan haram tahu malu ke? rileks je baring atas jalan dan halang laluan sultan, ni belum cite pasal shamsidar cina doll dan khalwat kat hotel lagi ni....pakatan haram selamye haram...

      Delete
    3. bini ko ada ker ko korek dan seluk depan org ramai..akai ada ka??? mana letak kemaluan?

      Delete
    4. Perlukah korek pungkok isteri dikhalayak ramai dirumah kan lebih baik.

      Delete
    5. Bini dia tu.....

      Delete
  10. kalau pun isteri dia, berkelakuan macam haram di tempat awam

    ReplyDelete
  11. Lebai ni kaki jilat........

    ReplyDelete
  12. Lebai PAS bukan boleh percaya sangat. Berjubah berketayap dan berjangut semua tu lakunan saja. Lakunan puak puak ni semua bawah ketiak aku ja. Aku kenal sangat puak angok saja ni. Pembohong and putar alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebai & haji2 UMNO boleh ker dipercayai?????? makan rasuah,penfitnah,penyangak duit KWSP,TH dll,letup tuyaC4,menghina nabi &ayat2 Quran & ribu2juta maksiat...tak nampak ke????@ buat2 tak nampak....dah lah buat fitnah, tak takut ker kpd janji ALLAH kpd penyebar fitnah?atau adakah anda lebih hebat drp ALLAH YANG MENCIPTA ALAM SEMESTA..

      Delete
    2. Lebai & haji2 PAS boleh ker dipercayai?????? makan rasuah,penfitnah,penyangak duit KWSP,TH dll,letup tuyaC4,menghina nabi &ayat2 Quran & ribu2juta maksiat...tak nampak ke????@ buat2 tak nampak....dah lah buat fitnah, tak takut ker kpd janji ALLAH kpd penyebar fitnah?atau adakah anda lebih hebat drp ALLAH YANG MENCIPTA ALAM SEMESTA..

      Delete
    3. "....dah lah buat fitnah, tak takut ker kpd janji ALLAH kpd penyebar fitnah?"

      If you said like that,why don't you advice friends/bloggers on your sides first?They also did same thing.The one that give advice should be better than one that get the advice.Don't be like pot call keetle back.

      Delete
    4. Buat fitnah memang makanan pakatan haram. ingat lagi dalam haramkahkahkah cakap undi nuar al jub mcm tempah bilik ke neraka, kalau lebai pasberg sekarang suruh orang jadikan nuar al jub pm, agak2 tempah ap ye?

      Delete
    5. GAMBAR TENGAH SYOK MENGOREK SIAP PAKAI KUPIAH LAGI FITNAH...BUTA MATA KER BUTA HATI...

      Delete
    6. PAS tu bersih sangat ke???????€

      Delete
  13. heboh sangat lah pasal pak cik sorang...engcow ingat manusia UMNO tu suci murni ker...banyak lagi jenayah,maksiat yg pemimpin UMNONGOK buat, korang buat tak nampak jek...telan bulat2,walau busuk macam bangkai...uweek3...weiii!rakyat malaysia tak mati kebulur pak cik tu punya pasal...anak cucu engcow yg akankebulur merempat kerna kejahatan penjenayah pemimpin UMNONGOK yg tersangat engcow cintaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedare, mengikut syariat islam, setiap jiwa akan dibalas mengikut amalan masing2. Jadi adakah dgn menyalahkan umno boleh menyebabkan dosa pas akan dikurangkan atau dihapuskan?
      Kalau macam tu, saya boleh melakukan maksiat sebab ramai org lain membuat maksiat yang lebih teruk....
      Menyokong pas bukan bermakna anda bebas untuk menuduh dan paling penting bukan lesen untuk anda mengikut ajaran salah....

      Delete
    2. Cuba sedara Jiwa Rakyat baca Kafirkah Aku? dan Mat Sabu: Air Mata Di Bumi Memali. Buruk celaka perangai orang PAS. Cakap berdegar-degar, nafsu mengalahkan syaitan.

      Delete
    3. DIA ORG NI MANA ADA BACA BUKU..SEMUA DENGAR CERAMAH JER DAN HANGGUK HANGGUK.

