LAGI LIVE DARI DEWAN SULTAN SULAIMAN BERSAMA GANG PAKATAN BABI!

Crowd almost 5 ribu je tadi. Hujan renyai mula berhenti. Setiap penceramah berucap dlm 5 minit je. Diselang seli dgn persembahan sajak. Speech byk kpd mengajak ke stadium merdeka. Dan jatuhkan BN pd pru13.

This event more like karnival, mcm Mat Sabu ckp before. Penganjur byk selit artis dan hiburan. Kaum cina dan india kurang. 80% adalah Melayu yang nak meraikan Penzinaan Anwar dan Shamsidar ni.

Paling ramai pun totok PAS je. Biasa le kan PAS, as we all know..boring sebenarnya...bodoh le pakatan ni, depa nak berpesta je. Ptuiiihhh

Aku tgk unit ANAL PAS dok mencari-cari aku, tapi depa tak jumpa lagi...sebab selama ini mereka ingat aku ni orang lain! Akhirnya aku turun dan berada di dewan Sultan Sulaiman..aku dikalangan mereka but they don't know! Muahahahhaha

Nantikan laporan seterusnya...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

34 Responses to "LAGI LIVE DARI DEWAN SULTAN SULAIMAN BERSAMA GANG PAKATAN BABI!"

  1. Patutlah tadi i nampak seekor babi tengah minum arak San Miguel di tepi longkang Kelab SS. Rupa-rupanya babi itu ialah si anak haramjadah Salim Iskandar. Memang suwei........

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi pun tau minum arak jugak ke???

      Delete
    2. adalah babi belaan pakatan hahaahah

      Delete
    3. ohhh bkn babi pas ke??

      Delete
    4. bukan ke babi itu pas dan pas itu babi. maka sebab itu nasib pas selalu sial je.....hari2 jadi babi panggang DAP....betol takk

      Delete
    5. Bukan Salim Iskandar yg berada disitu...itu adalah AKU yg kau belum kenali...take care bro and watch out!!!

      Delete
    6. mmg btl sekali apa yg kau cakapkan ini anon 12.15 am. pas sudah jauh sesat lagi menyesatkan org.

      Delete
    7. ooo jd nama babi tu zacko ye anon atas tersilap lah tu

      Delete
    8. babi ke ayam ka mana ada nama ngok!

      Delete
  2. bro jangan buat andaian dahulu sebab hal ini belum sampai penghujunnya dan kena tengok sampai mlam esok macam mana

    ReplyDelete
  3. Hidup pelanggan pelacur!
    Hidup penggadai agama dan bangsa!
    Hidup babi rasis DAP!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go to hell DAP, hidup Babi Negara (BN)yg telah membabikan negara selama 55 tahun!!!

      Delete
    2. Anonymous January 12, 2013 12:11 AM

      Go to hell DAP, hidup Babi Negara (BN)yg telah membabikan negara selama 55 tahun!!!

      *******************************************************************

      Cannot be like that one la ....... why only DAP ........... PAS and PKR must go long ...... PAS especially ...... PAS leaders and macais worship the DAP man who used to say over my dead ................ ki ki ki ki .....

      Delete
  4. Well I was there too...boringgggg... dah la boring..padang lecak..mcmana kau kata 1000 bro? Aku nampak mcm tak sampai 2000. Anyway..aku ada upload gambar puak2 yg diperbodohkan di wall fb aku. Cekidaut lar.. facebook.com/ampwaris

    ReplyDelete
  5. mmg bosan pun org yg g semua tu pun saja nak tgk je sbb mlm sabtu kan org mmg suka keluar pun alang2 drg g lah tgk beruk2 kat sana tu

    ReplyDelete
  6. org pas biasa lah asal ada apa2 himpunan drg laju lah g biasa lah drg kan gila glamour kan suka kan fun je...tp drg suka cover dgn kopiah drg tu konon baik lah tp bab2 hiburan ni drg laju je g

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang Pas babi tu laju saja hal2 hiburan, walaupun tak selaju Babi Negara (BN) yg kebabiannya tlh membusuk 1 negara..Go to hell Pas, long live Babi Negara (BN)!!!

