NI PENYOKONG SHAMSIDAR KE PENYOKONG YAHUDI?

Hebat kan anak-anak melayu sekarang ni?

52 Responses to "NI PENYOKONG SHAMSIDAR KE PENYOKONG YAHUDI?"

  1. he he he...

    ANUwar + Shamsidar = Israel/Zionis..
    Dana nak jatohkn kjaan pimpinan BN dari sana la tuh.....kalo x camana ANUwar anak branak dan seKUTU2 begitu 'mewah' hingga boleh naik private jet kesana kemari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg aku tau madey bapak ameno baru ade akuan simpanan kat sana......

      Delete
    2. eleh tu mesti ejen umnogok yg bawak bendera israel, bodoh laa wncacai pkr tuduh laa umno yg buat tu, kenapa tak tuduh?takut org dah xcaya dah? haaa..haa.. dulu skitskit umno,skitskit umno, poooraaahhh..

      Delete
    3. Kalau semua orang bodoh, macam yang engkau bodoh, boleh lah nak tipu.
      Engkau memang pandai, tapi kurang cerdik.

      Delete
  2. dah terang lagi bersuluh PKR adalah tali barut yahudi masakan tidak ketua umumnya risau akan keselamatan yahudi dari risau kemusnahan rakyat palestiin, dan yg dlm nie mesti dah murtad tp bila pangkah PAS nanti leh masuk syurga pas sbb dah ada laluan utk ke syurgs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tengok gamba nie ..sekali pandang dah tau gamba edit...buat la citer lain kalo x der modal...kalo stakat cari makan dengan memfitnah, kenyanglah kau nanti..Bendera ni keras macam kayu...x payah komen detail dah sah memang kejer orang yang hati dah rosak....moga Allah beri petunjuk pada empunya gamba....

      Delete
    2. nampak benor ko nie buta , atau mata kamu tu mata bendera pas ja? sian, take tht fact. dont try to run away from fact, bro

      Delete
    3. Blogger ni dah sewel. Perbuatan merekani telah dijadikan satu penghinaan kepada ameno. Nape tidak nya? Rakyat dah tau semua tu spin mereka yg busuk, mengikut telunjuk ameno, Lagi banyak gambar macam ni keluar lagi cepat ameno jatuh....desprate kan.

      Delete
  3. ini dah melampau ni bodoh tak bertempat mmg betollah pakatan ni talibarut yahudi

    ReplyDelete
  4. BODOH YANG BUAT PERHIMPUNAN NI DUDUK KAT MALAYSIA KENAPA BENDERA YAHUDI YANG DIKIBARKAN BETOL-BETOL BANGGAN,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang bangang ialah orang yang percaya dengan fitnah..ini gambo masa bila..kalao dia bawak masa perhimpunan HKR ingat orang boleh tengok je ke?....pikir la ...baca maklumat dari semua sumber..dah lama sangat kena tipu cukup-cukup la....

      Delete
    2. Anon 2:58PM, gambar ni dah lama dah pencacai buat, kita jangan marah sebab memang tak ade kredibiliti puak puak blogger ni, rakyat dah tak percaya dah...contoh papagomo, bila bawa masuk makamah....eh eh dia tak ngaku blogg die lak. Biase le blogger ameno ni rata munafik.

      Delete
    3. gambar sebenar ada pangkah X color merah... aku pun dah tgk bendera ni masa HKR hari tu... takut nanti hang mati tak diterima kubur kerana fitnah saudara sendiri kononnya menyokong israel...

      Delete
  5. Untuk blogger: DULU KINI DAN SELAMANYA DI BAWAH TEMPURUNG.


    Pakar Matematik anggar 700,000 orang sertai HKR

    KUALA LUMPUR 13 JANUARI: Pakar matematik, Prof Dr Shahrir Md Zain menganggar lebih 700,000 orang menyertai Himpunan Kebangkitan Rakyat di Stadium Merdeka, semalam.
    Memetik Penang Insight, bekas profesor Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) itu dilapor membuat anggaran itu di laman facebook beliau.
    “Kalau berjalan 20 orang melebar sepanjang satu kilometer (km), jumlahnya 100,000.
    “Andaiannya ialah 10,000 kaki sama dengan satu kilometer, seseorang memerlukan dua kaki persegi untuk bergerak dengan selesa.


