CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Monday, January 21, 2013

GEMPAR BERAPI! AKHIRNYA BLOGGER GAY MILO SUAM KANTOI MENIPU!

Nak tahu cerita penuh? KLIK SINI

Wow tembamnya blogger Ameno World ni kan? Si Pukimamak World kantoi jua akhirnya!

31 comments:

  1. Replies
    1. aku rasa blog ni untuk orang bodoh saja.............so aku nak belah lah.....sebab aku tak bodoh

      Delete
  2. Senggih semacam aje ameno world, tengah tengok video klip abg non sama cinadoll kot, ataupun YB jamban.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. smua HITAM luar dan dalam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang hitam tu menawan....

      Delete
  4. parpukari memang taste dia ni....dia pun lebih kurang je tembamnye.....auwwww auwwww

    ReplyDelete
  5. tk lama lg tukar la nama blog dia ke kopi suam,heh heh heh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kopi suam bai..blog tin milo sebab persatuan dia orang suka kutip derma pakai tin milo,,

      Delete
  6. Mamak tan mengaku mamak? Ini kes taik lupakan jubo.

    ReplyDelete
  7. Bukan milo suam tapi me low suam, mau try ke?

    ReplyDelete
  8. http://www.keadilandaily.com/anwar-menang-saman-terhadap-utusan/

    teman saya bilang semua warga malaisia udah sukur kerna bapak Anwar udah sukses tilang sama itu koran utusex malaisia ya. Saya senang banget dengar ini kasus. Allohuakbar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidup susah kt indon.dtg msia cari mkn.nk komen konon..berambus blik indonlh.malaysia maju kerna anwar ke?BODOH INDON..BABI

      Delete
  9. Apala meraban si Indon tak sunat kat atas ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya anon 12.30pm ni salah sorg dr beratus ribu indon yg dibawak msk anwar melalui sabah dulu kot.

      Delete
  10. mazidul akmal yg punya blog ni klu ko nak main cipap milo suam ni aku boleh erengkan ko dtnglah kat opis aku. tapi satu syarat cipap bini ko kasi aku dulu pastu aku erengkan. ok. aku siap bagi ko dadah heroin lagi kegemaran ko tu ok tak? aku tengok ko terkeliur na ngan milo suam ni. ok hubungi aku kat opis tingkat satu bukit aman nama jojo ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantat lu.bukit amab.tingkat satu.eeeeee.gerun nye.

      Delete
  11. PATUTLAH NAMA BLONG DIA MILO SUAM BUDAK HIGUS LAH RUPANYA SEBAB TU KENA MINUM MILO SUAP...BUDAK-BUDAK KENA SIHAT DAN KUAT..

    ReplyDelete
  12. mmg kegemaran anwar la nie si milo suam sbb ciri-ciri mcm nie la yg anwar nk senang nk pakai kan ky jelly....muahahaaha.....

    ReplyDelete
  13. la.. babi hanjing dua jantina rupanya blogger milo suam nie.. aq ingatkan org yg berpelajaran tinggi dan berfikiran luas...tapi anak haram la pulak... ish2. patut pun apa yg dia tulis kat dalam blog dia tue semuanya ciri2 org yg berfikiran kurang matang.. terdesak sangat ke fuckatan sampai ambik budak bawah umur jadi blogger diorang.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klassss kak bedah.

      Delete
    2. marah...nanti kena jual....tak sangka Milo suam lebih popular dari DS Najib

      Delete
  14. muka tengok pun nampak sangat belaan anuar...
    patot suka tulis cerita bodoh

    ReplyDelete
  15. ceh muka blogger si milosuam tu tak blh bla btllh...mmg sesuai sgtlah jadi simpanan anwar...!

    ReplyDelete
  16. Dia dh tongeng,tp nuar x bkenan..last2 dia rodok jobo sendiri gan btg ubi..

    ReplyDelete
  17. Cm lawak pulg kmu smua nie.,ha.ha.ha.

    ReplyDelete
  18. patutlah maca umno ramai yg bodoh.ini pun boleh jadi isu...

    ReplyDelete
  19. MILO SUAM macam cicak man je aku tgk.. sekali aku lipat mau patah tulang belakang dia.. dah la kaki fitnah

    ReplyDelete
  20. Kalu buka blog pro umno mesti byk caci maki
    And hina fizikal org.... Cubalh profesional skit..
    Ni x mcm budak skolh gaduh..hbs modal xtau kta apa kutuk lh fizikl org
    Nk bc pon xde mood

    ReplyDelete
  21. orang umno memang perangai entah hape2 jea.. insaflah yea... semoga dapat balasan di akhirat nanti... kalau bab membabi dan mengutuk nombor satu... jelas sangat nampak orang umno tak ada akal, iman dan akhlak..

    ReplyDelete
  22. Belajar dari ceramah pas yg penuh ngan caci maki..ye x cai2 pr??

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!