CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Tuesday, January 15, 2013

GEMPAR BERAPI! BADRUL AMIN AKAN MENCERAIKAN ISTERI KEDUANYA UNTUK KAHWINI PEREMPUAN YANG DIA KENA TANGKAP BASAH WEI!

Akibat bernafsu babi, si Badrul Amin gila seks ni akhirnya akan bercerai dengan isterinya yang kedua, iaitu Inafiona. Baru je kahwin si lahanat ni dah bercerai sebab dia terkantoi bagi kaunseling kat bini orang. Meh kita baca apa ditulis oleh Flying Kick kat bawah ni:

SMS yang sampai kepada kami, mengatakan pemimpin PKR yang memberi kaunseling kepada isteri orang dalam sebuah bilik hotel di Kuantan pada jam 3:00 pagi, Badrol Amin Baharom, AKAN melafazkan cerai terhadap isteri keduanya yang dikenali sebagai INA pada 13 Februari 2013 jam 9:00 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Kajang.

Isteri kedua Badrol Amin Baharom itu lebih dikenali sebagai Inafiona dan dikatakan enggan menemani Badrol Amin ketika pemimpin PKR yang gemar berlagak sebagai ustaz dan orang alim-alim itu disiasat JAIP kerana berkhalwat dengan isteri orang.


Pada Februari 2012, Badrol Amin telah menggemparkan negara apabila mendakwa dia telah diperangkap oleh UMNO sehingga tertangkap khalwat dengan seorang wanita berstatus isteri orang di sebuah hotel mewah di Kuantan. Menurutnya lagi, tangkapan tersebut turut membabitkan suami kepada wanita yang berada di dalam bilik hotel bersama-samanya pada jam 3:00 pagi.

Dalam insiden terbabit, Badrol Amin mendakwa dia telah ditampar dan diterajang, meskipun tiada sebarang kesan lebam atau kecederaan padanya.

Menurut SMS itu lagi, adalah difahamkan, Badrol Amin terpaksa menceraikan Inafiona bagi membolehkan dia menikah dengan Zati Iwani, isteri orang yang ditangkap khalwat dengannya di Kuantan Februari 2012.

MEMANG GILA SEKS LA SI BADRUL AMIN NI!

46 comments:

  1. http://siyasahsyariyah.blogspot.com/2013/01/aik-80-tanah-milik-orang-asing.html

    waduh pak sseperti yang saya bilang ya orang melayu miskin banget ya, kazsian ya folower setan amno emang jadi bangsat ya di negeri mereka sendiri. wakakakakakakakaa... masih tidor dalam sangkar burung and senang pake mobil kancil ya brengsek amno,,,wakakakakaka guling guling saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa ko guling2 indo bodo hoi?
      Dah buang tebiat.dah hilang akal.
      Dah nak mampus.bajingan indo ni.
      Rakyat negara ko lagi miskin, papa kedana.mau pergi kemana2 ngojek saja.
      Bagaimana ko boleh kaya.Pasti ko ini
      ngambil rasuah. Bajingan korup.

      Delete
    2. BURIT BINI ORANG DENGAN BURIT JANDA DAN BURIT BUJANG LAIN BETOI RASA DIA... AKU DENGAN TOK KB UMNO BAHAGIAN AKU DAH MERASA SAMPAI LA NI KAMI KETAGIH. KEMUT DEPA TU LAIN....

      Delete
    3. Indon tak sedar diri....berjuta rakyat Indon hidup merempat dari dulu hingga kini dan selama-lamanya. Bangang punya Indon.

      Delete
    4. Burit bini orang ada trill. Kemenangan mutlak. Ada laki sanggup serah diri. Agaknya rasa khayal semacam je. Tapi dosa amat besar.

      Delete
    5. 12.45am,
      Lu jgn x tau.Bini lu pernah bagi burit dia
      pada bangla.Wa nasihat lu, baik lu pegi
      intip lu punya bini.

      Delete
  2. kantoi mazudul akmal dah cerai bini cinanya petang tadi dgn talak3. oi botak ko nak cakap orang tiba2 ko yg bercerai di pejabat agama wilayah..vbu bu bu kantoi ko..