    “Jadi, lebar jalan 40 kaki dan 5,000 orang boleh memanjang jalan. Lalu, 5,000 (orang) darab 20 (orang) ialah 100,000 (orang per kilometer).
    “Pertanyaan saya, berapa kilometerkah seluruh orang yang datang HKR. Jawapannya ialah 700,000,” katanya dengan mengambil kira pandangan dari atas pada lingkungan tujuh kilometer.
    Nyata, ia bertentangan dengan kenyataan Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad dalam Buletin Utama TV3 yang hanya menganggar 40,000 orang sahaja menyertai HKR.

    Sedangkan twitter rasmi PDRM pula menyebut 80,000 orang menyertai HKR tetapi kemudian membuat pembetulan.

    http://razali01.blogspot.com/2013/01/pakar-matematik-anggar-700000-orang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi tau dengan Prof tu, kenapa tak cukupkan je sejuta, pastu pandai-pandailah ubah formula tu.Fomula 1 ke, formula 3 ke, senang sikit hati abang nuar dgn hj mohd sabu. Sian mereka berdua tu, kah kah kah

      Delete
    2. Sesungguhnya takkan sama antara pemikiran orang yang berilmu dengan orang yang jahil. Contoh yang jahil yang menyangkal formula Prof tulah.

      Delete
    3. alaaaa...ia kan jer apa ada hal. kami yang tak pergi hkr pun ngundi juga dan nilai undi kita sama jer ia itu 1...pru 13 kita tentukan..yang penting malaysia aman...

      Delete
    4. tak sangka Proffessor pun boleh kena jangkitan virus bodoh!!!

      Delete
    5. 800,000 dr brapa juta....prof tu mesti kata..tu sudah majoriti..

      Delete
    6. Ilmuan kata lynas ok, pakatan x mau ikut. Bila ilmuan kata 700k, ikut la plk. Hipokrit.

      Delete
    7. Bukan ilmuan yg kata ok hal lynas!!!! TV3/4 ngan utusan meloya yg kata ok. Itu pun sebab mereka rasa diri mereka pakar...hmm hmm PAKAR TEMBERANG!!!!

      Delete
  6. Stadium muat80kje pakar taiklahtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai anon 3:16pm, kenapa lah terlalu cerdik nko, yg kat luar stadium tak nampak ke? orang macam ni memang tv 3/4 dok cari ni.

      Delete
    2. Yang melimpah keluarpun dari stadium dia kira jugalah. Bukan macam kamu... kira sujud dalam sembahyang pun tak pass.

      Delete
  7. mazidul akmal dalam bahasa melayu maksudnya bertambah sempurna. tapi sempurna apa? sempurna bodo lu tau tak. bertambah sempurna bebal, setan dan hantu iblis. apa cerita ko tak pekena fit2 ke hari ni. ke belum mentahkedarah heroin? dulu tu sebab ada kebel kalau tak kedalam lah ko 50 taun. jangan marah ye gurau je..botak tak soda diri.

    ReplyDelete
  8. BODOH BODOH BODOH..NAK BUAT CAMNA MEMANG DAH BODOH, LEPAS TU DIPERBODOHKAN LAGI........LIM GUAN TERSENYUM

    ReplyDelete
  9. Eh eh bendera israel ke tu? Macam bendera monggolia je! Kalau nak kencing pun patut patut la! Yg percaya pun bukan orang lain.....penyokong BN juge! Tak nak aku bersenkongkol dgn BN lah, hari hari kena tipu! memang setan yg di kenali punya blogger ni.....

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. MELAYU LER TU SIAPA LAGI...

    ReplyDelete
  12. HKR112, KL akan dipimpin oleh BHP121, KB !!!!
    Kenapa pilih nombor 112.. kenapa tak pilih 121 sedangkan hari ini 12 hb Januari. Sebabnya adalah ini...