      Delete
    4. Kau cakap orang umno lagi teruk, jangan cakap kosong bagi fakta,bukti gambar ,video ini cakap dengan air liur saja padahal pak cik PAS tu terang2 mencongkil jubor perempuan tu.apalah punya bangang.nak cakap sertakan dengan bukti.

      Delete
    5. Kalau ada orang Malaysia mati kebulur itu bukan salah UMNO. Itu sebab malas nak kerja. Asyik berzikir saja takkan rezeki nak masuk....kena usaha jugak!

      Delete
  14. semua salah. Yg sebenarnya pak cik tu tegar umno. Saja dtg nak ambik kesempatan. Aku kenal dia. Alah prangai org umno mmang camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah kau kenal sebab pak cik sendiri.

      Delete
    2. yg terang lagi bersuluh..bukan ker yg berkupiah cam ni pengikut tegar hamPAS..korang alim2 kucing jer..

      Delete
  15. Bapak sapa la ni.....malang sungguh...tapi nampak dari belakang mcm Hadi Awang aje

    ReplyDelete
  16. edit pic lagi...tgk pixel pun dah tau...fake!!

    ReplyDelete
  17. Inilah contoh seorang ahli PAS yang gilakan seks !! wei malu la !! tanggal je ketayap atas kepala tu, pejuang islam konon, porahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. ini lagi sorang. Subahanallah.

      Sumber gambar asal : http://zainhd.com/2012/06/egyptian-sexual-harassment/

      Delete
    2. Thanks suffer8zine, dulu aku duduk atas pagar nak go BN ke PKR. Tapi makin hari makin meluat aku tengok peel orang-orang BN nie, especially UMNO.
      Citer dari egypt 14 jun 2012 pun dia pakai copy and paste untuk sebar fitnah. Itu tak campur gambar HKR, siap ada time stamp pukul 2 ptg nak tunjuk takder sambutan ler. Tapi United Malaysia No Otak lupa plak nak tukar tarikh 12 Jan 2012 tuuuuuuuu. Apa pnye Bebal. Kompom aku sokong kerajaan tak pangkah pembangkang.
      Oppss .... aku vote kat selangor, kat sini kerajaan adalah PKR.

      Delete
  18. Aku rasa golongan peraba dan pencopet memang menanti-nantikan himpunan macam ni!

    ReplyDelete
  19. Islam mereka gunakan sebagai topeng aje.Cakap lain perbuatan lain. Kalau tidak, takan banyak yang suka menyondol bini orang??

    ReplyDelete
  20. Pengikut pas tu tengah mencari syurga.......

    ReplyDelete
  21. YANG KENE RABA ORG PR YG MERAPA ORG PR...BAGUS LER TU. SATU LEADER GILER SEX YANG SAU LAGI KASIK HALAL. BAGUIHHHH..ADA UMPHHH. KOREK LAGI DALAM TOK AKI.

    ReplyDelete
  22. Tak bule tahan bro....ini jenis pakai pungkuq.....ni...

    ReplyDelete
  23. Syukur Allah bukakan hati saya melihat fitnah ini

    sila tengok ini sumber sebenar : http://egytoof.blogspot.com/2012/01/blog-post_7933.html

    ReplyDelete
  24. Sumber lain gambar http://zainhd.com/2012/06/egyptian-sexual-harassment/

    Fitnah la lagi. Api negara menjulang2.

    ReplyDelete
  25. Boleh start printscreen... kita dakwa mereka dimahkamah... print semua blog yg boh cerita ini.....

    ReplyDelete
  26. Penipu.. Dh la kantoi amik gambar luar.. Umno hidup memang suka fitnah org..

    ReplyDelete
  27. Pencacai tetap pencachai selama2nyer... tgk link nih dulu dan comparekan dgn gambor yg blogger Obesiti umnGOk ni sudah taruk... http://zainhd.com/2012/06/egyptian-sexual-harassment/... amcm??? komen kasi taruk la lembUMNO... semoga kalian menjadi bahan bakar api neraka..

    ReplyDelete
  28. Ad bukti lebih detail x ni time hkr? Jgn tuduh sembarangan dosa admin. satu lg xperlu la nak bgtau nie ustaz pas ke apa. Btul ke ustaz pas? Manusia dr puak mana pun ad jgak syaitan btpeng kan manusia.