    ReplyDelete
  3. Aloo bro.....tak gempar pun! Cuba tengok utube kimmak di uum....wau gua respek miss bawani woo.Very brave and smart. si saripap tu dah tak leh nak jawab dia main 'listen' x10...ha ha ha apa punya wanita kimmak dah!Yeena podah!

    ReplyDelete
  4. PKR leader sama jerrrrrrr

    ReplyDelete
  5. Apa pun kauorang cakap Anwar Ibrahim tetap salah, siapa yang sokong dia lagi salah. Mahkamah dunia dia boleh kelentong, mahkamah akhirat boleh cerita.

    ReplyDelete
  6. mazidul akmal. tuan punya blog ni hot2 gua dapat tau dari kawan gua pjbt agama wilayah dia cerai bini dgn talak 3. tu lah tuhan balas kejap je. dengar kata isteri dia nak saman..padan muka. kih kih kih .waka waka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun jgn ngata org.nnti bini ko main
      dgn org lain.

      Delete
    2. Betul, betul betul. Apa mende ni woi? Org dok cerita pasal Badrul Amin, mazidul takdak kena mengena dengan ini cerita bahalol

      Delete
  7. oi botak laen kali jangan kata orng. kan dah kena btng idung sendiri.

    ReplyDelete
  8. biar dia rasakan ..suka fitnah tu lah tuhan balas.

    ReplyDelete
  9. oi botak masa ko cerai bini ko tu ko tengah stim isap ganja ke? klu gitu tak jatuh talak.

    ReplyDelete
  10. Apa kena mengena Mazidul akmal punya cerita kat sini anon pengunyit oi? Tak relevan, cerita la pasal badrul amin yang gila burit bini orang ni, malu ke nak ceritakan kebenaran? Lantak la mazidul nak bercerai ke apa ke, dia bukan pemimpin korang pun, apa punya bebal la korang ni. Nampak sangat kome dah takde modal nak cerita ni. Kesian kan, kebenaran demi kebenaran yang terbongkar sampai jadi sasau kan? hik hik hik

    ReplyDelete
  11. Itu sebab pelacuran harus bagi lesen dan orang yang cari lacur tak harus dihukum kalau tidak nafsu sex macam mana nak turunkan ?

    ReplyDelete
  12. peh! masih bergetah cipap bini kedua badrul tu yerr...baguslah dorang cerai. lepas ni ada peluang jilat puki janda badrul ni puas2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aper jilat2 bro?...gentel suda ler...

      Delete
  13. bini ko botak yg ko cerai tu tak mengemut ke ? tapi ko botak boleh pantak jubo bini ko kan macam ko cakap kat gua dulu tu yg ko pantak jubo bini ko. gua dengar sebab ko cerai bini ko pasal dia menyundal dgn jantan laen betol ke botak? atu dia orang saja buat cerita je. tapi gua rasa betul sebab lu selalu gadoh ngan bini lu kan botak anjing kurap. lu sama macam najib pm kita lah dah cerai anak dah banyak lepas tu kawin ngan janda burit melopong tu. tapi pm kita lagi gila dah rogol tembak bunuh kemudian letupkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah sudah lah panggil badrul tu botak. Gambar atas tu masa dia dah tua. Masa muda adalah rambut.

      Delete
  14. Tuan, boleh tak Tuan sound itu Syabas dan kerajaan negeri pasal air, 2 2 tak boleh pakai.. Syabas bangang samajuga kerajaan selangor.. Aku dah berak pun susah

    ReplyDelete
  15. http://omakkau.blogspot.com/2013/01/edisi-tembelang-meletup-busukjom-tengok.html


    ngakak saya guling guling mau terkencing saya dalam celana kerna bapak najib sama itu folower setan amno udah dibohongi pak najib. saya baru saya ketahuan ya bahawa bapak najib kasi ijin sama kristen pake nama Alloh. waduh pak bisa modar kayak gene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi indon, merepek apa kamu?