    1. Nama YHWH atau Elohim iaitu nama Tuhan Kristian bersamaan dgn 112. Adakah ianya satu kebetulan? Check web di bawah
    http://www.biblewheel.com/GR/GR_112.php

    2. Mat Sabu, Norma, Bilik 121 Dan Dalang Utama Anwar Ibrahim
    http://www.umno-online.my/?p=39959

    ReplyDelete
  13. Sikitnya mangkuk-mangkuk berayun tu. Tak penuhpun stadium ha,ha,ha...Udah lah sembahyang tu tunggang langgang ikut sedap arah kiblat dia. Tak apa esok, Ahad, boleh pi church mintak maaf kat 'Tuhan Allah Trinity' DAPpigs tu...muahahaha...

    ReplyDelete
  14. Bila dikumpulkan di satu tempat, barulah rakyat Malaysia secara keseluruhannya nampak JELAS berapa RAMAI sebenarnya mereka2 yg suka membuat kacau di Malaysia ni.

    bukannya ramaipun, sikit je....cuma mereka suka terkinja2 di jalan raya & terpekik terlolong mengalahkan ungka di alam buana....ceeewah...jgn marah...hehehe

    selepas ni kalau Pembangkang TEWAS dlm PRU-13 kita semua tahulah sebabnya....."JUMLAH PENYOKONG MEREKA TIDAK SEBERAPA"..cuma.."TELUR SEBIJI RIUH SEKAMPUNG"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telur? KENA Tanya BIJAN tu, ada ke tak? Mula ingatkan telur BIJAN je kak mah simpan. Rupenye telur BN semua sekali kena simpan. Karang ni ayam betina je yg berkukok......ha ha ha haah dah la bill air FRU ameno tak bayar, mengada2 pula nkorang ni!!!!!!

      Delete
  15. Aku tgk xder beza nya dgn perhimpunan2 lain - menuju purtrajaya la, pas ganti umno la. Pendek kata dlm masadua tahun nie mcm2 perhimpunan dah dibuat.

    Cuma yg nie lain sket - nampak perfect : hijau ader, oren ader, merah ader, kuning ader, tambah lagi satu belang2 pelangi pun ader. Kira perfect lah.... yg terbawak bendera israel pun ader.

    Ramai tue mmg ramai la ... kat dalam kat luar, kat umah (katenyer...), negara luar pun ader gak sokong ... jadi xperla... dah tercapai lah tue hasrat himpun satu juta org. Kira boleh challenge la himpunan tabligh yg skang nie dk belangsung kat bangladesh.

    ReplyDelete
  16. Jadi klau ini dijadikan satu indicator untuk catalyst what is so called - people uprising / kebangkitan rakyat, then it's actually bangkitlah - siap ada yg pkai topi tiga bucu bintang tiga persis bandit kominis, ader yg pkai topeng guy fawkes persis si anarkis yg nk letupkan house of common di england, ader plak yg pkai mafla palestin persis nk berjihad diGaza ... ader jgk yg bawak signage suruh turunkan harga hantaran kawen, sedangkan khalifah umar al-khattab pun dlm sejarah pernah membahaskan isu mas kahwin ttp ditentang oleh kaum wanita terutama sekali adiknya sendiri saidatina Hafsah, smpai x jadi cadangan nk tetapkan harga mahar kawen ... jadi memang terer la klau ble

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak bedah pun sosat jugo! tak pe nko sosat, jangan menyosatkan dah le! Masih ramai yg rational beb.Kak bedah tak pegi ambil boreh kat semenyih ke? Kate utusan meloya sampai 15K orang datang, tapi den nampak 1 lori je! Maap la kak bedah, kalau nak koncing pun biar la masuk tandas, janganlak melopeh ataih katil bro!

