CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sunday, January 20, 2013

GEMPAR BERAPI! NEELOFA ADALAH BLOGGER AMENOWORLD? MAMAK WORLD? ERRR

Eh ye ke ni? Ini blogger Ameno world? Kah kah kah...in your dream la amenoworld, mana Neelofa dan mana kau si pukimamak yang tak sedar diri...kah kah kah...mamak tembam yang bahalol berupa seperti dibawah:

Kah kah kah, patut la dia suka serang Rosmah selalu sebab muka dia buruk beb, jealous la tu, nak tahu lebih  lanjut pasal PUKIMAMAK WORLD ni, KLIK SINI

28 comments:

  1. Replies
    1. Dah alang2 gitu, tak payah le pakai baju..

      Delete
    2. Buatlah apa pon.....yg penting mesti sokong umno....

      Delete
    3. putih muka kena bedak..lebam..muka pn dh nmpk jahat..adik mk lampir..

      Delete
  2. Amenoworld pynya make-up tebal 5 inci pun tak boleh sama dengan kecantikan dan kepintaran neelofa. Amenoqorld tu dah lah hodoh , bongok pun ye. Sedar la diri tu bongok amenoworld..

    ReplyDelete
  3. Macam langit ngan bumi. Amenoworld ¿ dah lah hodoh bodoh lak tu. Dok tulis merapu kondem orang. Lainkali pi buat research dulu kat benua keling masuk aku kat negeri asal dia.India¡¡

    ReplyDelete
  4. Ada kudis la kat kepala lutut Neelopa tu...pakailar stokin.

    ReplyDelete
  5. Wau ! Neelofa banyak cunnnnnnnn betul bikin gua punya brother tak boleh diam...

    ReplyDelete
  6. nampak spender la weh....

    ReplyDelete
  7. Bukan spender tu... Dia pakai short tu...

    ReplyDelete
  8. Memang malang ler mak/bapa dia, dapat anak yang macam nie.

    ReplyDelete
  9. ALA DAYANG SENANDUNG GAMAKNYA.

    ReplyDelete
  10. rupa pemfitnah yang sangat comel (perli)......

    ReplyDelete
  11. begini rupanya amenoworld nie...ish3 pergilah cermin muka kau tu dulu mamak world oii sblum nak mengata kat org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 mawar hitam aku sokong apa yg kau katakan ini pi beli cermin besar2 n cermin muka hang.

      Delete
  12. o ini la amenoworld rupa2 nyer mamak tp ini aku rasa keturunan mamak paria nie...muahahaha.....

    ReplyDelete
  13. Mulut dia memang cukup untuk gua punya brader.

    ReplyDelete
  14. wkakakkaak,ni rupenye amenoworld.
    mamak rupenye,rupe dah gitu x sedar diri.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
  15. Mempertikai perangai dia,itu memang patut.
    Tapi jangan sesekali mempertikai kejadian dia, kerana mudarat nya atas diri kamu juga.

    ReplyDelete
  16. Ameno kenape ko pakai bedak tak ikut tone
    kulit ko.Ko nak nampak putih ke.Dah kelabu
    jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikut pon xleh masuk tone sebab batang bengkok macam pisang berangan..anak mamak lambai ler.. phewwittt

      Delete
  17. Tuan.. Geramnya tengok neelofa ni.. Putih melepak pehanya dan spendernya pun mahal.. Aduuh Tuan ..kalaulah aku seorang Datuk.. Pasti aku nak tackle dia

    ReplyDelete
  18. memang siallah amenoworld ini rupa2nya dia betina patutlah asyik nak hentam rosmah aje, tapi yg paling aku marah dia selalu kata mamak pukimak yg dia pukimak ini bangsa apa. jangan nak tipu muka dah macam mamk purka lagi ada hati nak kutuk mamak bangsa tak sedar diri tak tak bersyukur mcm betina inilah.

    ReplyDelete
  19. ITULAH AMENOWORLD SEPANDAI2 TUPAI MELOMPAT AKHIRNYA JATUH JUGA KE TANAH, SAMALAH MCM SI AMENOWRLD INI RUPA2NYA BETINA TAPI YG AKU TAK BLH NAK TERIMA SENDIRI MAMAK SENDIRI KUTUK DAN CACI BANGSA SENDIRI. APA PUNYA PARIA SI BETINA MMG DAH MEROYAN KOT. PATUTLAH DIA SELALU AJE HENTAM DS ROSMAH COW2 AGAKNYA DIA DENGKI DGN KECANTIKAN DS ROSMAH KOT.

    ReplyDelete
  20. kau pun mamak..kata orang mamak.. spesis macam kau ni la perosak malaysia

    ReplyDelete
  21. ZOMBA!!!!!..Kak limah!!!!!

    ReplyDelete
  22. mak aiii..buruk nye..kucing tengok pun pengsan beb....nenek aku 100x kiut lagi...dah la buruk..mengata org lagi....ntah ler...

    ReplyDelete
  23. woi mamak a.k.a. mamakbabi parpukari... sedak skit diri ko tu sapa... kecantikan tu subjektif... tuhan yg bagi... sorang ko puji sorg ko keji... bukan ko pun spesis mamak-berlemak ke?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!