      Delete
    2. indon ni naik kapal arang ke atau kapal setim datang msia? Brengsek lo..

      Delete
  16. kalaulah bini aku bagi aku kawin satu lg, nak aje aku ambik bakal janda badrul amin tu jd bini no 2 aku. tp, aku dh sedia maklum, permit sampai bila2 tak akan dpt. nasib badan. rezeki org lain la tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. usin jgnlah cari pasal, jagalah bini kau tu baik2 jgn ikut perangai gila seks mcm si badrul amin tu, sanggup buat skandal dgn bini org bila kantoi tuduh org umno buat dajal kat dia pulak.

      Delete
    2. Sebenarnye ini konspirasi UMNO juga arahkan badrul cerai bini dia tu..lepas tu UMNO arahkan dia kawin sama Zati itu...selama ini UMNO control sama dia punya pundex..puashati kalu semua boleh dikaitkan dengan UMNO.

      Delete
  17. INILAH SIKAP ORG2 PAKATAN KAKI GILA SEKS PUNYA ORG SAMA MCM KETUANYA ANWAR ITU, PANTANG TGK POMPUAN BINI ORG PUN TAK KISAH JANJI SAPU. MALULAH SIKIT BADRUL AMIN OI BINI NO 2 KAU SIKIT PUNYALAH CANTIK NAK JUGA AMBIK BINI ORG KAN. APA PUNYA BODOH DIA INI.

    ReplyDelete
  18. Gempar....!!!!
    Gambar Najib Meramas susu altanthuya tersebar di Peranchis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...sah hang tengah meroyan..tak percaya yg ostat2 pujaan hang dlm Pas semuanya hampehh...busyuk bro....

      Delete
  19. inilah lelaki yg gilakan seks bini sikit punyalah lawa si ina itu tapi gatal punya pasal sanggup ceraikan ina utk kahwin dgn bini org. mmg tak masuk akal langsung tindakan si badrul amin,kenapa jadikan ina sebagai mangsa nafsu gila kau sedangkan badrul amin ini kan blh kahwin satu lagi kenapa nak cerai juga.

    ReplyDelete
  20. ce cerita sikit kat aku mmg tak masuk akal aku langsung sebab badrul amin ini kata dia bersama suami pompuan itu pada pukul 3 pagi di bilik hotel mewah, kenapa badrul amin ini nak ajar mereka cara buat seks ke atau kongsi bini org itu sama2. langsung tak logik jgn nak menipulah mangkok hayun.

    ReplyDelete
  21. tengoklah sendiri bagaimana PM negara maju bercakap dan subject apa yang dia cakap. Tentang masa depan negara dan plan untuk memajukan negaa. Bukan mcm menteri dan blog UMNO cakap isu tahi anjing tahap otak terencat. Malu aku mempunyai pemimpin macam ni. Sudah tiba masa rakyat malaysia menukar pemerintah BN.

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Wu___3HDuyE&feature=endscreen

    ReplyDelete
  22. Salam, blog tuan telah saya link di blog saya, mohon pautkan jg blog budak baru belajar ini, http://beliabangkit.blogspot.com. Tq

    ReplyDelete
  23. ini semua salah BN! khalwat tidak akan terjadi kalau BN bukak pusat pelacuran Halal. Apalah salahnya kalau BN membuka pusat pelacuran khas utk orang2 islam saja. Biarlah syarat2 yg dikenakan utk mendapar lesen diketatkan, janji ada. Pusat2 pelacuran ni harus mempunyai logo halal & semua pelacurnya dimestikan berdaftar d bawah JAKIM.

    Syarat mendapatkan pelanggan juga harus terhad kepada lelaki2 Islam saja. Pelanggan juga dikehendaki membawa mykad & direkod dlm database yang disambungkan ke komputer awam & Astro. Rekod harus merangkumi, masa langganan kpd pelacur, lokasi & nama pelacur yg dilanggan. Semua maklumat ini boleh dibaca oleh sesiapa saja melalui khidmat SMS, Astro, laman web & komputer2 awam. Dengan ini, para isteri, anak2, beradik & saudara mara tahu yg suami/abang/anak mereka melanggan pelacur yg halal & bersih digunakan tanpa was2, mengurangkan risiko jangkitan penyakit bawaan puki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAJAT KAU AKAN TERCAPAI JIKA
      PAKATAN HARAM YG MENGAMBIL ALIH
      PEMERINTAHAN NEGARA.