      Delete
  7. bg aku sapayg gsana semua org bodoh saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun org yg bodoh dan bangang saja yg akn sokong si anwar and kak sham tu!!!

      Delete
  8. yelah rakyat ada banyak benda nak buat dari melayan anuar dengan kak sham nie...
    tetapi tak tahulah lagi besok berkupu kupu datang selepas dibayar dan dapat tiket atau pas ke syurga dari nik ajis

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu pakatan sial nie ada plan nie comform tengok jela..patut polis hentam sekoq2

      Delete
    2. Memang pakatan sial dan puak Babi Negara (BN) harus kita ajar, kedua2 nya kita bakar masuk dlm kandang babi....

      Delete
    3. anon 12.15.


      membakar dengan sengaja itu jenayah namanya. tlg check undang2 penal code.

      saja nak tanya chikit :-

      moyang hang, tok dan tok wan hang, ibu dan bapa hang tu memang jenis suka bakar orang ke?

      Delete
  9. Why use the word 'babi'? I don't think you are helping BN at all by been crude in your write up. Remember there are non malays who follow your articles and also voted for BN....Please be more sopan satun in yoyr write up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This is what u c in BN blog..they are racist!!Go to Hell Melayu UMNO..FUCK!!

      Delete
  10. MESTILAH ESOK RAMAI YG AKAN PERGI, SIAPA YG TAK MAHU DUIT FREE RM 700 BEB SATU KERETA DIBAYAR OLEH PAKATAN. KALAU RAMAI ORG YG BERKUMPUL ESOK SEMUA ORG ITU DIBAYAR OLEH PAKATAN. BAGI MEREKA YG SYGKAN NEGARA DI HARAP JANGAN TERMAKAN HASUTAN PAKATAN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, lebih baik kita pergi dengar ceramah Najib bini Rosmah, dapat duit poket tak payah kerja seminggu, transport free, hotel dan makan free lagi...Org fuckatan ni bodoh betul, semua pakai duit poket sendiri, perjuangan konon, cerdik la sikit macam kita penyokong2 Babi Negara (BN) ni...Go to hell fuckatan, hidup Babi Negara (BN)!!!

      Delete
  11. Kawan2 penyokong Babi Negara (BN), jangan lupa esok ada Himpunan Rakyat bersama Perdana Menteri pada 12 Jan (Sabtu) di Dataran TESCO Bandar Rinching Semenyih jam 9.00 pagi, jom kita penyokong Babi2 Negara datang beramai2 buktikan kebabian kita lebih membusukkan dari kebabian Pakatan!! Go to hell Pakatan, hidup Babi Negara (BN)!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu orang sakit la bro. gua kesian lu!

      Delete
  12. Gendang gendut tali guni ...
    Ambil tukul ketuk papan ....
    Nuar henjut org punya bini ...
    Macai2 lak berkumpul utk halalkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuar yang sedap membalon...orang lain yang susah payah. apa la?

      nuar tu jenis iblis....

      Delete
  13. Semua salah dato najib x berani buat pilihanraya...kalau tak xde la jd camnie....bila diaorg kalah...xde dah la berhimpunan......bongok x leh handle...tun m juga yg terbaikkk....TPM pun xde telur...sgp tengok PM n DSR rosakkan umno....kalau PR nie menang...rakyat lebih menderita....nak salahkan sapa...salahkan lah PM n TPM...sebab bodoh...Tun M...kasi ajar la diaorg nie sket....

    ReplyDelete
  14. http://www.malaysiakini.com/news/218743


    waduh paak buanyak banget rakyat yang pinter hadir di stadion merdeka.kayak gene partai setan umno udah pasti akan mampos duluan ya. saya salut sama rakyat malaisia yang pinter bukan itu folower bodo partai setan amno yang kayak kodok dalam tempurong kelapa. wakakakakkaka....

    ReplyDelete
  15. http://2.bp.blogspot.com/-YDT_k8nvuB4/UPENI5pprSI/AAAAAAAABmQ/A0d2BHoFevY/s1600/HKR-stadium-merdeka-06.jpg


    waduh pak ini foto udah mahu bikin partai setan amno malingshit kayak babi modar ya , kakakakkakaka

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!