      Delete
    2. Keluaq dah jembalang puntianak parpu. namanye putingkak bedah

      Delete
    3. Sudah lah kak bedah hoi, merepet jauh sangat tu. Jangan lah emosional sangat, ape ada ? cuma perhimpunanan je cerita kat sini. 700K dah keluar, kak bedah tak nak keluar takpe tak ade masalah pun. Kesimpulanya ramai yg berpendapat songsang dari pendapat kak bedah, itu je. Ape pulak cakap pasal guy fawkes lah mafia lah....hmmm saifool tak cakap ke?

      Delete
  17. Bagaimana mereka hendak tunjuk kemurnia Islam sedang solat mereka kiblat tunggang langgang... apalagi nak dibuktikan .. mereka yang buta mata hati je yang masih bebal nak mampus ... masih lagi mengiyakan perjaungan yang menyesatkan ini, sesat lagi menyesatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudut pandangan nko yg sosat beb. Ini lah akibat nko masuk tadika kemas, dulu.

      Delete
  18. Dah hampir 48jam dah HKR berlalu, mana pegi PM dan Matan PM? dok perangat telur ke? Sedih nengok PR dok hentam BN, samapai fitnah yg tak patut pun perlu di gunakan BN untuk menangkis. IPF juga bagus menganjurkan himpunan kat semenyih,bagi beras free lagi, ingatkan negara kita maju, rupenya masih ramai yg kebuluran sampai pengsan macam kat afrika je aku tengok gambar tu. Wahai ahlus ameno mari kita ubah sikap kita dan menangi hati rakyat. Bukan susah pun, insyaAllah, rakyat akan menyokong kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee nak tengok reaksi pm rupanya.
      Kesian.....pm bolayan.
      Pm sedang sibuk memberi perhatian
      dan bantuan kepada rakyat m'sia yg
      memerlukan.

      Delete
    2. fanboy/fangirl pencacai anjing ni rupanya ada penyakit, penyakit ADD.

      Delete
  19. Buletin sinar harian hari ni sold out. Kalau member kat sana dapat membeli satu naskah tolong sebar sebarkan, rasenye lesen nya akan ditarik balik mulai minggu depan, hmmm hmmm kerana berkata benar tentang HKR/PR. Haprak betul la orang orang yg berhimpun ni.

    ReplyDelete
  20. remaja2 tak guna semua nie dapat duit je dari anuar nak enjoy..
    bukan ada semangat pun nak mempertahankan negara dan sebagainya..
    macam nie lah ajaran pakatan

    ReplyDelete
  21. sumpah bodoh mamat ni.. ni semua hasil didikan anwar ibrahim !! jangan la sampai tergadai maruah diri, maruah agama untuk meraih undi, israel musuh islam

    ReplyDelete
  22. Program boss dia ni mungkin dapat sponsor dari negara tu.........

    ReplyDelete
  23. Pelik budak ni, kat leher palestine, kat tangan Israel. Depan belakang sapu ni macam boss dia.........

    ReplyDelete
  24. sudah2 la fitnah tu... tgk nie http://milosuam.blogspot.com/2013/01/panas-peserta-himpunan-kebangkitan.html

    ReplyDelete
  25. Bro parpukari, udah2 le tu fitnah orang...ni gambar kwn aku...mmg die bwk bendera israel tp bendera tu die cat pangkah color merah yg menunjukkan die mmg anti israel...ade yg bro dpt kalo bro fitnah org cmni bro...aku doakan semoga ko terbuka hati utk menghentikan segala fitnah yg ko buat...dosa fitnah org ni kne minx ampun dgn org tu bro...igt la skit...xslh nk sokong umno tu hak masing2 cume jgn smpai memfitnah org..let fight with the fact bro...aku komen ni hanya untuk membetulkan ada yg difitnah...terpulang nk percaya ke tidak tp INI ADALAH FITNAH!!!

    -Hilmi-

    ReplyDelete
  26. geng ni tahu ke tak ada alam kubur dan akhirat.. sengaja cari pasal fitnah macam tu..

    ReplyDelete
  27. sian puok umno...asal tgk je bkn nk siasat..men caya jer fitnah2 gini....buka la mata bro2

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!