    ReplyDelete
  29. Awat la hang bangang sgt parpu woiiii...

    ReplyDelete
  30. kari hang ni mmg parpu betollah..parpu separpu parpunya... dey parpukari satu siap

    ReplyDelete
  31. oi botak ko ambil gambar laen tu..ko kata HKR hang tipu ahli amenongok bolehlah tapi kami tak boleh ditipu. hang ambik gambar luar negara tu hang nak tipu najib n rosmoh boleh tapi gua solilah botak babi. hang betul2 dapat membodokan ahli ameno.gok tahniah hang dapat tipu raes yatim piatu. hang betul2 sial dunia akhirat.

    ReplyDelete
  32. oi ahli2amenongok ko kena tipu ngan si botak dadah ni. itu gambar kat luar negara lah bodo. botak dadah dah tipu hang semua bodo.

    ReplyDelete
  33. muakakaka. mana puak umngok babi laknat?? kantoi fitnah bodoh. pemuja kaki mabuk todi. muakakaka. pakat2 angkut la bangkai pemfitnah gemuk mabuj todi ni kalau dia mampos. pakat2 buat solat hajat agar tak kena jadi bara api neraka selama2nya. khakktuiiiih.

    ReplyDelete
  34. ko x ingat mati ke salim???

    ReplyDelete
  35. Ckp bnyk bikin cite xgune....
    Sendiri buat sendiri tanggung la ngn Tuhan nnt...
    Jgn aibkan org je keje..aib sendiri tu cover sikit....

    ReplyDelete
  36. Aikkk, sekor lembUMNO pun x berbunyi... komen kasi taruk la deyyyy.. Ni owner blog ni Salim Iskandar blogger Obesiti kesayangan UmngOK.. cili kasi taruk la deyyy... aku nk dengar jugak la korg menyalak ke mengelembu ke... dah bagi bukti cabut lari.. mmg patut la TunM ckp penchachai2 UMNO/BN sume bodoh2 belaker.. Pesanan utk sesama umat Islam, bawak2 la bertaubat sementara masih menyedut oksigen atas bumi ALLAH nih.. dosa dgn ALLAH, DIA MAHA Pengampun, tpi dosa sesama manusia, pandai2 ko nk mintak maaf.. aku berpesan jek..

    ReplyDelete
  37. kau tak percaya ke siksa kubur? kau tak percaya ke neraka, base bengong

    ReplyDelete
  38. padan muka penyokong umno kena tu
    ipu dek blogger amjadah umno.

    ReplyDelete
  39. UMNO sentiasa buat apa yang Islam suruh , PAS cakap saja pasal Islam tapi tak buat apa pun asyik dengar cakap Tuan Guru Karrpal Singh saja. Buat dosa pun tak apa sebab nanti nak mampus boleh minta surat dari nik aziz untuk masuk syurga. Aku nak tanya kau orang PAS kalau Karpal Singh pangkah PAS dia akan jadi Islam kah? kalau Pembangkang menang Al JUBURI tu nak jadi PM kah? Aku ingat hancur Malaysia.Wahai orang melayu Islam hampa tengok dak tanah orang Islam kat Kedah 200 ekar dijadikan Jirat Cina untuk kambus bangkai cina dari singapura.Memang orang PAS suka Korek sebab mereka tak boleh masuk neraka sebab nik Aziz ada ditunggu kat pintu neraka dia hebatkan semua takut kat dia termasuk.....malas aku nak cakap... PASik betui..

    ReplyDelete
  40. Byknya dash sedia nak JD pengikut dajjal. Fitnah fitnah. Berkopiah berjubah belum tentu org Pas. Confirmkan dulu kejadian dimana. Sohih ke edit. Dia Raba org asing atau Bini dia.....kalau Bini dia tak da masalah. Yg masalahnya public. ITU he...jgn nak be drama tuduh pas SBB berkopiah...habis tu semua yg berkopiah DLM masjid surau kat kawasan rumah korang tu Pas la ye..... Sempit betul pemekiran cam ni. Kalau ye pun jgnla menfitnah....biar benar.. No KAmU cemar agama sendiri dan pegangan politik yg KANU sokong juga. Manusia mana ada sempurna. Yg sempurna agama Islam. Yg tak sempurna umat Muslim.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!