      Delete
    2. Mungkin boleh juga kalau PAS memerintah dan ambil amalan Syiah ber mutaah. PAS kan Syiah friendly.

      Mutaah kahwin 15 minit ke setengah jam ke Sejam dua jam ke (bergantung kepada kepoweran dan prestasi "pengantin" lelaki ) Kerajaan PAS pun boleh buat duit sebab nikah kawhwin ni perlu daftar dapat amik fee pemprosesan. Lagi ramai "Pengantin Lelaki" dan lagi banyak fee pemprosesan di kutip. Lepas tu boleh promosi ubat kuat lelaki sekali. Apa nak takut semua ini halal kalau ikut Syiah la.

      Delete
  24. Inilah kalau dapat Boss yg giler menjubor, berzina, pelacuran. Osetat yg kena bayar untuk membela dan menegakkan kote bengkok Boss supaya terus terusan menjubor jantan2, boypren2, adik2 trangkat, walaupun Boss sakit tulang belakang kronik, kena suntikan HIV, kena racun arsenik, diburu pembunoh upahan yg masih hingga ke hari ini mengalami sakit cirit birit kerana hinga ke hari ini tak muncul2 tiba. Kalau Boss Borek, Osetat Badigol rintek. Boss kencing tak istinjak, Osetat berak senggelet. Boss giler menjubor, Osetat gila burit isteri orang. Perangai Boss harami, Perangai Osetat giler vavi, siang hari pukol isteri depan anak2, malam hari pukol isteri atas katil. Inilah Osetat yg sudah harus direjam sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Yahudi Zionist demi agama, bngsa dan negara. Inilah Osetat Cilako x5, yg nafsu mengalah vavi hutan.

    ReplyDelete
  25. inilah spesis2 keparat, bngsat dan lahanat. Kalau Boss dah giler menjubor, pengikut2 pun giler vavi, inilah jadinya. Apabila Osetat kena bayar, supaya membela dan menegakkan kote Boss supaya terus terusan menjubor jantan2, boypren2, pelacur2, adik2 terangkat, dan lain, inilah jadinya. Osetat yg tak bermoral, tak bermaruah, Osetat pokemon akan melakukan apasaja harami yg Boss lakukan. Boss borek, Osetat rintek. Boss Menjubor, Osetat Burit isteri orang.
    Boss menjubor atas suka sama suka, Osetat kaunseling Jam 3pagi siap pake tuala basah atas dasar nafsu vavi hutan.
    Osetat yg perangai giler vavi siang hari pukol isteri depan anak2, bila malam pukol isteri atas katil, inilah perangai natang Osetat yg harus direjam dgn najis, sperti kanak2 Plaestina merejam askar2 Yahudi zionist demi agama, bngsa dan negara.
    Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhiah dari menyokong Fuckaton haramjadah, Parti Perosak, pemimpin2 yg tak bermoral, takde maruah, bacul lagi kurap, jjijik lagi kotor menjubor giler.

    ReplyDelete
  26. So sape pulak nak kaunseling kan si Ina ni yang ada masalah dgn laki dia. Kesian si Ina ni mungkin dia tak sanggup bergelumang dosa lagi mempertahankan suami dia yg sebenarnya syaitan lahanat.

    ReplyDelete
  27. mana tak jadi macam nie sudah semestinyalah pemimpinnya pun gila seks nak harapkan orang bawahan lagi lah teruk...
    semuanya dah takde moral

    ReplyDelete
  28. Takpe laaa..bini pertama ustaz si Zumrah tu dpt madu baru. Dah dia bencikan sgt Inafiona...so dptlah madu baru , kawan si Zumrah sendiri pulak tu...elok laaa..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!