LIVE 9! MALAYSIAKINI KATA 100 RIBU? 1 JUTA LA WEI YANG DATANG

Stadium merdeka boleh memuatkan 25 ribu orang, so kalau tengok gambar ni pun lebih kurang banyak tu je la, tapi aku nak cerita sikit insiden yang tak sepatutnya beralku dalam stadium. Dengar ya:

Semasa wakil orang asli berucap di stadium, dia secara tak sengaja terucap pasal Tanah lojing yang dirampas PAS, wakil orang asli dari Semenanjung Tijah Yak Chopil dengan tanpa sedar terhentam kerajaan PAS, dia siap cakap hak orang asli dinafikan.

Dia siap boleh kata hak orang asli langsung tidak dijaga. Ini sudah membuatkan penyokong perhimpunan Shamsidar menjadi resah dan panas hingga pihak penganjur terpaksa memberi isyarat kepada orang Asli untuk berhenti. Kah kah kah

Tapi yang paling aku tak tahan bilamana Malaysaikini kata ada 100 ribu yang turun, kimak punya malaysaikini, kalau tak menipu memang bukan yahudi la portal tajaan Soros ni! Ptuuihhh! 

Wei, aku gentle la siap tunjuk crowd ni, Stadium Merdeka hanya boleh isi 25 ribu sahaja, kalau jantan suruh mereka buat kat Stadium Bukit jalil la, baru tau ramai tak ramai. Sudah la, kalau tak sampai sasaran ngaku je la, lagi satu suruh unit Anal tu stop buat ayang la, aku dalam stadium ni.

Muahahahahahaha

22 Responses to "LIVE 9! MALAYSIAKINI KATA 100 RIBU? 1 JUTA LA WEI YANG DATANG"

  1. Bro, ini gambar 25 ribu orang ke 25 ribu ekor BABI tunggangan DAPig?

    Korang nih memang BAHALOL la PAS Pukimak. Cina Babi al DAPig duduk rumah relax idak pun kerja tambah harta korang plak bodoh terpekik terlalak demo untuk Penzina Al Jub.

    Apa yang korang dapat hah lebai PAS bangsat dan minah Jalang PAS BABI woi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butoh anwar yg sedap...


      Kaldai2 PAS jadi balachi....

      Delete
  2. depa belajar matematik dgn dap tu....

    ReplyDelete
  3. ANUWAR DAPAT SEDAP ! PENYOKONG DAPAT PENAT!

    ReplyDelete
  4. 25k je bebbb..... memontum suda menurunnn..... kalu beri stadiom bukit jalil ni cuma sukuu jaaa....

    ReplyDelete
  5. Tipu lah lagi wahai blog UMNO anjing. Rakyat yang datang oun ada kamera masing2 dan boleh menyebarkan maklumat sebenar tentang kehadiran disana. Ni bukan zaman surat khabar yang di kontrol UMNO. its the internnet age. Hancurlah UMNo kali ni. Sampai bekas tentera pun bagi ucapan mereka tak mahu di anjinkan uMNO

    ReplyDelete
    Replies
    1. EH? KO KE YANG BAWAK BENDERA GAY TU? PERRGH...TGK MUKA KO PUN DAH TAHU DAH...MUKA PENGANUT SONGSANG...UWEKKKKK

      Delete
    2. Itu bukan bekas tentera Melayu...


      Ìtu tentera dajjal...


      Tentera Melayu sayang Melayu.

      Tentera dajjal menghanchor kan Melayu...

      Delete
  6. Oi...mamak, hang ada kat mana? aku dala stadium jugak niiihhh... Pukimak punya orang asli, dulu dia masa by elksion, dipos yang aku tolong buat kerja, dia cakap sokong BN gila-gila. Tadi dia cakap silap pulak. Nik Aziz dah bayr duit poket dia, bersyarah depan orang ramai pulak.

    Nanti aku nak pi lagi kat pos depa di Gua Musang, nak luku pala dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau akan kena sumpit

      Delete
    2. telor pok nik dan aljuburi yg akan kena sumpit beracun, di-sumpit oleh org asli jenis bunian, tak lama lagi akan bengkak lah telor kereput mereka bedua, membengkak mcm buah limau bali.

      Delete
  7. Itu pasai aku malas nk pcaya medium2 umngok ni.dari buletin utama sampai paper utusan smpai belog pro umngok suma kaki temberang. X payah pcaya. Tipu la slagi boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO BANGGA KE JOIN DGN PENYOKONG LGBT?

      Delete
    2. Assalammualaikum Anon 4.29, boleh aku tanya...semua media tu temberang...kenapa kau perlu dalam blog ni...dan adakah membenarkan penggunaan Kalimah ALLAH oleh ketua kau tu temberang jugak...kerana ditayangkan di bulietin utama....adakah kau jugak penyokong golongan ni...ni kata Ulama PAS Haron din..orang Islam yang sokong kepada penggunaan Kalimah ALLAH oleh agama lain adalah kufur..adakah awak seorang yang kufur..Walaubagaimanapun bersyukur kepada ALLAH sejak ketua kau halalkan orang bukan Islam boleh guna Kalimah ALLAH aku sedar atas kesilapan yang aku lakukan ....kalau agama meraka boleh jual beli...apakan lagi perkara dunia yang tidak bernilai ini

      Delete
    3. Wsalam.inilah mentaliti penyokong umngok.lain dicakap lain diterjemahkan n putar selagi boleh. X perlu nk pusing konar n persoalkn pasal org ni join lgbt ke ape sedangkn pokoknya aku duk prsoalkn ketelusan jumlah sbnar manusia yg dtg stadium.ikut media pro umngok mmgla xkan bgtau yg betoi.ha,konar la lagi.baik umngok,dap, sume stok2 nk hancurkn mlysia.sama je duk bangkitkn isu pkauman,keagamaan.bodoh

      Delete
    4. Dah tu kenapa Bapak Penyesat ko meroyan nak minta masuk TV? ...
      Tak cukup glamour ke?
      atau tau TV banyak penonton?
      Sejak bila TV dah tukar dari besi?

      Delete
    5. Klu kau maksudkan yg ada dlm stadium tu lbh ramai dr yg blog ni laporkan, maksudnya mmg byk la babi2 yg berhimpun, bertindih2 dan beranak pinak dlm stadium tu. Tak gitu?

      Delete
    6. aiikkkkkkk .... ko kata DAP stok nak hancurkan Malaysia? .. aagghhh pening pala aku dgn pencacai mcm ko ni? jadi sapa yg ko sokong ni mamat? sokong babi ke sokong anjing? ko tak takut kena sumpah dengan wali ajis dan mahatau Hadi ke?
      ehhh sapa yg pusing ni mamat .. sebelum mu kata TV surat kabar arus perdana tak leh percaya.. kalau nak nampak banyak ke tak org, duduk atas bumbung stadium , baru tau .. atau panjat tiang lampu stadium tu ... ko kan separuh monyet..

      Delete
  8. X yahla nak tunjuk ko emotional sgt bab politik ni. Konon marah sgt kutuk penipu.kesian aku nengoknya.baik aku bukak fanpage ustaz don daniyal,nak bezakan gamba sana n sini.media pro umngok x yah nk pcaya sgt

    ReplyDelete
  9. malaysiakinikanbodohh

    ReplyDelete
  10. buang masa je perhimpunan ini..
    takde motif langsung..

    ReplyDelete
  11. perhimpunan berjaya menghimpun 50 ribu ekor DAPig / PeliwatKR dan PASesat....perbuatan sia-sia bagi anda yg menyertainya...ucapkan syukur pd allah kerana anda masih hidup...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!